Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7884 . 7885 . 7886 . 7887 . 7888 . 7889 . 7890 . 7891 . 7892 . 7893 . 7894 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:43
- Nahlásit

Atusch
tvoje ségra a Eldorádo v přátelích Iuza Beradze

vůbec, akorát nás posuzoval teď v Kunraticích, tam jsem ho viděla prvně. A jelikož jsem na tydle tmavý vysazená, sem si ho našla na fcb a dala do přátel, že ho budu balit, ale zjistila jsem, že je asik gay, takže nic

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:46 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo tak , no právě že to je fakt ten co nás posuzoval v Kunraticích, ale obávám se, že ho fakt nezbalíš

edit: koukám, že si ale můžeš od něj pořídit plešomorče.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:47
- Nahlásit

danajasa
jj sádlo chladím před krájením

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:50
- Nahlásit

Atusch
ale obávám se, že ho fakt nezbalíš

no je mi to jasný, po tom, co jsem viděla, jaký chová načesaný morčata s rodokmenem, tak jsem byla doma a ty ho nějak znáš? mně se děsně líbil i na tý výstavě, škoda, že je teplej no

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
nn, neznám. Viděla jsem ho v Kunraticích prvně. Jsem na něj na fb koukala už před výstavou, ale když jsem viděla ten vodotisk iboys, tak jsem docela čekala co bude zač Krom toho že moc nemluvil tak dobrý no Kdybys chtěla nějakého Gruzínce jiného to by se určitě dalo sehnat

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:55
- Nahlásit

zuzanarosakovapo tom, co jsem viděla, jaký chová načesaný morčata s rodokmenem, tak jsem byla doma
sem lesba já měla doma taky morče

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:57
- Nahlásit

Atusch
Kdybys chtěla nějakého Gruzínce jiného to by se určitě dalo sehnat

ale tak v poho, já na to nijak nespěchám on mě zaujal i s Maruš jsme si říkaly, že má v kxichtě něco z Bardema aspoň teda na fotkách a to se mi líbilo, no nic no

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:58
- Nahlásit

Crysa
sem lesba já měla doma taky morče

ne, seš holka a v tom to právě je. Si nedokážu představit hetero chlapa, kterej chová načesaný morčata s rodokmenem a neni mu 80

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:02 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

zuzanarosakovaSi nedokážu představit hetero chlapa, kterej chová načesaný morčata s rodokmenem a neni mu 80
vo tom mě snad nikdy nenapadlo přemejšlet

Bachááá, za chvíli jdou f telce Kachny, kachny, kachny, kachny, kachny, kachny, kachny, kachny,kachny, kachny, kachny,..
http://www.youtube.com/watch?v=hG6lv0Kud74&feature =related

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:04
- Nahlásit

Crysa
kachny,kachny, kachny, kachny

taky si jedeš Trachtu

vo tom mě snad nikdy nenapadlo přemejšlet

mě taky ne až nad jeho profilem

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:06
- Nahlásit

zuzanarosakovamě taky ne až nad jeho profilem
se vám na něj teda jdu podívat

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:07
- Nahlásit

Crysa
Kachny, kachny, kachny
Vpravo a vlevo a všudezuzanarosakova
proč tě to nasralo?
Páč sem furt musela něco mazat a od jedný malý holky mi chodilo milion blbin dyž sem ju zakázala byl bordrl v obci/chudák dítě že jo)a vrchol byl,že podle fotky mi nákej debil došel mláti na dveře proč ho nechcu do přátel no a to mě dorazilo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:10
- Nahlásit

danajasa
že podle fotky mi nákej debil došel mláti na dveře proč ho nechcu do přátel no a to mě dorazilo

šiš tak to sem nevěděla, že seš taková celebrita, tak to chápu už já tam mám lidi rozdělený do kategorií, právě aby se někdo nenasral, že ho nepřijmu, tak ho přijmu a dám ho do kategorie fanoušek a to znamená, že vidí asi jen 10 mých profi fotek a nic víc, ani moje statusy ani komenty, nic.., a je klid

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:13
- Nahlásit

zuzanarosakovadám ho do kategorie fanoušek
No to už bylo moc komplikovaný na mě,při mojem štěstí bych taky měla megapárty na chodníku,páč bych něco blbě klik a huž to jede jak ta holčina co vomylem pozvala půl státu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:19
- Nahlásit

zuzanarosakovano tak vypadá jinak, to je fakt. Mi výrazem připomíná toho herce (a hlavně jeho hereckej výkon) co hrál v Šeptej toho "umělce" co jel po Kytkovi, myslím, že jako starej mu bude hodně podobnej

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

Crysa
Mi výrazem připomíná toho herce (a hlavně jeho hereckej výkon) co hrál v Šeptej toho "umělce" co jel po Kytkovi,

jjo, je jinej no...škoda

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:21
- Nahlásit

Zdarec děveny, už sme z rokle domki, krásně sme se prošli, až na to, že poblíž asi odstřelovali lom, takže maryje je už týden v těžkym diszgomfortu krz každodenní ohňostroje, hřmění a palbu. Fakt netušim, jestli bydlim v nějaký militantní čtvrti, ale střílí se tu furt. Myslim, že frnda jela pryč, je podezřele bezdupno.

Hele fakt jdou ty vejce v tom toustovači? To musim hnedle zkusit.
Těšíte se, až budeme v tom stanu? Určitě bude děsně chcát, bo když mám dovolenou, vždycky chčije a je hnusně a něco se stane. Proto už si ani dovolený neberu, nemá to cenu, VŽDYCKY to mám, i kdyby to vůbec nebylo v plánu, tak VŽDYCKY, taky je pravidelně a zcela výjimečně pro to období hnusně, a to zcela závisle na tom, kdy si tu dovolenou vezmu, taky se něco stane a bejvá to taky výjimečně, normálně se to vůbec neděje.
A dávají Rozpuštěný a Vypuštěný )) Všude samý kachny )

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:23 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

pardon, odeslalo se mi to dvakrát krs foukání větru.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

Gerda
já se těšim děsně do toho stanu, sem nespala ve stanu už 15 let!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já se hlavně těšim na zmatek, až ten váš budeme stavět, to bude mocnější než obejvák v kunraticích )))) Berete si spacák nebo peřinu? Já peřinu, ve spacáku neumim spát... a normál péřovej polštář.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

Gerda
Já se hlavně těšim na zmatek, až ten váš budeme stavět
http://youtu.be/7ELX90XTHJo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:31
- Nahlásit

Gerda
já si beru spacák, v peřině by mi byla asik zima, že jako nejni okolo celýho těla. Jinak ten náš stan by se měl stavět snadno aspoň to tam psali pak jsem si ještě objednala dvě židle, takže budeme mít úpa krásnej byt, upa si představuju, jak sedíme v tý předsíni, dveře otevřený a kouříme...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
pak jsem si ještě objednala dvě židle, takže budeme mít úpa krásnej byt, upa si představuju, jak sedíme v tý předsíni, dveře otevřený a kouříme...

můžu k vám chodit na návštěvu?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:41
- Nahlásit

kejtlin
můžu k vám chodit na návštěvu

no jasný, chceme ten stan pojmout tak nějak jako bar, popíjet, posedávat a pokuřovat s přáteli

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
dveře otevřený a kouříme
Jaký dveře? Bože mužete kouřit i uvnitř dyž nenalepíte cédulku zákaz kouření jak měla moje známá,ta ovšem byla tak šílená,že ve3h ráno!došla s kýblem a hadrem do stanu a jmula se vytírat předsínku

Gerda
Člen
- Nahlásit

danajasa
))) tak to je peklo )))

zuzanarosakova
teplo bude, vždyť odspoda máš dvacet cenťáků postele...ve spacáku se děsně blbě spí...ale taky si ho vemu a peřinu k tomu. Židle jsou dobrý, eště stolek to chce, malej konferenčák...už to vidim, jak začne bouřka, chcanec, stany padají, my se narychlo balíme a utikáme do klubovny mezi pokojně spící pokojisty, kteří netuše bouřky se rozčilují nad nezvanými hosty. A ráno - potopa, vše promočené. A chčije a chčije ))))

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
no jasný, chceme ten stan pojmout tak nějak jako bar, popíjet, posedávat a pokuřovat s přáteli

tak to je velmi gut nápat

Atusch
Člen
- Nahlásit

když jsme u toho tak mrkněte, sama jsem to jen nahrála a neviděla... http://youtu.be/BNseCSyCfDQ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

jo jinak mě venku napadla moje KAO, česala jsem Axu a Gošu a kolem hlavy mi poletoval chroust, Kyra ležela asi metr ode mě a vypadalo že pospává, najednou vyletěla a kousek od hlavy toho chrousta kousla, ale nesnědla vyplivla ho, ale to fakt bylo tak 10 cm a já úplně ztuhla neschopná pohybu

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 22:46
- Nahlásit

Gerda
vždyť odspoda máš dvacet cenťáků postele
A ráno - potopa, vše promočené
Šíš já vás živě vidím jak nic netuše ve spánku odplouváte do dáli na těch nafukovacích lůžkách

<< 1 ... 7884 . 7885 . 7886 . 7887 . 7888 . 7889 . 7890 . 7891 . 7892 . 7893 . 7894 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání