Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 15:59
- Nahlásit

Biluška
Co díťato, už je líp ?

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:03 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

hally001 já nic nesháním, děda už je 14 let po smrti.. Teď Danajasa koupe dědu, tak to zkus dohodit jí, taky si nějak ale nemůžu vybavit odkudpa že taká Danajasa s pakoněm jsou ..

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:23
- Nahlásit

agáta12
jj, díťato šlo spát včera ve čtyři odpo, vzbudilo se dneska ráno v devět a je f poho

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:28
- Nahlásit

Dobrý den,
jsem teď pár dní na netu tak jsem vás chtěl jen pozdravit. Až si dořeším co potřebuju tak se zastavím. Snad tady bude někdo známý. Benda je na prázdninách s dědou a babičkou tak má klid.
Pozdravujte pana Argoška, občas se mi o něm zdá chtěl jsem si založit nový nick a chvilku se tady vyblbnout ale už mi to hlava nebere.
ps: v případě obligátní otázky, rovnou odpovím: kozi nejsou.
hezký den.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:30
- Nahlásit

Crysa
danajasa je odněkud z daleko, myslím, že okolo Zlína

hally001
tak Bláža se po včerejší návštěvě kynologů posrala...
chuděra malá, taková krásná. Asi jsme jí způsobili trojma...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:34
- Nahlásit

Benda
Zdravím vás pane. Kam jsi zašantročil Kozi?

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:36
- Nahlásit

Tak už má ostřihaného psíka vypadá jak holátkokuřátkosemtamzoubek a buď pujdu chlastat a nebo žehlit a nejlíp obojí.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:41 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Jel jsem tuhle Ohři s Jendou Bendou, Bendou, že já houska nejel radši s Vendou, Vendou. Jendááá Bendá, sjel na vodu mělkou, spáchal v lodi díru vel...vel..velkou.
Já měl náladu zlou, on zničik Keňu mou, už nikdy houpyhou s ní nepoluji mhou, tedy šetřim na novou, na laminátovou, už s ní chci jít v létě na dovolenou..nou..nou.
Jendá Bendá, nemožný je zadák, nemá vlohy a je laj..laj.. lajdák. On ví že šumí jez, že kvete bílý bez, že říčka jde skrz ves, že v dáli hárá pes a že mostem cloumá rez, ale nevšimne si si že se blíží Jéééz jééééz jez.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 16:53
- Nahlásit

Crysa

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:20
- Nahlásit

Tričko jsem huž vytáhla z pračky a je čisté!!!! Nemůžu uvěřit tomu, že se to fakt vypralo. Muš má štěstí.

Možná je to i tím matrošem, že se to do toho tak nevpilo.

Jdem s čoklidama na zmrzku, a pak krást cukety.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:28
- Nahlásit

Tak, duch Svejzý už tanší se svou milou, otřu slzu a jdu venčit

pawLINka Tričko jsem huž vytáhla z pračky a je čisté!!!! Nemůžu uvěřit tomu, že se to fakt vypralo. Muš má štěstí.
tak to je gůt zpráva. asi bych ho na tvym místě taky jinak zabila

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:32
- Nahlásit

cusik busik zensky
mate nekdo zkusenost s timhle vysavacem?
potrebuju vysavac, ale nemel byt velky nemam ho uz kde dat, takze ho budu preskakovat, ale potrebuju, aby dobre a hodne vysal, steliva od kocek je docela dost
http://www.alza.cz/eta-1466-onyx-sackovy-zlaty-d13 8399.htm

nebo tenhle, ale je drazsi
http://www.alza.cz/eta-trino-3454-sackovy-metalick y-d129381.htm

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
Já bych vybírala bezsáčkový vysavač.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

jeste tenhle by sel
http://eta.cz/sackove-vysavace/sackovy-podlahovy-v ysavac-nobel-medena-metaliza-eta-186190000

laguna
Já bych vybírala bezsáčkový vysavač.
ja bezsackevej nechci, je to narocne na udrzbu, teda aspon pro me bo nesnasim se v tom hrabat a mejt nejakou nadobku proste vemu sacek vyhodim a je to

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 17:52
- Nahlásit

Kdybych si měla vybrat z těch tří tak zvolím ten třetí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:04 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

laguna
jj ten se mi libi, ale je o litr drazsi nez ten nobel, kterej maj v akci u ety hmmm hmmm to je dilema

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
etu neber
all
hmmm pán pro ridgebacku měl doject před cca hodinou, já mu říkala že v 18.15 musím z baráku, essi nedorazí, má to blbý

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:12 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

kejtlin
etu neber
proc? ja s ni mam dobre zkusenosti i sacky ... nejsou drahe a lehce sehnatelne

edit - a maj tam zaruku pet let to mi prijde dobry

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:17
- Nahlásit

all

táta už si dneska poručil druhý jídlo,je rozežranej neuvěřitelně...

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:21
- Nahlásit

děcka jsem OK a to mě ještě tolik toho čeká

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:33 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Crysajavascriptaste_strinL('hally001',2)
Atusch
Ten náš děděk má tuhý kyčle takže von si NESEDNE což je nejvěčí průser tak bud leží stojí nebo se o něco opírá když jí tak má takovou barovou židli takže opře prdél a vlastně stojí,takže vůbec nechápu jak tam chce lízt(jako zkuste si nehýbat vůbec kyčlem)von chodi jak robot a přitahuje se čaganem takže nechápu jak by se na ty štafle vůbec dostal.Eště vás dočtu,a pak vám napíšu co za debily bylo neska koupat retrívra a ovčáka u jezírka ečtě ted mám cik.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:39
- Nahlásit

čus debilové co si kdo zas uřís??
Marush
táta už si dneska poručil druhý jídlo,je rozežranej neuvěřitelně...
hele todle ale at si nezvyká!!!! jako já na nějaký vyvařování nejsem!

jinak sme dnes byli bránit na staronovém (pro mne ) místě a zimní trénink s nožníma malinama přines vovoce z neznámých důvodů velkodudu na prvním hladkým vzala zlatovlásku za gatě pod kolenem a složila ho na zem jak šranky ..podotýkám,že neměl ringo,pouze rukáf zlatovláska byla dosti zaskočena a dyš se posbírala ze země,komentovala nenadálou situaci poměrně jednotvárně cca dvěma slovy Ta svině nána začíná mít můj obdif,minule ten beran,ted zas todle..je to velmi dobrý pes

Baysha
Člen
- Nahlásit

zdaréc lemurý!

Byli sme dnes s Bajšou plafčit v Milíčáku. Bajša opjet většinu doby dělala neplafce, čůza. Přítul se nakonec musel slíknout do prouškovanejch trenek a doplavat pro aport ale byl tam velmi krásný pesan, ovčoun neobvyklé zlatožluté barvy, dotazem na majitelku bylo zjištěno, že se jedná o křižovatku bělouše se zlaťákem - vzhledově velmi, velmi podařený mixík

nemethova5
Člen
- Nahlásit

cau ve spolek,tak jsem tu po dlouhe dobe!jsem moc zvedava,kdy vubec dojde ten adapter a jak dojde v jakem stavu!!!!takze opet okupuju brachuv comp,mimoto mam obr zakazku na obranarske postroje,no mam co delat,nema jeste ani ctvrtinu hotovou!

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
naše eta má úplně pitomě zahnutý ty konce od hadice, jsou nerozebiratelný a furt se tam něco zasekává

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
měli jsme etu, byl drahej, měl záruku 5 let druhý rok se začal "srát" byl 2 krát v opravně a měsíc po záruce vyhořel motor po 15ti min luxování a sáčky stály 500kč, bylo jich tam 7

Cigi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 18:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tenhle vysavač je první (asi z pěti), který je super, doporučuji. I když má sáček nahňácany, stále krásně táhne, neztrácí výkon.
http://www.zbozi.cz/248512-miele-s-tango-plus/?q=v ysava%C4%8D%20Miele&r=hint&sId=_6fWrrRRwo6VPmRI03w -

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
My máme také Etu a musím říct, že je to k vzteku, furt se jenom zacpává, nezvládá to výkon, akorát peru filtry a čistím ho. Je to děs a to není žádný historický krám, nemáme ho tak dlouho.
Mě osobně se docela líbí tento poměr výkon/cena a i reference na něj jsou super http://www.elektro-internet.cz/vysavac-zelmer-jupi ter-40000-sk-zeleny/d-85650/ a i ty sáčky do něj stojí 5ks kolem 95kč což jde

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:21
- Nahlásit

Faithice - ještě 2 dnyyyy

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

Nyxátko psí

<< 1 ... 8091 . 8092 . 8093 . 8094 . 8095 . 8096 . 8097 . 8098 . 8099 . 8100 . 8101 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání