| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:26
- Nahlásit
kejtlin
je to pátý pejsek během 3 let co mi odešel, moc to bolí
pani mas hodne psu a pejskove maj proste kratsi zivot nez lide, tak s tim musis pocitat. vim, ze to moc boli, ale dalas ji krasnej zivot i vsem tem ostatnim.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:27
- Nahlásit
kejtlin
je to smutný. myslíme na tebe. Vendulce zapalujeme svíčku na cestu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:30
- Nahlásit
kejtlin
Tady ji muzes zapalit svicku
http://kockaapravo.cz/vigilie.php
Drz se kejtlin, ostatni nafaci te potrebuji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:30
- Nahlásit
malinka
jí jí taky zapálila svíčku i všem co za nimi šla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:35
- Nahlásit
kejtlin
takhle nesmíš vůbec přemýšlet. Jak píše lucynka - pejskové žijou míň než člověk. A samozřejmě je jasný, že si tak člověk prožije mnohem víc bolestí z odchodu kamarádů. Ach joooo, je mi to tak moc líto! Vendulka krysenka...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Gerda
takhle nesmíš vůbec přemýšlet
vím, ale já n ezažila od dětství nic moc hezkýho a vše mi nahrazovali a nahrazují pejsci
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:50 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
kejtlin
třeba, se tam sejde i s našima
Co se týká, těch odchodů.
Nám odešli 3 dědouškové od prosince do listopadu.
A nemyslím si, že to bylo, proto, že byli právě u nás. Prostě, když si bereš nějakýho staršího pesana, tak se snažíš dát mu vše, jen je pravda, že je na společnej život míň času. Přitom odchod bolí to stejně, jako když ho máš od štenda.
Jak píšou holky, dala jsi jí radost, smečku a spoustu věcí, který by neměla nebýt tebe.
Třeba žumpamýtig.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 23:53
- Nahlásit
malinka
třeba jsem mohla dělat víc
v posteli mi bude chybět a vlastně všude hrozně moc
a taky Zuzanka jsou nebo byly na sebe hodně vázaný.......
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 00:26
- Nahlásit
kejtlin
jestli jsi mohla udělat víc? To se nikdy nedovíš. Ale asi si udělala, to co si v daný situaci pokládala za správný. Hlavně, že jsi byla u veta. Když nepomůže ani on, tak jak chceš víc něco dělat.
I když tě chápu, já se tím zaobírám taky. Hlavně, když je na netu nějaký přípravek, tak si říkám, že ten by jim možná zabral.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 00:30
- Nahlásit
malinka
u veta jsem byla dvakrát, dopo, to byla v pohodě, pak se zhoršila tak i odpo až do večera, pral do ní infůze a k ničemu to nebylo, po nich se teda na chvíli zvedla, ale stejně mi umřela......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 05:33
- Nahlásit
kejtlin
upřímnou soustrast paní s malovendulkou, ale měla se u vás hezky.
all
i tak se musí fstávat a makat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 06:32
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice lenivácký. A nedrásat, musím jet dřít
kejtlin
Upřímnou soustrast paní . Věk je holt věk, jsou věci, proti kterým se bojovat nedá
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:18
- Nahlásit
zdar fšicí!
kejtlin
upřímnou soustrast měla u tebe krásný dožití a udělala jsi všechno, co jsi mohla
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:35
- Nahlásit
čau zmoklý jelimáni.
upřímnou soustrast kejtlin, opovaž se z toho vinit sebe!! Když tělo přestane fungovat, ani nejlepší vet nic nezmůže... a ty ti dobře víš. Přežij ten nejhorší čas jak nejlíp to půjde, on tě zbytek smečky zaměstná...
včera se mi ty kreténi doma opět servali, stále stejnej scénář - Mates Kokosák vlítnul do Stáni, Stáňa už toho má po měsíci a půl neustálý prudy ze strany Kokosa dost a už mu to vrací čim dál nasranějš - což při velikostnim rozdílu je docela průser. Včera to zkončilo mym špatně mířenym kopem do Stáňovejch koulí (to sem fakt nechtěla) a Matesojc napůl vyraženym zubem, takže dneska musim s debilem na veterinu aby mu ho dovytrhli. Se z něj asi poseru, včera během hodiny stihnul 5x pochcat kuchyň, protože byl milánek nasranej. Stáňa je chudák, drží se co může, velmi dlouho mu to toleroval úplně, ale už mu ujížděj nervy a protože on je ten větší tak to vždycky odsere on - do Kokosa se netrefim a hrozí mu reálný nebezpečí od Stanislavovejch zubů.
Jo a zdálo se mi v noci vo Gerdě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:38
- Nahlásit
dobré ráno, jen pozdravím a padám
kejtlin
to mě strašně mrzí
vím co prožíváš
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:40
- Nahlásit
Nazdar ženy drásavé, přijde vám normální tolik psát? Za trest vás nedočítám!!!
kejtlin
Pani Vendulky je mi moc líto, ale určo jsi jí ten život prodloužila co to šlo a hlavně si ho stebou a se smečkou úžasňácky užila. Drž se
Baysha
Kdy bude zase možná předáfka noch? A co králík, vysychá?
makrel
Jsi krásná od kadeřnice? Cíííí foto!!!
A POZOR!!!
Dnes je velký den, za cca 8 hodin bude uš malofenááááá Nyxáááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:45
- Nahlásit
BrendaBenji
kwálík vysychá na balgoně, o víkendu ho musím ňáko zpracovat
nochy fčil nevím, tejoretycky bych měla bejt kolem 4 doma zejtra, ale nemůžu to říct úpa na 100% šlo by, že bys je umístila do auta a já bych ti dyštak poslala smsku, jak na tom budu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:46
- Nahlásit
Mam konecne zase jednou elektrinu...
Takze zdravim zumpu a preju hezky den, asi se na vas vali od nas mnoho destovych mraku, preju vam, at se vylejou cestou
kejtlin
uprimnou soustrast, je mi to moc lito
Monty
mas na ceste balicek, strasne voni levanduli, vsichni postaci, co ho potkaji, budou zfetovany, jsou v nem uterky a male rucnicky, dve varecky, sitko do umyvadla(aby se neucpaval odpad), houbicka a hadriky na myti nadobi, kalendar na letosni i pristi rok, slanka + peprenka (prodavaj jen jako sadu, ale je to fialovy), dva platene velmi fialove ubrousky, magnetky na lednici,
prispevek na vajickovej foch v ty lednici, naprstek, pytlicky nacpane uschlou levanduli (pro do skrine) a levandulove mydlo.
Snad to cestou nezabavej nebo nerozkradou. Pani na pocte rikala 8 - 12 dni, ale zkusenost mam spis tak 2 tydny. Kdybys bydlela bliz, mohla bych ti dat spoustu opravdu uzitecnejch veci, bohuzel tu dopravu na tuhle dalku neumim nijak zaridit, toz aspon takhle.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:48
- Nahlásit
tady máme buzeraci nehoráznou, pan XXX nám včera zakázal mít v koupelce laky na vlasy a hřebeny
budou dávat podrobný výpis hovorů, což bude kámoška tatál v prdeli
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:49
- Nahlásit
Baysha
Jasné to by šlo, ale fakt nečekej žádnej zázrak, ty jsou zase asi dva roky starý, ale až budou lepčí dodáme lepčí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:54
- Nahlásit
BrendaBenji
f pohodě, děkuju moc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:55
- Nahlásit
kejtlin
upřímnou soustrast
Pejskové umíraj s tím se musíme smířit, ale ty máš to štěstí, že máš kolem sebe další pejsky u nich se můžeš vybrečet, pomuchlovat.
Nejsi na to sama máš je.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
co to tu je? ((((((((((
kejtlin
upřímnou soustrast...kecy o tom jak by se jinde neslao to či ono sou úpa irelevantní,vyserte se na ně!
marush
tak hele,dnes v noci jsem byla s nyxinou ,nedovedu si přesně vybavit konkrétní děj,ale sme duchovně provázaný to je jasný ..příjemný to bylo,to vim
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
leyenda
děkuji Ti strašně moc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
Dobrý zatažený den!!
kejtlin
Upřímnou soustrast!
davidkova renata
Co ty taky takhle brzy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar bazar
za chvíli odjíždím do ikey, kdo co chcete pište.
Lucinkastímdivnýmčíslemcochodíjenvnoci
lampičku ti koupím chceš?????????????? maj černou, červenou a bílou
kejtlin
je mi to moc a moc líto
a hlavně si nedávej žádnou vinu, nevíš kolik jí bylo, v jakých žila podmínkách před tebou. Dala jsi jí krásnej zbytek života
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:42
- Nahlásit
DObrý ránko,
Kejtlin - upřímnou soustrast, holka. Měla se u tebe suprově, tak to neber. Prostě už byl její čas... Však se zase potkáte.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:51
- Nahlásit
Monty
buď ráda, že máte vůbec koupelnu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 08:59
- Nahlásit
Dobré ráno,
dneska bude malonyxinka, doufám že Marush bude děsně moc fotit. Já musím do kanclu a do terénu. Fuj.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:04
- Nahlásit
Jo dnes je vlastně den Nyx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|