| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
paní pro nás s Mařenem též postele si prosíme!!!! kujem
Už je máte od včera koupený a jsou u mě v autě. Tak si pro ně přijeďte buď do Prokopáku nebo do Zlofsi.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
Baico
já teď o víkendu nemůžu a musim si dát spravit auto a nevim, jestli budu mít náhradní, maj jenom manuály a to já řídit neumim
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
Baico
popřemýšlej nad tím, místa tu je dost
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Baico
ahoj, počítala jsi krz postele i se mnou?
pokud jo, pošlu ti peníze na účet nebo někde osobně ti je předám, musím ti vrátit tu paměťovku. nebo přes někoho, ale to nevím přes koho.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
já teď o víkendu nemůžu
Však já nemyslela hned tenhle víkend. Mě nepřekážejí, takže až se to bude hodit, tak je buď tobě nebo Marush předám a vyinkasuju
Atusch
popřemýšlej nad tím, místa tu je dost
Helke fakt bych ráda, ale mám v nedělu ráno ty kurzy. Ještě příští týden a už budu volná i na neděle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
Nazdar pepíci, dnes mám k obědu Bún bo nam bo a je to tohle:
http://4.bp.blogspot.com/_bF5u3zLvprE/TNuq4Pb4EYI/ AAAAAAAAAEk/ynxf3nV-yxU/s400/bun+bo.jpg
zuzanarosakova
paní pro nás s Mařenem též postele si prosíme!!!! kujem
Posluchaj, Zuzanek, je jim ale jasný, že je budu vozit týden v knedlíčku a nasmrádnou zlatovlásčím rukáfkem, který už tam sice není, tedy není fyzicky, ale odérně navždy )))
Baico
Takže s vámi poprocházkuju a pojedu dom.
ok, domluvíme zítra přesný časy, my se pak vykýblujem a dojedem za vámi. Uvidíme, co s mamkou, Nand smozřejmě začal hárat, a asi budou po zejtřku víííčerpané. Ale uvidíme.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
jbat
počítala jsi krz postele i se mnou?
jo
musím ti vrátit tu paměťovku. nebo přes někoho
Třeba přes Marush.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
Baico
Třeba přes Marush.
OK a dík.
ty prachy ti teda pošlu na účet, aby nemusela za mě platit Maruš? essi jo, tak mi ho i částku, pls, napiš do mailu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:36 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Jinak jsem šla dneska opět školit call centrum, přicházím k prosklené zasedačce a tam dvě holky na sebe znakujou...
tak si řikám, že to asi bude nějaký nový projekt (zavolejte hluchoněmým o radu), naštěstí se ukázalo, že holky spolu studují speciální pedagogiku a opakovaly si "slovíčka".
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:38
- Nahlásit
Gerda
klíďo ať nasmrádnou, Kokyn stejně teďko děsně smrdí, musim s nim na vymačkání žlázek a nemám to auto, takže pujdem hezky procházkou k vetovi. a vůbec jako nevim, co budu dělat jestli mi nedaj to náhradní vozidlo a voni mi ho asi nedaj, bo aby to byl automat a eště hageback, aby se tam pse vešli, tak to prostě nemajooo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele tak to já musim říct, že za sebe si nedovedu představit, že budu řídi auto a neřadit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
Ahoj zeny
zuzanarosakova
manuály a to já řídit neumim
no, budu te davat jako vodstrasujici priklad Karoline, ta se zapojila do programu "conduit accompagné", coz v praxi znamena, ze pokud mezi 16 a 18 rokama ujede 2500km, nemusi chodit do autoskoly. Odmita jezdit neautomatem, na co prej
kejtlin preju, aby ji vyslo misto na ministerstvu, az budou zase nejake demonstrace, muze si chytat do minisukne rajcata a vajicka, co budou lidi hazet po ministrovi
Gerdicko
klidne bych mohla byt tvoje duposousedka, mam obdobny spankovy rezim , ale nedupu, takze by to vlastne neslo...
Jak se jmenujou nakonec Bilusky stenici?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
leyenda
az budou zase nejake demonstrace, muze si chytat do minisukne rajcata a vajicka, co budou lidi hazet po ministrovi
nikoliv budu házet taky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:44
- Nahlásit
kejtlin
nikoliv budu házet taky
nikoliv, to nemuzes, kdyz budes pracovat na ministerstvu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
leyenda
Jak se jmenujou nakonec Bilusky stenici?
Prozatímní verze je
Baletka Ízinka
Budulínek Igráček
Bonýsek Inženýr
Ale ještě nejsem rozhodnutá essi je to finální verze, možná to poškrtám a budou Bon Pari, Bonduelle a Bisqiut.
no, budu te davat jako vodstrasujici priklad Karoline, ta se zapojila do programu "conduit accompagné", coz v praxi znamena, ze pokud mezi 16 a 18 rokama ujede 2500km, nemusi chodit do autoskoly. Odmita jezdit neautomatem, na co prej
A kde se ti haranti učí řídit? To si francouzi pustí na silnice šestnáctileté děcka bez řidičáku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Baico
Hele tak to já musim říct, že za sebe si nedovedu představit, že budu řídi auto a neřadit
mám to taky tak, jednoiu jsem řídila automat, jela jsems ním do letňan a zpátky, jedna noha tak byla navíc a ruka tak taky překážela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
leyenda
pochybuu že se tam dostanu a i kdyby tak a budu jen kancelářská
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
Baico
leyenda
já už 10 let řídim jen automat, vůbec bych už nevěděla co dělat s tou třetí šlapkou máma i ségra to maj stejně, jako je to blbý, třá v kritický chvíli nevim, jestli bych někoho dokázala odvést manuálem třá do nemocnice...jestli bych ho spíš cestou nedorazila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
já už 10 let řídim jen automat
A kolik ti ten automatek baští?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
Ale automat může bejt třá i jen poloautomat, ne? Nebo to sou takový ty sportovní automaty, kdy stejnak máš možnost v nějakym režimu řadit, abys jako měla větší akceleraci nebo co...dělala sem autoškolu v manuálu, kondičky v automatu a jezdim v manuálu. Kvrdlání pákou mi nějak neva, ale v zácpě do kopce závidim automaťákům, jak nemaj problém s rozjížděnim, nemusej dávat ručku a jemně přidávat plyn, nebo jen pomalu pouštět spojku )) Já na tu akci spotřebuju všechny ruce, nohy a nemůžu pak kouřit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
Baico
myslim 9?? ale já autu vůbec nerozumim a ani nevim, jak se to jako pořádně určuje, kde se to sleduje a tak. Jsem naprostej motorista analfabet, nevim ani jestli mám někde nářadí a abych třeba vyměnila kolo, to je naprosto nepředstavitelný, umim nastartovat, jet, zaparkovat, natankovat - tim končim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:55
- Nahlásit
Biluška
to jsou pani hezka jmena, Bon Pari se mi moc nelibi, kvuli tem bonbonum
No, decka musi udelat teoreticky testy dopravnich predpisu, takovy ty autoskolacky, pet hodin na trenazeru, jinak musite pripojistit auto, osoba vystupujici v roli doprovodu musi byt starsi 25 let, nemit zadny skraloupy v ridicaku a slozit teoretickou a praktickou zkousku. To decko bez ridicaku smi jezdit jen v doprovodu te osoby a v tom pripojistenem aute s nalepkou (aby jako fsici vedeli, ze ridi decko bez ridicaku) A mate zaznamovy sesit, kam musite fsecko psat. A pak udelaj ty ridicakovsky zkousky teorii + praxi a ridicak dostanou k 18.narozeninam. Myslim, ze je to dobrej system.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Ja umim jezdit se vsim, ba i s traktorem, u kteryho jde spojka tak ztezka, ze si na ni musim stoupnout celou vahou tela, ale po meste v rusnym provozu jezdim radsi v automatu. A taky jsem mohla v automatu jezdit jen s 1 nohou, kdyz mi konik rozkopl kotnik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:00
- Nahlásit
Gerda
mám manuál a v úcpě nepotřebuju ručku na rozjíždění
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:01
- Nahlásit
leyenda
mě to teda přijde dost odvážný. Přece jenom v autoškole mají ty auta pedály i u instruktora a kdyby něco tak to instruktor zastaví. Což v normální autě jaksi nelze, zodpovědná osoba může po děcku maksimálně ječet "brzdi", což nemusí být dostatečné .
Nehledě na to, že pětadvacetiletá ženská je dospělá a zodpovědná, ale pětadvacetiletý sameček je pořád děcko. Při představě kterak to šestnáctileté děcko za volantem rozjede děsně rychle a o kousek větší děcko se vedle řehtá jak blázen a přijde mu to děsně gůt se mi dělá dost špatně.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:05
- Nahlásit
Biluška
Při představě kterak to šestnáctileté děcko za volantem rozjede děsně rychle a o kousek větší děcko se vedle řehtá jak blázen a přijde mu to děsně gůt se mi dělá dost špatně.
tak to je už asi jedno, jestli to rozjede 16ti letej nebo 18ti letej, kterej na to má právo
ALL
jdu venčit a k vetoj na žlázky s tim smraďochem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:06
- Nahlásit
Zděs novos fotos malého Budulínka co možná bude Bon Pari
Zbytek na šňapím rajčeti.
Jedu dřít, mám přednášku v dětským domově pro asi milion pézetek a furt ještě místo mluvení sípu, tagže to bude hodně zajímavé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:07
- Nahlásit
kejtlin
mám manuál a v úcpě nepotřebuju ručku na rozjíždění
já bohužel do kopce jo, když neni zácpa, někdy už to trénuju bez, ale v zácpě, když ej za mnou blízko další auto, si to raději nelajsnu, všechna auta jsou dražší a hodnotnější než to moje, nerada bych knedlíčkem někomu rozmlátila vůz )))
leyenda
Ja umim jezdit se vsim, ba i s traktorem, u kteryho jde spojka tak ztezka, ze si na ni musim stoupnout celou vahou tela
no jo, ale s tim nejezdíš po městě v zácpě, ne? ))) Jiank je to super, dyž čék může řídit, je takovej svobodnější a dostane se, kam potřebuje, právě jako minule sis řekla - jedu za vejlet a už jsi byla v čr
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
Baico
neřadim,neumim,nic nedokážu opravit,autu nic trochu nerozumim,vyměnit třeba kolo je naprostá sci-fi pro mě...v málo věcech jsem opradu stereotypická žena, jako ve znalosti aut
Jbat
co mám platit,co si to přeze mě sjednáváš ty lamko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
pani, asi jim to tak funguje, urcite to nedelaj proto, aby meli vic mrtvejch. Teda doufam. Zapomenula jsem napsat, ze voni taky muzou jezdit nejvejs 100 po dalnici, jinak fsude 0 10km min, nez je povolena rychlost. A vetsinou jsou ti doprovodci rodice, ono to papirovani s tim je otrava a to pripojisteni auta je taky dost drahy, za prestupky plati pokuty a ztraci body doprovod, kazdej si to rozmysli, to nikdo nedela jen tak ze zabavy. Ja jsem rada, ze to funguje, decka maji min stresu a vyjezdi se s tatinkem a maminkou. Pustim ji pak samotnou do auta prece jen s vetsi duverou, myslim.
|