| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:37
- Nahlásit
čus dementíííí,nestíhám dočítat,vo dudu vim,maruna mi psala,poctatnej zbytek prosim vycucnout!!!
před chvílí sem dorazila,byl to celkem plodný den,povedlo se nám rozvrátit jabloni domácnost,zničit jí totálně pověst ve vesnici a mě se navíc povedlo jim rozsednout lehátko ..dobře jim tak,bestak sme je cestou dom strašně pomluvili...fšecky kdo chce zničit život příště ,at se zapíše do našeho seznamu..
dále sme byli u radky,velmi heské to tam maj,ale nejhesčí je Blaženaprase je úplně nejvíc moc rostomilý a vydává nejvíc legrační zvuky ..vydává je furt,trošku nervosně podotkl Roman.-))) Dále je v závěru na fotkách zrzavá čupka,kterou musíme udat do dobrých ruk,neb radčiny rodiče jí odněkud vydrápli na poslední chvíli,ale nemaj moc bunky pro výchovu psů,čupka je f poho,ale snadno se vymkne jako každej čokl co je mu to dovoleno,mě přijde bezproblémová..taxe snažte vy lemry a koukejte jí někomu nabídnout nebo sii mě nepřejte! sou jí asi 2 roky
http://renata62.rajce.idnes.cz/navsteva_u_divnolid i
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:38
- Nahlásit
all
hele kde jsou ty výletnice?Neztratily se cestou vod jablonoňofcůch?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
to prase je nejvíc
a už dávno víme, že jsi tlusťoch co ničí zahradní nábytek
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:47
- Nahlásit
já už jsem doma, přijely jsme asi v 9 k nám. Gerdu a Saraxovou setřásla Hancaw někde za Kutnou horou, takže o těch nevím kde mají konec. Snad dorazily..
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:48
- Nahlásit
Montyna těch stránkách co tu dávala mamka davídková to je napsané
pokud nevíš, tak se je pokusím najít
dík už jsem to našla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:52
- Nahlásit
makrel
to prase je nejvíc
twe je úpa naprosto boží!!! musela bys ho vidět naživo,todle je nicneříkající,je neskutečný
jsi tlusťoch co ničí zahradní nábytek
y co tu celou dobu řikám???? že sem tlustá!! a dycky se nějakej debil voptá ...a gdééé.. ?? ..fšude prostě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:58
- Nahlásit
davidkova renata
jo tak ode dneška už se neptám
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 21:58
- Nahlásit
davidkova renata
ädd tvé tlustoprdství
myslim že tě tížej hříchy úpa jak Dorotu Máchalovou...strhlas to jak vona váhu v pekle
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:00
- Nahlásit
davidkova renata
Blaženkááááá je luxusní.
,povedlo se nám rozvrátit jabloni domácnost,zničit jí totálně pověst ve vesnici a mě se navíc povedlo jim rozsednout lehátko..dobře jim tak,bestak sme je cestou dom strašně pomluvili...fšecky
Ale prdlačky,dyk sem to psala na FB,mušíte přijet znova a mělo by vás bejt víc,páč sousedi ještě pořát nemaj dost a celkovje ste ve vesnici budili pozitvní reakce(což nechápu).
Tvoje album má podivné jméno!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
jablunka
myslím, žeje to celkem hezké jméno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:09
- Nahlásit
makrel
myslím, žeje to celkem hezké jméno
No to nevím......co je na nás divnýho???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:09
- Nahlásit
otázka pro výletnice:
Kdo jsou tyto ženy co neznám...černovláska v popředí(mladice),blondýna v modrém,krátkovlasá blondýna s bílejma čoklama?!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:10
- Nahlásit
jablunka
vzhledem k tomu, že k vám jezdí žumovýprava, tak všechno!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:12
- Nahlásit
Marush
hele debilita ti něco postuje na FB a říká ti krávo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:13
- Nahlásit
Marush
černovláska v popředí(mladice),
Mathea
,blondýna v modrém
Sarax
krátkovlasá blondýna s bílejma čoklama?!
Fifi(čkoklové jsou moji)
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
makrel
hele debilita ti něco postuje na FB a říká ti krávo
vim vo tom..je to vožralá čupka
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
jablunka
ty jo tak Fifi jsem si představovala úplně jinak..podle jména si vždycky vymyslím jak někdo vypadá a pak je to úplně jinak
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:14
- Nahlásit
Tak otec po odjezdu kynologických výletníků sedl, dlouze hleděl do dálky a...potom řekl Belle 7krát v různývh podobách "ke mě" ...on na to prostě není typ, nene. Jinak děkuju za návštěvu, jsem pohoršená z alba davídkový, protože její foťák zvětšuje, viděla sem to na svym zadku, tak jsem si řekla vod zejtra a vosmažila si brambory s tatarkou. JINAK BELLA HLEDÁ NOVÝ DOMOV...BLAŽENA NOVÝ DOMOV NEHLEDÁ, PÁČ SE JÍ TU LÍBÍ ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
davidkova renata
kdo chce zničit život příště
Tak to sme snad uz domluveny, ne??
Marush
mladice je Mathea, modry přelud saraks a bily cokle nejsou my, jen si vo me votiraly huby.
Nic, nez si clovek prohlidne fotky a slusne odpovi, zase kdo chvili stal, jiz stoji opodal. Jsem zvedava, kdy se dorazi Gerdice.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:19
- Nahlásit
jablunka
černovláska v popředí(mladice),
Mathea
Co kecas?! Marush se ptala na mladici.. ze nejsem nejmladsi na celym czpsovi, ze ne?!
A jinak diky za pohosteni, bylo u vas moc pekne.. a to sem odjizdela s naprosto dementni naladou a pocitem, ze chci jenom nekam zalizt a nebejt (Fifijova muze potvrdit, pac sme se po 4 km cesty k vam stihly rafnout, coz u nas nebejva moc casty ).. ale bylo to fajne Akorat me desne svedi hlava tedka. Nevis vo tom neco drbno Davitkova a spol.?!
cestou dom strašně pomluvili...fšecky
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:21
- Nahlásit
Marush
??? ad Dudu -- klidový režím - jak má vypadat podle dochtorů klidový režim ??
Musí ležet svázaná , pod ní hadr , a krmit máš sondou ???
Pokud je to jen trošičku jinak , nevidím jediný důvod, proč byses i s Dudu nemohla vymlíkařit.
Budeš jí sice mít většinou v kleci, ale nebude čumět jen do blba jako by čuměla doma, ale bude mít aspoň nějaké vjemy.
A navíc jí tam můžeš naučit základy pachovek a zaměstnat mozeček - jak už bylo řečeno.
Lidi, co se většinou chovaj a myslí normálně v případě psů jsou trochu mimo.
Samo, že tam nebude lítat a skákat, ale hlavu dát dolu a nahoru může neee
Hele nejsem žádnej vrahoun a likvidátor Dudu, jen klidových režimů je fůra , takže pokud může normálně žrát a venčit se,
jdi si zkontrolovat spacák a pohledat šikovnou klec nebo přepravku - myslím, že kobolka teď má akci na bednu 81 cm,
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
Nazdar frndiny, takže už sme taky domki, hancaw nás setřásla před Zásmukama, neboť jak sme se Saraksovou krafaly, najednou před náma odbočila nějaká felina doleva, tak sme prostě jely za ní. A pak už sme holky nenašly )))) Vélet se nám krásně zdařil, vůbec bychom nezabloudili, ale v praze byla na spojce taková zácpa, že sme asi půl hodiny stáli ve štrůdlu. Doleji sme, všechny společně ječely po Jabloni - ty vole, v jaký prdeli to bydlíš????? A to už lezli sousedi z domků a celou dobu nezalezli. Vypustili jsme do zahrady všechny psy, všichni měli velkou radost a jali se rozbíjet vše v dosahu. Bůšek si zamiloval Vítka, Vítek Bůška moc ne. Pak si zamiloval bokséry a běhal s nimi podél plotu. Jezevec strašlivě griloval, nagriloval asi tunu křidélek, nepsálil se, což je dobré, neboť jednu ruku má tím pádem stále dost dlouhou. Cirkulárka spinkala v koutku. Eire jsem si představovala úplně jinak, to je strašně vtipný, jak se představy lišej od skutečnosti. Na to, že měla narozky Eire, jsem dostala nejvíc dárkůch já. Miluju, když má Eire narozeniny a tímto jí veřejně strašně moc děkuju, milákuju lavendr, dostala jsem úžasnou lavendrovou sadu, kterou se půjdu hnedle po koupeli namazat, bo je to extrémně krásně voňavé!!!!!!!!!! DÍÍÍKYYYYYYYYYYYYYYY MOOOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!!! Potom jsem dostala obrovskou álojz, teď odpočívá na balgoně, lehce zarosena, aby se vzpamatovala na přesazovačku. Olin už sedí v novém domečku, je strašně moc krásný, dostal hnědej šálek a zelenej podšálek, vypadá totálně katalogově, sluší mu to! Olin je taky nová květina, bude asi kvést, když nezemře. Má zahradní substrát a vespodu ty kamínky, co odváděj vlhkost. Takový ty lehounký, umělohmotný, nebo z čeho to je. Dále pak jsem dostala Fifinky od Fyfyjový, (která se v mluvení vůbec nemůže rovnat Saraksový, ta je naší tajnou odjištěnou zbraní), ty už seděj v malinkym květináčku se znakem japoncké zahrady a v podšálku s čínckou pani. Jsou děsně východní a čumí na jih. Tini měla velikou radost z mařenky a moc se radovala, že s ní může jet v autě a dívat se jí zblízka do očí, páč je to její velká kamarádka. Máňa se nechtěla dívat na Tininku, tak trpěla. Řekla, že je fuk, jeslti Nanda, Bůšek se Sirkou nebo Tini, že jí serou všichni. Pak měla ráda Mauglího, neboť měl sušenky a nosil je proklatě nízko. Džína obsadila houpačku a sama se houpala....Bůšek si zamiloval krom všeho ještě Mauglího a chtěl se s ním koupat v bazénku. Když to nevyšlo, aspoň si potápěl hlavu do kýble. Celou. Na dno. Syreček si zalezl s Vítkem pod houpačku a jali se ojíždět. Pak Syreček štěkal. Pod houpačkou. Kde se to nejvíc rozlejhalo. Je velmi strašný. Sesyl se musela pořád chovat, je chovná. Asi. Stývek milý krásný je velmi zarostlý, poznal nás po čuchu a ukázal nám cestu k hadům. Ti jsou samozřejmě velmi oškliví. Aji myška je velmi ošklivá. Pak sme si prostě byli, povídali, hlučeli, halasili...když jsme vylezli s psíky ven, všichni sousedi byli též venku a říkali - dobrý den, vás ale je....A bylo horko, pak už pzdě odpo, tak jsme se přesunuli k Hallyjům. Mají Montyprase a Blážoprase. A meruňky a sad a velmi velký statek, který bude za 25 let již hotový a Roman si v důchodě sedne na zápraží a začne vzpomínat, jak na týhle verandě před 25 lety běhalo prase Monty. No a pak už sme jen zabloudili a už sme domki )))))) No a teta Mathea nás pozvala na příště zničit domeček zase jí
ŽENY ZLATÝ, DÍKY MOC ZA PŘEKRÁSNEJ DEN a NÁDHERNÝ DARY, DOUFÁM, ŽE JICH BUDE JEŠTĚ HODNĚ MOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako těch dnů krásnejch samozřejmě, i když květiny a lavendry mě potěšily až na hranu dojetí. Vy blázni staří!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
makrel
y jo tak Fifi jsem si představovala úplně jinak..
Jako culicky a ruzovy pentlicky u usi?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:26
- Nahlásit
Fifi
ty jo vůbec, starší, tlustší a černovlasou krátkovlasou...ale mě neber vážně. Eldorádo jsem si představovala jako vysokou krátkovlasou mužatku
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:28
- Nahlásit
Gerda
No a teta Mathea nás pozvala na příště zničit domeček zase jí
Pockeeej, to nee.. Ja vas muzu pozvat ledatak do okoli chlumce, jelikoz to je velmi krasne a rozlehle, ale my mame velmi osklivou a hlavne velmi, velmi malo rozlehlou zahradku, kam by se osazenstvo dneska veslo mozna bez 4nozcu A maminku by asi kleplo uz definitivne, byt by urcite nebyla doma, protoze by moc rychle utikala nekam odjet.. a nebo by neodjizdela, ale poprve v zivote by spachala trestny cin a to vrazdu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:29
- Nahlásit
makrel
boha jeho, a jak sis představovala mě???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Mathea
Neva, zničíme dům Fyfce A příště ve velkým u Jabloně, musí to ale být po vejplatě, abychom mohli dojet s provijantem ))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Monty
tebe asi nijak, protože jsme se brzo viděly
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Gerda
musí to ale být po vejplat
Jako aby Davidkova nakoupila zasobu zahradniho nabytku?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:33
- Nahlásit
Fifi
díky za vysvětlení vobsazení
agáta12
add klidovej režim, musí být jen na vodítku vyvenčit se a zase domů,odmítám tam jet a někam jí na celej den zavírat,byla by víc dole než doma, nesmí se s psama honit minimálně 2měsíce ale spíš dýl, nesmí ani na cvičák,prostě 2měsíce procházky jen na vodítku 10min max a po dvou měsících pomalu přidávat...je to nutný,jinak by se jí to nezahojilo..doma je normálně ve dvou pokojích no
|