| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Biluška
No, jak se to vezme. Každý přistání nevypadá tak, jako to na videu výše.
lucYnka XIII
Letíme do Austrálie. Tedy aspoň Ondra444. Vyhlídkovým letem. Nejspíš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:46
- Nahlásit
Atusch
Pani máte nápojku? jak zítra? V kolik kdy kde a jaký je plán cesty? Jede aji Davídková?
sem u mámy, vyjídám jí lednici, neb moje je už dávno vyjedená, takže mám nápojku. Zítra jedem sami, bude ideální, když pak budem ve dvě zpět na ladronce - jak to vidíš? A jet můžem, v kolik ty chceš Vezmeš Syrečka? Bude zas bránit Matýska A Bajko slíbila přece, že už žádný jídlo nevyhodí. Takže já volno mám a zařídím se podle tebe naprosto, jediná podmínka - ve dvě na ladronce, ještě to budeme founem upřesňovat s pražskou jednotkou ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:48
- Nahlásit
Vlčáčková
No, jak se to vezme. Každý přistání nevypadá tak, jako to na videu výše.
To mi neva. Se nebojím lítat. Bojím se jezdit po dálnici .Ale vadí mi představa, že mám dát psy do toho zavazadlového prostoru. To bych prostě neudělala. Takže nelítáme a jezdíme po dálnicích
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Biluška
že dám šelmyje do zavazadlového prostoru mi dělá dost blbě.
No dneska jsem to zrovna pročítala v PPČ jak se dá cestovat letadlem se psy a je to diskriminace větších psů, protože pidipsi do osmi kg i s přepravkou můžou jako kabinový zavazadlo s páníčkem normoš plachtit
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Vyhlídkovým letem. Nejspíš.
tak to bude zajimave hlavne nad oceanem.
Lepsi by bylo letet balonem to lip uvidi.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Prosimtě já sem letěla míňkrát než Vlčáčková, ale to je jediný štěstí, bo bych už jinak byla závislá na práškách na nervy, neboť letení nesnášim, je to strašný a o nic jsi nepřišla. Jen snad o ten úlevnej pocit, když už letadlo bezpečně stojí v cílové destinaci. Ten je nepopsatelnej, něco jako když si zachráníš život. Psa bych letadlem dobrovolně a bez nutnosti taky nevezla, ale třá Pardálka už takhle přivezla druhýho psa a oba to přežili dobře, i se k nim pěkně personál choval. Jen je to drahý jako sviňa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Cigi
protože pidipsi do osmi kg i s přepravkou můžou jako kabinový zavazadlo s páníčkem normoš plachtit
No oni do osmi kilo sou, ale bez klece. S klecí už by to nešlo. A navíc je jich moc, určitě se nemůžu dogestit do letadla s osmi klecema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:52
- Nahlásit
Gerda
Jen snad o ten úlevnej pocit, když už letadlo bezpečně stojí v cílové destinaci. Ten je nepopsatelnej, něco jako když si zachráníš život.
Tenhle pocit mám kdykoliv sjíždíme z dálnice . Je-li to světově známá dé jednička je tento pocit ještě umocněn
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:54
- Nahlásit
sem se pjekně nasrala u ztracený labradůry. No příde vám normální obhajovat toulající se čokle????????
Gerda
hele co ty hadry???? jenom hodná atůška odpovědíla, akorát mě trochu vyděsila tou zelenou
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:57
- Nahlásit
Biluška
určitě se nemůžu dogestit do letadla s osmi klecema
Můžeš, zaplatíš osm letenek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 20:58
- Nahlásit
Alexa
[i]No příde vám normální obhajovat toulající se čokle????????[i]Si vzpomínám na diskuzi kdysi na i-fauně kde jsem normálně dostala zdrba za to, že jsem po Hydře a jejím tehdejším nabíječovi chtěla, aby si hlídali borderáka. Ten lítal po nejrušnější křižovatce v Bruntále, byl agresivní na lidi, na psy...a hlavně kvůli němu co chvíli stál někdo na brzdách Na i-fauně se do mě obuli, že jako vo co gou, dřív běhali všude psi na volno a nikomu se nic nedělo .
Tak se vraťme o dvěstě let zpátky, začnem jezdit koňskými povozy, svítit petrolejkou, ručně dojit kravku v chlívku, umírat na mor a choleru, ručně okopávat brambory na poli....a psi si budou moc lítat jak je napadne. Nikomu to zaručeně vadit nebude, páč nikdo nebude mít čas na to, aby venčil svého čokla a budem fšichni hepy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:00
- Nahlásit
Biluška
Gerda
http://www.youtube.com/watch?v=mF19F51xkr4&NR=1
Biluše, snad se 17 klecema, ne? Plus ty dvě maxiklece na Akity. To by bylo něco. Zvlášť do tý Austrálie, tam to letí asi 14 hodin, to by už ty klece byly pěkně občůrané a obkakané. Bys i z 1. třídy udělala asi tak 10.!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Biluše, snad se 17 klecema, ne?
Je jich 18 dohromady . Ale nikdy nejezdím se všema naráz . Mám je rozdělený do družstev
tam to letí asi 14 hodin, to by už ty klece byly pěkně občůrané a obkakané.
To bych jim prostě nemohla udělat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:02
- Nahlásit
Biluška
Tenhle pocit mám kdykoliv sjíždíme z dálnice
věř tomu, že po přistání je mnohem mocnější )))
Alexa
hele co ty hadry???? jenom hodná atůška odpovědíla, akorát mě trochu vyděsila tou zelenou
Ano, zelená je opravdu hustozelená, skoro všichni přešli do modré varianty, buď se šedým vnitřkem, nebo černým vnitřkem. Ještě mi zbývá hodná adidaska, která má zelenou ráda a v pindělí látku uvidí, takže mi řekne, jestli zelenou zůstane, či se přehodí do modré. Pokud Bude valná většina modráků, upravíme barevnost na střihu tak, aby tam modré bylo víc, což znamená, že bude víc i zelené, neboť střih bude jednotný. Eventuálně to pořešíme tak, že by sedlo na zádech u zelené nebylo zelené, ale černé, abychom prostě neměli z vestiček kolotoč. Ale nebála bych se toho. Jinak se látky líbily aji Zlatovláskoj, můžete si odsouhlasit, jestli se chcete na vestičku složit i jemu. Ještě tu budeme mít dotazy krs pratelnost mikroflísu, krs volbu úpletu, krs zeštíhlovací pruhy, takže se budou kreslit další obrázky. Mezitim se ale musí vytvořit ten prototyp, kterej se ovšem bude dělat v zelené, páč látka už je koupená. A tedy ano, Atůška tě vyděsila dobře, je to mocinky zelená, holky řikaly, že vůbec neni hrášková, takže žiju celej život s mylnou přectavou o hráškové, což je mi líto a neumím barvu popsat. Taky řikaly, že barevně té fotce odpovídá. Viděla si doufám ty fotky, co tu sou asi mnoho stran zpět - z pátka odpoledne.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:02
- Nahlásit
Alexa
zelená je velmi zelená, odstínem se skoro blíží flašce mattonky ač jsem byla zarputilým členem zelené lobby, vzhledem k okolnostem jsem zběhla na stranu modrých - modrá je pěkná tmavá, "námořnická" modř, nějak takhle asi:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:03
- Nahlásit
Vlčáčková
tam to letí asi 14 hodin, to by už ty klece byly pěkně občůrané a obkakané. Bys i z 1. třídy udělala asi tak 10.!
Garantuju ti, že pokud by to nebylo strachy, Mařena by se tam nevykadila a nevyčůrala ani jednou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:07
- Nahlásit
Gerda
věř tomu, že po přistání je mnohem mocnější )))
Vzhledem k tomu, že lítat se nebojím, zato jezdit po dálnici velmi tomu přílišně nevěřím . Nehledě na to, že po té pitomé dálnici jsem přinucena jezdit dost často, takhle často lítá jedině Obama
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:10
- Nahlásit
Gerda
[i]Mařena by se tam nevykadila a nevyčůrala ani jednou.
Pani enémže Marije je inteligentní normálně by si votevřela dvéře a šla by použít toaletu aj by spláchla umyla bi si př.tlapky.
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Nazdar brániči, nebrániči, potápječi a hééérečky,
jak se máte a co děláte?
Já dnes nebyla na psičáčku krs kašlíček a rýmičku. Je strašné mít chorůpku a být březí, páč si nemůžu vzít ani žádný léčidlo. Ale můj tatínek mi dal nějakej extrakt z propolysu a to jsem koktala. Je to zázrak, už mě skoro v krku nebolí a skoro nekašlám
Taky jsme se samečkem řezali a štípaly a uklízely dříví, abychom měli čím topiti a neumrzli.
Jo a pozooor!!!! Dnes jsem poprvé v životě vařila svíčkovou a hádejte co................................................ ..dá se to i jíst )))) Jsu velice číkovnéééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Píšu to už po třetí, vždycky se mi to smazalo, takže jestli se to teď nepošle už na to se.. ))
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Tak mě je to jedno, Zira jsem brát nechtěla je to zmrzlík, vzala bych jen Bůcha a mučila ho na vychajdě s přivoláním, tak bych jela tak, že se před bráněním projdem a po bránění pojedem dom, co ty na to? Řekněme v 9 tam někde u tebe, je mi jedno kde to si řekni ty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:13
- Nahlásit
ondra444
Spíš bych potřeboval poradit jakou leteckou službou je ten let nejbespečnější
prosimtě tumáš a leť uš hlavně!
Vlčáčková
Dnešní venčení z Jimlína
si úplně blbá,náčelníku ,normálně se mi udělalo šoufl,že tam něgde umrz nějakej čokl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:14
- Nahlásit
danajasa
Pani enémže Marije je inteligentní normálně by si votevřela dvéře a šla by použít toaletu aj by spláchla umyla bi si př.tlapky.
ne to ne, ona by tam prostě v kleci nekadila a nečůrala. Nešla by vůbec než aby musela jít na takovym místě. Jak je spíš trošku nerváček než kliďásek, na divnejch místech se nevyčůrá a nevykadí.
Atusch
Zas by si tam mohl Syreček pohrát a trošku se utahat...projít...úplně jak chceš a jak ti to bude pohodlný, kliďánko na devítku u nemocnice, budu muset ještě mámě do lékárny, nevzala jsem všechny léky, co chtěla, tak musim znova, tak abych nemusela uvazovat Máňu před nemocnicí, ak bys ji pohlídala a já tam skoknu, jo?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda
Maryji pohlídám ráda, Syreček se bude řešit provizorně ráno, dneska když sem ho vytáhla tak fakt klepak kosu jak drahej pééééééf. A potřebuji umravnit Bůcha, dneska to byl fakt vrchol
Takže počítám zítra v 9 ráno u nemocnice jako vždycky, snad tam budu mít volno jako vžycky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:20
- Nahlásit
davidkova renata
si úplně blbá,náčelníku,normálně se mi udělalo šoufl,že tam něgde umrz nějakej čokl
Mám ji preventivně poslat do prdele aj s čoklama? Ale ona tam vlastně pořád je skrz toho berňáka a ještě kohosi po něm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:20
- Nahlásit
Atusch
Mám vzít tu lonžovačku koňskou 10-20metrovou? Moc příjemnej popruh do ruky, s koňskou karabinou...ještě smrdí koňskym hnojem. Nechej Sejráka doma, líp mu bude pak na prochajdách až bude sucho a nebude muset čuchat bahno tak zblízka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:25
- Nahlásit
Biluška
Mám ji preventivně poslat do prdele aj s čoklama? Ale ona tam vlastně pořád je skrz toho berňáka a ještě kohosi po něm
tak jí řekni at laskavje vyleze at jí tam můžeš poslat!!!
Gerda
Mám vzít tu lonžovačku koňskou 10-20metrovou
na co,vemte traverzu ,furt se to tu píše,ale vy snat nečtete bo co?!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:26
- Nahlásit
Alexa
sem se pjekně nasrala u ztracený labradůry. No příde vám normální obhajovat toulající se čokle????????
Seš normální??? Jak se můžeš takhle blbě ptát??? Ale co kecám! i dneska je tohle vlastně trefná otázka... Sem se u labradůry nasrala jak už dlouho ne teda!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
na co,vemte traverzu ,furt se to tu píše,ale vy snat nečtete bo co?!
my čtem jen mezi řátky a tam to neni....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Gerda
vezmi prosím, jj nechám ho doma, jestli totiž nastydne tak bych ho přetrhla
davidkova renata
esi máš 20m traverzu tak ji fofrem pošli!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Gerda
my čtem jen mezi řátky a tam to neni....
taxe vyserte na meziřátky a čtěte chvíli normálně..esi to teda eště umíte ..páč tam to je
du spát jelyta
|