| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:29
- Nahlásit
makrel
no už se trochu lepší, ale řekla bych, že to bylo tím sněhem, teď jak se roztatý tak to asi zase začne.
JJ, to si u něj pamatuju, jak byl chudák pak špatný
však jsme taky jak magoři, jak je furt hlídáme
no to jsme ale na druhou stranu nikdy nevíš který chňup tam něco třeba otraveného nehodí, někteří lidi jsou ku.vy
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
když mi dáš mail mapku ti pošlu
nebo to je zde :
http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=hlubo%C4%8 Depsk%C3%A1%2080%2F57@sss=1@ssp=132975776_13578027 2_133007456_135804288@x=132994027@y=135786464@z=14
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:31
- Nahlásit
Monty
jo, radši budu magor, než mít otráveného psa.nechápu ty lidi, jak jsem ti říkala, co je nechají lozit pod balkónama a po lese někde 0,5 km od nich.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
Koukám, že máme stejnej systém. Mambice se tak prozradí, že najde kus něčeho dobrýho, páč se první koukne, jestli se koukám. A já se samo koukám dycky. Takže moji psi, jak něco strčí do huby, tak zařvu a voni to pustěj a prchaj. Aji Gajunka už.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
mě psi pustí ihned i syrový maso, je fakt, že když jsem je to učila tak jsem jim musela přivřít hlavu do dveří, ale pokud tam jsem tak si toho nevšimnou, ale pokud tam nejsem tak to sežerou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:37
- Nahlásit
impact
A já se samo koukám dycky
todle je klíčový pani
já už ani neřvu bo je ve fázi,kdy to už nezkouší páč nechce dostat vejřez...todle je u mně nejtěžší prohřešek,ruku v ruce s tim jde ,že by si dovolila nepřijít ,fakt sem schopná hrubýho násilí při nácviku ,páč je to lepčí než mrtvej pes že?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:38
- Nahlásit
Zdar žumpo,
jsem z práce doma. Bekynka je z ordinace doma. Obě tedy stejně nadšené, že jsem z ... (toho hnusu) ... doma. Veterinář je značně zmaten z nádoru, bo ten se nechová jak má, to znamená, že velmi málo likviduje psa. Tak aspoň něco kladného.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:38
- Nahlásit
asi se pozvu k sousedům, voní od nich bramborové placky . škoda, že se s nima nebavím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:39
- Nahlásit
kejtlin
ale pokud tam nejsem tak to sežerou
jo to by byl problém aji i mne..a myslim,že to nakonec sežere úplně každej pes,výcvik nevýcvik..jde jen o čas.Ale naštěstí tam jsem téměř furt,tak moc šancí nemá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
todle je u mně nejtěžší prohřešek,ruku v ruce s tim jde ,že by si dovolila nepřijítto jsou u mě v podstatě jediné dva prohřešky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:42
- Nahlásit
hej Biluše má vlastní téma, zase je zviditelněná!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
nakonec sežere úplně každej pes,výcvik nevýcvik
Ted to právě zažívám mám na stole margotku a už desetmin.si říkám neřer krávo sladký na noc obzvláště hnedka po prejtu zelí a bramboře stejně ju sežeru já mám silně vivinutou slabou vůli!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:45
- Nahlásit
makrel
si se pozvu k sousedům, voní od nich bramborové placky
mňáááááám a já teď dodělala jídlo pro knírače na zítra, tak nějak na nic nemám chuť - možná to pro mě bude dobrá dieta ?D
makrel
.nechápu ty lidi, jak jsem ti říkala, co je nechají lozit pod balkónama a po lese někde 0,5 km od nich.
to já taky ne
dneska jsem zase viděla Elišku, vrhala se na naší kámošku šeltičku, ta z ní měla chudák panickou hrůzu, protože Ela je střelená a Jiřina byla někde samo úplně jinde, takže ji ani od na půl vyděšené šeltičky neodvolala
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
mí čokli to naštěstí většinou na požádání pustěj. A Koky většinou ani nic nežere , s Rambíkem je to horší. Ale musim teda přiznat, že třeba za ten rok a půl co je mám tak třikrát něco polkli to je někdy vteřina, že se třá člověk koukne na mobil a je to. Snad tady u nás psi lidem tak moc nevaděj, aby měli důvod je trávit. Neštěkaj, hovna sbíráme, chodíme většinou do lesa, kam lidi nelezou...
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
makrel
joo,sou zásadní v zásadě ))) sem jako myslela,že za tohle fakt dostane,zatimco když napadne figuranta na revíru(dycky ) nepustí rukáv (nikdy) lavíruje na stopě(často),štěká při poslušnosti(většinou) a další píčoviny ,nestane se jí samosebou nic,což ta svině dobře ví,tak to dělá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
hm, my nic takového neděláme, takže to jsou jediné prohřešky, ale on je tak vzorný, že to je fakt výjimka, abych musela vůbec zvýšit hlas.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:48
- Nahlásit
Moji odmalapsi si nedovolí venku sežrat nic. Učím to stejně jako Davídková. Ale platí to pouze v případě, že tam sem. Když tam nejsem tak sežerou cokoliv a mě to děsně sere Útulkáči-reparáči sežerou aj mrtvýmu z ucha . Už se ani nesnažím je to odnaučovat, většina z nich zažila echtgoldhlad a je to prostě v nich .
Šagyna jednou našla a fofrem spolkla cca dvoukilový kus masa. Byla jsem šílená, páč to krásné, červené, libové maso bylo pohozené na polní cestě pořádný kus za vesnicí. Kdyby to bylo mezi barákama tak bych klidně řekla, že ho nějaká bába cestou z obchodu ztratila. Ale na polňačce odnikud nikam? Na polňačce kudy denně chodím venčit? . Byla jsem si 1000% jistá, že je to otrávené. Průser byl, že to spolkla prakticky v celku, neměla čas žvýkat, páč sem letěla k ní a ona věděla, že jí to seberu. Doma jsem do ní narvala vodu s hořticí, vodu se solí, vodu s hořticí a se solí. Lila jsem jí to stříkačkou do krku. Vyblila snad i granule co sežrala minulý měsíc, ale to maso prostě ne Asi jak ho spolkla v kuse tak ho nebyla schopna vyblít. Když jsem se pokusila do ní nalít peroxid (na rychlo sehnaný u sousedů, já mám doma akorát betadinu ) tak mě kousla Řekla jsem jí, že je kráva a že teda klidně může zdechnout. Kupodivu žije doteď . Nebylo jí vůbec nic, čili asi nebylo otrávené ani to maso. Proč ho někdo vyhodil na té polňačce je mi záhadou dodnes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:48
- Nahlásit
danajasa
Ted to právě zažívám mám na stole margotku a už desetmin.si říkám neřer krávo sladký na noc obzvláště hnedka po prejtu zelí a bramboře stejně ju sežeru já mám silně vivinutou slabou vůli
to prohraješ! ,leda by ti dali elektriku tak snad..ale nevim
zuzanarosakova
Snad tady u nás psi lidem tak moc nevaděj
lidi sou mrdky úchylný .nespolíhej na to!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:49
- Nahlásit
Biluška
Útulkáči-reparáči sežerou aj mrtvýmu z ucha . Už se ani nesnažím je to odnaučovat, většina z nich zažila echtgoldhlad a je to prostě v nich .
no tak to znám, jak jsem vzala Filipa, tak se vrhal na cokoliv na zemi. řešila jsem to výměnou za piškoty a teď když zařvu fuj tak plive a letí si pro piškoty. nevím, jestli je to velkokynologické, asi ne, ale je mi to jedno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:50
- Nahlásit
Biluška
Proč ho někdo vyhodil na té polňačce je mi záhadou dodnes
třá ho tam stratili marťaníííí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
todle je klíčový pani
Vopčas si připadám jak chameleon.
já už ani neřvu bo je ve fázi,kdy to už nezkouší páč nechce dostat vejřez...
Já řvu furt bo mám furt nějaký nový čokly.
todle je u mně nejtěžší prohřešek,ruku v ruce s tim jde ,že by si dovolila nepřijít,fakt sem schopná hrubýho násilí při nácviku ,páč je to lepčí než mrtvej pes že?
Tak v tomto případku používám psychickej teror. Aneb prostě tu budeme stát tak dlouho, dokud nepřijdeš a čím dýl ti to bude trvat, tím nepříjemnější budu, až fakt přijdeš.. Zpravidla to trvá max tři vteřiny. Dál si ještě nikdo nedovolil to risknout. I když se ještě nikomu nic nikdy nestalo, kromě symbolického lepana a slov "já ti říkala, že máš přijít".
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:52
- Nahlásit
já mám hlavní problém ten, že bajša něco žvejká imrvére furt a já nepoznám, jestli je to šiška, klacek, tráva nebo něco zakázanýho a taky teda neumím ten brutálně razantní správně načasovanej zákrok, to jde zcela mimo moje schopnosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:53
- Nahlásit
makrel
nevím, jestli je to velkokynologické, asi ne, ale je mi to jedno.
to je ale úúúúpně jedno! důležitej je výsledek a ne nějaký chytrý kydy vo ničem!
impact
Já řvu furt bo mám furt nějaký nový čokly.
tak to je jasný )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:55
- Nahlásit
Atusch
Díky, díky, díky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:55 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
a teď když zařvu fuj tak plive a letí si pro piškoty. nevím, jestli je to velkokynologické, asi ne, ale je mi to jedno.
tak to máme stejně, jak řeknu Sophyji fuj a ona to pustí, tak hned vyčůraně kouká, kdy dostane piškot, ale ona je vyčůraná v mnoho věcech
a Monťasovi řeknu fuj a nic po mě nechce, ikdyž byl taky učen, že za vyplivnutí dostane odměnu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
a to ani nechtěj vědět, jak jsem to učila, to by náhodní kolemjdoucí asi umřeli smíchem
Monty
já vím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:57
- Nahlásit
Baysha
mám hlavní problém ten, že bajša něco žvejká imrvére furt a já nepoznám, jestli je to šiška, klacek, tráva nebo něco zakázanýho
podivej,to je vejmluva,to mi neřikej,to se dá snadno pořešit,si přece yntelygentné čék!
pokud ti s tim zdrhá,je to špatně,nech tu svini na vodítku aby nemohal zdrhnout a pak jí nalož co se do ní vejde..krátce,rychle ,aktuálně přesně v momentě kdy to veme do huby
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:58
- Nahlásit
makrel
jak si ho to učila???
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:59
- Nahlásit
Ajda štěká na majoraZemana..už jí fakt jebe...Pepka štěká na kamna-už mi pěkně jebe
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
lidi sou mrdky úchylný .nespolíhej na to!!!
jako jasný, samozřejmě čokli hlídám a okamžitě zasahuju! ale nevim jak s tim, když by jim to dal někdo z ruky, máš to podchycený?
|