| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:02
- Nahlásit
impact
průser jako kráva
Třá budou zdrhat už v7měsících tak udělaj menší pruser (schodí někoho z kola)dříf něž stihnou bejt dospělí na masové vraždění ciklistů debil dostane pokutu a pojede bud k modrejm nebo na burzu nebo tamanom
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Baysha
kolem jejich baráku vede cyklostezka, kde projede když je pěkné počasí tolik lidí i s děckama..
kavkazan venku nenapadne, jen si hlídá svoje doma i když kdo ví, njestlůi budou často na té stezce tak ji budou brát za svou
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
impact
Baysha
kejtlin
no a pak se někdo pohoršuje, když jsou doplňující dotazy při shánění čokla pro staršího pána a ještě k tomu těch mnoho psů po zemřelejch majitelích
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:03
- Nahlásit
Baysha a nemethova5
To bude nechutná tragédie..
Kor jestli zprasej třeba tu vnučku.
No a právě, s tím nejde nic dělat, když pán nechce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:04
- Nahlásit
impact
Kor jestli zprasej třeba tu vnučku.
kavkaz ctí rodinu nadevše, že ublíží 10ti letýmu děctu, tomu nevěřím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:06 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
No, jen doma. Přesně jak říkáš... Otázka je, co vezmou za to "doma"..
Ctí rodinu? To se bavíš ale o KAO, ne? A ne o něčem z krabice na burze.
Alexa
Jako todle mu očividně prodal nějakej vypíčenej množitel. Na burze, že.
danajasa
No, já bych normálně na drzo aspoň jednoho šlohla a odvezla daleko. Navíc aji věřím tomu, že pán má dokonale vyřešené hárání.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:06
- Nahlásit
Alexa
no a pak se někdo pohoršuje, když jsou doplňující dotazy při shánění čokla pro staršího pána však co, nám do toho přece nic není, že?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:11
- Nahlásit
kejtlin
kavkaz ctí rodinu nadevše, že ublíží 10ti letýmu děctu, tomu nevěřím
zapomínáš na jednu věc..to co koupil na burze,neni žádnej KAO,ale normální vořech co nemá s povahou KAO nic společnýho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:12
- Nahlásit
impactno to zas bude mit nova terno!nechci to videt,ale jak pan nechce!nikdo s tim nic neudela!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:21
- Nahlásit
all
nejni někde seznam útulků v okolí Prahy západ ? Dik
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
Čauda, poslala jsem ti mail z zasmam.seznam zavináč gmail.com Nejde mi totiž tamten
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:24
- Nahlásit
Zakládám si novej email, vládik mi to dělá, já to neumim, tak ho sem pak napíšu zatím mám ten gmail...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mám ho,za chvíli písnu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
www.utulky.estranky.cz
www.dogs-overboard.net/
nemethova5
Jako kámoška se snaží, i směrem na cvičák, ale tak pán se k tomu nestaví moc dobře..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:30
- Nahlásit
impactneb snaha je marna,kdyz ten debil nema ani snahu vubec neco pro to delat!jako beru to,ze je starej,ale koukam,ze vubec nemysli a pak at mi nekdo rika neco o hodnych starych lidech!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
impact
zapomínáš na jednu věc..to co koupil na burze,neni žádnej KAO,ale normální vořech co nemá s povahou KAO nic společnýho
njn jsem zapomněla. A vypadají aspoň jako KAO?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:37
- Nahlásit
kejtlin
Asik jo. Já je neviděla. Můj soused to naštěstí není.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 19:44
- Nahlásit
Tak už mam ten novej email konečně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:08
- Nahlásit
du se svalyt,děcka,su jakési přesolené
jo a eště vám cííí říct,že tady zas nějaká mrdka zdechlá votrávila jedný bapce jozepčíka ..přímo kus vod baráku!!!!!! už mi serou svině!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
kde ho votrávila??? a čím, buřtem nebo tak něco?
tohodle se děsím strašně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:16
- Nahlásit
Baysha
já taky, naštěstí se mi pes nevzdaluje na víc než pár metrů, takže ho pořád vidím ,co dělá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:18
- Nahlásit
makrel
já ju taky furt vidím... většinou s plnou drškou něčeho
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Gerda
Prosím tě, jestli tu dneska nebo zítra budeš, poslala bys mi ještě jednou ten odkaz na mapu, kde bráníte? Já se nedostanu na můj teď už starej mail, poslala jsem ti do tvýho novej... Děkuju moc a omlouvám se za komplikace... Lůca
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Baysha
jo tak to já mám tak půl na půl u Montyho se nebojím, ten venku nic nejí, ale zato Sophyje by sežrala všechno - popelnice
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:21
- Nahlásit
Baysha
tak když vidím, tak zařvu a je to.Ale u štěněte je to asi horší.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:22
- Nahlásit
Baysha
mě psi sežerou naprosto vše, ale uřvu je
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
paní, já řvu furt a stejně to nezabírá však víte, ne?
edit: nebo lépe řečeno jak kdy...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:23
- Nahlásit
makrel
já zařvu, příšera rychle popoběhne o metr dál, dožvejká, polkne a pak přijde s tímhle nějak nejsem schopná pohnout
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:25
- Nahlásit
Monty
tak mi se to stalo jen jednou, tp jek se tenkrát šel podívatten kus někam u studánky, taky mu pak bylo blbě.však jsme taky jak magoři, jak je furt hlídáme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 20:28
- Nahlásit
Baysha
nevim nic konkrétního děcka,řikala mi to kolegyně ,její máma tu ženskou zná,já možná taky,ale si to nevybavuju,snad kdybych jí viděla, je to na Petřinách na konečný trambaje v zásadě.Bapka neví,pes musek něco někde zobnout ,večer a v noci křeče,ráno už bylo pozdě
jako tady to je děsný jak slezla ta bílá mrtka,vodhalila slušný smetiště,ty hovada to házej z vokna jak ve starovjekým Římě ,je tu snat všecko.Osobně sem to řešila už dyš byla nána malý štěně..normálně sem jí vedla tam kde sem vjeděla,že to leží(jednou sem to aji narafičila) a jak k tomu čuchla a chtěla to vzít,dostala strašnou rychtu.bez milosti..chce to fakt brutální zákrok,žádná lítost aby to čokloj utkvělo.Samo že ruku do vohně za ní dát nemůžu(kdybych tam nebyla hlavně) ale sleduju jí(to dělám ale furt bo mi to příde normální) třá k něčemu moc zajímavýmu čuchne a s výrazem Já ale nemůžu za to,že to tu leží rychle padá odtama.Tagže jí zjebu,že za to může ,né že né a vona se bojí Věci jako chleba rohlíky a tak,míjí celkem bez zájmu..
|