Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7875 . 7876 . 7877 . 7878 . 7879 . 7880 . 7881 . 7882 . 7883 . 7884 . 7885 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 00:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
Na chirurgy se taky chystám. Kolegyně z práce je žere, tak mě to taky asi zláká.

A House jsem viděla už několik dílů ze série, která se tady zatím nevysílala. Stahoval mi je kamarád, ale už jsem dlouho žádný neviděla, ptž kamarád si teď dodělával výšku a na mě i na House kašlal.

No nic, stáhl se mi další díl, tak na něj ještě možná mrknu, a pak už jdu fakt spát.

Ještě když tě tady tak vidím - nebudeš objednávat furminátor? Psala jsem i ve vedlejším tématu. Měla bych zájem o 3.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 05:39
- Nahlásit

Vstááávat lemuřice lemuřáckýýýýý

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:47
- Nahlásit

Baysha
mylákuju sportovní hadry a ta bunda vypadá super, ale já se neodvážím si něco objednat bez zkoušení

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:55
- Nahlásit

fstávejte a děte dřít

ščeňata asi budou
Baletka Ízinka
Bonýsek Inženýr
Budulínek ? Nenapadá mě to poslední hezké jméno na I Teda napadá mě Indiján, ale neladí mi s Budulínkem

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 06:59
- Nahlásit

Biluška
Budulínek imbecil?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:07
- Nahlásit

Biluška
Šmarjá, Budulínek zní jako Trouba. Baletka je jméno pro agilitnici jako vyšitý. A je pozitivní a příjemný.
Štěňátka jsou krásná a jsem zvědavá, kolik bude bi-blue.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:07
- Nahlásit

makrel
Si bubá a dostaneš do dršky Mimochodem, víš, že Ympakta fčera pokousal hečbeg tak, že má tři stehy? Poď se jí nesmát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:13
- Nahlásit

Biluška
budulínek? co ti to nebohé ščeně udělalo???
all
už jsem v hokně, ruce stále velmi bolí a komu myslíte, že vytopil déšt´ v noci 2 místnosti v domě přes zavřená okna?? , ráno jsem to ještě narychlo vytírala, samo že jsem přijela pozdějc a ždímání toho hadru s těm rukama to bylo něco

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:21
- Nahlásit

Biluška
no nekecej, v tom případě mám jako dnešní celodenní úkol se nesmát ympaktovi

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:22
- Nahlásit

kejtlin
budulínek? co ti to nebohé ščeně udělalo???
Sere mě, protože mu furt nemůžu vymyslet qualitní jméno

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:23
- Nahlásit

makrel
no nekecej, v tom případě mám jako dnešní celodenní úkol se nesmát ympaktovi
Taky jsem se děsně nesmála až mě nesmíchy úplně rozbolelo břicho

Co gdyby štěně bylo Bilušín Impact?

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:24
- Nahlásit

Biluška
budulínek je fajný. a co třeba Budulínek Igráčik?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:28
- Nahlásit

makrel
To by šlo paní, Igráček je hezký, písám si ho

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:29
- Nahlásit

Biluška
Bilušin Impakt je nejlepčí, akorát nevím, jestli by to někdo ocenil, lidi sou strašně nevděčný...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:37
- Nahlásit

dotaz pro BARFisty
můžu míchat ovoce a zeleninu+maso? nebo jen zeleninu a maso a ovoce a maso ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:38
- Nahlásit

kejtlin
ježiš nehledej v tom vědu, smíchej to tak jak ti to přijde pod ruku. Řešíš snad jestli si nemůžeš vzít jabko, protože jsi už dneska snědla mrkev? :smajlíkťukajícísinačelo:

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:39
- Nahlásit

makrel
Bilušin Impakt je nejlepčí, akorát nevím, jestli by to někdo ocenil, lidi sou strašně nevděčný...
jj, lidi jsou zmetci, tak asi bude Budulínek Igráček, uvidím, třá mě ještě něco napadne

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:39
- Nahlásit

Bré ránko, konečně páteček a ještě 21 dnííííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:40
- Nahlásit

Biluška
ježiš nehledej v tom vědu, smíchej to tak jak ti to přijde pod ruku. Řešíš snad jestli si nemůžeš vzít jabko, protože jsi už dneska snědla mrkev? :smajlíkťukajícísinačelo:

ok

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:04
- Nahlásit

du dřít lemury, tak ne že tu bude 100 stran až se vrátím

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:14
- Nahlásit

makrel
tak jestli se vrátíš za hodinu tak by to asi šlo. Jestli přijdeš až večer tak jich tu bude zaručeně víc jak sto Oni prostě chtějí tu fóru rozbít ještě před prázdninama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:50
- Nahlásit

čus trotli,f čem jedete dneska?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:53
- Nahlásit

Zdarec folové.

Biluška
Budulínek je super. Mi se líbí.
Už od mala říkáme jednomu našemu ščeněti Budula, Bubulín, Bubu, Budulínek. Jmenuje se Abdul, ale prakticky mu jinak neříkáme.

kejtlin
Hele, čtenáři knížek o výživě ti budou tvrdit, že ne. Ale já to tak dělám a neřeším to. Taky nežiju podle tabulek a ještě jsem neumřela.
Já si dělám zel. směsi i do mražáku, když je toho tady v létě moc. Třá hrušky, cukety, jabka apod. dohromady. A s čistým svědomím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:58
- Nahlásit

pawLINka
já jsem právě četla všude že ne, ale rozum mi říká že je to jedno, tak jsem se zeptala. taky si chci nadělat zásobu do mrazáku i když zeleninu zakládáme do písku a ovoce na zimu míváme v garáži nebo ve špajzu, ale třeba sezóní zeleninu jako ty cukety, salát ty neuskladníš nijak

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:01
- Nahlásit

kejtlinmůžu míchat ovoce a zeleninu+maso? nebo jen zeleninu a maso a ovoce a maso ?

http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/clanky/vy ziva-psa-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0
dole máš i pro inspiračku jídelníčky.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:10
- Nahlásit

Biluška
..a co takhle podle Rychlejch šípů - Bublina ????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

Bré deň Igráčcííí!
Už zase mícháte hrušky s japkama?????? Moje duposousedka se velice předvedla, měla jsem kvůli ní velmi zlé sny, ještě krs tu bouřku, šli jsme spát v půl jedné (to už jsem mezitim hodinu po kouskách spala), vstávali jsme v 5.50. Je to prostě kráva nebeská, musí bejt fakt asi z venkova, tohle člověk z města nedělá, je to buranka debilní s patama jak slon, nesnášim jí. Ona snad vůbec nespí, jak může někdo jít spát v půl jedný a vstávat před šestou!!! To neni normální!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

Gerda
Kup jí Stilnox a hoď jí ho do schránky

vlk
Ne ne, bude to Budulínek Igráček

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:19
- Nahlásit

kejtlin
nmůžu míchat ovoce a zeleninu+maso? nebo jen zeleninu a maso a ovoce a maso ?
Hele a myslíš že se mě na to psi ptají,já jim míchám zeleninu a maso a celej minulej tejden srali třešňový pecky.

čus fšicí
Dneska k nám dorazej sarxovi a zejtra Radka s Romanem,tagže si děláme takovej minsraz czpsa.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Crysa
děkuji prostudovala jsem to

<< 1 ... 7875 . 7876 . 7877 . 7878 . 7879 . 7880 . 7881 . 7882 . 7883 . 7884 . 7885 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání