| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
Baico
jsi hodná, ale jak píše Gerda Bůšek by ti sprasil celé auto , prorval síť protože by chtěl za Fanouškem a když on CHCE tak přes to prostě vlak nejede A hlavně vlkošedí chlupy zapíchané v čalounění na střeše jsou blbé. Gerda může vyprávět, má s Bůchem a Nandou bohaté zkušenosti. I naše octávka kde jel Bůch jednou jedinkrát a pak se 2x luxovalo a chlupy tam jsou stále.
Gerda
tak jestli se pro mě stavíš bude moc fajné! Děkuji
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:09
- Nahlásit
Atusch
Bůšek by ti sprasil celé auto
Hele to by mě fakt nevadilo. Ale kdyby bylo někdy potřeba, tak vás vezmeme. Nějak by se to udělalo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Baico
každopádně jste paní s veverkama zvána k nám třeba na vycházku k lomu, pokud je fakt chceš mít sprasený a na grilování.
Dnes pojedu koupit masooo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
Baico
jeeee a to bys mě mohla zbuzerovat co mám dělat a kdy chválit a kdy nechválit a tak, případně mě popohánět klackem jelikoš neběhám dost rychle.. abych to Grinečkovi nekazila...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:14
- Nahlásit
Atusch
každopádně jste paní s veverkama zvána k nám třeba na vycházku k lomu
O.K. Domu chvátat nebudu, takže se pak s vámi přesunu nach Slivenec na prochajdu. Á vezmu foťák.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:17
- Nahlásit
Monty
proto se trochu bojím se rozhoupat a najít si něco jiného
to chňápu, já už jsem si tolikrát řikala že bych chtěla jít dělat něco jinýho, že mě tady nic nedrží a vlastně mě to vůbec nebaví a neumim si představit že bych to nedejbože měla dělat celej život - od matury až do důchodu na sociálce ale nějak nemam koule na to se prostě zvednout a jít hledat něco jinýho když tady mam svý jistý, prachy sice na hovno ale ve Varech mi jinde o moc víc nedaj, hlavně ani nemam nějakou představu co bych konkrétně chtěla dělat abych za tim mohla jít.. a vrhat se jen tak do něčeho jinýho jenom proto že ma ta účtařina, která vlastně ani neni účtařina, ale kterou jsem studavala nebaví, mi přijde dost jako tento..... né moc chytrý. Ale vopčas mam krize veliký, to jo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
bonc
nemohla bych dělat něco co mě vůbec nebaví, i za tu cenu, že nestíhám a musím se starat o všechno sama, žádná placená dovča atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
Atusch
Baico
Bombáááááááá půjdem s kreténama do lomu a nagrilujem si u Atuše - hele Bajčizno, spěcháš až tak málo, že můžem přebydlet do neděle u Atuše všichni?
DĚCKA, VELKÁ VĚC, POTŘEBUJU UDĚLAT FAHRPLAN VEST, KDO SE BUDE ŠÍT PRVNÍ A KDO POSLEDNÍ. ZAČÍNÁME ZA TÝDEN, MUSÍME VĚDĚT, KDO ZAČNE. CHCI ZAČÍT PRAŽSKEJMA, TY MŮŽOU DORAZIT NA ZKOUŠKU HBITĚ. TZN:
Chci začít jednou větší a jednou malinkou, tzn začne se buď Aleksandrou a Davítkovou, nebo Bajkofkou a Adidaskou. Anebo prostě prohodit, to je fuk, v každym případě bych ráda začala dvěma z těchto čtyř dam. Na samostatnou zkoušku budou určo muset některé vybrané nekonfekční ženy, páč prostě maj buď moc velký kozy či bočnice.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:22
- Nahlásit
bonc
Monty
já už 4 roky hledám a je mi to na píču , 4 roky dělám za 50 kč na hodinu nudnou práci o ničem kde je 97% důchodců v hnusnbej umělejch hadrech v podmínkách kde je v létě +40 stupňů a v zimě kolem 10 stupňů a ještě ty zasraný noční ty tomu dávaj korunu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:27
- Nahlásit
Gerdame delej jako posledni tu vestu to siti jo???pac to bude trvat tak cca dva mesice no mozna ani ne,nez se vyhrabu z tech sracek dluhovych!jinak mam praci,mam praci,za 75 na hodku,jako navic praci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:28
- Nahlásit
nemethova5
super a kde?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:28
- Nahlásit
nemethova5
praci,za 75 na hodku,jako navic praci.
to je super
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:31
- Nahlásit
makrel
kejtlinsvagrovka mi to zaridila u nich v praci,zeptala se vedouci,pac tam ma svagrovka hlavni slovo,a vedouci rekla,ze potrebuje spolehliveho cloveka,tak prej slovo dalo slovo,nemusim delat jen do urcitych hodin,pac mam hlavni pracovni pomer,takze to nebude brigada,ale zkracenej uvazek,budu delat vse i na pokladne,takze znalosti ze skoly bych si mela oprasit,ted vyplnuju dotazniky a dalsi veci,jo budu delat kousek v penny marketu v rychvalde.prej ze cvicaku se uz na me tesi jak me navstivi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:33
- Nahlásit
nemethova5
to máš dobrý
all
zatím jsem to sem nepsala, ale pokud vše dobře půjde tak bych mohla v září nastoupit na ministerstvo vnitra na místo asistentky za nějakých kolem 20 000, mám tam známýho.....ale radši tomu moc nevěřím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:36
- Nahlásit
nemethova5
to budeš dělat ale celý den, co? když ještě tu druhou práci
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:38
- Nahlásit
kejtlin
tak to je hustý, žumpa bude mít i páky na ministerstvu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:39
- Nahlásit
makrelne mam uvazek jen na pet apul hodiny,pokud budu mit jen dvanact sichet nebo trinact,tak ten zbytek si udelam v penny.jako devitka je teda setsakra malo za hlidani.
kejtlinto by jsi mela upa skvely flek.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:39
- Nahlásit
Gerda
vy ste poslala jenom tlustý bod, nikoli pasový rozmě
a co to je tlustý bod? Je to nevhodný výraz, tlusté body mám přeci fšude. Minule jsem poslala tenhle rozměr, když jsme se měli měřit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:41
- Nahlásit
Gerda
paní pro nás s Mařenem též postele si prosíme!!!! kujem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemethova5
to by bylo super no ale jak říkám radši tomu nevěřím. Se mi každej směje když někomu napíšu, že mám známý i na místech o kterých se normálním lidem nesní ale je to taj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:43
- Nahlásit
kejtlinno co kazdy ma nekde kdesi znamy lidi,tomu ja se vubec nesmeju,pac nevim kdy koho budu tra potrebovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:48
- Nahlásit
nemethova5
mi psal je to asi 14 dní at´ jdu dělat k nim že od září tam budou nějaký volný místa tak uvidím, jeho slovo tam má celkem váhu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:50
- Nahlásit
kejtlin
zatím jsem to sem nepsala, ale pokud vše dobře půjde tak bych mohla v září nastoupit na ministerstvo vnitra na místo asistentky za nějakých kolem 20 000, mám tam známýho.....ale radši tomu moc nevěřím
hustě...na ministerstvu...uplně tě vidim jako Vendulku z básníků jak byla na ministerstvu...béš mít minisukni!!To se musí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:52
- Nahlásit
kejtlintak kdyz ti to sam nabidl,tak by to klapnout melo,bych se jeste nenapadne vzdycky pripomenula.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
Marush
béš mít minisukni!!To se musí
ale néé s mejma tlustejma nohama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:54
- Nahlásit
nemethova5
se jeste nenapadne vzdycky pripomenula.
se připomíná sám, jako že předěláme životopis spolu abych nějak zaujala a se vším mi pom ůže kdyby něco
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:59
- Nahlásit
jsem ze schůze zpátky, trvala 45 minut, jdu zase služebně pryč
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:09
- Nahlásit
kejtlin
Ty brďo, asi máme společný známý , o tomhle místě vím taky , tedy o místě v místě toho baráku.
Tajná informace pro mé dítě č.1. Neboj, ona na to peče.
Sice taky hledá něco inšího, ale tady by jí pšenka nekvetla podle představ. Tak ať ti to dopadne.!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:11
- Nahlásit
agáta12
je to možný paní a já se nebojím jsou tam 2místa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
Gerda
hele Bajčizno, spěcháš až tak málo, že můžem přebydlet do neděle u Atuše všichni?
Hele ajko tak moc nespěchám, ale musím být už před devátou ve Zlofsi, nebe stále ještě máme kurzy. Takže s vámi poprocházkuju a pojedu dom.
|