Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7020 . 7021 . 7022 . 7023 . 7024 . 7025 . 7026 . 7027 . 7028 . 7029 . 7030 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:57
- Nahlásit

Gerda
hele já sem ani ňáký poměry vápník fosfor nepočítala, prostě sem vobčas dala kost - krky, hřbety kuřecí a tak... na manwe.eu psali, že stačí 10% kostí z krmný dáfky a je to v pohodě, von ten organysmus zas není tak úplně blbej a porovná se s tím

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:57
- Nahlásit

danajasa
jak je to velký a kolik to stojí?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:58
- Nahlásit

Baysha
Fakt su zvědavá, jak to budu dělat, až bude příšera v nejlepším - jak to řešíte vy?
hele neřeš, vždycky se najde nějakej debil, když je čuba v nejlepším chodím s ní stejně jako když neí, ale mám teda výhodu že na poli potkám 1 čéka za uherskej rok a to jsem ještě fsteklá co tam leze nicméně bych stejně chodila, asi bych to řešila jak ty že bych se pokud možno vyhnula obvyklé venčící době a jestli máš možnost třá dojet někam dál, kam lidové moc nechodí, a debili pošli do prdele, že maj mít psa naučenýho nevšímat si hárafky

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:59
- Nahlásit

Alexa
já tedy štěněti dávám 3x denně a z toho jendu krmnou dávku má tvaroh strochou mlíka

jo,jo...to taky chci takhle dělat přesně!

Baysha
Nyksinu bude výše uvedená dáfka děsně moc, prostě uvidíš

to malý zlatý stvoření s růžovym čumáčkem zežere 600g masa denně? To je hustý stejnak

Gerda

jaký kosti? :O Kosti, kosti mé, kosti mnou vlastnoručně zahrabááánéé?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:59
- Nahlásit

Marush
S čubou v nejlepšim odhánim mraky nápadníků, mám ji na vodítku, moje čuba je ale čím starší, tím dajnější, takže má krycí dny od začátku až do 29 dne, tzn celej měsíc v rauši. Měnim trošku čas vycházek, abychom zbytečně nevenčili celý sídliště, zakazuju zvedat ocas a nastavovat se, to jí mám vždy chuť kopnout do tý veliký pičky. Nejraději beru auto a mizim se štětkou někam v les, nejlépe jen s čubama. Jo a po sídlu si hlídám, kudy chodim, protože prostě si řikám, že se za náma nějakej blboun stejně potáhne, tak třeba se snažim moc nepřecházet velký silnice, aby když tam za náma někdo zdrhne, ho nezajelo hned auto. Jinak první tejden venčim normálně mezi psíma kámošema, když se psová část začne o mařku víc zajímat, začnem venčit sami. Takhle jeto u nás zavedený. A máme interní dohodu, že s háravejma čubama se nechodí na jedinou naši oficiálně povolenou venčicí louku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:00
- Nahlásit

Alexa
dík no jestli bude Bajša po mámě, tak potěš koště, to prej byla děfka největší, tejden totálně zatměno a v hlavě jen jediná myšlénka: sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:01
- Nahlásit

Baysha
jak to řešíte vy?
Včil už nijak bo potkáme jiného psa jednou za sto let . Ve městě jsem to řešila tak, že jsem nakopávala příliš vlezlé psy a řvala po majitelích, kteří si je nedokázali odvolat. To, že mám háravku je jenom moje věc, oni mají mít ovladatelné psy. Nechodit s háravkou ven je asi stejná logika jako kdyby ženské měli chodit zahalené v burkách, protože když mají minisukně a výstřihy tak jsou sami odpovědné zato, že je chlapi znásilní

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:02
- Nahlásit

Baysha
hele já sem ani ňáký poměry vápník fosfor nepočítala, prostě sem vobčas dala kost - krky, hřbety kuřecí

hřbety,krky a spol. již okupují můj mražáček!
přidáváš nějaký vitamíny do žrádla? Ségra šamponům furt něco přidává...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:02 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Marush
Baysha
to by mě taky zajímalo jak to děláte s čubama v tomto období!
tak s mrňavou mě to ještě teprf čeká,ale už to za sebou párkrát máme.
Venku jen na vodítku,na tohle byla předchozí čuba magor,ona vlastně trávila na vodítku většinu času,páč byla notorická bjehna i v době mimo hárání a pokud měl něgdo kecy,tak dámy sem se zeptal,jestli v době ovulace taky nevychází a pánů sem se ptala,jestli zavírají svoje protějšky taky doma.Nasrat,abych se nějak omezovala,ale samo,že sem nechodila tam,kde se dala předpokládat největší koncentrace psů.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:02 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Marush
to malý zlatý stvoření s růžovym čumáčkem zežere 600g masa denně?

to vona by zežrala aji třikrát tolik, ale tvrdě ju omezujem, aby aspoň trošku držela líniji je to týraný vepřador
jinač úpa malýmu ščendu bych dávala aspoň 4x denně

edit: dávám pangamin cca 5 tablet (teď začnu dávat víc, krz klíšťata) a lososový olej na střídačku s olivovým - kdybys dávala jenom lososák a hodně, tak hrozí předávkování vitamínem D... obecně platí, že míň je líp než víc

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:07 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
zakazuju zvedat ocas a nastavovat se, to jí mám vždy chuť kopnout do tý veliký pičky.

bože chraň

Jo a po sídlu si hlídám, kudy chodim, protože prostě si řikám, že se za náma nějakej blboun stejně potáhne

My jsme právě v ulici kde na každý zahradě to nepřehánim mnoho vlekých čoklůch...samcové samý vesměs, bernardýn,vofčák,rotvajrel, vofčák,lovečák,golden,berňák....to je ulička smrti normálně,to až bude hárat, tak jí naložim do auta a pojedem na vycházku na Suchdol třebas..nebo kamkoli,ale uličku si nedáme...

musim si editovat svý zprávy píšu píčoviny už zas

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:10
- Nahlásit

Mám trauma, musela jsem v Tescu na samoobslužnou pokladnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:10
- Nahlásit

Marush
nebo kamkoli,ale uličku si nedáme...
To máš fuck, páč stačí, že vyleze před dveře a fšichni psové v ulici to beztak ucítí

Nám jednou hárala fena na Gulaku, musela jsem ji uhlídat asi dva dny než si ji rodiče toho děcka odvezli. Sem myslela, že se zcvoknu, fšichni psi byli jak pitomí, děcka je pochopitelně nezvládali... Horror. Šla jsem až tak daleko, že jsem čubě lila na prdel fšechny intimspreje co měly holky na táboře . Stejně to k ničemu nebylo, ti koko..i beztak věděli, že hárá a furt byli v pozoru

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:12
- Nahlásit

makrel
Hrůza co? Taky jsem ji jednou musela použít Ještě k tomu jsem měla asi milion různých koláčků,loupáčků a jiného pečiva, co se musí hledat v těch tabulkách a zadávat ty kódy Sem byla zpocená jak u matury

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:12
- Nahlásit

makrel
Mám trauma, musela jsem v Tescu na samoobslužnou

co to jeeeeeeeeeee? :O

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

Biluška
Sem byla zpocená jak u matury
přesně, mokrá, klofala jsem do té obrazofky jak datel a furt měla strach, že něco zmáčknu blbje

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:14
- Nahlásit

Marush
co to jeeeeeeeeeee?

báječná vjec - si tam človjek, kerej to vůbec nezná a neorijentuje se, sám naváží a namarkuje nákup a vedle na něj čumí ostraha, esi to jako dělá dobře nepochopila sem, k čemu je to dobrý, a uš tam nigdy nepudu

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:15
- Nahlásit

makrel

přesně, mokrá, klofala jsem do té obrazofky jak datel a furt měla strach, že něco zmáčknu blbje
to vůbec nevim že existuje...a jak tě to vohlídá abys půlku věcí nešlohla?

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:16
- Nahlásit

Marush
Tady je náš jídelníček.

Snídaně: kaše z krupice + vejce, lžička medu nebo glukopuru, lžička másla. Kaše musí být řídká.

Svačina: Granule

Oběd: maso s těstovinami, nebo rýží.+ jemně nastrouhaná
zelenina. vitamin C, .

Svačina: smetánek s kouskem tvarohu (měkký plnotučný -
v krabičce) nebo jogurt, piškoty, mléko.

Večeře: maso s těstovinou a rýží, nebo granule.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:16
- Nahlásit

Joooo háravky supéééér osobně mám lepší zkušenost se psema reagujícíma - nereagujícíma na háravky než s čubama. Ty maj vesměs zatmíno, i když každá je jiná, ale třá stafbulka je vymaštěná teda opravdu řádně Naši psi jsou tak nějak zvyklí a extra to neřeší, víc reagují na cizí háravky než na ty naše, vyjma období krycího. Ale zase zcela bezpečně poznáme, kdy je čuba na krytí, páč Velký pan Dozák se po dobu hárání pohybuje lenivě, nasraně a nepřítomně, v okamžiku "toho nejlepšího" se změní na ročního mladíčka poskakujícího kol čubiny, gentlemana, ale zároveň vobšourníka největšího. Byl by to dobrý krycí pes

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:17
- Nahlásit

Marush
jak tě to vohlídá abys půlku věcí nešlohla?
tam kde je kód, tak to začne řvát, to nešlohneš, ty ostatní nevím

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:17
- Nahlásit

Holkíííí právě mi do práce dorazily sbírkový pohledy od lejendičkovejch z novýho zílenduuuu, ale kubánckej od adidasků eště furt ne....

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:18
- Nahlásit

laguna
na můj vkus je v tom jídelníčku ukrutně moc sacharidů, ale to je věc názoru... já teda dávám jen maso a zeleninu, sacharidový přílohy téměř vůbec

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

makrel

Tam chodím normálně jen je blbý když máš chlast tak ti to musí odkodovat.
Ale proč to maj jsem teda taky nepochopila

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:22
- Nahlásit

Marush
jak tě to vohlídá abys půlku věcí nešlohla?
jsou tam dvě místa - na jedno si položíš nenamarkovanej nákup, odebíráš z něj jednotlivý věci a překládáš na druhou hromadu již namarkovaných věcí. Obě ty místa obsahujou váhu a systém si pamatuje přibližnou hmotnost jednotlivejch položek, takže kontroluje, jestli váha plus mínus odpovídá tomu, co si markuješ. A ten security človjek, co tam stojí a blbě čumí, hlídá, esi si nic neodkládáš bokem na podlahu

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:25
- Nahlásit

Baysha
ani žádný mléčný výrobky?
Je to tak pro štěně 1-3 měsíce a pak jsme mléčnou sváču nahradila masem a zeleninou s ovoce.
ráno dostala pacholík a pak už jsme jeli na mase + kosti přílohy.

Marush
Člen
- Nahlásit

laguna
Tady je náš jídelníček.

vy umíte žít teda

Baysha

já teda dávám jen maso a zeleninu, sacharidový přílohy téměř vůbec

Já taky spíš bych dala míň sacharidůch...no masa mám ted ty jo, jenže když sežere tolik za den)))tak to bue hnedle pryč

makrel
Člen
- Nahlásit

Baysha
co kecáš? jaká váha? jsem to brala z vozíka normálně

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:27
- Nahlásit

Marush
na Nyx-dokumentaci se těším.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:28
- Nahlásit

Baysha
A ten security človjek, co tam stojí a blbě čumí, hlídá, esi si nic neodkládáš bokem na podlahu

už chápu,ale proč teda tam neni pokladní,když tam stejně musí bejt nějakej člověk u toho..to ztrácí zmysel

<< 1 ... 7020 . 7021 . 7022 . 7023 . 7024 . 7025 . 7026 . 7027 . 7028 . 7029 . 7030 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání