| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:38
- Nahlásit
Gerda
Ne, ale já jsem to jediná řešila, takže si asi na někom potřebovali zchladit žáhu... Prasklo to dvě patra nad náma.
No, stupačku vypli, ale ta voda tady prostě všude teče pořád. Tak nevim.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Biluška
to fakt nevim, ještě včera po mě chtěli ještě zaplatit škody i přesto, že věděli, že to prasklo nad náma. To víš, mladá, dredatá, slušná... nezapadám sem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:43
- Nahlásit
Maky a Trix
to fakt nevim, ještě včera po mě chtěli ještě zaplatit škody i přesto, že věděli, že to prasklo nad náma. To víš, mladá, dredatá, slušná... nezapadám sem
Gdysi dávno, pradávno sem byla taky taková . Aš na ty dredy teda . Potom, co mě soused Ekzém došikanoval málem až na psychinu jsem pochopila, že je lepší když se ostatní bojí mě místo toho, abych se já bála jich .Musíš se to taky naučit, nedá se nic dělat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:43
- Nahlásit
Biluška
já sem tu a ikdyž maká, tak se stíhám i smát
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:47
- Nahlásit
Biluška
já doufám, že se brzo odstěhujeme. pak si najdou jinýho fackovacího panáka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:53
- Nahlásit
čus bus bambus
hele babizny nevíte o někom kdo by chtěl bígla je to pes-pes, cca 2 roky. Volala mi to Akyháková, že ho kámoška. Přišla k němu tak, že známýmu na 14 dní hlídala psa, když si proň nedojel tak mu volala co se jako děje a on že aby ho pohlídala ještě týden a od táý doby má nedostupnej foun a tam co bydlel už nebydlí. Holčina ho už nemůže mít doma
Gerda
povídej přeháněj jak se líbily žumpiznám látky?????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:55
- Nahlásit
Alexa
bígla? Jsi normální? Kdo by chtěl bígla?!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 17:59
- Nahlásit
Alexa
látky dobrý, ale už jsem se rozhodla že neci zelenou, je taková moc divoká, ci pěknou modrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:00
- Nahlásit
Maky a Trix
To víš, mladá, dredatá, slušná... nezapadám sem
To je největší chyba! To mě naučil exmanžel, dycky, když si k nám šel nějakej soused na něco stěžovat, tak otevřel, soused začal kafrat a on beze slova zase zavřel. Po čase už si k nám nikdo stěžovat nechodil
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:02
- Nahlásit
Biluška
lepší když se ostatní bojí mě místo toho, abych se já bála jich .Musíš se to taky naučit
Naprostej souhlas, toto stoprocentně funguje
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
hustě von. To se musím taky naučit. Jako po tom, co nám na víkend vypnou vodu rozhodně nemám v plánu se s nima ještě bavit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:07
- Nahlásit
čus,tak mi byli na 4 hodinové vycházce plné louží,myší a klacků,zacvičili jsme psíky,tedy já jenom dastyho a konečně vím ,jak se správně dělá - vstan,jenny dala stopu a já koukala jak puk,jak jim to jde,dasty si to užíval převelice,lítal,honil kočky,nosil klacky,vobčas zavrčel na oryho a na žlutici,ale jinak bylo vše ok,elis šla za náma jak poseroutka,bo ta si přece s nikým nehoní,bo je to malá svinka
letáky mám hotový,dostali jme novou zakázku - žižkovské listy,takže to musí bejt jenom ve schránkách,nikde jinde,takže to už mám na 60% hotový,ráno dodělám zbytek a pak jdem zas lítat
teta melody viděla dastíka,říkala jakejje to chlapík krásnej,že vůběc nešedivý a že je krásnej na váhu jako že není ani tlustej ani hubenej
mám pozdravovat žumpu,nemá možnost vás v práci číst
-------------------
jsem přišla na to,že vod doby co lítám s letákama,novinama a běhám s nimi po lesích,tak dasty nekulhá a je naprosto ok a čím víc má pohybu,tím víc toho využívá
přeji zbytek krásného večera
já jdu vařit rejži k masu psům
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:11
- Nahlásit
Gerda
My už sme domki a jíme
já takýý sem se nenáápadně vetřela k našim, stran záminky že má táta zítra narozeniny, jala jsem se vyplenit jejich ledničku a zásoby navařenýho jídla jde mi to nadmíru dobře
Krysa vyrazila Bajkovi oko z hlavy dyk ste říkaly že nezlobila
tak jí gumičky na držení bundičky přeštíply pipku tak to nebyly gumičky na držení bundičky ale ku....y
Maky a Trixnezávidím paní
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:15
- Nahlásit
Crysa
co nezávidím, okamžitě mi udělejte sbírku vody a najděte někoho, kdo nám to doveze.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:22
- Nahlásit
Maky a Trix
okamžitě mi udělejte sbírku vody
v povodňové oblasti sbírku vody děláme i nechtěně jen ta logistika krapet pokulhává
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:23
- Nahlásit
Potfory.
Však on Bilušce dojde humor, až ju vytáhnu na besedu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:26
- Nahlásit
Crysa
jsem z Ústí nad Labem, o povodních mi ani nemluv.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:27
- Nahlásit
impact
Však on Bilušce dojde humor, až ju vytáhnu na besedu.
Nigdy. Dám ti výpověď .Vyjímku jí dám akorát tak na deváťáky a podobné zvířata
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Biluška
Jsi měkká.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:32
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to problém s logistikou nejní, hážu do Labe u Mělníka několik barelů pitné vody, tak chytejte paní zejtra to tam máte, rychlejc jak PPLkem
chcete i teplou?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Crysa
chcete i teplou?
myslíš že je to Labe tak horký???????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:35
- Nahlásit
Crysa
teď jsem zjistila, že nám vypli i teplou.. tak bych prosila i teplou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:43
- Nahlásit
Alexa
myslíš že je to Labe tak horký???????
to pošlu termoskou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:46
- Nahlásit
sem si ještě ráno koupila v KIKu pýžamo se Snoopym, tak se s váma loučím, jdu si zaplavat do vany a zkoušet Snůpyho, najedená od našich, utahaná po 24ce jak pes a bránění Zasráno na schledanou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 18:48
- Nahlásit
Crysa
Jasně, že byla Krysyčka hodná. To ona z lásky
Taky jsem doma, ale za chvili zase jedu. Jednak byla svolána náhla cvičákovská sedánka a druhak vezu dom Kejtlin po koncertě.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 19:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Maky a Trix
Jako po tom, co nám na víkend vypnou vodu rozhodně nemám v plánu se s nima ještě bavit.
No, hlavně, pokud tam voda teče i když je vypnutá voda, je asi problém někde jinde.
U nás to např. byla prasklá trubka ve zdi u radiátoru, u mě nebylo vůbec nic vidět a na sousedku pode mnou pršelo, teda spíš lilo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 19:26
- Nahlásit
Tak v úterý si přijedou pro Sabinku, o víkendu pro Žufíka a na Akity volala nějaká Polka. Že bysem měla tolik štěstí najednou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 19:43
- Nahlásit
čus debylové,gdo dělá vejcuc???????????????????????
su velmi vičerpané,Nanynka již má Oskara téměř f kapce ,ale řeknu vám,že bejt hééérečka je děsná votrava,by mě to nebavilo ,ste tam furt šíííleně dlouho a děláte dokola to samý,děs Nanynka byla označena za neskutečně šikovnou a esi prej můžou zas zavolat dyby něco..no leda dyš to bé na víkent,jindy nemůžu , tak chtěli esi jim jí pučim,ale to sem logycky vodmítla.Tagže se laskavě dívejte na Cesty domů páč Nanynka tam hraje asi 10vteřin psa Robina
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 19:47
- Nahlásit
davidkova renata
Cesty domů páč Nanynka tam hraje asi 10vteřin psa Robina
Sežrala narušitele hned, nebo se musel shánět ringooblek?
čus debylové,gdo dělá vejcuc???????????????????????
Já ne, já tu nebyla. Sem byla s Mášenkem na zubní pohotovosti páč ho rozbolel zup Shodli jsme se na tom, že nemocnici Opava vystřihneme z mapy a už do ní nigdy nevkročíme Doma žebral ať zavolám veterináře, aby mu ten zup vytrhnul. Sem si odmítla dělat ostudu a vytrhla sem mu ho sama .
|
ondra444
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2011 19:48
- Nahlásit
Mohu se zeptat co je tohle za téma?
|