Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:20
- Nahlásit

Baicoon je mel obe dve!jenze to dost cestovalo a pry bylo na me abych mu to masirovala,takze moje vina!ja nikdy neresila aminove kulky proboha!to ti zavidim,to jsi mela velke stesti,fakt velke!no skutecnost je,ze kdybych si poridila i tretiho psa a nemel kulky,tak to taky neresim!no ale biluse co napsala vcera v tom mela naprostou pravdu!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:20
- Nahlásit

Maky a Trix
rozhodně ti pes nezdrhne do dřevníku a ty nečekáš až se pět minut po odjezdu posledního autobusu směr domu milostivě vyvalí
No tak to bych jí zabila, regulerně jo Na todle neni moje nervová soustava stavěná.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:22
- Nahlásit

nemethova5
stejně to nevyřešíš se ji snaž ignorovat
Maky a Trix
mě fretky nenáviděj i ochočený co se mazlí mě zhryžou a nevím proč

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:23
- Nahlásit

Zdar vosoby, vy ste to teda fčéra pěkně posolily
Co nového zde, kromě nasraný nemethova5, který se zas ale nedivím.
Činčily mi přišly vždycky děsně hloupý, do činčilárny jsme chodili na praxi a majitel byl děsnej magor. Taky ty zabitý činčily si bral domů (myslím mrtvolky) a jedl je, nevím teda jak to chutná, myslela jsem, že třeba trochu jako králík, ale říkal, že prý ne, že jinak, ale neřekl už jak a já to teda nehodlala zjišťovat. Nevím jak se chová činčila doma, já jí mít nemůžu, páč u nás by měla životnost asi tak tři vteřiny a znehodnocenej kožíšek

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:23
- Nahlásit

Maky a Trix
hustý... chuděry kuničky...
Sem napřed na něho byla děsně nasraná. Ale je to holt prostě foxteriér . Nemůžu mu mít za zlé, že zabíjí "škodnou"

Já se s Trixem nebojím, to nelovení má asi po šeltici, nebo taky po tom, jak dostal jako malej přes hubu, že se zle podíval na potkanku.
když jsem pořizovala malou Pumu tak si každý klepal na čelo, že mi povraždí fšechny zvířata. Jsem tenkrát chodila na Stanici přírodovědců. Pumička tam byla od sedmi týdnů. Plus doma činčily, kuna, ježci... neublížila nikdy ničemu. Vyrostla s nima,batolila se s morčatama ve výběhu . Dodnes neublíží vůbec ničemu Časem bych chtěla ještě jednu Pumu...asi se budu muset zase vrátit na Stanici

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:23 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

eda: Ahoj Maryje, sem tvůj nový kamarád Eduard!
máňa: Ne, nejdu blíž, nechte mě bejt, nebudu se s nim fotit, fuj, dejte to pryč!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:24
- Nahlásit

Baico
moje taky ne. Bohužel můj muž je asi taky fretka, neboť jsou ouplně stejný stran rychlosti rozhodování a činnosti. Docela mě to otužuje. zhruba dvakrát týdne to zvládám bez toho, abych je chtěla všechny zabít.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:25
- Nahlásit

nemethova5
je mel obe dve!jenze to dost cestovalo a pry bylo na me abych mu to masirovala,takze moje vina!j
Stejnej případ jako Bajkonůr, ale nikdy jsem neslyšela, že je to moje vina. Naopak mi byla ochotná zaplatit hormonální injekce a dostávala jsem půl roku granule zadarmo. O výletech do Rakouska, Francie a na SLovensko nemluvím. A nakonec to dopadlo tak, že jsem dostala Fandu, jako "kompenzaci" za to, že Bajkonůr je z chovatelského pohledu "odpad". S tím, že jako od chovatelském "odpadu" mluvím já. Ona to nikdy neřekla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:25
- Nahlásit

Eldoguero
a jedl je, nevím teda jak to chutná, myslela jsem, že třeba trochu jako králík, ale říkal, že prý ne, že jinak, ale neřekl už jak a já to teda nehodlala zjišťovat
Chutná tak trošku jako zvěřina. Ale dá se to upravovat jedině jako čína, páč je děsně malinká, takže jak to obereš od kostí tak máš pidikousky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:26
- Nahlásit

Biluška
týjo... toho jsem se trochu bála, kddyž začal Trix teriérovatět... že mi půjde po zviřátkách. Místo toho začal bejt víc zažranej do coursingu.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Maky a Trix
Bohužel můj muž je asi taky fretka
Pani a nemá ta škola na vás špatnej vliv? Takováhle profesiénální deformace a to ještě nemáte dostudováno

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Maryje je velmi krásná:

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:29
- Nahlásit

Baico
ten nejhorší vliv! Místo abych se courala se psem po lesích a večer chlastala jako řádnej vysoškolskej student, sedím doma nad učením!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:29
- Nahlásit

Eldogueroahoj!mi jeste napsala,ze to nehodla resit,ze nevim co tim zpusobuju tak ja fakt nevim,treti svetovou valku???
kejtlina nezda se ti,ze nekteri chovatele si hrajou na pana bohy???

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Gerda
Maryje je velmi krásná:
No tady jí to mooc sluší. Huš aby bylo takovýhle počasí

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Maky a Trix
týjo... toho jsem se trochu bála, kddyž začal Trix teriérovatět... že mi půjde po zviřátkách
Sem si to nikdy nepřipouštěla. Fšichni moji psi, které jsem měla od štěněte jsou zmáklý přesně k mýmu obrazu. Myslím, že kdybych měla odmalinka Armana tak by nezabíjel taky. Ale přišel sem jako pětiletý a už jsem to z něho nedostala . Což mě sere, páč zabíjí fakt festovně. Má na triku lišku, ty dvě kuny, ježka (asi jich bude víc, ale o jednom vím zaručeně) a nejmíň deset koček (spíš jich bude taky víc). Jediné co můžu dělat je hlídat ho jak vzteklá. Ale když k nám vleze kočka na zahradu tak prostě nikdy nedoběhnu včas a jediné co pro ni můžu udělat je pohřbít ji

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:31 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Maky a Trix
Místo abych se courala se psem po lesích a večer chlastala jako řádnej vysoškolskej student, sedím doma nad učením!
Já věděla, proč se o tu veterinu nemám pokoušet znovu a radši zůstat pěkně na zemědělce, kdy jsem se úspěšně prokalila až k diplomu

Hanca
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:32
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8318841/Kavalir-Ki ng-Charles-spanel.php tohle je inzerát a ještě s 50 procent. slevou

štěně kavalíra najít v útulku by bylo asi čirou náhodou, to tak často nebývá

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:34 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
mě to tak napadlo víš, když jsem potkávala lidi, který v něm viděli kus teriéra a když jsem s ním měla i fretku, tak se všichni divili, jakto, že jí nezabije... tak ti to prostě začne hlodat.
Jinak já jsem s ním spokojená, jsem si jistá, že by ničemu neublížil. Docela mu v tom věřím, ale nechtěla bych někdy mít psa, co loví. mě to prostě vytáčí, nesnáším to a byla bych schopná ho přizabít.
Gerda
Naši fretku by Máňa měla ráda, neboť rozdává krmení. Vždycky, když se krmí, Trix sedí u klece a ona mu hází ven grancle.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:35
- Nahlásit

Baicohm,tak ja se jen dockala nadavek a urazek!o zadnou kompenzaci jsem nikdy nestala a nestojim!ale to chovani od zacatku ke mne!gratuluji k super chovatelce!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:36
- Nahlásit

Baico
na ten čas je to fakt strašný. Domu se kolikrát dostanu až v půl desátý večer a přitom je potřeba se toho tolik učit... fakt vůbec nechápu, jak jsem se mohla dohrabat až do čtvrťáku

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:37
- Nahlásit

nemethova5
tak ja se jen dockala nadavek a urazek!
No to fakt nasere, kór když ti nechce říct, co jsi teda konkrétně provedla a jakej to má dopad na její chov.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:38
- Nahlásit

Maky a Trix
fakt vůbec nechápu, jak jsem se mohla dohrabat až do čtvrťáku
Prostě si dobrá, no.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:38
- Nahlásit

Nám jednou zdrhnul divokej králík z králíkárny. 2 týdny přežíval na zahradě, zřejmě někde pod králíkárnou, nebo možná v noře pod balíkem sena. 2 týdny ho stafordka naháněla živýho a já debil byla moc pomalá, abych ho chytla, a když jsem vytáhla Arga, kterej králíky chytá živý, tak ten hajzl mrňavej nevylez.
Jednou ho Bonnie už chytla, ale aby mu neublížila, tak ho nekousla, no ale jak je mrňavá, tak se jí králík vyškubl a já byla opět jako obvykle pomalá Pak už ovšem byla tak nasraná, že se rozhodla státi se norníkem, vykopala ho zpod králíkárny a chvíli se honili dokola dementi
Pak ovšem se projevilo, že šelma je chytřejší než kořist a to i naše Bonninka, která se otočila a počkala si na toho králičího trotla, kterej bježel vokolo a jak bježel, tak jí vbjeh přímo do huby. Bonninka ovšem udělala jen jediný neviditelný pohyb a odcházela středem na zahradu.
Bohužel králík ležel na zemi a bez hlavy ta ležela asi o půl metru dál. jak to v tý rychlosti uďála nevim
Jedu pro muše, už se vrátil z cesty

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:40
- Nahlásit

Baicone nechce mi to napsat tak stale cekam!jen pry na buduce nez neco vypustim mam u toho premejslet sice nevim nad cim,ale mam premejslet!!!!!!!!!!!pry to ma dopad na jeji chov ze ho spinim a pomlouvam!!!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:44
- Nahlásit

nemethova5
Pani, kašlete na ni, stejně je to zbytečný, nevím co si chce dokázat a nevím o co jí jde. Ono je vlastně jedno, jestli tu kouli měl, teď jí nemá a hotovo, to je prostě fakt. Tím to končí, konec, šmitec
Tohle jsou věci, který se prostě v chovu stát můžou a nikdo za to nenese přímo zodpovědnost (neberu případ, kdy chovatel krypťáka zatají) a je jen a jen na chovateli, jak se k problému postaví.
To je stejné, jako by mi chovatel naší Bonnnie psal, že jsem si dala na stránky, že čuba má předkus. Má ho, no a ... O to míň jí přece nemám ráda. Chovateli jsem to řekla, vím, že on za to nemůže, taky po něm nic nechci proboha. On se k tomu postavil velice rozumě a tím to končí.
Konstatovala jste fakt a dost, kašlete na ní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:47
- Nahlásit

Eldogueromas pravdu,ja ho mam stejne rada jak hajana!a uz jsem tu psala kule neresim a resit nebudu a je mi to ukradene,ja jen,kdyby zase neco bylo,nebo mi neco psala,naky vyplod,ze zase pomlouvam jeji chovku a spinim jeji dobre jmeno,tak aby jste mi nasli kde a jak,moc diky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:49
- Nahlásit

nemethova5
!pry to ma dopad na jeji chov ze ho spinim a pomlouvam!!!!!!!
Jistěže to má dopad na její chov. Bude mít další vrh (pokud už nemá), bude potřebovat prodat a zájemci si řeknou "po téhle feně je krypťák, to nechcu" a půjdou jinam A vo to gou . Už ti to říkám podruhé . Chovatelé chtějí, aby veřejnost věděla pouze o jimi odchovaných šampionech. Ti "nepovedení" mají chodit kanálama a HLAVNĚ se k nim nehlásit.

Nenávidím tenhleten typ chovatelů Psi bez kulí, bez zubů, s vadou skusu, s dysplazkou a podobně by se podle nich měli zbavit papírů, aby nikdo nepoznal, že jsou jejich

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:51
- Nahlásit

Biluškaaha,takze mam drzet klapacku a krok,no jsi na to kapla no,hlavne ze psala,ze se vzdycky zajimala o sve stenata,jen by me zajimalo,jestli by si svoje stene vzala zpatky!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:51
- Nahlásit

Du pytlačit, ne abyste drásaly, nebo solily

<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání