| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:17
- Nahlásit
impact
jo okurek a včera jsi mi tu chyběla, že je marokánek a ne marokánka?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:17
- Nahlásit
makrel
buď jsi těhotná nebo jsi prase
anebo je těhotný prase )))))))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:18
- Nahlásit
impact
no tak to máš něco jako caciky, nebo jak se to pýše, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:19
- Nahlásit
davidkova renata
Vokurek.
Kyška s vokurkem je todle. Jen to musíš nastrouhat a smíchat.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže Biluše mě řekla, že mám trénovat mazlení s lidma a že maj u toho čokla krmíít
se mnou je problém ten,že já si dělám co chcu a co nechcu a nechcu aby to dělal můj pes,to nedělám.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Jinak lze použít výmluvu,že pejsek nic papat nesmí,má nemocnou slinivku,játra,žaludek,alergii
jsou tací co ani toto nerespektují...
nevím, jestli na to lybičko pamatuješ, bylo to v běláku u toho altánu, Monty tam šel k nějakému dědkovi, já řvala, že nic nesmí, že je nemocný (Monty měl období, kdy i venku sem tam něco sežral, ale jen chvíli) a dědek plesnivý mu dal piškot, já kráva řvala místo po Montym fuj, tak po dědkovi, že mu nemá nic dávat, příště dám prvni povel psovi a pak půjdu zlátat dědka
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
impact
hele a todle asi taky provedu, bo přesně vím, gde v Hostivaři se vyskytujou ty nejlákavější hovna, ten čoklid je evidentně krmenej ňákým hnusným šrotem a chodí jenom 200 m tam a zpátky, tagže jde o geograficky omezené naleziště
dyk říkám, salátovka a kyška je f pohodě, takové malé české tzatziky
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
impact
makrel
kyška s vokurkou je lahoda
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:20
- Nahlásit
makrel
Cacíky neznám. Tak leda cecíky.
Je vokurek a marokánek.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:20
- Nahlásit
Monty
jo pamatuju, proto řvu hned, ještě než tam ten pes doleze. aby tam vůbec nešel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:21
- Nahlásit
makrel
něco jako caciky
jaký zas ceciky????
impact
Vokurek.
Vokurka
aha,kyšku sem nelemtala eště,ale vokurku žeru taghle s bílým selským nebo tvarochem nebo kefírem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:21
- Nahlásit
impact
Je vokurek a marokánek.
konečně někdo normální, mi včera všichni tvrdili, že marokánek není. a to jsou tzatziky.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:22
- Nahlásit
ad okurek/okurka - nevím už přesně kde, ale v nějaké oblasti používají oboje - salátovka je okurek a nakládačka je okurka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:23
- Nahlásit
makrel
Tak cacíky huž jsem si našla. Mňáááám, tam je kopr.
davidkova renata
Sama seš vokurka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
Se musíš rozhodnout, essi chceš mít kontaktního psa na kanysku, nebo psa, co si lidí nevšímá a nic si od nich neveme. Obojí jde dost těžko skloubit
Baysha
čoklid je evidentně krmenej ňákým hnusným šrotem a chodí jenom 200 m tam a zpátky, tagže jde o geograficky omezené naleziště
Lilátko jeden čas děsně žralo kravince. Jiné lejna ji nezajímali, ale po kravincích šla úplně děsně Vet mi pak poradil jakési studie na téma "když šelma psovitá potřebuje zvýšit příjem rostlinné složky v potravě tak žere výkaly bíložravců". Zvedla jsem ji zeleninovo-šrotovou složku v krmné dávce a bylo po problému Žere teda kravince doteď, ale jenom v případě, že narazí na čerstvý přímo pod nosem. Už neutíká přes celé pole, aby u kravína něco vyhrabala. Čili včil už to hodnotím pouze jako zlozvyk a pokus o nasrání Biluše a léčím to traverzou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:23 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
ani vokurek ani vokurka, ale okurka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:24
- Nahlásit
impact
dáváš kopr do rajčatového salátu? to je taky gůt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:25
- Nahlásit
impact
tam je kopr.
no na tom ujíždí Psíček ))))) třá zajde na vobět )))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:27
- Nahlásit
Biluška
Zajímalo by mě, co chybí v potravě Bajši, dyž žere h***a lidská, psí, koňská, zaječí, také šišky, kůru (nejoblíbenější je březová), klacky, listí, hlínu, trávu, shnilou trávu, papíry, kapesníky, rozličné odpadky, kamínky, kelímky, plasty, gumičky...
Já myslím, že je prostě jenom prase.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
a gde je zbytek??? mi neřikej,že byl dvoukylovej akorát!
Co já vím. Třá dělali nějaké pokusy ohledně hubnutí a víc z něho fakt nezbylo
Nebo se metamorfoval třá do pšenice, nebo do rákosí, nebo do mandelinky bramborové (i když vezmeme-li v potaz zákon o zachování hmotnosti tak do hodně moc mandelinek bramborových )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:29
- Nahlásit
makrel
Neeee.
To mě nikdá nenapadlo. Ale kopr milánkuju teda.
davidkova renata
Pšššššt. Víš jaxe to řiká?
My o hovně.... A hovno na patě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:29
- Nahlásit
Baysha
h***a lidská, psí, koňská, zaječí, také šišky, kůru (nejoblíbenější je březová), klacky, listí, hlínu, trávu, shnilou trávu, papíry, kapesníky, rozličné odpadky, kamínky, kelímky, plasty, gumičky...
No tak s vyjímkou těch posledních čtyř věcí by to taky mohlo dost ukazovat na nedostatek rostlinné složky . Ale traverzou každopádně nikdy nic nezkazíš, to je jasný
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:31
- Nahlásit
Biluška
no nevim, zeleniny dostává zhruba stejně co masa, kolem půl kila denně... leda bych jí eště mlela ty šišky třá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:31
- Nahlásit
Biluška
Třá dělali nějaké pokusy ohledně hubnutí a víc z něho fakt nezbylo
twe a že si nevybrali nás na tydle pokusy??!!
no nic,du se konečně svalyt jelyta,tydlety fora sou můj hrop!
Baysha
Já myslím, že je prostě jenom prase.
je to zpovykaný rozmazlený prase,která si z vás dělá kozi
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
se mnou je problém ten,že já si dělám co chcu a co nechcu a nechcu aby to dělal můj pes,to nedělám.
no jo, ale von je to fakt dobrej způsob, jak to kanystrování nacvičit a Nánu nenecháš si vzít od nikoho nic, ani kdybys u toho byl a výslovně jí to povolila?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
je to zpovykaný rozmazlený prase,která si z vás dělá kozi
máte pravdu, pani...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:34
- Nahlásit
impact
tak to zkus, je to dobré
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:35
- Nahlásit
Baysha
no nevim, zeleniny dostává zhruba stejně co masa, kolem půl kila denně... leda bych jí eště mlela ty šišky třá
No já jsem nemyslela vyloženě zeleninu. Myslela jsem spíš šrot, pečivo a tyhlety věci.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:36
- Nahlásit
Biluška
pečivo by si dala, o tom žádná - jenže má hodně sklon přibírat, labradůra prostě, tak jí nechcu cpát přílohama...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 21:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
jak to kanystrování nacvičit
no dyš já nemám dojem,že bych musela něco cvičit..k mentálům jí beztak nepustim a normální lidi má vona ráda(ydyjotka) a chová se velmi přátelsky a vstřícně,tak nemám co cvičit
Nánu nenecháš si vzít od nikoho nic, ani kdybys u toho byl a výslovně jí to povolila?
Ne.Všichni známí to vědí a maj zákaz jí něco dávat,ani dyš je hromadnej výdej játrovejch pamlsků nebo tak..mě to šíííleně vytáčí,pokud to někdo omylem udělá a ona si to veme(stalo se i to),dostala takovou nálož a dotyčnej takovejch nadávek,že si to příště rozmyslí
|