| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
Marush
popravdě to bylo strašný hlavně odstavování štěňat.
Děti s mužem jedli chleba s paštikou a štěňatům jsem vyvařovala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:30
- Nahlásit
makrel
tak asi jak kde - co jsem byla já, tak tam to řvalo, páč sem tam měla krabičku čaje a ta byla moc lehká, než aby ji to dokázalo zvážit, tak mi to takto vysvětlili...
laguna
tvaroh jsem dávala, ale neslazenej... fčil dávám jenom občas bílej jogurt
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
laguna
Děti s mužem jedli chleba s paštikou a štěňatům jsem vyvařovala.
tak to má být,tak je to správné...nerozmazlovať rodinku , ale ščeňátkům podkuřovat
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
Marush
Tak zítra je velký den,co? Jasně si vzpomínám, když jsem si takhle šla pro Dorotku, když ke mě poprvé přišla, když jsem si ji vezla domů, a pak šlo už všechno samo jakoby jsme se měly furt. ( to co sem psala jako výstrahu bylo s Ančou - to se stane jedno za sto let, takže se tě to vlastně ani netýká ).
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
laguna
v pořádku pani, tudlenc jsem v Penny vzala celý kuře s extra stehny a muš na to co z něj jako budu dělat a já na něj koukám co mu hrabe, pak mi došlo, že mi asi nečte myšlenky a tak mu říkám - no tobě nic, to je pro štěňata, ať maj zase změnu po tom hovězím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
já teda pacholík nebo smetánek kupovanej dávala vyjímečně, páč mi přijde že obsahuje moc cukru, dávala jsem ušlehanej tvaroh s medem a trochou mlíka aby to nebylo hustý, občas žloutek (tak 1-2x tejdně), mimino Barunka dostávala půlku z kostky tvarohu denně, jako fakt denně do cca 8 měsíců
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
Eldoguero
Ty chlapi jsou divný,já takhle kupovala zeleninu a muž ty budeš dělat salát a já že ne že je to pro štěňátka
Den na to jsem vyndala hovězí z mrazáku a opět otázka copak z toho maminko uděláš a já zas to je pro štěňátka
Pak už jsem jen čekala jestli nepoloží na stůl rozvodové papíry
Nepoložil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
tagže jako dycky a každej den
gdo dělá vejcuc?????? stihla sem jen první stranu paxem to vzdala.-((((
biluška
hele chápu tě ,ale právě že si tu zkoušku od nich do PP můžeš nechat zapsat.. proto ilona ted dělala na podzim s corgou aby si to tam mohla taky nasmažit ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:02
- Nahlásit
laguna
Pak už jsem jen čekala jestli nepoloží na stůl rozvodové papíry
Nejsem vdaná, tak čekám, kdy si začne hledat kufry
Jinak to máme stejně. Třá když řeknu potřebuju zajet pro maso, ok jedeme, jakmile mineme odbočku ke známé, která má kousek od nás obchod s psím žrádlem, tak řvu, kam zas jede a on, že jako do města pro maso. Tak já zas, ale né pro nás, pro štěňata
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:05
- Nahlásit
dorotka1
Tak zítra je velký den,co?
jooooooooooooooooo,už to budeeeeeeeeeeeee
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
dorotka1
Ahoj Dorotko, nedávno jsme o tobě vedle mluvili, že jsi zmizela... taky jsi byla hubatá jako Gerdice?
(a doufám, že to jsi ty )
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
Maky a Trix
to jsem ráda že tě tu vidím jednou si psala že jsi koupila Trixovi mořskou řasu.
Jakou si prosím tě vybrala?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
laguna
Já koupila sladkovodní spirulinu. Ale nežral to, nežral nic, v čem byla. Tak jsem jí prodala kámošce... Chtěla jsem jen zkusit tuhle s tím, že pak bych koupila na tom holisticshopu, kdyby mu to zlepšilo pigment, ale to se nestihlo stát, takže já už mu jí dávat nebudu.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:20
- Nahlásit
Eldoguero
a to si ještě do toho všeho dvouletá dcerka na klouzačce zlomila nohu.Fakt jsem skoro tři měsíce nevěděla kam dřív skočit.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
Maky a Trix
já právě uvažuju jestli spirulu nebo chlorelu(tak nějak se to píše)
Dík.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
laguna
asi záleží na psoj, já osobně bych už teď maximálně od někoho odkoupila trochu, abych to zkusila.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:25
- Nahlásit
laguna
tý vole, tak to jsi měla rušno teda no doufám, že moje rok a půl dcera si nic nezlomí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Eldoguero
doufám, že moje rok a půl dcera si nic nezlomí
no může nad tebou klidně zlomit hůl )))))))))) čiperná je dost co sem viděla.-)))
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:28
- Nahlásit
Maky a Trix
A jak si to dávkovala?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
,ale právě že si tu zkoušku od nich do PP můžeš nechat zapsat.. proto ilona ted dělala na podzim s corgou aby si to tam mohla taky nasmažit))
Právě, že nemůžeš. Jsem se na to ptala na podzim na plemence, páč to po mě spousta lidí chtěla. Nemůže to nikdo, ani Daušová (na to jsem se opět speciálně ptala, páč mi někdo říkal, že Daušová může). Pokud to někdo do PP zapíše tak plemenka to stejně neuzná a do papírů štěňat nepřepíše.
Bylo mi ale řečeno, že Helppes může psát do těch výkonostních knížek, což nikdo jiný nesmí. Chtěla jsem vědět proč, bylo to jak v pohádce o kohoutkovi a slepičce, neustále mě přepojovali a odkazovali. Nakonec jsem po půldenním pátrání zjistila, že Helppes je zapsán jako "klub speciálního výcviku", nebo tak čehosi v ČKS. Chtěla jsem tam teda taky zapsat a bylo mi předsedou řečeno zhruba následující "no můžete zkusit požádat, ale mi vás stejně asi nevememe, protože nechceme, aby kluby byli duplicitní". Což mě teda kardinálně nasralo, oznámila jsem mu, že požádám a že pokud mě nepřijmou tak to budu řešit přes antimonopolní úřad. Nicméně pak jsem se na to vyflákla, páč mám spoustu jiných starostí jak víš. Ovšem nevylučuju, že někdy čas mít budu a udělám to . Zatím na to seru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:31
- Nahlásit
Biluška
já vim,už sme se vo tom bavily jak to je..nicméně nasmažený to tam ilu jaxi má,tož tedy nevim..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:33
- Nahlásit
laguna
nejprve jsem to jen poprášila, aby to nebylo moc cítit a pak jsem dávala fakt malinko, aby to vůbec žral...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
U štěňat, nebo u dospělých? Páč essi u štěňat tak jedině nějaká úřednica udělala chybu.
Jsem viděla zapsanou zkoušku v PP i od jiné organizace, tuším Pomocné tlapky, nebo Podané ruce, si ty dvě pořád pletu. Ale na plemence mě fakt ujistili, že zapisovat se to nesmí a pokud to někdo zapíše tak oni to neakceptují. Změnit názor jsou ochotni jedině v případě, že se všechny CT organizace v tomhle bananastatu sjednotí a zavedou stejné podmínky a řád. To už dřív zamrzne peklo než by některé ty důry přistoupili na stejné podmínky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:37
- Nahlásit
Nyxinoooo, bohyňooo......huš jedůůůůůůůů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
no může nad tebou klidně zlomit hůl )))))))))) čiperná je dost co sem viděla.-)))
tak čiperná ona je velmi, včera se mi vyškubla na parkovišti pře lidlem a běžela sebou fláknout do trávy když jsem jí chtěla zvednout řvala jak tur a pro jistotu sebou ještě sekla na záda a začala kolem sebe kopat nohama, jako ať jí prej nechám venku, že do kvelbu nejde tak se obávám, že hůl nade mnou zlomí tak za rok dva huš se na to připravuju psychicky
Biluška
"no můžete zkusit požádat, ale mi vás stejně asi nevememe, protože nechceme, aby kluby byli duplicitní".
to je ale pěkná pí...na, koukám, že super chytří a nestrnní lidé nesedí jen na ČMMJ, ale i na ČKS
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:49
- Nahlásit
Biluška
U štěňat, nebo u dospělých?
no asi u dospělejch né? nebo jak to myslíš? ty dva ovčouni co to měli asi už 2 nebo 3 roky stejně se mnou asi neměli vrh,pes už je vyřazen z provozu v současný době kuli věku a čubě zbejvá tušim poslední hárání a taky finito..nevim esi nakreje..a corga je sice dospělá,tušim kolem 3 let,ale štěnda zatim neměla,bude jí krejt ted co nejdříf
Eldoguero
včera se mi vyškubla na parkovišti
hm..ste blbě držela vodítko,no..skuste jí nasadit vohláfku,to by jí mělo zbrzdit ))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:49
- Nahlásit
Biluška
Za stránky můžu poděkovat madam Laile Macečkové, která se z absolutně neznámého důvodu rozhodla emigrovat do anonymity a s nikým nekomunikovat. Viz téma pro nasrané. Jelikož byla webmasterkou těch původních stránek tak měla všechny mysql hesla a jiné potřebné věci. Dostat se ke stránkám a jejich správě bez hesel je prakticky nemožné
Zabila bych ji na sestkrat, to je fakt k..a . Kdyby to uz nechtela delat budiz, ale nedat ti hesla a neslo by udelat nove stranky na puvodne domene? Nebo nemas se jak dostat ani k domene?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:59
- Nahlásit
danajasa
Zdáár potřebuju pomoct tohle přišlo poštou bohužel pakůn se tam nevejde je to ůpa nový eště v krabici prosimvás kolik za to můžu chtít jako aby sem něco trhla páč su švorc a zároven aby to bylo prodejné prostě ku oboustrané spokojenosti já fakt netuchám (je to ten největší rozměr)
Jestli si to objednavala pres eshop coz asi jo, kdyz ti to doslo postou. Mas pravo do 14 nebo 30 dnu vratit zbozi. Takze netozbaluj, domluv se s eshopem a posli zpet, vratej ti plnou castku, teda krom postovneho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:00
- Nahlásit
Eldoguero
letáky uš přišly zejtra rozvezi po neratkách aš pudu na rehabku a taky po veltrusích až půjdu na kontrolu s Vendy
all
máme colitidu-nevím jestli jsem to správně napsala, máme rekonvalescent pastu, nechce nic jíst mám prej pořád zkoušet to kuřecí a opatrně iont´ák, dostali jsme atb injekčně+stromorgyl, mám zkusit dát 1/4 a doufat, že to nevybleje, kdyby se zhoršila přiject dneska, jinak při zlepšení zejtra odpo, při stejným stavu hned ráno. Má nízkou teplotu 37,7 je na dečce topný, v noci ve 2 ráno měla 39,1
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nebo nemas se jak dostat ani k domene?
Právě k té doméně se bez toho nedá dostat
Kdyby to uz nechtela delat budiz, ale nedat ti hesla
No právě. Kdyby napsala jeden blbej mail, nebo sms a řekla "sorry, mám jiné zájmy, už to nechci dělat, heslo je..." tak řeknu "děkuju" a dám si inzerát, že hledám nového webmastra. Ale takhle mám fakt chuť ji zabít, svini jednu svinutou
davidkova renata
no asi u dospělejch né? nebo jak to myslíš?
Tak u dospělých to není celkem žádný problém. Ti tam klidně to razítko dám i já. Páč ofiko se to sice nesmí, ale PP není žádný úřední dokument jehož poškození by se trestalo (jako třebas občanka, nebo pas). Takže si klidně kdokoliv může lajznout tam tu zkoušku zapsat. Ale když budeš mít štěňata a budeš chtít, aby tu zkoušku zapsali do PP štěňat (pod jméno rodiče) tak ti ji prostě nepřepíšou.
|