Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Cigi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

Marush
A tagisku pro Malonandu už máš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
hm..ste blbě držela vodítko,no..skuste jí nasadit vohláfku,to by jí mělo zbrzdit))
anebo EO, šmarjá pšt,nebo přivolám Psíčka
kejtlin
děkuju pani, budu vás fšude chválit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

Biluška
Ale když budeš mít štěňata a budeš chtít, aby tu zkoušku zapsali do PP štěňat (pod jméno rodiče) tak ti ji prostě nepřepíšou
jo tak to zistim jaxe vyvine páč ilu máá celkem kliku.-)))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:12
- Nahlásit

Tak jsem byla včera s Tomášem na té veterině. Dostal injekci proti zvracení a prášky na žaludek (na zklidnění, že to jí třeba lidé, co mají vředy). Jinak mu mám dávat smectu a čekat. Prý si myslí, že má ten žaludek nějaký podrážděný jen, tak zatím nebude brát krev ani dělat RTG.
Včera byl celý den v pohodě, dala jsem mu několikrát rozvařenou rýži s mrkví a kuř. a slepičím masem. V noci jsem vůbec nespala - měl sračku. Smectu odmítal pozřít, tak jsem mu dala uhlí. o půl 7 ráno jsem odešla z domu a je tam teď sám až do 5. Já se asi zblázním!!!!! To je děsný.

Už jsem navíc 2 dny nespala a jsem vyčerpaná.

Jinak mě impact nakazila těma kešeňama a začala jsem to zkoumat. Vím o tom dlouho, ale nikdy jsem to nezkoumala do detajlíčků. Vůbec jsem netuchala, že jich je tolik v okolí!!! Jednu mám v huléně přímo u baráku, druhou přímo u práce v Holešově a třetí přímo u baráku rodičů v KM. Navíc jich máme moooc tam, kam chodíme na procházky se psama. Tak to se po nich taky podívám. Půjdu mrknout za chvílu na tu, co mám vedle práce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:15
- Nahlásit

pawLINka
impact
co jsou to kešeně?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

kejtlin
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/geocaching-h ra-pro-mozek-nohy-a-vasi-gps/co-je-to-geocaching-j ak-vzniknul/sc-3-a-1312930-ch-1047895

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

pawLINka
hele jen mi napadlo..todle mi přišlo emilem,nevim esi sou tam nějaký styčný body,ale přečíst to můžeš..
http://salveleon.webnode.cz/news/hnusna-chripka/

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

kejtlin
máme colitidu-nevím jestli jsem to správně napsala
vogo a jako od čeho se tehle morybundus dělá? jako nějakej zánět tráv. traktu bo co??
Držím palečky!

JInak jsme dneska z první půlky cvičánkování, druhá mě teperf čeká, máme odkousáno, chtěla jsem mít i odčucháno, ale funí jak z jezu a při zemi na polích jde tolika prachu, že se mě tam s mladejma nechtělo, aby jim zas netekly voči všem, páč už je to i hnojený ty pole a louky prášej samy o sobě jak je to vyschlý a z toho ještě lítaj ty fekálový hnusy vysušený co tam někdo po zimě vylil.. takže odpolko pojedem pro zásoby farmak ke známý, pak čuchat a poslouchat a pak vzdělaní upadnem večer na čumáky a scípnem vyčerpáním

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

Cigi
A tagisku pro Malonandu už máš?
za prvý nevim co to je a za druhý mě to uráží

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

Crysa
vogo a jako od čeho se tehle morybundus dělá? jako nějakej zánět tráv. traktu bo co??

prej stačí když někde něco olízne a ona je stará a navíc hárá, tak se to takhle projevilo, nevím jestli to je zánět ale něco jako zánět asi...
jinak můj vet má rozdrcenej palec u ruky, teda ten kloub, spadla mu na něj 20kg dlaždice asi z metru, říkal, že operovat s tím je fakt na pí*u,nikde s tím ani nebyl, zrentgenoval si to sám a když to hodně bolí tak si něco píchne....

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Du dřít, nepyšte laskavje a děte něco dělat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

podařilo se mi koupit v lékárně levně iontovej nápoj, nevím zda je to ten samej co veterinární, ale jeden stál necelých 5kč a ten na veterině 56kč

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

kejtlin
podařilo se mi koupit v lékárně levně iontovej nápoj, nevím zda je to ten samej co veterinární,
tak porovnej slozeni. Jestli je to ten samej tak dobrej kauf

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

danajasa

Zdáár potřebuju pomoct tohle přišlo poštou bohužel pakůn se tam nevejde je to ůpa nový eště v krabici prosimvás kolik za to můžu chtít jako aby sem něco trhla páč su švorc a zároven aby to bylo prodejné prostě ku oboustrané spokojenosti já fakt netuchám (je to ten největší rozměr)

hele Akyháky něco odobnýho kupovala stojí to nějak kol litru, tadY na czpsoj je někde bazar věcí tak to tam zkus, třá se někdo chytne. Tady http://aukro.cz/listing.php/search?string=skl%C3%A 1dac%C3%AD+klec+&category=0&sg=0

lucYnka XIII

Jestli si to objednavala pres eshop coz asi jo, kdyz ti to doslo postou. Mas pravo do 14 nebo 30 dnu vratit zbozi. Takze netozbaluj, domluv se s eshopem a posli zpet, vratej ti plnou castku, teda krom postovneho.

mám pocit že to někde vyhrála

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

Alexa
na bělouších muf zjišťoval info o látkových klecích. Anebo jí může ještě vnutit maruš pro Nyxu, ale ta by látkovou asi zničila.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

Maky a Trix

Já a hubatá jako Gerdice, to nikdy!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
máš montysovu

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Alexa
mám pocit že to někde vyhrála
aha tak to ji asi penize nevrati

Cigi
Člen
- Nahlásit

Marush
Cožeeeee!!!! Malonanda nemá připravenou tagisku! Já to tušila
My kupujem tady
http://www.tagisky.cz/tagisky-psi-znamky

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:53
- Nahlásit

Cigi
k čemu je to dobrý???????????

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:55
- Nahlásit

Holky
jak se to posílá Monty hromadně nebo každý sám?
A jen tak teoreticky nikdo k ní náhodou nejede?
Je nad moje síly poslat mikrovlnu poštou

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:56
- Nahlásit

Cigi
nemáááááááááááá,já jí udělám umělohmotnou zatim teda,zalaminuju a bude...nějakou pěknou fešnou navrhnu...pak koupim tudle kovovou...ježíš mi nemáme tagisku se du zabít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:59
- Nahlásit

Marush
...ježíš mi nemáme tagisku se du zabít

hele ty sebevrachu,dyš byžu tak jedině!!!!! tadytu!
http://www.krystalove-sperky.cz/Products/Privesky. aspx

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Lidi du ven, sice máme zase děsnej uragán jak včéra, ale makat se holt musí tak zdar

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
no mě se ten lidskej levnej zdá lepší, složení : instantní rýžový škrob, glukóza, citronan sodný, inulín-prebiotikum, chlorid sodný, chlorid draselný, zázvorový extrakt. Je teda na 250ml
a veterinární: cukry-maltodexrin, minerální látky, glycin, vlhkost, dusíkaté látky, tuk, vláknina, popel a je na 0.5 l

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
hele ty sebevrachu,dyš byžu tak jedině!!!!! tadytu!

myslíš že jí mám koupit brilyjanty a smaragde..je to velkokynolókickej zvyk? Já bych jí nerada nějak ztrapnila mezi vostatníma čoklama, že jako nemá třeba dyjamantovej vobojek..víš co,to nejni prdel

dorotka1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

Marush

Kdysi jsme si dělali srandu s Gerdičkou - víš jak nejvíc strapníš svýho psa? No přeci že mu dáš pusu před ostatníma psama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

v Neratovicích je cirkus jooo-joo nebo jak se to píše a u silnice tam jeden od nich stál na vodítku s tygrem, na vodítku asi tak tlošt´ky0.5cm kdyby tygr zabral tak je cirkusák v koze.....

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:14
- Nahlásit

dorotka1
Kdysi jsme si dělali srandu s Gerdičkou - víš jak nejvíc strapníš svýho psa? No přeci že mu dáš pusu před ostatníma psama.

tak to svýho psa budu ztrapńovat asi často...dávám pusy i cizejm psům když se páničci nekoukaj

Cigi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:15
- Nahlásit

Marush
ježíš mi nemáme tagisku se du zabít

<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání