| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Gerda
v mým autě to nepotřebuju v cizím jo, to nemám tak vychytaný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Biluška
ťuťuťu to sou ale modlýýý mimintááááá! Takový ědsně mrňavý myšinky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:11
- Nahlásit
Gerda
naprostej souhlas s tou ručkou já nemám auto málohodnotné, ale zato dvoutunové s koulí obávám se, že bych si toho ani nevšimla a druhé auto by bylo velice zdeformované
leyenda
týjo, mě to přijde jako dobrej systém já jezdila dva týdny v autoškole a pak už sama. A občas to nebylo příjemné. Ono na českých dálnicích to není příjemné asi nikdy teda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:15
- Nahlásit
Marush
jééé tak to mě by děsně bavilo se v tom vrtat, hrabat, děsně sem si přála bejt automechanik, problém je, že nejsem moc šikovná, ale kolo bych si asi vyměnila, žárofku taky, spíš se nemůžu dostat pod ten tapecírung nebo co to je, takže to většinou spíš rozmlátim vzteky a pak se tam dostanu a pak mě mrzí, že je to už rozbitý.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
Maky a Trix
ýjo, mě to přijde jako dobrej systém já jezdila dva týdny v autoškole a pak už sama. A občas to nebylo příjemné. Ono na českých dálnicích to není příjemné asi nikdy teda.
No prave, na zadnych silnicich to neni prijemny, kdyz cerstve vylezes z autoskoly, a pak uz asi taky nechces jezdit s tatinkem a maminkou. Mne to prijde taky dobrej system.
Jedu zase taxikarit a doprovazet
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:18
- Nahlásit
fakt sqelej inzerát, škoda že zrovna nemam vhodý štěnce, hned bych jim jedno dala
PRODÁTE NEBO DARUJETE PITBULLA NEBO STAFORDA
- Poptávka - [7.6. 2011]
Smazat/Editovat/Topovat
DOBRY DEN VÍM ŽE STAFORD NEBO PITBULL SE PRODÁJ ZA VIŠÍ CDENU NEŽ CO JA VÁM NABÍDNI ALE MAME BARAČEK Z VELKOU ZAHRADOU A MAME TU I KOTEC... ALE SCHÁNÍME UVEDENOU RASU ALE NECHCE ME ZATO DAVAT NAKY TISÍCE KDYŽ SME ZROVNA DOSTAVILI BARAČEK TAK DĚKUJI ZA POCHPENÍ A SNAD SE OZVETE MAXIMUM 5MĚSÍCU
Cena:
500 Kč
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:19
- Nahlásit
Gerda
add autí
ty seš autozootechnička hustá ,to mě se dycky(nejlíp nějakej moc chytrej muš)zeptá...kolik to žere, jakej to má obsah....chápeš jakej obsah? No obsahuje právě teď mě,povětšinou nyxinu a třá ještě toho co se ptá...nevim,prostě nejsem technický typ vůbec
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
bonc
fakt sqelej inzerát, škoda že zrovna nemam vhodý štěnce, hned bych jim jedno dala
co je moc,to je moc!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
myslim 9??
Tak to děkuju bohu za Zeleninu, která si bere 5,7 l na sto.
Gerda
Já taky nemám ráda jízdu vzácpě, ale nejezdím v ní zase tak časo, aby si pořizovala automat, kterej mě pak sežere 3/4 vejplaty za benzín
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
Baico
kterej mě pak sežere 3/4 vejplaty za benzín
jo to von přesně dělá právě...jo.jo!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
Baico
kterej mě pak sežere 3/4 vejplaty za benzín
čoveče nevim jak to dělaj, ale todle mi dělat všechny auta, přestože si berou 6/100
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
Marush
autu nic trochu nerozumim
No to já taky ne. Jsem schopná akorát dolejt vodu do ostřikovačů a zkontrolovat olej
U Favouška jsem neměla žádný zabezpečovací zařízejní, tak jsem uměla vyndat kabel od rozdělovače a bez toho jsi to nenastartovala Ale u Zeleniny bych už ani ten rozdělovat neneašla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:31
- Nahlásit
Marush
chápeš jakej obsah?
nevim, asi jako objem válcůch....na rouvří fóře sem dost zasvěceně diskutovala o prasklym homokinetickym kloubu, páč sem si načetla, že jediný vysvětlení pro zvuk knedlíčův, co vydává, je prasklej homokinetickej kloup, o nasazování rozvodovýho řemene, kerej sem nikdy ani neviděla, pak o výbrusu hlavy při přetěsňování hlavy, o nutnosti výměny vodní pumpy při výměně rozvodů....jako řikám tě, teoretik jak víno )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:31
- Nahlásit
Baico
tak jsem uměla vyndat kabel od rozdělovače a bez toho jsi to nenastartovala
to se může hodit kdybyses někdy rozhodla dát na dráhu zločinu,víš co....to je fajný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
bonc
čoveče nevim jak to dělaj, ale todle mi dělat všechny auta, přestože si berou 6/100
No tak to mě ne, neb do práce jezdím kockodrcákem a po Praze chodím pěšky. Na nádrž ujedu 750 km, což ujedu za 3 nebo 4 týdny.
Marush
jo to von přesně dělá právě...jo.jo!!!
No tak to bych právě nemohla, protože bych neuživila todle auto a ještě 2 psy.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
Gerda
nevim, asi jako objem válcůch....na rouvří fóře sem dost zasvěceně diskutovala o prasklym homokinetickym kloubu, páč sem si načetla, že jediný vysvětlení pro zvuk knedlíčův, co vydává, je prasklej homokinetickej kloup, o nasazování rozvodovýho řemene, kerej sem nikdy ani neviděla, pak o výbrusu hlavy při přetěsňování hlavy, o nutnosti výměny vodní pumpy při výměně rozvodů....jako řikám tě, teoretik jak víno )))
sis fakt trapně automocná...a přitom taková poetická duše,tos mě zklamala teda... mimochodem můje auto se jmenuje Ducjak druhý,jen kdybys dávala dohormady posádky vozidel..tak prosim můj vůz oslovovat jeho jménem,díky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:35
- Nahlásit
Baico
No tak to bych právě nemohla, protože bych neuživila todle auto a ještě 2 psy
no já právě zjistila že se mi nevyplatí dojíždět do práce,takže tam končim...nevydělám nic stejně jako teď,ale nebudu muset aspon pracovat , v nejhoršim nakonec bém s Nyxou bydlet právě v autě,uvidíme ptostě co přinese život
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:39
- Nahlásit
Marush
to se může hodit kdybyses někdy rozhodla dát na dráhu zločinu,víš co
No jenže já to umím jen u toho Favorita a nevím proč bych měla riskovat kriminál kvůlivá zrovna tomuhle typu auta
Někdy ti budu vyprávět, jak jsem absovlvovala předmět Mechanizace zemědělské výroby, kde po nás chtěl kreslit schéma převodovky a podobné lahůdky. Naštěstí na zkouškce jsem byla u moc hodnýho pána, který se mě zeptal jestli alespoň umím vařit a dal mi to za lidovku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:41
- Nahlásit
Baico
Mechanizace zemědělské výroby, kde po nás chtěl kreslit schéma převodovky a podobné lahůdky.
jj my taky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:41
- Nahlásit
Zdáár žumpo dneska mám zážitek takovej mezi nebem a zemí-jedu autem a strašně foukalo tak sem za jízdy zavřela střešní vokýnko a pak celou dobu mě nějaká vyšší síla tak zvláštně držela hlavu byla taková jako odlehčená fakt divný pocit. Tož sem pak zaparkovala a až sem chtěla vysednou zjistila se,že sem si do toho střešního vokýnka zavřela vlasy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:42 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Baico
No jenže já to umím jen u toho Favorita a nevím proč bych měla riskovat kriminál kvůlivá zrovna tomuhle typu auta
to je fakt,že byes specializovala na čórování favoritů,to by se asi nevyplatilo
předmět Mechanizace zemědělské výroby, kde po nás chtěl kreslit schéma převodovky a podobné lahůdky
ješišmarjá,to je hrůza....no na druhou stranu já zas maturovala z technologie z barvů a laků,to taky nic moc,ale mohla bych si třá odborně aspoň nabílit plot...ale spíš ne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
danajasa
Tož sem pak zaparkovala a až sem chtěla vysednou zjistila se,že sem si do toho střešního vokýnka zavřela vlasy
Marush
já zas maturovala z tehnologie z barvů a laků
co máš za školu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:44
- Nahlásit
Biluška
jůůůů, takoví bobišci malincí
už jsem zpátky, a doufám, že mě už nikdo nikde nepošle, je tam dusno a jsem zpocená až na prdééééli
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:48
- Nahlásit
kejtlin
co máš za školu?
umělecko-průmyslovou obor propagační výtvarnictví/výstavnictví...a právě z odbornejch předmětůch byl jeden technologie
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
danajasa
nějaká vyšší síla tak zvláštně držela hlavu byla taková jako odlehčená fakt divný pocit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:50
- Nahlásit
danajasa
zážitek takovej mezi nebem a zemí
ty si tak blbááááá nejvíc ze všech ))))))))) Vypni se hned! ))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:51
- Nahlásit
Jo eště potřebuju udělat průzkum jestli je normální když hmyzáková tak nějak dohárává pakůn už nejeví zájem a vona furt chodí za mnou a nastavujese tak vehementně,že se jí až rovná ten zakroucený ocásek-dběhne ztuhne narovná ocas na záda a eště se tak jako našponuje zadníma hodí vlnku křížečkama jako co po mě chce chápu je ten PES NORMÁLNÍ?????????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:51
- Nahlásit
ted´ tady byl řidič, byl jen v karat´asech ,kurňa ten měl tělo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:53
- Nahlásit
Biluška
pětadvacetiletá ženská je dospělá a zodpovědná
Pssssssssssssst. Doteď se mi to daří úspěšně skrývat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:54
- Nahlásit
Marush
to je fakt,že byes specializovala na čórování favoritů,to by se asi nevyplatilo
Taky si myslim, to bych už asi neprodala ani na náhradní díly
|