Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7038 . 7039 . 7040 . 7041 . 7042 . 7043 . 7044 . 7045 . 7046 . 7047 . 7048 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je bomba lampicka. Jestli ji Monty nechce tak ji vodkoupim.
Kolik te stala?

Myslím, že stojí 59 Kč v IKEi - nebo 79? Ale jede tam Alexa, tak ti ji může koupit, budeš to mít rychlejší a můžeš si vybrat barvu - červenou, černou nebo bílou. Mně se líbila ve dne ta černá, ale nevím, jak v noci svítí a čtu si f posteli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:45
- Nahlásit

Dobré ráno megerky, dnes je několikanásobně velký den, jsou tu hned tři velké události, takže všechny poprosím nejprve o minutu ticha za Vendulku, vzpomínku na roztomilou krysenku Trojskou, potom minutu smíchu až výsměchu Nyxnovi a Maruš, a dnes má narozeniny naše babička Můůůůůdrrrrrrrrrr!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:46
- Nahlásit

ALEXAAAAAAA

Tady vedle je darovací BC s PP URL

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda
potom minutu smíchu až výsměchu Nyxnovi a Maruš

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

Lidijové málem sem právje upadla do smrtelné depréze, bo sem se jala vyhrabávat rok nenošené třikrát v pytlích stěhované hadry ze sklepa a vybírat z nich, v čem pudu na zítřejší pohovor. I zjistila sem, že se fšechno tím pobytem v pytlích zákeřně a záhadně srazilo na velikost, kterou sem určitě nigdy nemohla mít Gdyš uš sem propadala beznaději, tak sem naštěstí našla své jediné slušné, pjekné a velikostně vhodné tryko, vemu si k němu nové ryfle a můžou mně fšici políbit šos

Marush
uš za chvilu přijede malonyxáááá doufám, že tě pořádně pohryže

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

Marush
Počkej, on tě ten smích přejde. Fanda si k úpravě okrasnývh keřů přibral další práci. Včera vydal z garáže z regálu flašku s odrezovačem, odšrouboval víčko a odrezil celej dvůr

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

Lola1
Mistral prosím neposílej, byl tu dva dny vítr z Japonska a stačilo to.
Neboj, neposlu, sama ho ted budu potrebovat na rychlovysuseni pozemku
Jejda, vitr az z Japonska??? Jako byl tehdy desticek z Cernobylu?
P.S. lampicka je fakt moc hezka, vubec mate prekrasny pokojik
Gerda
a dnes má narozeniny naše babička Můůůůůdrrrrrrrrrr!
A gde se ji blahopreje???

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:00
- Nahlásit

Baysha
Tak v této deprézi se nacházím již druhým měsícem, páč krs březost mám poslední kalhoty do kterých se vejdu)))) Pak už budu asi chodit jen v teplákách))))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:02
- Nahlásit

BrendaBenji
nojo, ale já nejsu březí, nemám to na co svést

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:03
- Nahlásit

Baysha
fšechno tím pobytem v pytlích zákeřně a záhadně srazilo na velikost, kterou sem určitě nigdy nemohla mít

ano toto také často zjišťuji s příchodem jara,léta, vlastně jakéhokoli ročního období Přeju hodně štěstí na pohovoru!!!

Baico
Fanda si k úpravě okrasnývh keřů přibral další práci. Včera vydal z garáže z regálu flašku s odrezovačem, odšrouboval víčko a odrezil celej dvůr

Fanda je velký estét a designer/krajinář! Uvidíme pro jaký destrukty bude mít talent malonyxa

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:04
- Nahlásit

Marush
děkuju, pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:09
- Nahlásit

MILÁ BABIČKO MUDŘIČKO, VŠECHNO NEJ NEJ NEJ K TVÝM NAROZENINÁM, HODNĚ ZDRAVÍČKA, SPOKOJENOSTI, VŠE JEN DOBRÉ - I TRÁVENÍ, I ZAŽÍVÁNÍ, I SPANÍ, I SR*NÍ, I RADOST, A TÉ MNOHO MNOHO, SPOUSTU PENĚZ A POKLADŮ, SLADKÉ DORTY, SLANÉ OŘÍŠKY, KYSELÉ JEN OKURKY A KYSELO, SPOUSTU VŠEHO MILÉ A JEŠTĚ MNOHEM VÍC...jo a Maryje mě nutí ti napsat, že přeje na zahradě spoustu koňských koblížků, prej je to skvělá věc, ale už sem jí řekla, že je blbá a že ty je tam mít nechceš, že to neni žádnej dárek...

Uploaded with ImageShack.us

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:15
- Nahlásit

MILÁ BABIČKO MUDŘIČKO
Připojuji se ke gratulaci, Gerry taky přeje prej. Závidím ten první dort od Gerdy, je sice malej, ale krásnej.

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:16
- Nahlásit

Marush
Uvidíme pro jaký destrukty bude mít talent malonyxa
myslím, že pro fšechny. V kolik můžeme čekat první foto?

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

Lola1
myslím, že pro fšechny. V kolik můžeme čekat první foto?

tak okolp 5tý odpolodne....až,mušim bejt v práci cca do dvouch a pak naberu svýho šamponskýho kámoše(kterýho malopes ukrutně znečistí,to se těšim) a jedem pro Nyxinku, všechno je připraveno na její příchod!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:39
- Nahlásit

právě mu v práci ty svinje řekli že mi při mý nadcházející dovče psí budou volat a něco po mě chtít,nejakou práci z domova,což se mi opravdu nelíbí.Už si zvykli na to že makám při nemocenský,ale toto už ne!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:39
- Nahlásit

kejtlin
Aha. Tak asi byl ještě nějaký jiný problém s Vendulkou. Asi jsi nemohla nic víc dělat.
A ta druhá byla pokousaná kým?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:40
- Nahlásit

Můůůůdr

Přeju taky hodně dobré sraní a i jiné radosti životní, ale hlavně hodně dobrých lidůch a psůch kolem sebe, kteří tu pro tebe vždycky budou,
Z celého srdce i s Blbís přejeme VŠECHNO NEJLEPČÍ!!!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:42
- Nahlásit

Kdo zas má narozeniny????

VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:49
- Nahlásit

Zdar osoby, kdo to má narozeniny???
Též přeju vše nej, i když nevím komu
co jináč novýho?
Marush
gdy to přesně přijde, já abych věděla až se začne země otřásat, že to nejni z japonska,ale jen malofena z práglu

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 11:58
- Nahlásit

děcka mě se vůbec nechce makat

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

Gerda

děkuju moc za připomínku!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto let sem tu nebyla, šla jsem se jen zeptat,Davítkojc, jak se jí sedává na větvi u Hnízda a našla jsem tohle, takže díky tobě jsem vzala telefouna a Můdřičce zavolala. Chystáte nějaký hromadný útok na příští týden?

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

Eldoguero
gdy to přesně přijde, já abych věděla až se začne země otřásat, že to nejni z japonska,ale jen malofena z práglu

rozevře se země a vylezou hadi a šťůři a mezi nima i ta psí slečinka ďábelská....okolo 4si jí vyzvedávám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:08
- Nahlásit

PetraK
na větvi u Hnízda
jako f Anymalklinyk??? tam sedět teda už nechci
Vlčáčková
tě pyc náčelníku,něco novýho?

co děláte jelyta,su úúpa vybziklé a visláblé a vičerpané

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte jelyta,su úúpa vybziklé a visláblé a vičerpané
smě dvje a přemýšlím, jak se vykroutit z některejch povinností v nejbližší době, ale asi to neklapne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

makrel
jak se vykroutit z některejch povinností
jako myleneckejch třá myslíte ?? narážim na tu vaši slavnou vostudu)))

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
narážim na tu vaši slavnou vostudu

JAKOU?????????????????????? )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:15
- Nahlásit

davidkova renata.

jako f Anymalklinyk???

jo

hele a co odatama máte za zkušenost?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

PetraK
samozřejmě že chystáme, jako nevim, proč nemáš ten mail, co sem posílala, je to moc důležitá věc, měla to na starost Jabloň i Fyfyna, ale vysraly se na to, takže mají veliký černý puntik a vy máte mail, laskavě se podle toho zařiďte a co nejdřív, buďte tak hodná, jo? )))

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
ne paní, bohužel pracovních. a ostuda zdá se jest zažehnána, aspoň ty důležitý lidi jsou v poho

<< 1 ... 7038 . 7039 . 7040 . 7041 . 7042 . 7043 . 7044 . 7045 . 7046 . 7047 . 7048 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání