| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:18 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Atusch
nebožátko jedno malinké, úplně krysoidní
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:25
- Nahlásit
Eldoguero
maj zapnutou fotobuňku na stodole, kde jim chodí na volno ovce takže se to rozsvěcí cca 15 krát za minutu a samozřejmě to svítí přímo nám do oken
třá prak by nepomohl? až budou po 15tý měnit sklíčko a tu tyčku svítící, třá to vzdaj
Děcka, jdu dneska padnout a přindu až votpoledne, takže ne že nadrásáte vosumdesát stránek, bo jinak už pak celý votpoledne nic nestihnu a to mě naserete!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:28
- Nahlásit
Eldoguero
úplně krysoidní
važ slova
Atusch
je boží ještě mu vostříhej ty uši aspoň po obvodu, ať je pjeknej kluk
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:32
- Nahlásit
Crysa
třá prak by nepomohl?
pomoh, ale potřebovala bych ještě někoho, kdo je schopný se trefit
úplně krysoidní
važ slova
no no, však je krásnej přece
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:47 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
tak tady ještě jedna, sice né moc povedená, ale bez chlupatých uší
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:49
- Nahlásit
Monty
zase jsem o tri stranky pozadu,
ahojte, tak v práci nám asi zaklokují přístup na některé stránky
Jsem ti to chtela napsat, kdyz uz jsu tu psala jak vam sef psal ten obeznik, ze nemate pouzivat v praci net na soukrome ucely. Dej si na to bacha, prumerne sikovnej ajtak za minutku vytahne s kompu vsechny stranky, kdes byla, jak dlouhos tam byla a cos tam delala. A pokud mate pc propojene, coz budete mit, muze se ti kdykoliv ve svem kompu juknout na tvou obrazovku co delas a co mas otevrene za stranky. Aspon chvili po tom co to psal si davej bacha, budou to asi kontrolovat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:02
- Nahlásit
Biluška
hele co mas se strankama? dyt byly jiny a bylo toho tam hodne.
A koho zabijes lopatou?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:09
- Nahlásit
uz tu zas nejste? to delate naschval?
Alexa
budu se jeste rozhlized po stencich, kdyz na neco narazim napisu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 00:09
- Nahlásit
Lidijové, chodíte někdo kešky? Jsem se asi zaláskovala. )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 00:20
- Nahlásit
uš zase šici spíte?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 01:04
- Nahlásit
kejtlin
Já ještě ne, ale už jdu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 02:15
- Nahlásit
Ja jeste taky ne. Jeste jsem byla ted vyvencit psika. Hodne cura po tech lecich musime chodit casto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 06:49
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice lemuřácký lenivý
Lola1
myslíš tu hodnou, milou pumičku?
Jo myslím tu šedou zrůdu
Lucynkastimčislem
Za stránky můžu poděkovat madam Laile Macečkové, která se z absolutně neznámého důvodu rozhodla emigrovat do anonymity a s nikým nekomunikovat. Viz téma pro nasrané. Jelikož byla webmasterkou těch původních stránek tak měla všechny mysql hesla a jiné potřebné věci. Dostat se ke stránkám a jejich správě bez hesel je prakticky nemožné Každý webmaster, kterého oslovím mi nabízí, že mi udělá stránky nové. Ale to nechci, mám tu adresu na vizitkách, je všude zaregistrovaná, lidi ji znají...prostě nechci novou adresu, chci tuhle. Takže se to jeden známý pokouší rozkódovat a spustit, mezitím fungujeme na těchto provizorních, které vypadají fakt strašně . Fakt přísahám, že až někde Lailu potkám tak se dopustím fyzického násilí. Jelikož jezdíme na stejné výstavy a na stejné závody tak ji dřív, nebo později potkám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:04
- Nahlásit
ahoj žumpo, potřebuju zase prosím poradit Vendulce je líp, už nesračkuje ani neblije nemá co, dostává jen iont´ák po troškách, k jídlu nechce nic, ani včera nechtěla, jestli mám ject k veterináři, nebo to třeba zkusit koupit kuře s rejží a zkusit dát to, mám strach že je stará a malá-má asi 2 kg....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:17
- Nahlásit
kejtlin
já bysem asi jela, když je tak maličká, tak bych se bála, že bude moc vyčerpaná i přes ten ionťák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
makrel
jj pojedu, nejdřív musím na rehabilitaci, půjdu hned na 8hod, cestou koupím kuřecí křídla nebo něco, rejži mám, stejně mi asi řekne že má mít dietu, tím nic nezkazím a do tý banky musím tam jsou od 9hod a pojedu na veterinu, je tam taky od 9-12 dopo
Edit: dle mýho to chytla od Sindy, ta to měla den předtím, ale tý druhej den už nic nebylo a jedla a jak Vendy hárá, tak je oslabená a chytla to, možná se pletu, uvidím.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:34
- Nahlásit
my máme super ajťáka, ten by nám to řekl, nebo řekne...
Jinak dobré ráno, jela jsem do práce šíleným odklonem, protože byla bouračka, srazila se tramvaj s náklaďákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:39
- Nahlásit
Monty
my máme super ajťáka, ten by nám to řekl, nebo řekne...
na to nespolíhej. On mu to taky může šéf výslovně zakázat, nebo mu dát prémie za každého chyceného...a jak jsou ve hře prachy, nebo strach ze ztráty místa tak si rozmyslí essi bude kamarád, nebo ne. Si radši dávej bacha.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:40
- Nahlásit
Montycus,taky tam mate takovou kosu,kdo to pustil zpatky,fujjj bleee takova kosa,jinak uz se tesisi na novy bydleni co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:44
- Nahlásit
nemethova5
kosa? ani ne.
Monty
taky bych na to nespoléhala a věřím, že to budou hlídat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:51
- Nahlásit
dobré ráno fšem
Už také pracuji, to jen aby jste věděli, mám toho děsně moc, protože jsem to včera flákala. Achjo.
impact
chodíte někdo kešky?
Je to super, také jsem chodívala s bejvalym a přemýšlím, že bych se k tomu vrátila, je to bezva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:53
- Nahlásit
pojedu tak za půl hodiny, konečně bych ráda doškvařila sádlo a moc už nepotřebuje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:57
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Včera jsem normoš usnula v půl sedmý u TV a vzbudila se v osm. Mám nějakej chronickej nedostatek spánku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:01
- Nahlásit
makreljsem byla po seste venku jsem sla domu pro zimni bundu,fuj tajxl!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:02
- Nahlásit
nemethova5
já taky, ale šla jsem rovnou v bundě, je chladněji než včera, ale ujde to
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:08
- Nahlásit
makreljo a koukali jste nekdo na zpravy?jak bylo o tom pangasiu??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:09
- Nahlásit
Atusch
Jsem se toho nějako chytla. Jen musím pokoumat GPS do founa. Tady jich je v okolo hoooodně. Kolem některých aj chodím pořád venčit a nevím o nich. Vypadá to na pěkný 20ti kilometrový tůry po keškách.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:13
- Nahlásit
nemethova5
ne, fuj co bylo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:17
- Nahlásit
makrelco?ze to chovaji ve spinavy vode,ze je plna olova a toxickych latek,no to by jeste nebylo tak hrozny,ale ze jim pichaji rustove hormony,aby rychle rostli a mnozili se,nakym hormonem z moci tehotnych zenskych,tak to se mi kufr zvedl!prej to nase veterinarni zprava jen kontroluje zbezne tak nevim!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:20
- Nahlásit
impact
já mám v mobilu OS android a ten má přímo super prográmek na to. Taky jsem čučela co jich je kolem, je to luksus. Budu muset taky vyrazit. GPS v mobilu docela stačí, občas to chce mít i ten obyč kompas, pokud třeba GPS není dostatečně přesná na metry. Téda já nebyla od podzima a to jsem vyrazila na tak náročnou, že jsem ji neodhalila neb mě to navigovalo ze skály ze srázu dolů a jdi tam když nemáš jistotu, že tvé odpovědi byli správné
|