Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7020 . 7021 . 7022 . 7023 . 7024 . 7025 . 7026 . 7027 . 7028 . 7029 . 7030 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:17
- Nahlásit

Gerda
maloNyxaaaa bude mít taky sílu jako kráva, možná už za pár měsíců

no snad nebude ale takovej obří bejk ,ikdyž mě by se líbilo kdyby bylo hodně velká vlkošedá zlopsice

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:24
- Nahlásit

Marush
a mám další vodítko...já nevim proč furt kupuju vodítka,jsem ychtyl fakt
to mám taky. Kdybych měla psů jako vodítek nestíhala bych je za celý den ani vyvenčit a pohladit
A to ještě až začnou výstavy a závody, s těma stánkama všude, třá až bude v Roudnici výběrák, Gappay a HST a Ščučka zas a starej strejda Carizák .. ani nemluvit a pešíčky a balonky a hřebeny.. ouhyl taky, neboj. Nelítáš v tom sama a bude hůř .. a po výběráku zas bude MVP Praha, ještě před výběrákem bude ten veletrh zvířátkovej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:27
- Nahlásit

Crysa
ještě před výběrákem bude ten veletrh zvířátkovej.
na ten přece chceme hromadně jít! Doufám, že to bude v nějakym termínu po výplatě!

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:30
- Nahlásit

Crysa
v Roudnici výběrák, Gappay a HST a Ščučka zas a starej strejda Carizák,[i]po výběráku zas bude MVP Praha
[/i]

prosim vyjadřuj se v češtině když mluvíš na hovnokynolóka,,měj trochu vohledy

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

ahojte, tak v práci nám asi zaklokují přístup na některé stránky

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

Gerda
tak o hromadnym výletu na zvířátkovej veletrh nevím. Vím jen, že nás většina bude na MVP v půlce květoše. Zvířátkovej veletrch je tuším 30.3. - 4.4.?? což je teda hustě PŘED vejplatou.. a hlavně už po týhle vejplatě, co teď někdy přistála na oučtu.. ale snad krom vstupnýho už tam nic moc platit nebudu. Teda jídlo.. trošku.. pár kil něčeho.. kávičku k tomu.. hmmmhhh.. průůůseeerrrr, já už to vím že se neudržííímmm moře peněs prožeru, moře peněz zas pronakupuju.. už vím že chci na klikání koupit zas pár těch kilovek toho za studena lisovanýho žrádla voňavýho, .. u hraček se neudržím, jak bude triko s potiskem bo vodítko..

laguna
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:35
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že to bude v nějakym termínu po výplatě!
U mě už týden po výplatě je před výplatou
je to 31.3-3.4. jestli myslíš for pets

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

Crysa
laguna
no jo, to je kreténsky před vejplatu, v tý době budu totál na suchu. Ale co, bych stejnak kupovala bejkárny, tak to neva. Hračkx žádný nepotřebujem, míčky taky ne, velokinekologickou vejbavu taky ne....tak snad jen ty pamlsky, no.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:43
- Nahlásit

Marush
Roudnice - taková osada za Řípem, kde asik parkoval Pravotec koňa.
Výběrák - to je taková soutěž, na kterouš se většina žumpích nechystá závodit, bo tam cvičej jinak, to ÍPO a musíš se tam už jako kvalifikovat, jinak než kecama jak já tady, pak béš celou zimu mahrovat jak svině a pak na jaře béš celou dobu békat jak vofce, že zas byl v zimě sních a nedalo se čuchat a že pes je na hovno a pak z takovejch soutěžích jde výběr na Mistrák republiky podle ÍPO, tož to si přectaf borcí, co nastoupěj, každej má svoju družinu, co kolem něj poskakuje a ten závodník má tůze divný manýry a nervy a nadává všem a kámoše fakuje a tak.

No tuze divný věci, ale divácky ne úplně nezajímavý (bo musíš vědět a vidět koho máš pomlouvat a drbat, že? )

Gappay a HST a Ščučka a Cariz, tak to jsou lidi moc šikovný, co ti ušijou jako bundu, bé úpa vobyčejná šustka, ale dáš za ní pěknej balík, bo je přímo jako ke psům a u toho stánku maj vypínač mosků, takže koupíš softšelku od někoho třá za tři klacky s logem, jako kterým budeš mahrovat a dělat vlny na vsi a přitom to samý v pracovních potřebách máš za 1/7 ceny, ale bez loga a to už není totiž zas jako vono.

Prostě koukáš jak lidijové cvičej, nakupuješ pod vlivem asik davový psychozy, odjíždíš děsně vodhodlaná fšechny ty floutky kterýs viděla trumfnout, bo máš nakoupeno vše profi, takže začneš cvičit, ale po třetí návštěvě pole tě to zas ale pustí, to neboj a na tý poslušnosti zjistíš, že tu účast taky vodložíš vo rok, pak vo další a pak .. si koupíš nový štěně a ..

Jo holka, kinekológyje není vůbec jako jednoduchá

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:54
- Nahlásit

Crysa
jo tos to pěkně shrnula

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:55
- Nahlásit

Monty
ahojte, tak v práci nám asi zaklokují přístup na některé stránky
nojo nedávno sem o tom někde čtla a dej si bacha páč za to tě můžou vyhodit.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:59
- Nahlásit

Hoj, dám sem fotky dyskomfortních psů z našeho pozitivního výcviku, hlavně pro kolemjdoucí
teda, jestli se mi to povede:

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:03
- Nahlásit

Alexa
no to by ještě scházelo... hm, ale doma asi nebudu mít net, tak asi nebu odříznuta od světa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:04
- Nahlásit

Crysamuheee,lip bych to pani ja ani nenapsala,jste dobra,tak uz jsem se fakt dlouho nenasmala!ale mate pravdu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:04
- Nahlásit

Crysa
Výběrák - to je taková soutěž, na kterouš se většina žumpích nechystá závodit, bo tam cvičej jinak
No to je jasný, jinej důvod k tomu neni, jinak samozřejmě, pokud by cvičili, jak chcem my, účastnili bychom se neustále, to dá rozum, samej výběrákovej žumpíř sme tu ))))) Taková malokinekologická akce až skoro to je ))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:05
- Nahlásit

Crysa
Jo holka, kinekológyje není vůbec jako jednoduchá

do řiti,to je past vedle pasti!!!! ty voe to je moc toto ,ale teda dík za vyčerpávající vodpověd..začnu tim,že psa naučim scat mimo byt...

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:05
- Nahlásit

Další pokus:

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Monty
ale doma asi nebudu mít net, tak asi nebu odříznuta od světa
hele třá jo, většina těch paneláků má nějakej, nebo budeš jak Gerda chytat nápojku třá na záchodovym prkýnku

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:07
- Nahlásit

Alexa
jako že bych si koupila wifi a přes wifinu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:07
- Nahlásit

Ventaco to je pani,ten pes je nebezpecnej???on pousti elektriku????ty vole od takovych radsi dal,pac ja se elektriny desne bojim!

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

Monty
jestli máš noťas tak ten snad wifinu má ni????

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

nemethova5
Ne, to je elektrický obojek podomácku vyrobený. Pouští to elektriku do psa, aby hezky a radostně poslouchal

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Venta
čus,včéra si mě tu scháněla...copak si potřála?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

Venta
vy používáte psa vysokého napětí?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

Venta
TY WADO, konečně jsi prozřela? A půjčí to Tony benjimu? páč von je jako rozlovenej, ten Benji, tak ti nevim, jestli bych do něj cvičně neměla pustit pár voltů...

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:13
- Nahlásit

jablunka
Jen jsem ti chtěla říct, že Saša nemá nový páníčky. Oni byli divný, takže hledá dál někoho.

Gerda
Ne, jen cvičíme na vyšší úrovni a s vyšším napětím

Lucie od Arta
No jistě, Tonyho seřežu a na tu chvilku, co se bude eště bát, půjčíme Benjimu obojek

Vendulce sluší taky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:13
- Nahlásit

Ventaja myslela,ze pes vam pani dela domaci elektrarnicku!!muheee,to neni spatnej napad tohle,asik aminovy udelam nakej trenazer a bude vyrabet elektrinu jak bude mit roupy!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:14
- Nahlásit

Alexa
nemám noťas

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

Venta
Jen jsem ti chtěla říct, že Saša nemá nový páníčky. Oni byli divný, takže hledá dál někoho.
Myslíš,že bych mohla dát echo na chrty?

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

Venta
to je tak velký, že v tom snad sedí tři trpaslíci a třou liščí vohony vo ebonytový tyče, ne?

<< 1 ... 7020 . 7021 . 7022 . 7023 . 7024 . 7025 . 7026 . 7027 . 7028 . 7029 . 7030 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání