Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:43
- Nahlásit

čus, tak slípky máme doma, Radek si jich vzal 20 a mě jich koupil 10, jsou pěkný ani nejsou tak oškubaný

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:49
- Nahlásit

Maky a Trix
nechtěj, sou to vobyč.
neci. Myší mám doma dost . Chci tarbíka, nebo činčalu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:50
- Nahlásit

Biluška
mě se líbí jen černá činčila... ale tu mít nemůžu, jednu činčilu už fretka zabila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:52
- Nahlásit

Biluška
činčila je hodně stresový zvíře a stres odbourává koupáním v písku-prej teda jsem četla, měla jsem 3 a měli i činčilata, vždycky 2 mladý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:52
- Nahlásit

cau decka!
co je noveho,krom me silene nasranosti!kde je makrel,furt nikde tady nemuzu najit,ze spinim chovku od ktere mam amina,jak hledam furt hledam,tak nic!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:57
- Nahlásit

nemethova5
a proč to řešíš?
Dyk je to jedno, ne? Pokud jsi tu chovku pomlouvala, tak zpátky už to nevezmeš a pokud ne, tak lidem stejně nikdy svojí pravdu nevysvětlíš. Bych to neřešila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 13:59
- Nahlásit

Maky a Trixbohuzel resit to budu,pac jsem nikoho nespinila a nepomlouvala,nezda se ti,ze jde i o moje jmeno?tim padem se kazda mrdka muze o me hubou otirat????sere me to,pac ja o nicem nevim!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:00
- Nahlásit

nemethova5
jako kdyby na ostatních lidech tak záleželo. ať si myslej co chtěj.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:00
- Nahlásit

nemethova5
nikde tady nemuzu najit,ze spinim chovku od ktere mam amina
Pani, to je ale divná chovatelka. Ta naše to klidně i řekne, že Baico nemá kouli a dokonce nás všude sebou vozí a chlubí se námi. A pokud si dobře pamatuju, tak, že Amin nemá kouli jsi tu napsala loni, jak jsem psala, že mi chovatelka dalšího jednokulčáka neda. Tak sji psala, že Hajan i Amin jsou oba jednokulčáci. Ale já v tom teda pomlouvání nevidím.
Každej, kdo dělá psy, tak je mu jasný, že se to prostě stát může. ´
Nic si z toho nedělejte, asi si holt někdo špatně vyložil náš Žumpí humor

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:01
- Nahlásit

kejtlin
činčila je hodně stresový zvíře
je
a stres odbourává koupáním v písku
To je naprostá pitomost. Koupáním v písku odbourává akorát parazity a čistí srst
A dělá bordel po baráku, což jí nejspíš dělá šílenou radost

měla jsem 3 a měli i činčilata, vždycky 2 mladý
Já jich měla asi pět tisíc, makala jsem v činčilárně

Maky a Trix
mě se líbí jen černá činčila... a
Jsem měla nádherného black velveta. Jmenoval se Edward Baltimor I. Chovný samec, fantastický Zemřel mi asi v desíti letech když jsem neuklidila rymadyl pro Brambůrku a on ho všechen sežral . Doteď je mi po něm smutno. Byl dokonale ochočený, chodil na přivolání líp než většina psů a postavil do latě i Pumu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:02
- Nahlásit

kejtlin
Pani, vás musim speciálně vyzdvihnout za cukr, ten jak ste nám podarovala na vánoce, mi děsně pomoch, já sem strašnej cukromil, mám spotřebu kilo na měsíc, takže z vašeho cukru žiju už jeden celý měsíc! Díky!
PS: Na co máte slépky?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:03
- Nahlásit

Biluška
hustý. my jsme měli teďka výjezd do činčilárny a kámoška si tam chtěla odkoupit jednu na mazlíka... fakt krásnou...
Si pořiď dalšího, ne? Budeš mi sem postovat fotky, když já ho mít nemůžu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:04
- Nahlásit

Biluška
stres odbourává koupáním v písku
To je naprostá pitomost. Koupáním v písku odbourává akorát parazity a čistí srst

já se nehádala, já to jen četla, ty 2 mi pak umřeli měli kolem 13 let a jednu samici- tu má dodnes kamarádka je jí tak 16 let

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:05
- Nahlásit

Já mám ráda fretky. Ne zvířata, co maj jenom štyry zuby. Ty děsně hryžou. Hlodafcííí nic moc, když už něco, co jako divnej hlodavec vypadá, ať to má aspoň tlamičku jako kočička, prostě s normálníma zubama. Činčily se mi nelíběj, pískomily taky ne, potkani taky ne, nejhorší sou ty plešatý. To je vyloženě hnusný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:06
- Nahlásit

Gerda
nemáš zač
PS: Na co máte slépky?

na vajíčka

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Gerda
jéééé, my ti někdy s Cícou dovezeme naší fretku

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Baicodekuju pani za podporu!alr fakt me to sere,protoze s tou pani mam problemy uz od zacatku nechtela jsem to tu ventilovat,bohuzel,nak mi to nejde pres zaludek!proste nechapu cim jsem se vubec provonila,no ja si sypat na hlavu popel neminim,to opravdu ne!jen mi odepsala,ze nevim jaky potom muzou byt nasledky a dodnes jsem nevidela od ni cerne na bilem,kde kam co a jak jsem psala!jako ten duveryhodnej zdroj!hele,ale ja kulky vubec neresila,to je prave to,ja jen resila,ze amin bude muset pod kudlu,pac to rado buji,aby nedopadl jak haja,skoro na umreni.
Maky a Trixo.k. ty jsi splachovaci,ja bohuzel ne!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:07
- Nahlásit

nemethova5
nejsem splachovací, jen absolutně nemám zájem plejtvat časem a energií na neřešitelný problém. Já osobně bych napsala majitelce chovky, že jsem jí nešpinila a že její věc, jestli mi věří nebo ne. Nejseš povinna jí to nijak dokazovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:08
- Nahlásit

Maky a Trix
Si pořiď dalšího, ne?
Dyš já mám strach skrz ty mrtvý králíky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:09
- Nahlásit

Biluška
hm, to chápu...
to je takový blbý. Mě fakt nic nenapadlo, pokud to žerou a bydlej vedle sebe dva králíci a umře jen jeden...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:10
- Nahlásit

Maky a Trix
jéééé, my ti někdy s Cícou dovezeme naší fretku
Klidně dovez, Mařena se fretek bojí, strašil jí Eduard. Bez koše bych jí s fretkou nenechala, to ne, ale s košem klidně Eduard se s Máňou furt chtěl kámošit, chodil jí zkoumat, ona před nim prchala a pak jí na Ještědu sebral klacík, se kterym si hrála. Když už nějakou šelmičku, chtěla bych fretku. Jen jí s Cicinem přivezte Měla bys ji mít v barvě - Fretka Tryks

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:12
- Nahlásit

nemethova5
proste nechapu cim jsem se vubec provonila,
No já taky, prostě si jen konstatovala skutečnost. Pomluva by bylo, kdyby ti paní chovatelka zatajila, to že pes je jednokulčák. Ale co vím, tak ty jsi si ho s tím brala.
Koukám, že jsem na chovatelku jako prvomajitel bělouše měla doopravdy štěstí. Chápu pani, že vás todle mrzí a sere.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:12
- Nahlásit

Gerda
no, radši ne. ona dost smrdí a hygienou taky neoplývá.
Je z množírny a ty podmínky jsou tam stejný jako u psů.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:14
- Nahlásit

Maky a Trixja si jeste jednou honem budu rozmyslet a rozvazovat od koho si poridim psa!!!!ja napsala ve vsu slusnosti,to co ty tu pises,ale furt jsem nedostala to cerne na bilem,kde ji spinim,jako kazdy mi rika at se na to vyseru!uz jsem se dopidila par veci kdo asi!!!!!!a prevratil si to pro svuj prospech!

Biluška
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Taky sem kdysi měla dvě kuny. Postupně. Napřed jednoho kuňáka, pak druhého. Letos jsem měla další dva, naráz. Ale zabil je ten mršák Arman Furt kroužil kolem voliéry, sem mu říkala "nedostaneš se tam hajzle, nedostaneš". Dostal se Dokud budu mít Armana tak další malou šelmyčku nechci .

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
fuj, tak to si nech doma ))

Děcka, píše Adidaska z nemocnice, zdraví vás, ty kozi nový uš má a ten gynda zákrok jí omylem udělali na ksichtě:

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:15
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerda
Když už nějakou šelmičku, chtěla bych fretku
Já teda fretku nee. Nějak mi to zvířátko nesedí. Ale je možný, že se pletu, nemám s nima osobní zkušenost. Možná mám vyrobený předsudek od tý doby, co jsem se ve škole dozvěděla, že je to domastikovaný tchoř světlý.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:15
- Nahlásit

Biluška
hustý... chuděry kuničky... Já se s Trixem nebojím, to nelovení má asi po šeltici, nebo taky po tom, jak dostal jako malej přes hubu, že se zle podíval na potkanku.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:17
- Nahlásit

Gerda
Děcka, píše Adidaska z nemocnice, zdraví vás, ty kozi nový uš má a ten gynda zákrok jí omylem udělali na ksichtě:
Pani, vy ste taková roura!! Chudák Adidaska

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 14:17
- Nahlásit

Baico
jj. mě nikdy moc nseděly, ale jsou takový... já nevim, když bych měla málo času a chtěla bych zvíře, kterýmu to neva, jdu do fretky. Oni většinu dne prospí, pak si třeba pohrajou, nažerou se a jdou zase spát. a přitom je s nima fakt legrace, to, co vymyslí fretka pes prostě nezvládne. rozhodně ti pes nezdrhne do dřevníku a ty nečekáš až se pět minut po odjezdu posledního autobusu směr domu milostivě vyvalí

<< 1 ... 6453 . 6454 . 6455 . 6456 . 6457 . 6458 . 6459 . 6460 . 6461 . 6462 . 6463 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání