| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:17
- Nahlásit
Monty
nemám noťas
áááá tak to je prekérka, tak wifina stojí cca 2-3 stofky, ale blbě se ti bude s počítačem běhat po bytě, ale třá tam něco bude. Nebo ti holky tady poraděj nějaký mobilní levný připojení
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:20
- Nahlásit
jablunka
Myslíš,že bych mohla dát echo na chrty?
Já nevím, jestli Šárka chce zveřejňovat přesně o koho jde, ale jinak snad jen psa s popisem jo.
Crysa
Aspoň to má větší razanci na zrychlení výcviku, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:22
- Nahlásit
Venta
Aspoň to má větší razanci na zrychlení výcviku, ne?
to jo, když nezabere elekrřina z liščích vocasů, vyběhne terpajzlik a majzne psa kladífkem, co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:24
- Nahlásit
Venta
Já nevím, jestli Šárka chce zveřejňovat přesně o koho jde, ale jinak snad jen psa s popisem jo.
Tak to nepůjde,páč na chrtech by hned věděli o koho jde.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
Dneska dávaj můj oblíbený film
to je skvělá muzika , co to je za muziku
to je státní hymna ty vole
no jo vlastně státní hymna no no já jenom že jí nehrál takhle instrumentálně tak sem na ni zapomněl
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:36
- Nahlásit
laguna
Dneska dávaj můj oblíbený film
jéééééé samotáři no jo,to si taky dám
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:40
- Nahlásit
Marush
a co takhle koláčky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:44
- Nahlásit
laguna
a co takhle koláčky
já myslim že je problém že se tady málo hulí
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
jablunka
Napsala jsem jí mail, jestli jí to nevadí. Tak uvidíme.
Crysa
to jo, když nezabere elekrřina z liščích vocasů, vyběhne terpajzlik a majzne psa kladífkem, co?
A když dám vyšší level, tak jich s kladívkem vyběhne až 7 najednou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
Marush
Jen koukám jak je tam zaháknutej, ale nepovezemeho že ne.
Nééé vždyť je tam zaháknutej.
Už se těšíííím naposled jsem to víděla když jsme měli ještě video.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
PROSYMVÁS STE NORMÁLNÍ??????
gdo dělá vejcuc????
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
laguna
Jen koukám jak je tam zaháknutej, ale nepovezemeho že ne.
Nééé vždyť je tam zaháknutej.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
gdo dělá vejcuc????
ty vogo vim jen že taťulda bue moderovat tu psí akcii s postiženejma je to domluvený!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:09
- Nahlásit
no serete na mě..dobrý..
takže
marúúúúš
twe bé tatka šmoula??? supéééér!!! je nejvíc nejlepčí!!!! za odměnu mám další nápat!!! tatka jako bé děsně statečnej a v závěru mu navlíknem rukáf a von bé dělat jako fíka! tudle to samý děla eclér f cestách domů§ bylo to u nás na břevnovje na cvičáku ataky to přežil! taka bé na sebe pišnej..esi to přežije a mamce neřeknem,že nána je nána,vona si jí bude napřet muckat a hladit bo se nebé bát dyš bé mít tu deku,bude myslet,že je nejvíc hodná a pak zabyje toho fíka a mamka..dyš to přežije...se zbaví tý svý fobyje ze zlejch psů..twe úplný lurdy tě řikám!!!! dneska mi to pálí,děcka
Crysa
vypňy se tvůj popis roudnice mi způsobil střední cik!
Venta
supr pani!! kouká,že ste šla do sebe a pořídila pomůcku bez níž nelze nic .-))))))) gratuluju..vy nám ty medajle přivezete ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
twe bé tatka šmoula??? supéééér!!! je nejvíc nejlepčí!!!! za odměnu mám další nápat!!! tatka jako bé děsně statečnej a v závěru mu navlíknem rukáf a von bé dělat jako fíka! tudle to samý děla eclér f cestách domů§ bylo to u nás na břevnovje na cvičáku ataky to přežil! taka bé na sebe pišnej..esi to přežije
to je super nápad !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Marush
to je super nápad
..tak...jiný ani nemívám jaxte si jistě fšimla..
se těšim...mám radost ,že se promynentní spratci dogestili až na mou foru.-)))) bé sranda eště ti řikám.-))) gde je vůbec ségra?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:18
- Nahlásit
Toho šedivýho krypla nejspíš zabiju lopatou do hlavy a bude konečně klid Ty woe, ta má zase den Co já jsem komu udělala, že musím mít na krku takového hnusného,zákeřného, podrazáckého debila
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
gde je vůbec ségra?
arbajtuje v rajchu
tak to je super, jdu to zavolat ockoj,to se mu myslim bue líbit je dost kamakadze
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
supr pani!! kouká,že ste šla do sebe a pořídila pomůcku bez níž nelze nic .-))))))) gratuluju..vy nám ty medajle přivezete))
No jak jinak, bez tohodle už ani ránu (jen tu elektrickou samo ). Třeba za to budou teď větší poháry a medajle než doposud, jdu sehnat novou poličku na vystavení
Hele nevíte někdo, kdy budou letos CT zkoušky?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
dneska mi to pálí,děcka
ti řikám nežer furt ty feferonky, že pálej i druhej den když jdou ven!
bude myslet,že je nejvíc hodná a pak zabyje toho fíka
woeee, smrt Magyjona s magyckym vokééém!!! to zas budu mít neklidný spaní až inkontinenční, jak když jsem viděla kdo nosí dárky... prej Ježíšek vole.. hmhhh, já to viděla.. fspomínky na děctví zničééj!! úpa fšechnýýý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:21
- Nahlásit
Venta
Hele nevíte někdo, kdy budou letos CT zkoušky?
Prosím víme. 7.5. Bruntál, 22.5. Jílové u Prahy.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:24
- Nahlásit
Biluška
22.5. Jílové u Prahy.
Díky Tak to bych se asi přihlásila. Nemáš pls nějakej odkaz nebo to je na tom helppesu či kde?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
tátovi se role fíka dost líbí,ovšem máma to radikálně zamítla že je starej a trefí ho šlak u toho...musíme jí eště zpracovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
Venta
To je prosím u mě, propozice na šňapích stránkách - www.canisterapie.net . Momentálně sou takový očklivý, ale pracuje se na nich a budou hezčí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
Marush
arbajtuje v rajchu
arbajt macht fraj )))
,to se mu myslim bue líbit je dost kamakadze
twe fak jo???? .-)))) tak hele at nežeru...může si vzít aji ringo
Crysa
woeee, smrt Magyjona s magyckym vokééém já to viděla.. fspomínky na děctví zničééj!! úpa fšechnýýý
njn..jednou z těch děckejch střevýčků prostě vyrůst musíš,no.. uš si velká holka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
davidkova renatano hele uz byla ta nana,pac ja to nevidela!!!v tech cestach domu!
Marushno to vidim zive,a kdo bude kousat na tatku?nana?tak at tatik udela posledni ten testament!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:29
- Nahlásit
Crysa
woeee, smrt Magyjona s magyckym vokééém!!! to zas budu mít neklidný spaní až inkontinenční, jak když jsem viděla kdo nosí dárky... prej Ježíšek vole.. hmhhh, já to viděla.. fspomínky na děctví zničééj!!
tak ted jsem si znečistila textil,ty voe to je moc toto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
Marush
tátovi se role fíka dost líbí
řekni mu,že je pašák a že mu jako majitelka fory dám vosobně autogram ..můžu mu ho vyrejt třá na tu stužku na pochřebním vjenci.-)))
máma to radikálně zamítla
tak snad votec je hlava rodiny tak má hlavní slovo!!! matku spracujem...třá medovinou nebo tak na místě samým ))
Venta
http://www.helppes.cz/
nevim ale kde to hledat navíc to vypisujou ne moc dlouhompředtim,si tam zavolej třá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:32 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
nemethova5
Marushno to vidim zive,a kdo bude kousat na tatku?nana?tak at tatik udela posledni ten testament!
no právě,máma to zakázala jako skok padákem kdysy...ale von stejnak skočil....seznámíme jí s nanynkou jak je hodná..bude to těžký viděla jí viset na ruce fíka ze stromu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
Crysaeste si zapomnela na vegu a ja silene zboznovala caryfuka a tacmuda.
|