| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:22
- Nahlásit
nemethova5
ještě že ho jím jenom tak 1x za půl roku a pes tayk tak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:23
- Nahlásit
makrelja uz to nejim!ble!miluju ryby,zustanu u naseho ceskyho kapra!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:29
- Nahlásit
nemethova5
já u mořských
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:30
- Nahlásit
Atusch
Taky mám androida. Co máš za program?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
impact
C:GEO
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:06 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Zdáár potřebuju pomoct tohle přišlo poštou bohužel pakůn se tam nevejde je to ůpa nový eště v krabici prosimvás kolik za to můžu chtít jako aby sem něco trhla páč su švorc a zároven aby to bylo prodejné prostě ku oboustrané spokojenosti já fakt netuchám (je to ten největší rozměr) http://www.uzlatehoretrivra.cz/foto-detail.php?id= 3750&type=detail http://www.uzlatehoretrivra.cz/detail/prepravka-la tkova/1726/304/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:08
- Nahlásit
Atusch
Todle http://www.appbrain.com/app/c:geo-~-geocaching-for -android/carnero.cgeo ? To mi doporučil i kamoš.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:21
- Nahlásit
Brí den,celý den.........už zbývá jen jeden den!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:23
- Nahlásit
impact
Todle http://www.appbrain.com/app/c:geo-~-geocaching-for -android/carnero.cgeo ? To mi doporučil i kamoš.
Jo přesně tohle, je to fakt super Jééé já snad o víkendu vyrazím aspoň po nejbližším okolí , i když moje GPS v mobilu je dost děsná.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:24
- Nahlásit
bleskurychle probíhá, jen hlásím
impact
že taky kešujem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:31
- Nahlásit
Nenávidím daňové přiznání Nenávidím jakékoliv papírování
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
Biluška
Nenávidím jakékoliv papírování
souhlas..nenávist!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:34
- Nahlásit
Zdar, jsem zas tu nechci vstávat v 6, opakuju nechcivstávat v 6
impact
pani, tak chodím dost pěšky, ale nevím co jsou kešky prosím o vysvětlení
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:39
- Nahlásit
Lidi kolik myslíte že může tak vážit ščeně NO dvouměsíční? Potřebuju stanovit krmný dávky....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:41
- Nahlásit
Marush
jak které, asi 6-9kg? Áres měl 6,5kg jenom A Brix měl v 8 týdnech skoro 8,5kg tak si vyber
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:41
- Nahlásit
Psíček
Hele jsem slyšel, že stále zápásíš s těmi psy
Oni jsou zde i mušové?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:42
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Marush
ser na krmný dáfky, ona si řekne, kolik bude chtít, a taky uvidíš podle bopku velmi orijentačně bych to tipovala kolem 600g masa na den plus zelenina, my sme aspoň tolik dávali - a vlastně dáváme dofčil, ono to víceméně vychází tak, že i když ščendo roste, tak dáfka je plus mínus stejná
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
Eldoguero
chodím dost pěšky, ale nevím co jsou kešky
paní super věc Jinak info tu URL
je to hra na pomezí sportu a turistiky, která spočívá v použití navigačního systému GPS při hledání skrytého objektu zvaného cache, o němž jsou známy jen jeho geografické souřadnice
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:44
- Nahlásit
Marush
Oni jsou zde i mušové?
Psíček je přírodní úkaz, něco jako tsunami
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
Baysha
600g masa + zelenina a přílohy na den u 8týdeního štěněte je přeci děsně moc, to žere Bůch to množství teďka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
Marush
Oni jsou zde i mušové?
Moc se neraduj. Psíčka bych taky přirovnala spíš k jeskyňce v Cimrmanově Blaníku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:46
- Nahlásit
Dobré jitro vjětname! Dne je poslední bezNyxový den, doporučuji maruš, ať si ho řádně užije, třeba ať si naposledy v životě rozloží po zemi nějaké papíry, sbírku umělých zvířátek, naposledy se podívá na svůj depilovaný bytek a čistou sedačku, trička bez srsti, jogurty v lednici bez psích chlupůch, čisté zdi...doporučuji též načuchat se svěží vůně čistoty, než přijde odér ala psí chcanky a blitky, trošku se přes den prospat, páč už se jenom JEDNOU vyspíme a je tu maloNyxááááááááááá - bohyně temnoty, která co uchvátí, už nikdy nenavrátí.
Maryje se včera večer doma učila dávat míček do misky, vůbec jí to nešlo, tak sem jí tou miskou bajchla po bembeřici a naučila se místo míčku do misky držet misku v hubě a nevidět na mě )))) vlastně se naučila přiklopit si obličej miskou ))) Doma nám to cvičení vůbec nejde. Zvládnu to jenom když mám nad sebou zdatný dozor. Večer jsme potkali bílého velkopudla jednoho ze dvou, co na sídlu máme. Byl VELMI špinavý, urousaný, měl bahno i na culíku.
Filátko jde v pátek k doktoru, jedeme tam s kámoškou večer, po mé práci spolu. Neni s těma nohama nějak v pořádku.
Jak se máte degenkiii?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:48
- Nahlásit
Baysha
ser na krmný dáfky, ona si řekne, kolik bude chtít, a taky uvidíš podle bopku velmi orijentačně bych to tipovala kolem 600g masa na den plus zelenina, my sme aspoň tolik dávali - a vlastně dáváme dofčil, ono to víceméně vychází tak, že i když ščendo roste, tak dáfka je plus mínus stejná
ty seš nejvíc mocná!!! Takže jestli to dobře chápu,můžu jednu porci masa vyměnit třeba za stejný množství tvarohu třeba,jako jednou za čas,aby to měla pestrý,jo? Nebo to musí bejt vyloženě masisko jen těch cca 600g(myslim samozřejmě,maso,vnitřnosti atd,atd)....ty seš normální psí dietolog..minule jaks poradila ségře,tak Kokánek hned přestal blejt!!! Respect!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:50
- Nahlásit
Marush
Lidi kolik myslíte že může tak vážit ščeně NO dvouměsíční? Potřebuju stanovit krmný dávky....
Jak píše atush každé jinak, znám vrh štěňat, kde měl největší pes na 8. týdnech 9, 5 kg a nejmenší rovných 9kg, ale váha od 6 kg je normál
Atusch
dík za odkaz zkouknu a doufám, že tam bude vysvětlení co to vlastně je
Baysha
to mi přijde jako naprosto šílená dávka, hele teď dávám malodogám 2kg masa denně plus příloha a ráno dostávají porci granulí (bez masa teda) a je jich 6
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:50
- Nahlásit
Atusch
dyk to píšu, že každý ščendo je jiný - u nás to ale fakt vycházelo tak, že od začátku do fčil dáváme furt stejně
fšici
Su nasratá. Schválně sem dnes brzo vstala, abych vyvenčila za slunce rozbřesku a vyhnula se psímu návalu. Potkali sme za dvě hodiny jen asi pět psů. Přesto jsem byla jednou *** osočena, jak si vůbec dovoluju s hárafkou vylizt ven. Fakt su zvědavá, jak to budu dělat, až bude příšera v nejlepším - jak to řešíte vy?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:52
- Nahlásit
Baico
Moc se neraduj. Psíčka bych taky přirovnala spíš k jeskyňce v Cimrmanově Blaníku
Já se vůbec neradovala, jsem byla překvapená že si muš troufne do žumpy
Gerda
Dobré jitro vjětname! Dne je poslední bezNyxový den, doporučuji maruš, ať si ho řádně užije,
Jo,jo musim ještě poklidit a sestavit vohrádku následně...pak už budu v psí horečce až do zejtra!!!Nafotim převzetí psa,ubytování psa atd,atd...pes bude neustále sledován a dokumentován!
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Marush
jasně, můžeš dát tvaroch místo masa, jinak fakt neřeš ňáký tabulky, uvidíš, kolik toho zbaští, jak bude růst a jak bude bopkovat, dyš bude bobek řídkej, tak ubereš, možná máme ekstrémní ščeně a na Nyksinu bude výše uvedená dáfka děsně moc, prostě uvidíš
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Marush
já tedy štěněti dávám 3x denně a z toho jendu krmnou dávku má tvaroh strochou mlíka - takovej smetánek aby to nebyla kejda kejdovitá a zbytek maso se zeleninou a trochu přílohy, taky můžeš dávat jako jednu krmnou dávku grancle, ale ona je stejně nebude žrát, nicméně je dobrý když je na to čokl zvyklej, páč když někam jedeš tak těžko povezeš mrazák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:54
- Nahlásit
Baysha
Pani eště jí poraďte s masovejma kostima, poměrem vápníku a fosforu při růstu ščeněte, to budete vědět, já už si to zas nepamatuju, zas mi v hlavě uvízla jen ta myšlenka, že sem kdysi dávala smečka ten jídelníček pro malovlčáky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:54
- Nahlásit
Baysha
Fakt su zvědavá, jak to budu dělat, až bude příšera v nejlepším - jak to řešíte vy?
fšem co maj čubiny
to by mě taky zajímalo jak to děláte s čubama v tomto období!
|