Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7875 . 7876 . 7877 . 7878 . 7879 . 7880 . 7881 . 7882 . 7883 . 7884 . 7885 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

Grin
OBRANARI V PROKOPAKU, JSTE ZEJTRA?? A pokud jo tak f kolik??
JO,JIRKA HLÁSIL NA 10,CO VIM AK JEE FANDA,ZBYTKU TO MÁM VYŘÍDIT

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

Gerda
PANI, U VÁS MI CHYBÍ VE VESTĚNÍ ROZMĚR PASOVÝ, NUTNĚ POTŘEBUJI DODAT, UŽ SE TO TROŠKU NASTŘIHUJE, JAKO HRÁÁÁÁÁZ.

fuj, na hráz nemám dobrý vzpomínky. Ale na vestu se těěěěším. Jo a pas nemám, to sis snad stačila fšimnout Mrknu jsem, co jsem hlásila naposled, ale nikomu to neříkej.
Pošlu sovu.

Marush
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
i]JO,JIRKA HLÁSIL NA 10,CO VIM AK JEE FANDA,ZBYTKU TO MÁM VYŘÍDIT [/i]

škodička, já budu někde na šumavě.... a pak festival vííííííín,jinak bysme přišli,včera jsme s nyxákem trénovali vobrany na posteli..hlavně teda já jsem se bránila útokům toho agresivního diskomforta

bonc
Člen
- Nahlásit

Monty
a co vůbec děláš?

tak ještě, že mám westíka a ne thajce, to by mi psala: za tři týdny se rozluč se svým životem
mno... pro mě je to furt teriér kterej spadá do skupiny hajzlteriér, takže bych to viděla minimálně na: rozluč se s normálnim životem, začíná očistec

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
JO,JIRKA HLÁSIL NA 10,CO VIM AK JEE FANDA,ZBYTKU TO MÁM VYŘÍDIT
Díky za info.
Gerda
Grin
Takže zítra v deset. Tož dobře. Kolik kusů postelí mám dovézt?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

Monty
Nějaká drzá, né?

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

bonc
v úvěrové společnosti, asistentku odhadu, operátorku asistentku a hlavně poskoka

furt teriér kterej spadá do skupiny hajzlteriér, takže bych to viděla minimálně na: rozluč se s normálnim životem, začíná očistec
já nejsem žádný začátečník, 11 let s westíkama, normální život ani neznám život s westíkem x 2 je něco úžasného (no časem by to mohlo být život s westíkem x tři - ale to už je spíše jen takový sen )

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:41
- Nahlásit

Takže kdo jede bránit?
Já sem jet nechtěla, ale jestli dogestí takovou dálku i Baicovka tak bych měla taky. Akorát budem dělat ostudu s Bůškem v MHD

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
snat vemou aji montyprase(monty nereagovat)..že zdravííím
Montyprase zůstává doma a připravuje se na brzký příchod kolegyně. Pozdrav samože vyřídím.
Gerda
a my to rozplánujem a dorazíme s davítkovou taky, sice ne zejtra, ale už brzy.
Budu moc ráda.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

impact
Nějaká drzá, né?
Jáááááááááááááááááááááááááá????
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Proč se mě na to ptá tolik lidí???

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:43
- Nahlásit

jablunka
Montyprase zůstává doma a připravuje se na brzký příchod kolegyně.
hej, teď vážně nevím, jestli se bavíte o mě nebo o tom praseticosejmenujestejnějakoja

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:44
- Nahlásit

Monty
drzoune, jestli nebude pršet, tak dem v 17 ven
a nevytahuj se furt s těma kníračema, ty tě nikdy nesežerou narozdíl od ympaktíka, který už to má za pár

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:44
- Nahlásit

Monty
Bavíme se o tom praseticosejmenujestejnějakoty.

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:45 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

OBRANARI V PROKOPAKU, JSTE ZEJTRA?? A pokud jo tak f kolik??
Edit:sorry debilni foun to poslal 2x

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

makrel
ok paní, beru na vědomí, Sophyje včera potkala Nia a málem se po...... radostí, bude moooc ráda, když uvidí pana F

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:46
- Nahlásit

už začíná výheň ve skleněný kukani

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

jablunka
aha, no mě to zmátlo, protože má stejný osud jako já

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:49
- Nahlásit

Monty
v úvěrové společnosti,
ty považuju za kurwy na všech frontách, takže se ti ani nedivim

11 let s westíkama,
to už je slušná dyjagnóza, hele na to už by ti tu bílou postel možná dali, a kdyby ne tak si pořiď ještě foxla a máš to jistý

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:51
- Nahlásit

Lidijové, mám úplně debilního psa. Sem jí na ven ten břuch chtěla přelepit náplastí, dyš bylo ráno mokro po dešti. Toš sem ustřihla velký kus polštářkové náplasti a jenom zlehka přelepila, pěkně polštářkem přes ránu. A zjistila sem, že Bajša umí i kňučet Normálně chytla záchvat panyky, vocas pod břuchem, točila se dokola, klepala se a žalostně řvala. Pak si na ten břuch lehla a odmítala se hnout. Prej díra do břucha nic není, ale zato náplast je nebezpečný až smrtelný úraz. Toš nevím, je ta čuba normální?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:51
- Nahlásit

jablunka
Montyprase zůstává doma a připravuje se na brzký příchod kolegyně
jééé, montyprase bude mít družku?? to bude u radkůch ještě veseleji! hlavně ať píšou historky ze života

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:52
- Nahlásit

Atusch
Prd mhd, sjedu pro tebe ty máčofko, ne? Pak se vyvalíme k vám.

Baico
postelí vem - pro davítkovou a mě, davítkový to vkydnu v neděli, až pojedem do zlovse.

Lola1
pani, vy ste poslala jenom tlustý bod, nikoli pasový rozměr )) Vestu potřebuji mít doma zpět do konce příštího týdne. A to by ji měla mít nakoukanou už i Vlačáčková, snad jí chytim na mýlu.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:52 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Atusch
Já sem jet nechtěla, ale jestli dogestí takovou dálku i Baicovka tak bych měla taky.
No tak to by jsi měla. A nemůžu tě někde nabrat při cestě? Kluky bych naložila oba do kufru a Bůšek by mohl na zadní sedačku. jdu to zkouknout ma mapě.
Edit, tak by to šlo, ale jestli tě naloží Gerda, tak o.k.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

bonc
ty považuju za kurwy na všech frontách, takže se ti ani nedivim
no vidíte, a to kdybych vám začala psát historky, tak by jste nechápala, ale bojím se, že když si najdu něco jiného, že tam se mnou nebudou spokojení, vyhodí mě a já budu bez místa... proto se trochu bojím se rozhoupat a najít si něco jiného

to už je slušná dyjagnóza, hele na to už by ti tu bílou postel možná dali, a kdyby ne tak si pořiď ještě foxla a máš to jist
foxla necu, já si našla před 11 lety svojí srdeční záležitost

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

Baico Gerda Davídkojc Atusch

oukeeej takže zítra v 10 zdar!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:56 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Baico
V klidu, Atuši naberu, Bůšek by měl moc velkou radost ))) a Fanda s bajkem by se poblili )))) Spíš se připrav, že koukneš na Grinovou s grinečkem, jesli měl Fufik stejný projevy jako Grineček

edit:
Grin
Davítková ne, ta nejede, bude jinde.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

No nic, máme jít za šéfkou, jen 4, elitá jde nahorůůůůůůůů k vedenííí zase druhá schůze o ničem, už to vidím

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:00
- Nahlásit

Gerda
Spíš se připrav, že koukneš na Grinovou s grinečkem
Jasně, jsem na to připravena, neboj
Bůšek by měl moc velkou radost ))) a Fanda s bajkem by se poblili
No to by mě nasralo, když mám teď Zeleninu čerstvě uklizenou i v interiéru

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:02
- Nahlásit

Baico
No to by mě nasralo
Jeho právě taky, von nemá rád, když nemůže oblemcat svoje milované kamarády bílé veverušky )))) Maryje už si zvykla, že jí ovítá tak, že má vyšvihlý voko, naslizlou hlavu a Bůška neustále a trvale za zadkem ))) samozřejmě do té doby, než přijde Džína )))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:04
- Nahlásit

Tak jsme doma z kousání, héééč byla Crysička dneska převelice šíkovná Sjela celou ZVV1 i s pouštěčkama tak jí asi ještě odpo pojedu zmučit na poslušnostě, aby jsme to už měli po kupě a mohli na podzim začít něco konat

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:05
- Nahlásit

Gerda
Dobře, tak já teda upčeču na zítra jahodovou bublaninu, chcete? Nebo třešňovou, podle toho, co bude.

<< 1 ... 7875 . 7876 . 7877 . 7878 . 7879 . 7880 . 7881 . 7882 . 7883 . 7884 . 7885 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání