| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:56
- Nahlásit
kejtlin
kurňa ten měl tělo
Okamžitě ste ho měla pani něčím polít nejlépe kefírem a nabídnou mu umytí zad(neměl je chlupatý doufám)
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
kejtlin
ted´ tady byl řidič, byl jen v karat´asech ,kurňa ten měl tělo
Přivez mrože?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:59
- Nahlásit
danajasa
Okamžitě ste ho měla pani něčím polít nejlépe kefírem a nabídnou mu umytí zad(neměl je chlupatý doufám)
neměl ani hrudník chlupatej a byl celej pěknej
Marush
Přivez mrože?
nepřivez, ale tělo měl podobný
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
danajasa
polít nejlépe kefírem
proč kefírem proboha,nemůžu najít ani jeden logickej důvod proč zrovna kefírem?!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:06
- Nahlásit
Marush
proč kefírem proboha,nemůžu najít ani jeden logickej důvod proč zrovna kefírem?!!!
Páč de blbě dolu děsně lepí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
Marush
neplatíš mi nic, neboj, jenom prosím tě mi vem k sobě tu postel nafukovací, kdybyste se někde potkaly s Baico.
jinak ti hučí sova dost vehementně...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:14
- Nahlásit
Lidi za dvě hodky du do práce a mám schýzu páč maj dojít ty kroupy mám strach aby se mi to schnilý auto nerozpadlo na prach je moc debilní vzít si tu bublinkovou foliju(byla v ní pračka balená)a pokusit se ju uchytit přes střechu a př.sklo vozu?Pomožeto možná to eště přehodím celtou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:29 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Baicopředmět Mechanizace zemědělské výroby, kde po nás chtěl kreslit schéma převodovky a podobné lahůdky
fujky fujky to budem mit taky?
edit- jestli jo tak jsem v pr.. bo neumim ani varit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:32
- Nahlásit
danajasa
Páč de blbě dolu děsně lepí
aha,to je mazaný...to tě osvítil,a ta síla co ti držela tu hlavu..evidetně
jbat
sobě tu postel nafukovací, kdybyste se někde potkaly s Baico.
jinak ti hučí sova dost vehementně...
jo,jo vemu...jo sova,hmmm já se tam bojim kouknout že mi píšou z práce...bo jsem nic neudělala do práce!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:35
- Nahlásit
decka su v praci a mam na stole pripraveny naky cipek rektalni pro kocku jedne pani co si pon ma dojit. Vedle cipku ma bonbony a ted jsem malem do huby misto bonbonu strcila cipek
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:36
- Nahlásit
Směr žumpí land a velký úklid.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
fujky fujky to budem mit taky?
Vy asi ne. Vy nejste uplně ti praví zemědělci
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:58
- Nahlásit
Baico
tak to je dobre to bych neumelo
Vy nejste uplně ti praví zemědělci
a jaky jsme? levy?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:59
- Nahlásit
impact
Já chci taky uklízet žumpolend.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:01
- Nahlásit
Jdu udělat ty špízy na grilovačku. Mňam. Jen nevím co si počnu, když mám atb a takovou chuť na víno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:13
- Nahlásit
já to tu nenávidím zasranej cukrovar
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:21
- Nahlásit
Děcka, chci, abyste věděli, že za to, že nám míša udělala krásná nová loga, se jí šije flísová vestička, teď je tu švadlinka na zkoušku, na matroš zbyde z našich zbytků (vzali jsme o ždibku víc flísu, kvůli odkrojkům a prořezům, páč je to moc dobrý flís, kdyby nám chyběl, bylo by hůř). Tzn matroš už jsme zaplatili, práci jsem zatím zaplatila já, počítejte s tím, že vám každému k vestě přihodím cca 30 Kč. Ale už jsem si udělala snad i rezervu na té výšifce, pořád si myslím, že těch 200 navíc nepřesáhneme, že to bude o dost méně, ale je to jistota, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:24
- Nahlásit
Gerda
V pohodě.
Mě ještě k vestě napadlo - jsem šičkopanna - je mi fakt velká na ramenech (mám je jak krátký rukáv). Nemám třá poslat ještě rozměr od krku k rameni nebo tak? Tak velkou mám i Gappay vestu...
Ale asi je to blbost, že?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:39
- Nahlásit
pawLINka
ta vesta je šitá na mě, ty budeš ve velikosti 38. Všechny vesty mírně přesahujou rameno.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:39
- Nahlásit
pawLINka
Doval v neděli.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:51
- Nahlásit
děckáááá za 10 min mi záčíná víkend
už se těším domů za svojí pincezničkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:55
- Nahlásit
Prosím si Adidasky, aby poslaly penísky švadlince. Prosím i Atušku a Jimmijovou. Zbytek jsou venkovanky a teprve zkoušejí, takže mají čas, nicméně o odsouhlasení vzorku prosím doposlat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 15:56 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerdaže nám míša udělala krásná nová loga, se jí šije flísová vestička
jasný paní
Jinak mám krásně čebrenou hlavu, takovou tu sekyrkově červenou, jen topůrko kdyby chtělo trčt z temene, bylo by to jak z nějakýho žůžasnýho hororu, jak mi krev stéká po vlasech i koupelna je jak po Texasskym masakru motorovou pilou, i mé ruce a vobroučka kolem obličeje a kus dlaždiček a .. no byt mám malej a je vytuněnej celej, ale ta šamponová barva se mě povedla moc
pro lepší představivost tý barvy sem lípnu ještě obrázek co maj teď hozenej Fajňáci na BF
Jedu poslouchat na cvičák a začuchat, mějte se tu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:08
- Nahlásit
Crysa
Jinak mám krásně čebrenou hlavu, takovou tu sekyrkově červenou, jen topůrko kdyby chtělo trčt z temene, bylo by to jak z nějakýho žůžasnýho hororu, jak mi krev stéká po vlasech
nooo bomba, takhlesem šla na první pohovor v životě, jen ta hlava byla úplně oranžová )))
Dnes nestopuj, je moc horko.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:15
- Nahlásit
Gerdajen ta hlava byla úplně oranžová )))
ještě sem nakoukla s botama na nohách...
tak voranžová byl můj první voctín šamponový barvy. Dala jsem si to na hlavu před kurzem, co jsme byli posledně s Ferdou. V obavě, aby mi to chytilo, na hnědý vlas relativně světlá barva, nechala jsem to tam dloooouho. Chytilo to mocně krásně, byla jsem jak koníček ryzáček, či jak slunko jasné při západu než tu barvu pojmenovali v kurzu jinak, v součtu s mejma nařvanejma tvářičkama a prdelí, první co jim tam vypadlo z huby byla FIONA
A aby to bylo jó jistota, že tu hlášku jikdo nezapomene nebo nepřeslechne, tak za půl hodiny poté jsem zjistila, že máme ve družstvu silnějšího kolegu, přesně jak Šrek, tak jsme měli přezdívky voba
A už fakt jedu a i čuchat budu, ale až pojedem dom, po vosmý, páč máme stopy mocně krmící, tak aby před tím ještě poslouchali, holomci chlupatí
Tak páček schledáček už vopravdu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:15
- Nahlásit
Gerda
můžu si prosit ještě jednou číslo účtu?
Bajco
hele to ne každej automat tak žere, to mi žere teď ten bavorák, ale před tim jsem měla pežota a žral normálka 6
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:23
- Nahlásit
impact
Až do středy ještě marodím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:37
- Nahlásit
pawLINka
No, tož to nevim.. Možná ten další pátek pak.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
impact
No, tož to nevim.. Možná ten další pátek pak.
To bych měla mět taky volno pokud se nic nepo...třá dnes dojdu a mám vzkaz schořela žárofka v baterce tak si říkám dodrý koupím žárofku nechám proplatit,rozmontuju baterku že ju vyndám bych věděa co koupit a v baterce tma zhroutila se do sebe spálený celý vnitřek normálně roztečený bakelit a izolačky všech drátů šíš to muselo přece smrdět jak cip to at minetvrdí,že si nevším že se zní dlouho kouří,tož nevím co jako.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:21
- Nahlásit
já tady v tý zasraný hokně usínám
|