| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovámas sovici!a diky moc!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:15
- Nahlásit
Gerdavesty navrhy paradni a mam velky dilema,pac jsou tam dva navrhy te zelene a ja nevim kterej si mam vybrat jsou pekny oba dva!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:17
- Nahlásit
Alexa
to je nějaká soška?????? naši maj podobnou s ohařem a chcíplym bažantem
blééééé
je to blééé, ale co bych pro ty svoje zlata neudělala Monty je zbožňuje a Sophi bude jíst zelené poprvé, ale určitě ji budou chutnat, ona je piraňská popelnice
vykřičníky sem taky neměla roztažený bůchví co maj za šmejdský pc
že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Alexa
ještěs je fšechny včetně pézetka měla zmlátit
Pézetka se takticky uklidily k babičce Zmlátím je aš přijdou Koňa zmlátil Mášenek hned na místě. Páč mezitím co sem křísila Bonku se prý oháněl eště po Lilátku. Nevim, já to neviděla. Ale zmlácenej každopádně je a eště byl za trest zavřenej. A s cukříkem na dobrou noc se teda může rozloučit
Pézetka zmlátím strašlivě, páč mají úplně nejpřísnější zákaz pouštět malé psy ke koňovi a obráceně. Dycky než je vypustím tak se mrknu, že je kůň na druhé straně zahrady. A ta trupka ho začne přivolávat akorát když mám fšechny psy venku
Hele a nevyplatilo by se ti jet na tu operaci někam dál za levnějc????
Netuchám. Zjistím kolik to stojí a podle toho uvidím. Zase je to machr, jsem si jistá, že Ora by tam byla v těch nejlepších rukách. Lilátko operoval několikrát.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:21
- Nahlásit
Biluška
na koně a malý psy pozor, mám několik známých mo mají malý psy s přelámanejma nohama nebo žebrama.
Důležitý je, že to dopadlo dobře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:21
- Nahlásit
Alexa
Aleksa je bubááááááá.
Biluška
Biluška taky.
Gerda
www.pitbullove.estranky.cz
danajasa
Má, až moc.. Až si furt musim připomínat, že to má ledva dva a půl metru.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:23
- Nahlásit
Biluškafuj az mi husina prejela po tele!tak hlavne ze je vse v poradku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:27
- Nahlásit
Zachviku musím kdyby mě zavřeli za násilí na cizejch pz tak mě na pár let vomlufte ináč přeju všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:28
- Nahlásit
kejtlin
na koně a malý psy pozor, mám několik známých mo mají malý psy s přelámanejma nohama nebo žebrama.
Takových znám taky hafec . Znám i zabitý psy když přes ně kůň přešel . U našeho Barona jsem si už víckrát všimla, že nesnáší když se mu malí psi hemží pod nohama. Začne být nervní. Velcí psi mu neva, jednak se nehemží tak rychle a asi je líp vidí tak mu neva. Proto pořád hlídám, aby byl daleko když pouštím malé. Normálně to probíhá tak, že kůň je nahoře na zahradě, já pustím prťavky, proběhnem přes dvůr a zmizíme venku. To je koňovi jedno, on je nechce akorát pod kopytama. Ale to ho holt nesmí trupka Lálice přivolávat ke dveřím akorát když pustím prťavice
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:30
- Nahlásit
jste bubé fšecky, roztáhlého sem nic neměla a souhlasím se zmlácením fšech PZ.A jsem ráda, že nebydlím vedle Monty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:32
- Nahlásit
nemethova5
Pani pozor, na té barevnosti se musíme shodnout společně, buď jen obšití, nebo barevné kapsy, jo?
Ještě lolince to někdo pošlete prosimvás.
impact
díky!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:41
- Nahlásit
makrel
a já budu moc ráda až zítra PZ vypadne, už si zase pouští toho Biebra a vyje, ne zalepím ji asu hubu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:44
- Nahlásit
Gerdaoki pani ja se prizpusobim v pohode.dam na vetsinu!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Děcka.. Pán, 70 roků, koupil si dva KAO. Fenu a psa.. Teď mají nějakých pět měsíců. Pán má ženu, žije s nima vnučka, asi 10 let, a její rodiče (nezájem o psy). Jo a psy koupil na burze, páč chová andulky a tam je viděl a děsně se mu líbili.
Cituju kámošku:
no a ti kao....tak se ptám majitele co a jak, jak to teda s nima zvládá a tak
že no, už se ani nemůže přiblížit k misce když jim dá žrádlo...
že "stará jich dycky vypustí a oni nechtějí přijít"...a říkám jako vy jste je už učil přivolání s pamlskem a tak...a že "na co"
a stěžoval si že když je zavolá tak se na sebe jen podívají a jdou dál
To je konec totok..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:47
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Gerda
pani, mám dotaz stran návrhů střihu, není z nich poznat, zda ta vesta bude vypasovaná, či zda bude rovná a jen v pasi stažená gumkou, též by mne zajímalo, zda je možné gumku beztrestně vynechat, mohu poprosit o přidání do seznamu dotěrných dotazů pro švadlí? kuju
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:51
- Nahlásit
Cus bus, nevite nekdo, kde je nekde pohromade napsano, co delat, kdyz se ztratí pes??????? Dik
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:51
- Nahlásit
impact
týbláho, kdyby šlo o jorky, tak neřeknu, ale kavkazani... a eště s malým děckem v baráku...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_7506_0.html
co se stalo, ztratil se ti některej z kluků???
edit: ajo, už vidím...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:53
- Nahlásit
Baysha
No já jsem z toho docela zděšená. Kámoška se na tom snaží makat, ale to je prý bez šance.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:54
- Nahlásit
Baysha
Nee, nastesti, jedny kravce pseudocebrite se podhabala labradorka - predevcirem!!!! a dnes to ma teprve na fcb. Dik za odkaz
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:55
- Nahlásit
Gerda
já hlasuju pro kapcy obšitý a kozakapcy jsou na návrhu jedna, ale budou doufám 2??????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
"bez zvláštních znamení"???? tywoe a co takhle napsat aspoň barvu!! achjo
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
impact
to je celkem síla a 2 už jsou smečka.......
to nedopadne vůbec dobře
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
pani ja to dnes na skolu nezvladla. Musela jsem jeste rano do prace a proste jsem to nedala, ale jedna kamoska na skole studuje a zkusi knizku pristi tyden koupit. Porad plati, ze chces taky?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:57
- Nahlásit
Baysha
njn...a to nemluvím že mají plot jak pro květinky....žádné betonové základy atd.
takže to pro ty kavkazáky nebude žádný problém
kolem jejich baráku vede cyklostezka, kde projede když je pěkné počasí tolik lidí i s děckama...
při představě že tam volně pobíhají 2 kao se toho fakt dost děsím
Děcka, to bude jednou průser jako kráva..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:58
- Nahlásit
psiska dostali k véče - tvaror s rybou a už chrněj
užijte si víkend,pa
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:59
- Nahlásit
kejtlin
Kor když spolu vyrostou.. Jak říkal, že na ně zavolají, oni se kouknou na sebe a jdou dál. Vždyť oni nikoho nepotřebujou. Potřebujou jen hodit žrádlo a nic víc.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:59
- Nahlásit
impact
nejhorší je, že dokud se ňákej průser nestane, tak s tím naprosto nic nejde dělat snad jen poslat tam TV, ale esi jim je 5 měsíců, tak sou to asi eště furt takoví plyšáčci roztomilí...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:01
- Nahlásit
Baysha
Na fcb je fotka, ja ji tam vlozim, ale musim si vzit notebook, na ipadu mi to nende
lucYnka XIII
Urco chci taky, dik moc, budu pristi tyden v nemecku, tak zas nic nestiham
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:01
- Nahlásit
impacttak to je konec tohle!!!!tak to nemysli tech chlap vazne,nooo,uz vidim novu jak nataci zase horor!
|