| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:01
- Nahlásit
Gerda
je to na 13 hodinu!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
obvykle jezdíme na desátou, minule to bylo až v jednu...
Z desáté se to přesunulo na jednu. Takže v jednu v Prokopáku.
Renata byla rychlejší.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:04
- Nahlásit
Vlčáčková
já teď taky spím na zemi.
Jo topíme, bydlíme v přízemí a ještě v rohvém bytě, tak bychom jinak asi umrzli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:18
- Nahlásit
Baysha
Takže ve 12.30 u nemocnice
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:22
- Nahlásit
Monty
No, já taky bydlím v přízemí. Ale zateplovala jsem ze všech stran, tak se ptám. Včera jsem za celý den stopila asi tak 5 nebo 6 polínek, to se mi zdá dobrý. A od asi 23. hodiny netopím. Si chci jenom porovnat, jak jste na tom Vy, jestli jsem nevyhodila peníze jen tak do luftu. Jo a mám tu 4 okna středně velká a jedny dvojité dveře prosklené až na zem. Takže se mi to zateplení asi docela povedlo.
Dík.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:25
- Nahlásit
Vlčáčková
taky jsme chtěli zateplovat, protože máme vlhký byt a máme v něm hodně plísně, ale ostatní sousedi nechtějí, že oni to nepotřebují, že jich se to netýká, jsem řekla otci až bude sousedka chtít opravit třeba střechu, že jim tam zatéká tak aby řekl, že ne, že nás se to netýká.
Nechápu, jak může být někdo tak hnusný
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:33
- Nahlásit
Gerda
budeme tam, děkuju moc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:37
- Nahlásit
Monty
Může. Podívej se, zajdi na stavební úřad nebo za nějakým právníkem, který se v tom vyzná, ale zkus nejdřív ten úřad. Pokud tam máte plíseň, nevyhovuje to hygienicky. Jestli je to problém společných částí - čili základů, obvodových zdí apod., pak to patří všem. Z důvodu havarijního úřad nařídí majitelům to opravit. Takže to sousedka a spol. dostanou befelem z úřadu a termínem, do kdy to musí opravit, a z důvodu spolumajitelství se na to musí všichni složit.
Neser se s babou.
A zatékání střechy taky musíš opravovat, to si nemaluj, že bys jim v tom bránila. Nesmíš. Střecha patří Tobě stejně jako jim.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:39
- Nahlásit
Gerda
aby byl zítra prokopák a abyste tam v co nejhojnější míře byly.
vzhledem k počasí nedorazim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:45
- Nahlásit
Alexa
vzhledem k počasí nedorazim
Ani náhodou? Jde i o to, že ty látky bychom potřebovali mít vyřešený, ráda bych, abyste je všichni viděli a výběr si odsouhlasili. Čím víc to budete komplikovat zdržováním, tím se to celé protáhne, protože nakupovat bez schválení to nebudeme. Když to totiž nakoupíme, pak budete pindat, že ste to neviděli, že se vám tenhle šusťák nelíbí, že byste chtěli jinej, že chcete ještě jinej odstín a že ste si to přectavovali jinak...Není to málo peněz, naopak, ale zas to není tolik, abych vzala auto a všechny vás s tím výběrem o(b)jela ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:47
- Nahlásit
Vlčáčková
A zatékání střechy taky musíš opravovat, to si nemaluj, že bys jim v tom bránila. Nesmíš. Střecha patří Tobě stejně jako jim.
to jsem dala jen na přirovnání, že je to to samé,chápeš???
máme byt v osobním vlastnictví a je to společentví vlastníků a pokud se nemýlím musí souhlasit na nějaké opravy většina.
Ti sousedi jsou blbí, ta baba sed ještě dá, ale s tím zateplením nás naštvala, ale její manžel je úplný hnusák, nenáví psy a má nemístné poznámky, taky nemám ráda PZ ale já si jich nevšímám, Monty jendou k němu el a on na něj tak hnusně kša, vypadni, přitom jen k němu šel, nějak ho neotravoval, pak jak jsem si pořídila Sophyji tak měl blbé řeči, že co jestli už Monty umírá, že si pořizuju druhého a ještě se mě ptal jestli to vyroste z ní to co z Montyho, že teď je to pěkné ale že pak z toho bude takový hnusný pes, je to hulvát jsem na něj alergická
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:51
- Nahlásit
Monty
Na blba se vyser, buď ráda, že ho má doma sousedka a ne Ty.
Příklad je sice podobný, ale postup "nechceme, i když je to potřeba" se nedá použít ani na jedno.
Říkám Ti, zajdu na úřad, jestli je možné to vlastníkům nařídit. Pokud je to toho charakteru, že ano, tak to předestři na schůzi po dobrým, že prostě to nutné je, že je to v podstatě havarijní stav nebo hygienicky závadný stav atd., a pokud většina nebude pro, tak jim to nech úřadem nařídit.
Každopádně si to nejdříve zkonzultuj někde u odborníka.
Chlapovi bych řekla, že on jako chlapeček byl taky možná roztomilý, a co z něho vyrostlo za hnusného člověka, že?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Vlčáčková
on jako chlapeček byl taky možná roztomilý, a co z něho vyrostlo za hnusného člověka, že?
))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:03
- Nahlásit
děckááá tak já bránit nejdůůůůůůů
Gerda
hele mě to je v zásadě fuk,stěžovat si nebudu,co se vodstínů tejče,tak rači tmafší neš svjetlejší..nevim esi to máš u sebe,ale můžeš to třá nafotit a hodit to semka pro ty co sou zdaleka co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
to udělám určitě a v každém případě. Vy dete teda zejtra kroutit filmování?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:08
- Nahlásit
Gerda
to udělám určitě a v každém případě
tak to je gúút.,to je řešení..
jo dem teda kroutit,akorát asi zrovna f tu 1 prej pro mě přijede,tak je to zabitý
Vlčáčková
on jako chlapeček byl taky možná roztomilý, a co z něho vyrostlo za hnusného člověka, že?
tak sou i hnusný děti...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
tak sou i hnusný děti...
a není jich málo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:10 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Cituji:
Tak tu mam jeden "uzasny" pripad zodpovednosti chovatele PP zvirat..V sobotu jsem vezla jednu fenku ze Skrivanskyho azylu na kontrolu po operaci, nez jsme dorazily zpatky, privedli mladi lide nalezenou fenku NO, tetovanou, tudiz s PP. Nafotila sem ji, je pohubla, celkove v ne prilis dobrym stavu, ale kontaktni, naprosto bez problemu. Kamoska se behem po a ut snazila dovolat na plemennou knihu, pak si precetla, ze to zvedaj akorat poradcum chovu, dneska sem na plemenku psala maila. Prisla mi temer obratem odpoved se jmenem cuby a chovatelem. Na majitele kontakt nemaji, jelikoz cuba nema rtg, zk ani vystavy. Ze se tudiz mame obratit na chovatele, "pana" Stanislava Vaise, ktery nam da kontakt na majitele.. Do ted vsechno funguje paradne.
Jenze "chovatel" je naprostej *********, kterej kamosku, co mu volala (ja zrovna resila jiny veci) div neserval, ze to neni jeho starost, ze smlouvy nepise, ze adresy novejch majitelu likviduje po zaslani PP (ackoli stanovy ukladaji vest knihu odchovu!) a ze ho ta cuba vubec nezajima, protoze to ze nese ve jmene nazev jeho chovky neznamena, ze by ho zajimat mela. Proste jednoduse receno, hnusnej *******.
Puvodne jsem doufala v happy end, jelikoz cuba je narozena 28. 9. 2008 a jmenuje se Aischa z Krkonošského polesí, tudiz sem si rikala, ze chovatel by mohl mit v roce 2008 prvni odchov..a ze by to nemusel bejt srac. No, abecedu ma otocenou nejmin 3x Vzhledem k tomu, ze majitel se nehlasi, fenu po internetu nehleda, nabizime ji k adopci...
http://skrivany.rajce.idnes.cz/NO_44562/
Moc se za ni primlouvam, pani Schilteova ji umistila do kotce na obecnim uradu, jelikoz jeji sverenci jsou pidipsikove, tak aby nedoslo ke zbytecny ujme.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Bude další promynentní spratek?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:19
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=GLcu6K2U_9A
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:20
- Nahlásit
impact
Je to nějakej vzdálenej příbuznej?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:21
- Nahlásit
Lola1
Čí? Té slepice?
Hej takový znásilnění.
Jak si ju zatáhne dovnitř, to je mazec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Tak ta modročernosvětle šedá je mocinky čany, černozelenočerná je taky mocinkyčany, libovolně možno kombinovat, snařžila sem se udělat detail na strukturu látky, ale pdle fotek to stejnak nic moc neni...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:32
- Nahlásit
Gerda
ty jo ale ta zelená je taky pěkná!! mám dylema!!!
impact
čupka vofčácká tu uš něgde je,zas jeden chovatel těch jedině správných s PP
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
Aha, to jsem přehlídla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:38
- Nahlásit
impact
je v ovčácích, hledal se chovatel a u Ebony to holky psaly, že kontaktujou plemenou knihu, tam zjistily, čí čupka je, Fyfyjová pak snad voalal chovateli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:39
- Nahlásit
impact
Aha, to jsem přehlídla
to neva..je to tady v něm. ovčáku,jen at lidi vědí co je to za sráče..čim víc tim líp
děcka nepyšte du na mlačí vo pár let(né jako já,jako něgdo jinej,bohužel )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:41
- Nahlásit
davidkova renata
Ta modrá je ve skutečnosti taková temnější, tady mi jí osvítil moc blesk a ten tmavej flís vypadá, že je hnědej, ale je spíš hoooodně tmavě šedej, až skoro černej, ale totál černej neni, s tím černým šusťákem bdue taky mockaj pěknej. Oan bdue dobře vypadat i varianta - černo-zeleno-světle šedá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Gerda
černo-zeleno-světle šedá
právě..to mi láká,že to jako bé výraznější a veselejší né?
eště to promyslim ,ale asi před 526 stranama tu byla nějaká zelená kamyzola nafocená..to se všem líbila ai mě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 11:48
- Nahlásit
davidkova renata
Ten odkaz má gerda v tom seznamu
|