| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 16:54
- Nahlásit
agáta12
Hele pani, mně by se moc líbil obrázek žumpí.
V sekáči sem si pořídila krásnou původně lyžovací bundičku.
ALE, ona má na zádech napsáno VOLKI a já teda žádné voly ani malé na zádech nechci.
A tak mě napadlo to přebít (jako přemlátit) něčím vkusnějším.
Šlo by na kus nějakého hadru jen tu nádheru ??? A já bych tu volovinu přešila ?
no jen tak by to nešlo, víme? To se dycky dělá k nějakýmu výročí nebo závodu nebo k něčemu zásadnímu pro velkokinekologickou populaci. Vy ste žumpí obrázek viděla? A kde jako?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:03
- Nahlásit
Já ci taky na seznamovací akci s taťkou Rosákem Jenže 4.6. tu budu mít trekaře . Žádám,aby byl taťka Rosák pozván i na jiné akce, třá může moderovat plavání a hlásit, že pražský póvl neleze do vody
Vlčáčková
Řekni si Ketyně, ta by ti možná nějaký akt nafotit nechala
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:06
- Nahlásit
davidkova renata
ségra veme kanystra,já vemu kanystra a budou trošku kanystrovat,otec bude moderovat
nó a jestli bude v Jílovým zrovna svatba, budou i koně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
makrel
stačí nervy a kila letěj dolů samy....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:09
- Nahlásit
kejtlin
no mě právě ne, já žeru ještě víc
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
jiřiny, jenom probíham, proč bude zase žumpí akce v naprosto nevhodnym termínu??? chci vidět pana Magijona! 4.6. budu umírat u Biluše někde na šedesátym, dálipánbůh...
add intronét - mě moc neserte jo??? aspoň ňákej máte. sme bílý místo na mapě pokrytí signálem. Sme si teda pořídili pevnou. Trvalo asi půl roku než sme jí skutečně měli až doma. Pak dalších x měsíců zavedení yntronétu. Výsledek? Asi za 2 litry měsíčně cosi, co čék zapnul - šel vyvenčit čokle. Kliknul - šel si dát vanu. Kliknul znova - šel uvařit večeři. Omylem kliknul na fotku - do rána bylo vymalováno taxme to zase zrušili a žijem jak neadrtálci bez připojení
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Marush
ještě potřebujem toho vlekopudla s natáčkou tam,aby kousal a huš to máme!
Taky bych ráda něco nabídla, ale mohla bych tak akorát, že by se tam Gerry doprostředka zase vysral, jak dojedeme, jako loni, když omrknul všechny psy a označil si to tam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:16 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
bonc
Sme si teda pořídili pevnou. Trvalo asi půl roku než sme jí skutečně měli až doma. Pak dalších x měsíců zavedení yntronétu. Výsledek? Asi za 2 litry měsíčně cosi, co čék zapnul - šel vyvenčit čokle. Kliknul - šel si dát vanu. Kliknul znova - šel uvařit večeři. Omylem kliknul na fotku - do rána bylo vymalováno
Vy bydlíte u nás paní?
4.6. budu umírat u Biluše někde na šedesátym, dálipánbůh...
Na osmdesátýmšestým je brod . Hezky vyzut botičky, přebrodit řeku, na zpuchýřované,oteklé,bolavé nohy obut botičky...nechtěj slyšet ty výrazy co tam padaly loni
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
Biluška
ketty je těhotná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:18
- Nahlásit
Vlčáčková
No a? V pravidlech je, že model nemůže být těhotný? Krom toho, Ketty ač těhotná má pořád stokrát lepší postavu než některé my ostatní tady
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:19
- Nahlásit
Biluška
Vy bydlíte u nás paní?
dyk sem vám to řikala už kolikrát že asi joo.. sem asi roztrojená osobnost - mam půl mozku davídkový, bydlim v oryjentu a přesto si myslim že teď sedim ve varech
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:21
- Nahlásit
souhlasím s boncem, termín je maximálně nevhodný, 3.6. odjíždím na dofču na týden.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:22
- Nahlásit
Biluška
Na osmdesátýmšestým je brod . Hezky vyzut botičky, přebrodit řeku, na zpuchýřované,oteklé,bolavé nohy obut botičky
můžu tě poslat do hajzlu už teď???!!! a do tý doby ještě mnohokrát??!! nemůžu se zout! už se nevobuju! dost na tom, že tam už se budu jenom plazit po zemi... což znamená že ten brod budu muset stejně přeplavat... na to se vlastně zouvat nemusim
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:23
- Nahlásit
Lola1
termín je maximálně nevhodný,
správně přecedo, správně.
tak, sem se vyjádřila a zase frčim do dža
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:28
- Nahlásit
bonc
nemůžu se zout! už se nevobuju! dost na tom, že tam už se budu jenom plazit po zemi...
Můžeš to klíďo dojít bosky, ale hned další úsek vede kopřivama takže toho budeš asi dost litovat
Hele loňský Šlapky se šly cca půl kiláku potokem. Doslova. Ona teda prý původně vedla cestička kolem potoku, ale to bylo před povodněma Jsem provedla zkoušku membrán, nezouvala jsem a šla jsem vodou. Membrány nevydržely Ty puchýře potom bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli. Tex a Bonka chvílemi plavali, páč jít nemohli. V jednom místě se dělal takový jakoby vodopádek, tam jsem malé přenášela, velcí přeskakovali. Bylo to maso. Ale o pár kiláků dál nás chytla taková bouřka, že jsem na mokré boty zcela zapoměla neb jsem měla mokré naprosto fšechno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:32
- Nahlásit
Biluška
a teď mi řekni, co je na takovym treku hezkýho.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:35
- Nahlásit
Gerda
To ti klidně řeknu NIC
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:37
- Nahlásit
Gerda
a teď mi řekni, co je na takovym treku hezkýho.
To, že to dokážeš. Výzva, kterou ji pokořila a sáhla si přitom na dno sil (já teda většinou ještě hlouběji )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:39
- Nahlásit
Biluška
Nejde o postavu, ale o srandu. A postavy by se daly všelijak zakrýt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:41
- Nahlásit
laguna
To ti klidně řeknu NIC
naprosto s tebou souhlasim.
Biluška
Výzva
aha, tak už vim, že agi a trek nejsou výzvy pro mě ))
Děckaaaaa František Verdel Fill už má svou první obět, myslíte, že tak malej pes může strávit tak velký děcko?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:43
- Nahlásit
Gerda
agi není výzva, agi je vášeň
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:53
- Nahlásit
Gerda
Děckaaaaa František Verdel Fill už má svou první obět, myslíte, že tak malej pes může strávit tak velký děcko?
už si ho voměřuje, jak tady tuhle psali vo tom hadoj, jak si voměřoval lidi fposteli, eslipa se vejdou a pak bude Francjozef vypadat jak z Malýho prince - jako klobouk
Jinak dooost dobrýý, čék jde vyvenčit a mimochodem tu stihne vyhrát anketu MarušMagyjonový!! Su dobrááá!!! Jsem v užším výběru!! ale nevím esli jsem v nominacích, vbo esli si mám vzít čistý tepláky a jít si někam pro cenu třá něco jako Týtý bo Oskar že sem už jako vyhrála úplně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
Biluška
agi není výzva, agi je vášeň
tak proto mě to nebavilo, ani mýho psa )))) Nejsem vůbec vášnivá.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
už su zas zde...a mám další vodítko...já nevim proč furt kupuju vodítka,jsem ychtyl fakt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:56
- Nahlásit
Marush
ty blázne starý ))) Stejnak ti je všechny rozkouše ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:57
- Nahlásit
Crysa
Jsem v užším výběru!!
jako makáš na vítezství dost dobře
Gerda
jako von ho ale zežere,uplně čumí strašně drsně.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:59
- Nahlásit
Marush
On vypadá jako malá opička, každej se mu směje, i včera na procházce, když nám zdrh za nějakejma lidma, nám ho přihnali zpět s tim, že by to byla škoda, kdyby někdo takovýho pěk-ný-ho- pejska ukrad nebo se ztratil )) A Filátko si sedlo, zvedlo hlavu, velice vážně na ně pohlédlo, vycenilo svůj předkus a pozorovalo je. Ano, je velmi velmi srandovní, skutečná malá opička.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:04
- Nahlásit
Marush
už su zas zde...a mám další vodítko...já nevim proč furt kupuju vodítka,jsem ychtyl fakt
ona bude stejnak chodit bez vodítka
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:11
- Nahlásit
Gerda
On vypadá jako malá opička
mě se dost líbí, vopičáček, podle mě je dosti roztomilej!
kejtlin
ona bude stejnak chodit bez vodítka
no ty vogo to bude eště sranda, jak pani Baicová a Gerda minule vlály za Baicopsem...to mě čeká též
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
Marush
Bajková za nim nevlaje, ta ho udrží, ale já ho nedala ani omylem, má sílu jak bejk, věděla sem, že skončim na zemi, ale nechtěla sem hubou, to by z toho kopce šlo totiž mnohem líp )) maloNyxaaaa bude mít taky sílu jako kráva, možná už za pár měsíců
|