Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
nojo, vejmluvy mi dou dobře... už si hezkou dobu říkám, že nakrájím rohlík, poházím v trávě a budem trénovat v kontrolovaných podmínkách, ale nejsu se k tomu schopná dokopat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:01
- Nahlásit

makrel
to by náhodní kolemjdoucí asi umřeli smíchem

at dou klidně do prdele)))) osobně mám názor,že netřeba kopírovat cizí,zaručeně pravé postupy,myslim,že ty dva si prostě vytvořej postupy svoje,na základě pozorování co zabírá a co ne a pořešej si to mezi sebou svojí řečí,který rozuměj jen oni dva.Za předpokladu,že páník neni ale úpe debil,samo..

makrel
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
nedovolím nikomu, aby mojemu psovi něco dával.a beze mě nikde není.
Monty
no povel fuj-hození něčeho po psovi (vyrušení od žraní)-povel ke mě-odměna. pak jsem vynechala hození a ke mě a zůstalo fuj, vyplivnutí a příchod pro odměnu. ale asi to nefunguje na každého psa.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

žumpo na večeři jsem měla asi kilo brambor s kořením-pečený a 3 rohlíky, náskledně poněvač brambory sou hladový jídlo, vše asi před hodinou a zas mám hlat, to je život mít furt hlat

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
no navíc s tím , co si pořizuju musím mít vlastní postupy furt, protože každý čokl je jinak psycho a depryvant . takže "zaručené" návody nefungujou.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

No jo, to by ale chtělo, aby to Baysha viděla, protože je fakt, že někdo tohle prostě neumí a musí se to naučit... Já se ale musim pochválit, pře tohle mi de skvěle

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
nedovolím nikomu, aby mojemu psovi něco dával.a beze mě nikde není.

a co kanystrování?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:04
- Nahlásit

radkah
Ajda štěká na majoraZemana..už jí fakt jebe...Pepka štěká na kamna-už mi pěkně jebe
Zeman se před chvíli voženil..uš mu brzo jebne
ajda vidí příslušnici svýho druhu...hezká dogina))

Baysha
nakrájím rohlík
tssss..salám tam dej a ne nějakej rohlík!
de vo to co fakt chceš..pokud tě to tak netíží,těžko se k tomu donutíš..stejně jako já se nehnu s napadáním na revíru)))))

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
to je nějaké sprosté slovo? tak to nevím, to se musíš zeptat Bilušky, ale tam by mělo být nějak ošetřeno, co jim můžou dávat a v ústavu nebo domově asi nebudou mít nic otráveného, nebo jo?

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
no jako začnem na rohlíku a postupně se propracujem k salámu sem myslela... i když vono je to fcelku fuk, bajša je úpa hyn aji z banánový šlupky nebo ohryzku japka, čůza nenažraná...

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Baysha
nakrájím rohlík, poházím v trávě
Já měla za to že chytrej psůch ucejtí že to smrdí páníkem,ce to komplice.Pakůn žere fšecko je to prase tak chodí s náhubkem já mám enem jedny nervy a furt mu tahat igelitový tašky co už má napůl v žaludku mě neba pokud to není lákavé je schopen vyplivnout a dojít si pro pyškůt s ták je šikovný,ale jak je to něco echtgoldsmrad(třá vobal od lovečáku)rači zdechne pověšen na vodítku a dělá mrtvího než by to vyplif

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
máš to podchycený
stejně jako lybička..nácvik cíleně stejnej jako dyš to leží na zemi..vejřez prostě.
Jednou sem jí to dovolila a to na CT zkouškách bo to je v řádu ..to sem smouvala asi měsíc s waldou esi to nějak nepé vypustit))))) Jinak lze použít výmluvu,že pejsek nic papat nesmí,má nemocnou slinivku,játra,žaludek,alergii..cokoli tě napadne a musí papat jen drahé dietní granule a to jen jednou denně večer jinak mu bé stráááášně špatně))

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:09
- Nahlásit

Baysha
bajša je úpa hyn aji z banánový šlupky nebo ohryzku japka,
to moje taky, hlavně z té banánové šlupky, protože banány strašně miluje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:10
- Nahlásit

makrel
to je nějaké sprosté slovo? tak to nevím, to se musíš zeptat Bilušky, ale tam by mělo být nějak ošetřeno, co jim můžou dávat a v ústavu nebo domově asi nebudou mít nic otráveného, nebo jo?

no tak jasný, že mi ho důchodci v domově nevotrávěj, ale sem myslela jak to pořešit, aby z toho ten pes neměl maglajz v hlavě, že někdy může a někdy ne?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Baysha
no jako začnem na rohlíku a postupně se propracujem k salámu sem myslela
NE!!! zas polovičatý řešení! dej jí párek a zmydli jí !! jednou provždy vyřešeno...žádný crcání se s tim měsíce! mě to stačilo 2krát!

Baysha
Člen
- Nahlásit

danajasa
že chytrej psůch ucejtí že to smrdí páníkem

to mě nenapadlo, to je asi fakt...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:11
- Nahlásit

davidkova renata

Zajímalo by mě jak se u toho tváříš, když to řikáš
e pejsek nic papat nesmí,má nemocnou slinivku,játra,žaludek,alergii..cokoli tě napadne a musí papat jen drahé dietní granule a to jen jednou denně večer jinak mu bé stráááášně špatně))

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak lze použít výmluvu,že pejsek nic papat nesmí,má nemocnou slinivku,játra,žaludek,alergii u nás je to pravda a přesto to někteří lidi nechtějí respektovat. zase to řeším tak, že psa odvolám a dostane piškot od mě a k takovým lidem ho prostě nepouštím. snažím se všemu radši předcházet.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:12
- Nahlásit

davidkova renata

OK, zejtra na to du, děkuju za nakopnutí akurát musím najít ňáký vodlehlý místo, aby mě něgdo nepopotahoval za tejrání zvířat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak je nauč povel vem si a používej na kanysce

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:13
- Nahlásit

makrel
Otrávené snad ne. Takovou svini jsem ještě nepotkala. Ale stává se, že se jim snaží nacpat čokoládu, nebo řízek co mají od neděle do čtvrtka narvanej v nočním stolku Pak prostě zasáhnu, psovi to zakážu a klientovi taky. Vesměs jsem si je už naučila, že pejskům se můžou dávat jenom piškotky a nic jinýho.

davidkova renata
třá ho tam stratili marťaníííí
Možná to byl unesenej člověk co nepřežil jejich pokusy . víš jak dycky někoho unesou a za čas ho zase vrátí....tak tohoto taky vrátil, ale on to nedal Ta Šagyna je ale prase, eště že už tu není, bych ji musela zmlátit eště jednou

impact
Člen
- Nahlásit

Jíte kyšku s vokurkem? Já jo. Je to mooooocinky dobrý.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Baysha
akurát musím najít ňáký vodlehlý místo, aby mě něgdo nepopotahoval za tejrání zvířat
velmi dobře!
makrel
zase to řeším tak, že psa odvolám a dostane piškot od mě a k takovým lidem ho prostě nepouštím. snažím se všemu radši předcházet
se mi začínáš líbit))))))))))))))))
Lucie Kratochvílová
Zajímalo by mě jak se u toho tváříš, když to řikáš
radostně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:14
- Nahlásit

Biluška
Ta Šagyna je ale prase, eště že už tu není, bych ji musela zmlátit eště jednou

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:14
- Nahlásit

impact
záleží, s jakým vokurkem...
esi se salátovým, tak je to f pohodě, s kyselým je to dyjagnóza

impact
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Baysha
Hele ono je to drsný, ale já tak třá odnaučila Mambu žrát hovna.. Tááák moc mě nasrala, že jsem ju vzala na procházku a ke každýmu hovnu, co jsem našla, jsem ju dotáhla a dostala držkovou. Normálně jsem cíleně šla a vyhledávala všelijaký hovna. No, a mám klid. A to jakže byla děsná coby štěně.

Edit. si bubá. To je jasný, že se salátovkou.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:15
- Nahlásit

impact
Jíte kyšku s vokurkem? Já jo. Je to mooooocinky dobrý.
buď jsi těhotná nebo jsi prase
davidkova renata
to neříkej, ještě nevíš, co ze mě vypadne..za moudro

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška
tak tohoto taky vrátil, ale on to nedal

a gde je zbytek??? mi neřikej,že byl dvoukylovej akorát!
impact
Jíte kyšku s vokurkem
cotoje? a je vokurka ne vokurek!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:16
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak lze použít výmluvu,že pejsek nic papat nesmí,má nemocnou slinivku,játra,žaludek,alergii..cokoli tě napadne a musí papat jen drahé dietní granule a to jen jednou denně večer jinak mu bé stráááášně špatně

jenže Biluše mě řekla, že mám trénovat mazlení s lidma a že maj u toho čokla krmíít

impact
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:17
- Nahlásit

makrel
Seš trupka. Jsi nikdy nejedla kyšku s vokurkem?
Nastrouháš, smícháš, osolíš, opepříš. Eště se k tomu dá dát chlebík s máslem, ale na to prdím, nece se mi mazat. Ty vado, nevíš, o co přicházíš.

<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání