Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:17
- Nahlásit

Marush
ježíš mi nemáme tagisku se du zabít
ježíš my taky ne ani na jednoho psa. to se du taky zabít

Biluška
Tak jsem ti poslala přihlášku na tu zkoušku. Peníze pošlu během týdne

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:28
- Nahlásit

Gerda

Je tu někde Gerda? Včera jsem ti posílala mail s těma mírama

Zdravím všechny, vůbec vás nemám čas číst a nejsem ani kolemjdoucí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:30
- Nahlásit

vendy je špatná, máme přiject kolem 17hod n kapačku.......

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:41
- Nahlásit

kejtlin
to je krysařík? držím moc palce.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:42
- Nahlásit

Tak jsem zpět
došla jsem se psama na k louce, vypustila je, voni se rozeběhli a já v tu chvíli málem zeblila půlku cesty
Je mi fakt blbě, myslela jsem, že mě to venku přejde, ale asi budu trpět až do večera
Psi maj holt dneska smůlu, stejně je tam hnusný počasí vod toho zemětřesení v Japonsku

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo sem, ale nemám čas, do mailu už mi přišlo rozměrů hodně, ale jsem tenhle týden sama v práci a nemám vůbec čas se tomu věnovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:57
- Nahlásit

Venta
to je krysařík? držím moc palce.

jj stará čubina
díky

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:58
- Nahlásit

může mi něgdo vokamžitě říct, jak je to s Montysbírkou? Sem vod pátka úpa mimo, nestíham vůbec nic číst, jak to je? Co se sbírá, zasílá, je ňákej seznam co potřebuje nebo tak?

pawlinka
hele taky mě napadnul ten hnus co posílala davídkovic, mam ho radši doma vytisklej abych v záchvatu šílenství mohla porovnávat symptomy a pak tim mlátit veta po hlavě ať si to přečte

Gerda
Crysa
a ostatní dámy klikací.... sem se rozhodla posunout své hranice hovnokynologie a pořídit Bonici klikr - ten eště nemáme ve sbírce páč sem se včera pokusila jí naučit štěkat na povel, páč by to jako řádnej pes měla umět, že mě nikdy nenapadlo že je to tak těžký, všici předchozí čokle to uměli raz dva - páč bylo přirozený si štěknout když něco chci žejo. Ale Bonici sem vždycky učila že si nesmí nic vynucovat, natož vodměnu, takže byla úpa ztracená co má dělat, málem se jí zavařily ty tři závity co v kebuly má. Celkově tápu v tom jak naučit čokla cokolif kde mu nemůžu naznačit co že to po něm chci (jako třá kulhání, bublání a podobný neuvěřitelný aktivity co tu Gerda pppisuje), takže se připravte na to, že z vás budu tahat hromady rozumů. Pro začátek potřebuju jediný - vodkaz na ten kterej si mam koupit

malinka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:59
- Nahlásit

Zdravím,
zatím sem to nedočetla sem zatim na str. 7255, ale tohle mi dneska přišlo. Třebas se někomu něco hodí

http://www.arara.cz/t/list.php?cat_id=1215&filter= instock&sort=instock&limit=92&ref_id=11news03-15

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:12
- Nahlásit

Zdar ženy,

nestíhám, výcuc nechci, páč byste se na mě zase vyprdly.

Hele asi našli Aničku(( URL

Já to nějak prožívám, jsme tam ještě před rokem a půl bydleli((

Marush
Zítra už bude malofena viď, tak si hezky užij posledná pjekný a klidný den)))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:17 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

bonc
jako třá kulhání, bublání a podobný neuvěřitelný aktivity co tu Gerda pppisuje
no to ale ani zdáli neznamená, že to můj pes umí, neumí, snažíme se to učit, obě, rozhodně jí to kazim já, pak to zas kazí vona, páč už sem jí předtim pomátla, ale je to velkoprdel, myslim, že nás to ultrabaví obě, já se u toho furt řežu, Mařena zase furt žere anebo na jídlo čeká anebo ho loudí, vyloženě se do tý haly těší, táhne mě tam, je veselá, od tý doby, co to zkoušíme tímhle způsobem, si i trošku hraje, prostě mi přijde nějak veselejší...ale fakt kulhta ani bublat neumí....ale snad bude umět ))

bonc
a neni to vůbec o tom, jakej klikr si koupíš. Vřelůe ti doporučim spojit se s Katkou Lerlovou a poradit se s ní - nebyla si nakonec na tom semináři? najdi si jí na netu, má stránky, teď tu 14 dní nebude, bude tedy aktivní za 14 dní, ale na mailu by snad bejt mohla.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:21
- Nahlásit

BrendaBenji
Zítra už bude malofena viď, tak si hezky užij posledná pjekný a klidný den)))))

malofena to se mi líbí , dík musim uklidit aby si vo mě nepomyslela něco špatnýho,připravit jí welcome drink atak

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:48
- Nahlásit

Brý odpoledne očekávám tu sčítací ženu s vlastním pérem,páč nám doma nic nepíše sem zjistila:madále sme vyrazili na stopu a zničehožnic se spustil déšt,páč už byla proložená kuřetem tak sem ho tam nahnala netuchám jak pachový mrak v dešti pachuje,ale tak70b by to dalo ve výsledku,pominuli,že předmět byl starej koberec s kuchyně a pakůn ho chtěl sežrat bo byl vod jídla

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:53
- Nahlásit

Marush
musim uklidit aby si vo mě nepomyslela něco špatnýho

joooo to ukliď bude to totiž naposled co ti uklizeno vydrží aspoň hodinu))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:55
- Nahlásit

danajasa
Pani, já si včera šlápla stopu na takový hnusný bažině, teda asi půlka stopy byla na bažině. Čuba celkem dobrý, i když ten silnej vítr jí trochu vadil, ale ve finále to špatný nebylo. Akorát jsme nenašli druhej předmět vrátila jsem se na to místo iks krát, vím na 100%, že čuba ten úsek opravdu šla ve stopě a ne pod větrem a předmět tam prostě nebyl Buďto ho odfoukl vítr (což je dost dobře možný a zelenej kobereček se fakt nedá na louce najít) nebo mi ho čornula nějaká myš, to už se mi taky stalo, dokonce jsem tu mrchu u toho načapala, ale bylo jaksi pozdě
Takovýmhle způsobem budeme mít za chvíli po předmětech

dorotka1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:56
- Nahlásit

Tak jsem dočetla odpovědi na moji otázku. Holky díky, ale já to mám nastavený hodně jinak. Mám psa zaúkolovanýho - tak musí si ňák vydělat na žrádlo.

Biluš, právě že jsem řešila čás budoucí.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:58
- Nahlásit

Gerda
neni to vůbec o tom, jakej klikr si koupíš.
tak to je mi jasný, že to nezáleží na tý krabičce, ale určo jsou ňáký nešikovnější nebo nepraktičtější - jako tvarovym pojetim a tak, já se v tom vůbec nevyznam, můžeš mi nějakej konkrétní doporučit? (třá jako když jsem si kupovala píšťalku, taky na vlastní fujaře nezáleží, ale třá by mě netrklo že si neni do mrazů šikovný kupovat kovovou a tak )
na semináři jsem nebyla, bohužel u nás nebudu mít možnost kamkoliv docházet takže to zase bude samouk, ale já se na velkoklikání nechystam, jenom už mě to několikrát napadlo když doma po večerech cvičíme blbiny jen tak pro srandukrálíkům, že bysme s klikrem měli větší zábavu. O klikru opět vim prdlačky (jako o všem co se psůch týče), kdysi jsem jenom četla nějakou chytrou knihu takže tušim jen ten nejzákladnější základ.

agáta12
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:04
- Nahlásit

Gerda
Asi tady, gde jinde, je tam budka, fronta a na konci pudl ????
Líbilo se mi, že je to dlouhý. A že to vůbec není seriózní.
- ne, že mi tu teď vynadáte, že ste seriózní.
Prostě se mi líbí obrázek.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:05
- Nahlásit

Eldoguero
Takovýmhle způsobem budeme mít za chvíli po předmětech
No já mám toho koberce eště3m tož než se pakůn naučí stopovat snád to výjde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:07
- Nahlásit

danajasa
No já mám toho koberce eště3m tož než se pakůn naučí stopovat snád to výjde
joo nech bejt, aby 3 metry stačily

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:10
- Nahlásit

bonc
O klikru opět vim prdlačky , kdysi jsem jenom četla nějakou chytrou knihu takže tušim jen ten nejzákladnější základ.
hele spoustu jsem toho přečetla, spoustu videjí viděla, ale stejně jsme to začala chápat až když jsme začla chodit na hodiny, kde na mě někdo znalej čuměl a případně mi ukázal s mym klikrem a mojí čubou CO vlastně mám dělat.
Do tý doby jsme jen s každým dalším videem (a že jich na youtube je mraky) nacházela další otazníky. Proč jeden navede pamlskem a pak klikne a druhý stojí a čumí a až když pes se pohne (pro mě třá i zdánlivě nepochopitelně) tak mu kliknout? Nevěděla jsme , jestli můžu mít rozklikanejch víc cviků najednou na jeden klikr, jestli můžu střídat tu naváděcí metodu s tou vymejšlecí? .. jako masakr a pak jsme přijela k holčině na louku a najednou čuba udělala něco, co bych od ní fakt nečekala, jako že pochopila sama dřív že má něco udělat, než jsem vůbec pochopila podstatu cviku já sama.
Mám za sebou cca 6 lekcí, indivindy, jen lektorku sama pro sebe a už taknějak vím jak doučit co máme rozdělaný. Kdybych to měla všechno vymejšlet podle sebe, asi už by byl klikr mrkef a já ve svěrací kazajce vydávala podivné tlumeně klikavé zvuky

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:11
- Nahlásit

Eldoguero
aby 3 metry stačily
Vnejhorším máme eště metrák starejch parket dřevěný předmět velikosti parkety bude bomba můžu ho tím zmlátit jak to nenajde

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:13
- Nahlásit

bonc
já ti fakt doporučim někoho, kdo s tim umí...co se ale týká klikátka samotnýho, ani tak ho nepotřebuješ, můžeš použít i propisku třeba ))

agáta12
víte pani, samože na to nemáme žádnej kopyrajt, ale z nějaký vlastní asi pýchy nebo co se mi nechce vám dávat žumpí obrázek jen tak - asi počkáme, až ho budeme mít hotovej v obecný verzi pro vestičku a to bych vám ho pak klidně na tu bundici vaší dala. Ale musela byste hi použít podle manuálu, jesi mi rozumíte...to víte, takový logo neni žádná prdel, nesmí se kurvit, chápete mě? A nerada bych, aby to šlo někam dál. Asi sem na vás hnusná, tak mi prosim promiňte.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:13
- Nahlásit

bonc
jinak tady máš královnu klikru: http://silvia.trkman.net/
má tam i dost triků, i ty co byly použitý nedávno do toho videa co tu obletělo republiku, holka s borderou co právě kulhala na dvě nohy a tak. to vše je z tohoto zdroje ;) má tam i pěkný videa jak na to.

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:14
- Nahlásit

Gerda
takový logo neni žádná prdel
Vy máte žumpí logo? Jaký, gde je k vidění?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:19
- Nahlásit

Venta
ano, je to kadibutka s frontou lidí a na konci je pudl. A máme to na tričkách, diplomech, pohárech a materiálech žumpích akcí, nebo´t je dobré mít svůj vlastní závod, aby měl čék šanci se nějak dobře umístit. A trička už máme dvoje a taky jedny mikiny s výšifkou. a pro každou akci je logo trošku modifikovaný )) třeba na závod o Bambiho pytlík....nebo závod o Pohár mléka...teď bude jarní - o matýskovo velikonoční vajíčko, nebo závod o SlePičku. To jestě nevíme.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:19
- Nahlásit

Crysa
Kdybych to měla všechno vymejšlet podle sebe, asi už by byl klikr mrkef a já ve svěrací kazajce vydávala podivné tlumeně klikavé zvuky
no právě. a proto tady mam vás ne nemam absolutně šanci někam osobně chodit, takže očekávam ucelené inteligentní otázky na mé tupé debilní chaotické dotazy až budu mít klikátko doma tak vás znásilnim na nějakej základní návod (co nevyčtu v moudrejch knihách) a pak budu donekonečna prudit s doplňujícíma otázkama. těšíte se?

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:27
- Nahlásit

Gerda
Tak to ste ale hrozně kreativní, když fakt máte i logo
No vidíš, to mě eště nenapadlo udělat svůj závod. To se to pak umisťuje

Kdybyste někdo měl fotku třeba někoho v tričku s tim logem, ráda bysem se podívala

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:32
- Nahlásit

Děcka ještě 2,5 hod budu mít na hlavě děs, který znám...a pak překvapení, možná 1/2 roku s čepicí

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:35 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Venta
ti ukážu to poslední - Psékobraní o Bambiho Sáček. na závody jsou loga s "bednou" a na mítynky jsou loga s butkou:

<< 1 ... 7029 . 7030 . 7031 . 7032 . 7033 . 7034 . 7035 . 7036 . 7037 . 7038 . 7039 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání