Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
laguna
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:56
- Nahlásit

Marush
Tuším že psali že si zkracovala cestu domů ale snad to měla zakázaný.
Teď už je to jedno.
Já se taky děsně bojím. Když jsem chodila v noci domu tak jsem kolem sklepa v paneláku vždycky běžela aby mě tam nikdo nezatáhl

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:56
- Nahlásit

Tak je na světě, počítám, že do hodiny by mohl být doma.
Jak uvidím náznak astrálu, nebo něčeho stejně nechutnýho, zbiju ho

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:57
- Nahlásit

Eldoguero
zbiju ho

NEVYPADLO TI A??????????????????,

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

Eldoguero
Já mu dám kozy, já mu dám astrál, já mu dám astrální kozy, ještě, aby se tam potkali s tímjehožjménoatakdál

jako myslíš že pán zla unesl tvýho muše a drží ho na svém temném maringotkovém panství a nevydá ho dokud se nepřikloníš k jeho astrálním smrtijedům a nebudeš ho uctívat jako voni?!

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:58 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Monty
můj seznam je:
ještě si dopiš:
Lola
lampička, kobereček a nůž

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:59
- Nahlásit

Eldoguero
Tak je na světě, počítám, že do hodiny by mohl být doma

mu dám astrální kozy
hajzl je to ,hlavně mu pani nedávejte esi mi rozumíte))
děcka du se svalyt,pápalála

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

essi to někoho zajímá, tak kanál nepotřebuju, páč jsem krásná, ale foto nebude, když tak v pátek na fb

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Co delate zeny? Ja jsem jestev robote. Mame tady zrovna ovlasenyho nahace a snazi se se mnou mit styk. Je to velice pekny pes, ale nakrejt se nenecham jestli mi rozumite.

To s tou Anickou je priserny Toho hajzla dostat do ruky co ji to udelal.....

Za chvilu uz du dom tak cus

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Marush
jí nechali chodit každej den skrz nechutný místa,kde bylo spousta kentů a pofiderních existencí
Hele, tak to bude naše dcera chodit taky i na zahradě páč sousedi jedni jsou dementi, jsou schopný nakopnout i cizího kocoura, že jim jde přes dvorek a přes silnici bydlí mormoni s morčatama a je jich tam fakt hodně

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

Marush
Ják jenom pes?!!
Dokud jsem neměla děcka tak jsem taky říkala, že pes má pro mě stejnou cenu jako člověk a tak dál...od té doby co děcka mám bych za ně obětovala fšechny psy světa. Asi čék musí být matka, aby to pochopil.

Mimochodem ty rodiče Aničky jí nechali chodit každej den skrz nechutný místa,kde bylo spousta kentů a pofiderních existencí, já to tam znám
Víš určitě, že měla povoleno tama chodit? Třá to měla přísně zakázáno, měla chodit úplně jinudy a denně dostávala kázání, aby se neodvažovala chodit "zkratkou". Co mi víme.

Mimochodem, jezdívá mi na Gulak jedno miliardářské dítě z Práglu. Rodiče, asi proto že jsou fakt nechutně bohatí a známí mají strach, že by holku mohl někdo unést. Proto fšude chodí s ní. Doslova fšude. Kam nemůžou rodiče tam jde babička. Holka je v osmé třídě (teda v adekvátním ročníku na soukromém víceletém gymplu, netuším jak se to jmenuje. Kvinta?) . Ráno ji vyzvedne babička, doveze do školy a JDE S NÍ AŽ DO TŘÍDY. Většinou jí ještě nosí aktovku. Odpo na ni čeká PŘED TŘÍDOU. To samé se děje s baletem, francouzštinou a všemi dalšími kroužky do kterých chodí. Holka je naprosto zoufalá. Nemá kamarádky, nemá kluka, děcka ve škole se jí posmívají....
Chápu ty rodiče, mají o ni strach. Chápu tu holku, která kvůli jejich strachu nemá normální dětství. Ale sama nevím jak bych takovou situaci řešila

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
prosymvás proč prší????
gde, tady ne. Pošli sem taky něco. Dík.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

laguna
Já se taky děsně bojím. Když jsem chodila v noci domu tak jsem kolem sklepa v paneláku vždycky běžela aby mě tam nikdo nezatáhl

ty br´do já nikdy nechodim sama v noci domu, radši nejdu ven,když by se to mělo stát...teď budu muset chodit večír se psom,mám už spoustu zbraní a preventivních opatření...,jinak pokaždý co jdu do domu čekám outok,nikdy nenechám samotnýho člověka jít po ulici zamnou, nechám ho předejít(myslim prázdnou ulici....takže tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:04
- Nahlásit

Biluška
jezdívá mi na Gulak jedno miliardářské dítě z Práglu
upozornuju že moje neonka to neni!
Lola1
posílááám))

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:05
- Nahlásit

Biluška
Víš určitě, že měla povoleno tama chodit? Třá to měla přísně zakázáno, měla chodit úplně jinudy a denně dostávala kázání, aby se neodvažovala chodit "zkratkou". Co mi víme.

to je dost možný...mě právě rodiče řikali že je spousta úchylů co mě můžou rosekat a sežrat a tudíž jsem se bála sama zase je ze mě psychopat na druhou stranu...tak nevim
A s těma dětma to neposoudim no....uznávám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:05
- Nahlásit

Alexa
NEVYPADLO TI A??????????????????,
napadlo mě to, hned, jak jsem to odeslala
Marush
jako myslíš že pán zla unesl tvýho muše a drží ho na svém temném maringotkovém panství a nevydá ho dokud se nepřikloníš k jeho astrálním smrtijedům a nebudeš ho uctívat jako voni?!
volééééééé hustýýýýýý
to by bylo fakt hustý ne ještě, že nejsem vůbec žádný důležitý a známý člověk a tenjehožjménoatakdál mě vůbec nezná
Mimochodem obávám se, že tenjehožjménoatakdál by mýho muže věznil, tak asi pět vteřin, než by mu muš rozšlápl tu luxusní kadibudku co v ní bydlí
davidkova renata
hajzl je to ,hlavně mu pani nedávejte esi mi rozumíte))
jasně, že rozumím, by mě ani nenapadlo

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

Lola1
kujůůůů, moc - dopíšu si, ale tu lampičku fakt nemusíš

makrel
fakt, to jsem zvědavá

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

Marush
nikdy nenechám samotnýho člověka jít po ulici zamnou, nechám ho předejít(myslim prázdnou ulici
ty woe úpa si tě představuju, co bys dělala kdybys šla temnou ulicí sama samotinká a za tebou kroky, zastavíš se a kroky taky rozejdeš se a kroky taky ........

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

Monty
jo, vypadá to dobře. a to jsem hodně sebekritická

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

Monty
hele a už máš teda podepsanou tu smlouvu????????? na byt teda??? nebo líp obě??????????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

Biluška
Chápu ty rodiče, mají o ni strach. Chápu tu holku, která kvůli jejich strachu nemá normální dětství. Ale sama nevím jak bych takovou situaci řešila
Hm, chápu taky obě strany a nehodlám soudit, protože fakt netuším jak bych se v takové situaci zachovala, ale jednoduchý to rozhodně není ani pro jednoho
Lola1
u nás pršelo odpol. teď už neprší, ale stále fouká ten hnusný vítr z Japonska

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

Marush
aš budeš dělat dokumentaci, nezapomeň to vyfotit taky před a po. Tedy nastěhování.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Lola1
aš budeš dělat dokumentaci, nezapomeň to vyfotit taky před a po.

myslíš byt a holobyt??????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

vendy je na tom blbě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

Alexa
ty woe úpa si tě představuju, co bys dělala kdybys šla temnou ulicí sama samotinká a za tebou kroky, zastavíš se a kroky taky rozejdeš se a kroky taky ........
pani, vy si z toho děláte prdel, ale mě se něco podobnýho stalo pochopitelně v práglu, kde jinde taky zjistila jsem, že umím velmi rychle utíkat, a že mám neobvyklé mimikry (na člověka)

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

Alexa

tak to by se stalo těžko,kdyby k tomu doslo zastavim se a čekám nejlíp do tmy zavolám něco,když někoho uvidim okamžitě na něj promluvim...oslovim ho,zeptám se na to co tam dělá...to velkou většinu úchylů hrozně vodradí a vyděsí,ta obě´t najednou neni anonymní prchající objekt, pokud by to byl zloděj, vše vydám koukám do země.Pokud by to byl jakože vyloženě Kanibal nějakej, tak by mi asik nic nepomohlo no...ale těch moc neni

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:14
- Nahlásit

Alexa
na byt bude v pondělí, v práci mi prodlouží smlouvu v dubnu

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:14
- Nahlásit

EldogueroAlexa
Víte co jsem párkrát dělala za manévr? vzala jsem si mobil a volala do něho: jo, už jdu. Nebo začala mávat, jako že tam na mě někdo někde čeká.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

Lola1
aš budeš dělat dokumentaci, nezapomeň to vyfotit taky před a po
a já nemám fotit před a po????

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

Alexa
Tak se otočím a zeptám se o co mu de, ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 20:17
- Nahlásit

Eldoguero

pani, vy si z toho děláte prdel, ale mě se něco podobnýho stalo pochopitelně v práglu,

to je strašlivý....já nepouštim ani sousedy do baráku co nemaj klíče,ani policajtům jsem neotevřela když na mě zvonili a chtěli svědectví protože někdo ukrad sousedojc okapy....voni řikaj, se kouknětě kukátkem že jsem policie,řikám vidim vás,ale můžete bejt falešný..voni..máme dole auto, řikám...falešný taky ,nevotevřu, voni tak díky nevadí

<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání