| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
su úúpa vybziklé a visláblé a vičerpané
já su zas úpa nadupané a natěšené
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
jbat
JAKOU?????????????????????? )))))
já nevim...normál se vožrala a dělala scény jak dyby udělala seksuální revoluci snad
PetraK
hele a co odatama máte za zkušenost?
dyš bylo náně asi kol 9 měsíce,tak furt kulhala..závěr panostitida..děla rtg,takže hned pravil něco o DKK(kubeček pak ty snímky viděl a jeho názor se lišil cca o 2 stupně,takže to odmáv jako nepodstatný),pes pajdal furt střídavě,cpal mi do hlavy že musim krmit jedině jůkanůbou páč..a to pozor!!..ta je pro psy tak nedobrá,že si vemou jen kolik nutně musej a nepřežíraj se tak ..debyl! ve finále navrch teda asi ročnámu psu denervaci a to byl konec naší známosti.-))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:23
- Nahlásit
Gerda
samozřejmě že chystáme, jako nevim, proč nemáš ten mail, co sem posílala, je to moc důležitá věc, měla to na starost Jabloň i Fyfyna, ale vysraly se na to, takže mají veliký černý puntik a vy máte mail, laskavě se podle toho zařiďte a co nejdřív, buďte tak hodná, jo?
už sem četla, je něco co mám udělat, je nějakej hromdnej zájezd, organizuje někdo něco ?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:23
- Nahlásit
Marush
ok, takže od štyr budu zalígrovaná doma a budu čekat až se země rozestoupí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:24
- Nahlásit
makrel
máš novou ondulac,ne? Takže buď dobrá....vostuda je už stará vjec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:25
- Nahlásit
Gerda
měla to na starost Jabloň i Fyfyna, ale vysraly se na to, takže mají veliký černý puntik
Velmi se omluvuju,ale momentálně hloubám nad mailem,který přišel asi od někoho odtud,ale má malinko negativní textování.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:26 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Marush
máš novou ondulac,ne? Takže buď dobrá....vostuda je už stará vjec jo, do tý doby, než přijde nová . což tento vejkend ale nebude
edit
jablunka
jako že ti přišlo něco škaredého?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
pes pajdal furt střídavě,cpal mi do hlavy že musim krmit jedině jůkanůbou páč..a to pozor!!..ta je pro psy tak nedobrá,že si vemou jen kolik nutně musej a nepřežíraj se tak
co to je za názor debyla?! zajímavý....a jak to dopadlo,jak se vyléčila nakonec? A co je to denervace?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
PetraK
je nějakej hromdnej zájezd
jj do Beřkovic jedem tentokrát hromadně jako...
děcka du se eště svalyt na chvílu,mám tam ty samotáře..já vám řeknu,že všecky tydle problémy sou z toho,že lidi málo hulej
Marush
nejpozdějc vo víkendu na tom budeš přesně jako já a lybyčka ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:28
- Nahlásit
Marush
po týdnu fstávání na noční venčení budete pani psát to co davítkojc nevim jestli vám to už řekla, ale budete s MiniNánou pokusný králici a budete pozitivně sedět u Hnízda na stromě.
davidkova renata
páč..a to pozor!!..ta je pro psy tak nedobrá,že si vemou jen kolik nutně musej a nepřežíraj se ta
prosím??? no to je hlava študovaná!!
No já tam byla s psincákem, resp. s komplikací která se z toho vyvinula - zelený sople, horečka..... problém první -píchnul hoščkovi ATB celkem neomaleně do svalu jo já vím mám hystérku, ale .. když to šlo den následující píchnout podkožně a bez bolesti, tak to mohlo jít i na první pokus, ne? ale hlavně mi to pak přišlo, že z nás tahal prachy už a to pro mě neznačí dobrýho doktora. Nemám problém zaplatit vyšší cenu za ošetření, když vím, že je kvalitní, ale tahání peněz mi vadí jako dost. No, tak díky. já že lidi ho i chválej ale to je tak s každým vetem.
Sem volala a nyc, spadl vám zas telefon do hajzlu, nebo máte nový číslo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
PetraK
po týdnu fstávání na noční venčení budete pani psát to co davítkojc nevim jestli vám to už řekla, ale budete s MiniNánou pokusný králici a budete pozitivně sedět u Hnízda na stromě.
jako nestrašte mi furt ženský budu fšechno zde sdělovat nebojte..vývoj situace
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
makrel
jako že ti přišlo něco škaredého?
Ano a už jméno mailu muví samo za sebe.....antixindl.
Takže pro toho kdo to psal........nezalezu,budu sem docházet jaxe mi líbí a ty si polib prdel!
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
dyš bylo náně asi kol 9 měsíce,tak furt kulhala..závěr panostitida..děla rtg,takže hned pravil něco o DKK(kubeček pak ty snímky viděl a jeho názor se lišil cca o 2 stupně,takže to odmáv jako nepodstatný),pes pajdal furt střídavě,cpal mi do hlavy že musim krmit jedině jůkanůbou páč..a to pozor!!..ta je pro psy tak nedobrá,že si vemou jen kolik nutně musej a nepřežíraj se tak ..debyl! ve finále navrch teda asi ročnámu psu denervaci a to byl konec naší známosti.-))))
Jako pani tak tohle je hooodně hustý
Připomíná mi to jednoho nejmenovaného vetrináře, ke kterému přišli dva chlapci s brijárdkou, že měli spolu spicha v Hradci, s čoklema, ale že ta blijárdka si při blbnutí zlomila dráp, ale fakt hodně blbě, tak co s tím. On, že dráp musí jít dolu, páč to má fakt blbě, to byla pravda a chtěl jí uspat, majitel, že né, že je tam vlakem a jak jí asi tak ponese v náručí na nádr, že a navrhl lokálku. Doktor řekl, že to je zbytečný a jak se dráp rvát "zaživa" čuba pochopitelně řvala jak tur. Pak jsem já už nevydržela a šla mu navrhnout, že by přece jen byla lepší ta lokálka. On, že teda jo a co myslíte... dal jí do celkový narkózy
Ve finále ji ještě odmítl píchnout antidotum, prej, že na to psi blbě reagujou takže chudák chlapec fakt táhl čubu na nádr a do vlaku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
Marush
Marush
co to je za názor debyla?!
no debyl! tě řikám!
dopadlo to jako dycky při panostitidě,pes prostě z toho vyroste,todle bylo do cca 1,5 roku
denervace.. dočasné nebo trvalé vyřazení určitého nervu z funkce; ztráta nervového zásobení určité oblasti v praksi to znamená,že se psu operativně přetnou nervy a pak tedy necejtí tu bolest..ovšem má to zádrhele
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Eldoguero
On, že teda jo a co myslíte... dal jí do celkový narkózy
nesnášim namachrovaný doktory a to i lidský i vety...pičusové!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:34
- Nahlásit
jablunka
toš já si nic nepolíbím, klidně si tu lezte jak chcete, je s váma sranda
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:35 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
davidkova renata
ztráta nervového zásobení určité oblasti v praksi to znamená,že se psu operativně přetnou nervy a pak tedy necejtí tu bolest..ovšem má to zádrhele
bože už su vystresovaná dopředu esli minipsu něco nebude...bude pod nechutnym drobnohledem mym...asi se stejně zvencnu brzo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:36
- Nahlásit
jablunka
antixindl
cooo?
PetraK
Pai, vy si přečtěte mail, udělejte podle instrukcí, už to zvládly skoro všechny, pošlete mi to a jedeeeeem )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:41
- Nahlásit
PetraK
z nás tahal prachy už
no to mi příde též! foun sem akorát neslyšela,neonce tu řve tývý. ((
jablunka
Takže pro toho kdo to psal........nezalezu,budu sem docházet jaxe mi líbí a ty si polib prdel!
tož to je jakýsi kretén pani,nejlépe jim čelit ignorací! samo tu budte jak chcete a nedejte se votrávit
Eldoguero
Doktor řekl, že to je zbytečný a jak se dráp rvát "zaživa
no tak to by se daleko nedostal! ani by nezačal!!!! sem na todle HOOOODNĚ alergická,sama nesnesu dochtory takže nedovoluju ŽÁDNÝ pokusy na mým psu! měla sem to dvakrát,jednou jí teda uspal nějakým slabým oblbovákem,ne klasika narkoza,ale byla tuhá a podruhý to měla tak,že stačili jen malinko škubnout,fakt to měla na krajíčku,bylo to hned a rychlý ani nestihla reagovat,ale já se dopředu asi 200krát ptala esi jí to nebude bolet,chytrá sestra pravila,že ..no tak snad musí něco vydržet..to neměla řikat Kubeček byl ochoten uspat čubu,mě ,sestru i sebe jen abych zmlkla.-)))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
co to je totok?????????????????????????????????????,
http://www.novinky.cz/domaci/228076-do-ceska-se-v- patek-vrati-silne-snezeni-varuji-meteorologove.htm l
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
já věděla, že je ještě brzo přezouvat auto
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
makrel
klidně si tu lezte jak chcete, je s váma sranda
Ó díky ,veliká!
Gerda
cooo?
Co co....nic. Za posledí třičtvrtě rok sem si na anonymy zvykla,tak sem hodila adresu do spamu,mail vymazala a ať se s tím zlostník udusí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
Marush
nesnášim namachrovaný doktory a to i lidský i vety...pičusové!!!
Tenhle nebyl namachrovanej, ten byl jenom blbej, říkali mu řezník Šticha
kupříkladu, když jel k jedněm lidem očkovat n. dogu harlekýna, vozil sebou v autě nabitou brokovnici prej, co kdyby ho ten pes napadl a přitom to bylo tak hodný zvíře, který ani vo ňákým očkování nevědělo no debil, jak píšu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:45
- Nahlásit
jablunka
Ó díky ,veliká
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
tož to je jakýsi kretén pani,nejlépe jim čelit ignorací!
Sdílím stejný názor.
samo tu budte jak chcete a nedejte se votrávit
Tak a teď mám povolení od NEJVYŠŠÍ.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
Eldoguero
sebou v autě nabitou brokovnici prej, co kdyby ho ten pes napadl
si děláš kozy ale??!! astrální!!!! jak může takový hovado se vůbec přiblížit ke zvířeti???? na to by měl pamatovat nějakej zákon! úpe vidim tu scenéryji dyby s toudle historkou přišel vočkovat mojí slatkou nanynku...myslim,že bych mu tu brokovnice narvala do prdele )))..a posléze by ho nána eště do tý prdele kousla.-))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
jablunka
Za posledí třičtvrtě rok sem si na anonymy zvykla
cože???? Anonymy jako krs žumpu a xindl? Proč mě pořád něco tak překvapuje....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
ona to měla snad úplně nejhůř, jak to jen jde, dráp vršek urvanej, spodek držel celej a měla tam zlomenou i drápovou kost, takže hodně bolestivý čuba byla celkem hrdinka,nekulhala, prohlídnout si to nechala v klidu, i když se jí s tím hýbalo, tak držela, ale jak jí to začal rvát zaživa, tak pochopitelně začala dělat vyrvál, což se jí teda nedivím, naštěstí jsme to zatrhli celkem rychle
tohle ovšem nebyl jediný příklad jeho "léčby" bohužel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
Gerda
cože???? Anonymy jako krs žumpu a xindl? Proč mě pořád něco tak překvapuje...
Né,krz žumpu a xindl byl tenhle první.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:50
- Nahlásit
jablunka
ale vůbec, že to někomu stojí za ty ztracené minuty se s tím psát
|