Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7884 . 7885 . 7886 . 7887 . 7888 . 7889 . 7890 . 7891 . 7892 . 7893 . 7894 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:50
- Nahlásit

kejtlin
zůúenou aortu mám já a neberu na to nic

simtě ty máš taky kde co jo on řikal, že jestli se ty hodnoty za nějaký 3-4 měsíce nezměněj k horšímu, tak léky nedostanou, akorát, když prostě bude vedro, tak se dřív unavěj asi no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
simtě ty máš taky kde co
to mám od mala, to ostatní souvisí i imunitou kterou mám na hovno, jen ty diotrie s tím nesouvisí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:58
- Nahlásit

kejtlin
to mám od mala

no mě to bylo hned divný, ňáká nová nemoc se tu propírá a že ty bys jí neměla, no to by mě překvapilo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemam všechno třeba pohlavní choroby nemama játra mám zdravý a střeva taky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

kejtlin
játra mám zdravý
tak to je to nejhlavnější!

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:10
- Nahlásit

kejtlin mno teď je cena na historickym minimu - jsem to zrovna dneska četla. Fcelku se zajímám z hlediska koupě teda. Ale podle kamaráda - odhadce a dalšího co projektuje a prodává reality a pozemky bude ještě větší propad na podzim. Takže co mě se týká tak bych určo neprodávala nic páč podle toho co jsi tu psala ohledně nějaký tý další platby z dědictví nebo co tak ti nezbyde ani na vodu. Natož na další bydlení. Je to bída ale zkusila bych přežít.....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to je to nejhlavnější!

jj mám nalito, ale to víno piju už třetí den, včera po tom paběrování metráku mrkve a zpracování cca 30kg masa a 10kg zeleniny jsem neudržela skleničku v pravý ruce a levá se mi tak klepala, že bych si musela lejt jen na dno , dneska jsou ty svaly už zklidněný, tak je to dobrý

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

kejtlin
zuzanarosakova
Co tady je pochod marodů?Ted sem právě zafačovávala pakoni tlamu a pokoušela sem se mu vymačkat tu ohnitou bradu no to byl boj děsně kope chnapá docela štípe(neůtočí ve zlém ale brání se každou bunkou jako)navrch se pokoušel zhltnout ten fáček napůštěný ajatýnem na zaplácnutí.Asi to bolí něco jak ten jebák v obočí esli von taky nemá vopožděnou pubertu a nevyrazila semu na bradě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

hancaw
nezaplatím nic, když tu částku využiju na bydlení, to je jediná výjimka kdy nic platit nebudu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:14
- Nahlásit

deckaa jeste jsem v robote a bolia ma nohy uaaa, za chvili uz snad du domky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
deckaa jeste jsem v robote
moc lity
pracuješ pořád na té veterině?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

danajasa
se pokoušel zhltnout ten fáček

Rambík jednou zhltnul celou ruličku, pak jsem mu to na procházce tahala z prdele, mělo to metr 20

kejtlin
včera po tom paběrování metráku mrkve a zpracování cca 30kg masa a 10kg zeleniny jsem neudržela skleničku

jako se vubec nedivim, já dnes porcovala jen kilo vepřovejch kůží a bylo to strašný, děsně jsem se u toho zpotila

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:18
- Nahlásit

kejtlin
neudržela skleničku v pravý ruce a levá se mi tak klepala, že bych si musela lejt jen na dno
Šíš dám brčko do láhve a tahám a tahám a naráz bác asi zhasli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
já mám zamražených 5kg-odhadem, na to už jsem neměla včera, nechám na další várku masa, tvoje ségra říkala že jí nevadí mít ruce od krve a že jí mám dát vědět až zase budu dělat zásobu do mrazáku.....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:21
- Nahlásit

danajasa
Šíš dám brčko do láhve a tahám a tahám a naráz bác asi zhasli

bylo tam tak na 2 sklenky, tak dlouhý brčko nemám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:23
- Nahlásit

kejtlin
že jí mám dát vědět až zase budu dělat zásobu do mrazáku.....

simtě to nevíš, že ona je jeden z nějvětších lenochů na zeměkouli?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

Adidaska
proč se nesmí v barfu krmit barmbory nevíš?další zelenina kterou mí psi zbožňujou, kradou je v garáži

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
simtě to nevíš, že ona je jeden z nějvětších lenochů na zeměkouli?

tak ted´ už to vím, ale budu dělat že to nevím...

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
děsně jsem se u toho zpotila
Pani tak že ste to vy tak vám poradím figl de to samo stačá koupit ten zalamovací nožík stojí pár korun a fakt to řeže kůže jak dybyste kreslila pastelkou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:27
- Nahlásit

danajasa
fakt??? tak to zkusím, bych mohla s ním nařezat i sádlo až budu zase škvařit že jo?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:28
- Nahlásit

danajasa
ten zalamovací nožík stojí pár korun
čéče to vypadá jak normální řezák, to mám asik i doma..

kejtlin
nevim, taky jsem to slyšela, že obsahujou škrob, ale neni to jen mýtus? Já teda klidně dám když nemám čerstvou zeleninu, tak dám mraženou a klidně i směs s bramborama a nic se nestalo zatim teda..

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

kejtlin
zuzanarosakova
To sádlo ale trochu podchladit mám to ozkoušený ze zabijaček kůže na tláču z celýho prasete a fakt v poho jako dyž to uřízne linoleum tak kůže jede v poho prostě chytíš a táhneš

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:34
- Nahlásit

danajasa
heleď seš na fcb?

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nejsem tam vůbec moc mě to nas...tak sem to zrušila

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

Holký, holký, sem huž doma, Kamila mi objednala vot vetamixu co jsme chtěla, aj toho Pangasia jsem vzala, těch 5kg a je to božíí, je to placatá krabička, v ní je pytel a v tom jsou vyskládaný kostičky pangasia o velikosti másla kostky, prostě super spousta malejch kostiček, neho spíš hranolků, jako že je to víc delší v jednom směru jak kostička, prostě jak máslo takový tvary Žádný kilo, který tady pak sekám sekerkou zmrzlý abych to naporcovala, ale teď pěkně dám kostičku, nechám rozmrazit a bé svačinka pro miminko, už může prostě prcet klidně přijet, bo už má zdravý svačinky rybičkovýýý
Navíc těch 5kg je za krááásných 145Káčé
Konec reklamní fsufky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:39
- Nahlásit

Crysa
to má vetamix jo? takový kostičky??

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:39
- Nahlásit

Brambory ne, že by se neměly krmit, ale prej to pes nestráví. Slouží to jen jako plnidlo při dietách.

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele koukám, že máš ty, tvoje ségra a Eldorádo v přátelích Iuza Beradze, znáš ho nějak osobně?

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:40
- Nahlásit

zuzanarosakovato má vetamix jo? takový kostičky??
jo, teď v akci
http://www.vetamix.cz/eshop/node/15499

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 21:41
- Nahlásit

danajasa
Nejsem tam vůbec moc mě to nas...tak sem to zrušila

proč tě to nasralo? já myslela, že seš, jsem tam , jsem tam viděla někoho s pobnym psem jak je pakůň, tak nic to nejseš ty teda

<< 1 ... 7884 . 7885 . 7886 . 7887 . 7888 . 7889 . 7890 . 7891 . 7892 . 7893 . 7894 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání