| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
Marusheste ze je ta nana takova univerzalni,prijdte k mamce i s nanou ktera bude mit canis decku a bude polohovat!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
nemethova5
renatano hele uz byla ta nana,pac ja to nevidela!!!v tech cestach domu
NE!
děcka du se svalyt za chvíli fstávám
Marush
užij si zítra poslední pohodový a volný den ve svém životě )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
Marush
seznámíme jí s nanynkou jak je hodná..bude to těžký viděla jí viset na ruce fíka ze stromu
ale nebude! stejnak jí nepozná! nikdo normální nepozná jednoho vlkošeda vod druhýho navíc po půl roce )) bud dobrá )))) vidim to jasně ))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:36
- Nahlásit
Biluška
Nevidim tam propozice nikde, jen termíny.
davidkova renata
Tam sem to taky nenašla.
Hele a to u Bilušky a na helpesu je to samý (jako stejný uplatnění a stejnej ZŘ) nebo každá zkouška je jiná a pes pak po každý může dělat něco jinýho?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
užij si zítra poslední pohodový a volný den ve svém životě)))
no ted mi psal nejkámoš idiot exekutor mu zval bicí, musim mu helfnout kryplovi,to bude den super no...už ať je tu destrukt pes radši než totok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:38
- Nahlásit
Venta
Zde paní - http://canisterapie.net/viewpage.php?page_id=5
Hele a to u Bilušky a na helpesu je to samý (jako stejný uplatnění a stejnej ZŘ) nebo každá zkouška je jiná a pes pak po každý může dělat něco jinýho?
Zkušební řády jsou jiné, byť se moc neliší, uplatnění je stejné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
Venta
zkušebák se trochen liší,uplatnění asi ne,ale u helppesa to máš zapsaný ve výkonostní kn´ížce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:41
- Nahlásit
teď jsem byla se sousedkou co má tu kokřici a setřici, jsem z ní měla dost, co říkala za kecy? ale nejvíce mě dostalo jak říkala, že kdyby měla větší byt, tak by si pořídila třetího psa - brakýře - ona která není schpná chodut na procházky. Je to hrozný člověk její psy serou a neuklízí to po nich, dělají bordel a ona by chtěla třetího
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
ale u helppesa to máš zapsaný ve výkonostní kn´ížce
Ofšem je ti to k hovnu, páč se to v podstatě nesmí
Venta
Nároky na psa se ofšem liší dost. Třá u jedné organizace (nechci jmenovat, ale Helppes to teda nebyl) na podzim složil zkoušky pes, který ochcal postel s figurantem. Tak ten by ode mě letěl jak mastnej papír
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
No já mám 3 výkoňáky - obedience, agility a pak takovou tu malou černou průkazku na sportovku. Tak tam se to stejně asi nikam nepíše. Spíš sem chtěla sem tam zajít třeba do domova důchodců, kdyby byl zájem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:45
- Nahlásit
Biluška
no asi jako každá jiná zkouška zapsaná v knížce..prostě tam je a nikdo jí nevodpáře.-))) to zas jako jo..
Monty
hele kamarádka dělá ve fitku a šéfová si pořídila 3 měsíční štěně...kříženec..matka. kavkazan-středoasiat,otec staford-rotvík..nmyslim,že dneska vedu..
adu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:46
- Nahlásit
Biluška
ale u helppesa to máš zapsaný ve výkonostní kn´ížce
Mně je to k hovnu i kdyby se to smělo, páč je mi jedno, co mám kde zapsaný
pes, který ochcal postel s figurantem
Můj pes eště nešel kolem postele s figurantem, takže těžko říct
No ale asi bych se přihlásila, až si přečtu ten tvůj zř.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
asi si pořídím dvacek kníračů a nebudu s nima chodit ven a budu je mít v garsonce nasardinkované a budu normální lidi jen pomlouvat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Venta
já mám k PP normál knížku kde platěj všecky zkoušky pod záštitou čks..tedy nově i ta caniska,pak mám tartovou bo ty pod čks nejsou a tak jako ofiko neplatěj.-)))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
No tak já nemám ten PP, takže u mě je to zapsání pak k hovnu úplně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
jenže "normální" zkoušku z výkoňáku můžeš přepsat do PP a mají ji v rodokmenu zapsanou štěňata. Canisku si můžeš leda tak nechat zarámovat na zeď, nebo vytetovat na čelo.
Venta
Prostuduj a dej vědět.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
zdaréc trumpetýýý!
Biluška
gdybych jednou třá taky chtěla kanystrovat, tak mám dotaz ke zkušebnímu řádu - u přivolání psa není uvedené, jakým způsobem se má přivolat, byla by tedy přípustná i třeba píšťalka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Baysha
byla by tedy přípustná i třeba píšťalka?
Ne. Jenom přivolání per huba. Chceš pak někde v domově důchodců na chodbě hvízdat na píšťalku?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
néééé, já jen že to tam nejni výslovně určený, tak šťourám
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:56
- Nahlásit
Biluška
To vypadá v pohodě. Sice u nohy na vodítku nechodíme, jenom bez, ale to se zvládne. No a leká se nárazových zvuků trochu. Ale zkusim to teda. Třeba mi pak dohodíš nějakej domov důchodců, když nám to pude
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
Marush
Tak zachvíli letíme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
Venta
Nemám v zkušebáku chůzi u nohy . Vůbec. Ani s vodítkem, ani bez. Cos to proboha studovala?
Baysha
néééé, já jen že to tam nejni výslovně určený, tak šťourám
Tak to jo. Už jsem se lekla, že chceš fakt někde hvízdat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
Biluška
Máš jít se psem na prověšeném vodítku, tak sem myslela, že u nohy. Už sem zblblá z těch zkoušek. No to je jedno, zkusíme chodit na vodítku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 21:03
- Nahlásit
Venta
Máš jít se psem na prověšeném vodítku, tak sem myslela, že u nohy. Už sem zblblá z těch zkoušek. No to je jedno, zkusíme chodit na vodítku
U nohy fakt jít nemusí. Musí jít s tebou, je jedno essi vpravo, vlevo, před tebou, za tebou...ale nesmí tahat na vodítku.
Jdu se svalyt k samotářům, tak dobrou s kobrou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Zdar osoby, jsem tu, nedočítám, takže někoho hodného žádám o výcuc
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 21:49
- Nahlásit
Biluška
Toho šedivýho krypla nejspíš zabiju lopatou do hlavy a bude konečně klid
myslíš tu hodnou, milou pumičku?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 21:58
- Nahlásit
Volééééé, zabiju sousedy zas maj zapnutou fotobuňku na stodole, kde jim chodí na volno ovce takže se to rozsvěcí cca 15 krát za minutu a samozřejmě to svítí přímo nám do oken
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:04
- Nahlásit
Eldoguero
ještě by mohli houkat, co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:10
- Nahlásit
Lola1
no nemají k tomu daleko jsou normálně posedlý, furt si myslej, že jim chce někdo něco ukrást, ale že tu fotobuňku spouštěj samy ovce to jim už jaksi nedochází
kdyby radši pustili na hlídání na zahradu ty rotvice co už jsou 4 roky zavřený v ňákym výběhu uďáli by líp
Mě z nich jednou fakt křápne
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:13 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Včera jsem koupala Syrečka
|