| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:00
- Nahlásit
impact
A to si myslí ona, že jí poradí? Pokud jo, tak je naivní. On ji akorát bude rozebírat tak dlouho, až si ujasní, co chce a na řešení dojde sama.
no mě se taky nezdá, že by tam přišla a on jí jasně řekla co má dělat. To ani nejde.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:01
- Nahlásit
impact
Taky mi to přijde divný.. Že ji nenašli.
je to fakt divný prej skoro tam kde zmizela,byly tam stovky lidí a psůch a nic,musel jí zakopat tyjo hrozně hluboko,nebo jestli nebyla třeba v nějaký tý studně...fuj...peklo!
|
impact
Člen |
- Nahlásit
makrel
Ne, to opravdu neudělá.. A pokud si to holčina myslí, tak je vedle jak ta jedle.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Marush
jen už s psychiatrem a ten byl taky k hovnu,hehehe takže žumpa je poslední štace, jo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:02
- Nahlásit
impact
Ne, to opravdu neudělá.. A pokud si to holčina myslí, tak je vedle jak ta jedle. no vona se asi bojí zodpovědnosti, tak si myslí, že jí někdo řekne, co má dělat. jenže když jí to říkám, tak se jí to nelíbí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:05
- Nahlásit
Marush
už bysis měla pořídit toho velkopudla s mašlí kousacího..už je čas
ještě čas neni, dva psy nechci, maryje zatím najíždí závodnickou kariéru, zrovna, když jí bude deset, to začíná k něčemu vypadat ))) Bysme pudla zkazily - ona svým přístupem k životu a já svým přístupem k maryji ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:07
- Nahlásit
Monty
máš zaktualizovat seznam, kdo už co nabídl a co ti nabídnutýho chybí, psala Aleksandra, že jede zítra do ikei, takže to veme při cestě, měla bys říct, co ještě nabídnutýho nemáš, páč sem alekse jen řekla, že si snad zmiňovala vařechu, naběračku....a dál nevim, trakže si v tom laskavě udělej pořádek, ať v tom neni bordel.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:07
- Nahlásit
Marush
Gerda
to sem já, davítková stojí za mnou, bohužel vyšla přesně na lom mezi koncem loga a začátkem pudla...teď vypadá jako předěl....ukryla se za ukončovací linkou.
taky byl jeden návrh, že to první u dveří jsem já. :.)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
makrel
Víš co? Tak jí tvrď, že jí určitě poradí. Jen ať tam jde. Když si bude myslet, že neporadí, tak tam nepůjde, ale když už tam bude, tak třá sezná, že je to k něčemu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
Monty
Jo Montizno, Biluška přiveze nějaké věci v pondělí, tak je budeš mít u mě.Ale ne navždy, pak si pro ně hezky přilezeš, jasné?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:09
- Nahlásit
impact
no možná, že ji fakt rozebere a uvidí něco, co neviděla předtím,. Já tam nikdy nebyla, tak nevím, jak to tam chodí právě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:10
- Nahlásit
makrel
jen už s psychiatrem a ten byl taky k hovnu,hehehe takže žumpa je poslední štace, jo?
No hele mám nechutnou zkušenost s psychiatričkou,ke který jsem šla bo jsem byla dole že už půl roku nemůžu najít práci a ona mi předepsala asi 12tery různý léky, že jsem normálně málem scípla,potila jsem se, nemohla nic, rozbrečela jsem se když se třeba ségry pes vyválel v bahně a tak...uplně mě ty prášky rozbily...totál rozpad osobnosti,bylo mi jak v přechodu....a ještě mi ta doktorka furt cpala že moje ségra má anorexii(protože klimaktericky milovala jejího muše ).....pak mi řekla že mám nemocnou štítnou žlázu a musí mi dát leky na srdce.....po třech měsících tohoto jsem všechny prášky přestala žrát ze dne na den....a do měsíce jsem byla v pohodě, našla jsem si práci a vše oukej....a podle normálního doktora mi nic nebylo....takže fakt velká nedůvěra teď!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda
děkuji
můj seznam je:
Crysa: 3x prostěradlo, ručník, útěrku
Impact: 3 x ručník malý, 1 x Velký, 1 x povlečení a prostěradlo
Laguna - příbory, možná mikrovlnka
Lejenda - útěrky, solnička
Kinta - záclona
Biluška - talíře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:12
- Nahlásit
Marush
No hele mám nechutnou zkušenost s psychiatričkou,ke který jsem šla bo jsem byla dole že už půl roku nemůžu najít práci a ona mi předepsala asi 12tery různý léky,
tě chtěla zabít, ne? to je šílené, to by udělalo blázna z každýho.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:13
- Nahlásit
makrel
kujů, moje dočasná úschovno
All
o víkendu si asi půjdu koupit barvu a plovoučku, abych na tom už mohla od pondělka na tom dělat
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Monty
a kde je to, co chybí?
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Gerda
chybí jí třeba rozum, myslíš, že ho někdo má navíc?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
ALL
hodina H se blíží, bojím bojím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:17
- Nahlásit
makrel
Já u psíkologa byla, krz práci. A bylo to moc fajn. Zabil mě už na prvním sezení. Bylo to fantastický. Ale vzhledem ke kolemjdoucím tu storku raši nebudu vykládat.
Monty
No, já toho pošlu možná aj víc, záleží, k jaké krabici se dostanu. Však co by se ti nelíbilo nebo bylo navíc, rozstříháš na hadry třeba. Ale počítej, že pošlu až v pindělí, tže to ve středu máš.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:17
- Nahlásit
makrel
tě chtěla zabít, ne? to je šílené, to by udělalo blázna z každýho.
taky to tak dycky řikám,že mě chtěla zabít určitě,ale já se jí z toho vymanila naštěstí ,chtěla jsem si na ní někde stěžovat nebo jí nějak skandalizovat,ale má rakovinu krku....takže jsem se na to vysrala s ní nějak fightovat...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:19
- Nahlásit
makrel
fole
je mi to blbé, tak jestli by někomu přebývalo ještě:
misky - třeba nějaké plastové
lopatičku a smetáček - neprosím dětskou
někdo psal že mi pošle kkýbl s nějakým překvapením a nevím jestli se mám těšit nebo bát ale zapomněla jsem si napsat kdo
naběračku
vařečky
škrabku na brambory
sítko
nože
lis na česnek
desku na krájení
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:20
- Nahlásit
makrel
čeho se bojíš????????
impact
jj, jasně,mooooooc děkujiiii, mooooc strašně moooooc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:20
- Nahlásit
Monty
Jo a možná budu mít volnou putovní pawLINčinu pračku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:21
- Nahlásit
Monty
nového účesu
taky bych ti mohla o víkendu poslat vopici, ale až ten další, tento nebude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:22
- Nahlásit
impact
co to je putovní pawLINčina pračka??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:23
- Nahlásit
makrel
je tak to tě chci pak vidět, kde jdeš??????
opici nechci, tu si nech, tu si můžu kdykoliv pořídit sama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:24
- Nahlásit
Monty
do Výšk.
vopice bude na kolaudačce, pokud teda budu moct na veřejnost s tou hlavou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:28
- Nahlásit
makrel
ti vykopu když tak kanál se možná ani tam moc nenadřu, když budeme bydlet kousek od sebe
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:29
- Nahlásit
hele vždyt to byla horzně mělká jáma jak to že to psi nanašli?
URL
koukněte na tu fotku toho místa
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:35
- Nahlásit
Monty
To je pračka, kterou jsem dostala od pawLINky, když mi odešla moje. Ale dneska bych měla dostat ještě jednu. Tak kdyby fungála, mohla bych se o některou podělit, essi nemáš. Na dočas, než prikúpíš.
|