| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:27
- Nahlásit
sem si ted´ uvědomila že souběžná fóra nějak zanikla....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:32
- Nahlásit
ahoj všem, nic nestíhám, před chvílí jsem osiřela tak jdu uklízet, je tu děsnej bordel!!!
Co děláte?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:33
- Nahlásit
Atusch
Co děláte?
já sem klasicky v hokně a budu opět zase jako skoro vždycky celej víkend
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
Atusch
Co děláte?
sem v práci a asi už pojedu domki, přece jen máme mít do půl čtvrté )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:40
- Nahlásit
kejtlin
Tož já mám enem pá.so.ale zas už vod16h do6.30 právě sem pakoni vymejšlela nákou smysluplnou nápln,ale je tak vedro,že sebou flák do stínu a kašle na náký skovaný piškůty a podávání věcí do klína.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
danajasa
já pá,so,ne,po v út ráno končím a psy tady mít nemůžu, by se stejně tady v tý plechovo-skleněný boudě upekli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:43
- Nahlásit
helejte, jakej si máme koupit ten stan na tábor? nemáte někdo nějakej tip na stan pro 4 třá? já myslela tendle http://www.maxsport.cz/stany/rodinne-stany/rodinne -stany-pro-5-6-osob/coleman-ridgeline-6-plus ale te´d se mi zas zdá ňákej velkej moc, tak nevim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:51
- Nahlásit
kejtlin
je to tam voplocený v těch Mlíkojedech, že jo si řikala. Budem tam moct mít psy na volno jako přez den nebo tam budou chodit lidi normálně cvičit místní??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
tendleten je bezvadňáckej, ale pokud ho máš mít na jeden jedinej tejden, asi by stačilo něco levnějšího, ne? Tohle bdue děsně velká kráva, si vem, že je to na vejšku 205 v nejvyššim bodě a 165 na stojáka uvnitř...pokud ho už nikde jinde nevyužiješ, myslim, že je to kravina, ale fajnej je, to jako zase moc. Colemany sou dobrý stany, hannah je česká značka a taky je dobrá, myslim, že sme na tenhle už v prvotnim výběru tady koukali, ne? Taky se eště kouknu, jenom jako nápad.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ste mi ted připoměli jak sem výhodně koupila stan za400kč a doma sem zjistila,že néni naimpregnovaný tak sem ho musela za dalších700 povařit v impregnaci tenkrát byla akorát armádní taká guma ovšem doted je nezničitelný vydržel mnoho pitbulích ůtoků zevnitř a mnoho deštů z venku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to oplocený, asi navolno , jestli tam budou chodit cvičit místní netuchám
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
já měla hodně let tenhle, než ho čuba při bouřce rozervala, teď je někde a nemohu ho najít. Je bezva, velikost pro dva lidi a hodně psů ideální, bez psů nebo s malejma i ty 4 lidi. Všichni mi záviděli že u převlíkání apod nemusím ležet nebo klečet, ale v klidu stojím.
http://obchod.vystavastanu.cz/stany/kampy_4.html
Gerda
přece jen máme mít do půl čtvrté
tak to by jsi měla být dávno s Maryjí na vycházce!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.stany-spacaky.com/stany-turisticke/cole man-coastline-3-plus/
http://www.stany-spacaky.com/stany-rodinne/rodinny -stan-coleman-ridgeline-4-plus/
ale to je všechno nějaký drahý....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:10
- Nahlásit
Gerda
jako tendla coleman je eště nejlevnější ze všech podobný kategorie, je i lebnější než ten co sem hodila Atuš asik ho vemu, budem ho pak používat i nadále
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:12
- Nahlásit
Gerda
ale to je všechno nějaký drahý....
ne -e , je to ten samej, ale levnější eště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:14 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
zuzanarosakova
ne -e , je to ten samej, ale levnější eště
nenmi to ten stejnej, tamto je rivercost nebo jak se to píše pro 6 a tohleje pro 4, jakože je menší, ale měl by výrazně stačit....
edit, neni to rivercost ale COLEMAN Ridgeline 4 Plus, tamto byl 6 Plus, co si dávala ty.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
Lidé dobří mám tu toustovač vejce,dyž to tam rozbiju ty vajíčka udělají se v toustovači?Zkoušel to někdo?Abych tu pak celou noc nepucovala tousták
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
Gerda
no tak supr, to sem přesně chtěla, ten pro šest byl moc velkej, eště dvě židle a je to
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:25
- Nahlásit
Gerdooooooo fuuuj cos mi to poslala??? Moc vošklivá a nechutná soutěž!!!!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
nazdar kempistí
specijálně pro davítkovou PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP
danajasa
Lidé dobří mám tu toustovač vejce,dyž to tam rozbiju ty vajíčka udělají se v toustovači?Zkoušel to někdo?Abych tu pak celou noc nepucovala tousták
jasně že to de, jinak je nedělám, je to rychle, nic neušpiním a má to zajímavej tvar, horní dvířka v klidu přiklop
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
danajasa
jakože je tam naleješ a voni až budou hotový vyskočej jako volský voka?? ..čéče, myslim, že né
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:26
- Nahlásit
danajasa
nemáš panvicu?
zuzanarosakova
ty vado, vem k tomu ten mocnej obývák žumpí, a je to normální pojízdná žumpí domácnost celá )))) Přirazíme váš stan k tomu obýváku, už bude potřeba jenom nafukovací koupelna....prostě bazének se zahradní sprchou ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:27
- Nahlásit
danajasa
Udělaj se tam a přesně jak to mám ráda,bílek hotovej,žloutek jen mírně zvršku a pak vyteče.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:28
- Nahlásit
Atusch
to je soutěž, co? ))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
jakože je tam naleješ a voni až budou hotový vyskočej jako volský voka?? ..čéče, myslim, že né
šiš myslí toustovač nééé topinkovač, aspoň teda předpokládám
danajasa
myslíš doufám toto????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:30
- Nahlásit
jablunka
Alexa
no eště nějakou kravinu jí poraďte, dyť se zabije, si vem, jak měla ráno ten nebeskej zážitek mezi zemí....a šíbrem....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:33
- Nahlásit
Gerda
no eště nějakou kravinu jí poraďte, dyť se zabije, si vem, jak měla ráno ten nebeskej zážitek mezi zemí....a šíbrem....
šiš dyť píšu že to mám vozkoušený normálně na tu plotýnku rozkleneš vajco, na druhou druhý, já mám ten trojúhelníkovej tak tam klíďo dám 4 a mám volskej trojúhelník, zavřu dvířka a za chvíli hotovo tousťák jenom vytřu a je uklizíno, ještě se crcat s pánví
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:34
- Nahlásit
Alexa
Tak blbá, aby to nalila sem, snad není, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:36
- Nahlásit
impact
Tak blbá, aby to nalila sem, snad není, ne?
nooooooooooooooooooooo Gerda mě teď zvyklala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 18:37
- Nahlásit
Alexa
dám 4 a mám volskej trojúhelník
noooo tak ty se taky vypni ))))))))
Jeduuuu domkiiiiiiiiii, musíme do léza s filátkem a blizárdima
|