Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6444 . 6445 . 6446 . 6447 . 6448 . 6449 . 6450 . 6451 . 6452 . 6453 . 6454 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:59
- Nahlásit

jsme na kopci oběvili normální 2 čivavy,žádný ustrašence nebo uřvance ,normál na volno a bez problému

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:59
- Nahlásit

Lidijové, dneska jsem inovovala Žumpa pamlsky, abych nebyla kvůlivá smradu z jater vyhozena z domova. Udělala jsem je z mletýho a taky super.
A taky už vím kolik nás bude ve třídě na výstavě v Brně. V sobotu 4 a v neděli 3. Tak jsem zvědavá, jak dopadnem.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:00
- Nahlásit

Biluška
já sem tu deku měřila 30-ti metrovym pásmem ze kterýho se sypou hromady písku a většina čísel neni vidět Krejčovskej metr někdo sežral uš před lety a nemá cenu kupovat novej, aby ho zas někdo posnídal. Ale u toho měření mě napadlo takový podezření - nechceš ty ten župan pro Božidara na ven??? Zbyla uš mi totiž jenom stájofka....

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:02
- Nahlásit

bonc
Ale u toho měření mě napadlo takový podezření - nechceš ty ten župan pro Božidara na ven??? Zbyla uš mi totiž jenom stájofka....
Mezitím je nějaký rozdíl? . Sem myslela, že župan je prostě župan Se Bivoje teda zeptám essi chce být oblečenej venku, nebo vevnitř. Zatím je mu to asi jedno, v životě oblečenej nebyl, je z takového rustikálního chovu

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:08 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Biluška
no venkovní jsou nepromokavý, stájovky promokavý. Ta moje má zezhora šusťák, ale v dešti moc dlouho neobstojí, neni to žádnej protivodní matroš, nýbrž velmi starý typ univerzál. Na co ty jí vlastně na Gertruda chceš? Venkovní oře je lépe nevoblíkat neš voblíkat slíkat, promokat potit se...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:09
- Nahlásit

Baico
V sobotu 4 a v neděli 3
jenom??? to je dobrý ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:11
- Nahlásit

bonc
Na co ty jí vlastně na Gertruda chceš?
NONONO někerý ména můžou patři někerejm krásnejm psům, nerada bych, aby patřily jakejmsi ošklivejm koníčkům.

su tu, je tu ympakt? S popisem neuro vyšetření na hlavu?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:11
- Nahlásit

Baico
budete i v praze?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:12
- Nahlásit

bonc
Na co ty jí vlastně na Gertruda chceš? Venkovní oře je lépe nevoblíkat neš voblíkat slíkat, promokat potit se...
No přece aby nebyl Barbánek nějak ošizenej . Fšichni koně mají župan tak on nebude jako chudej příbuznej co župan nemá

Včil už není venkovní, to byl u původní majitelky. Včil už je stájový. Přes den je venku, přes noc je ve stáji. Když moc moc moc lije tak je stájový i přes den, ale aspoň pár hodin je venku pokaždé.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:19
- Nahlásit

Biluška
No přece aby nebyl Barbánek nějak ošizenej . Fšichni koně mají župan tak on nebude jako chudej příbuznej co župan nemá
ok, tydle požadafky můj župan splňuje aš do ní Drahoslav vyhryže díry a nebudeš uš ho potřebovat, uplatní se pro čokle.

Gerda
někerý ména můžou patři někerejm krásnejm psům
se mi nějak nedaří se s Gertrůdem ve psím podání stotožnit se snažim, představuju si třá pudla, jak na něj v parku volám..... ne fakt mi to nejde, se omluvuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:21
- Nahlásit

bonc
se mi nějak nedaří se s Gertrůdem ve psím podání stotožnit
Maryje se tak menuje!!!!!!! Prvnim ménem! Je to Gertrůda-Maryje von Paďousy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:22
- Nahlásit

bonc
ok, tydle požadafky můj župan splňuje
Výborně paní, včil můžeme přistoupit ke smlouvání o ceně

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:26
- Nahlásit

Gerda
uznávam že to mění situaci. to si ale teď bude muset Biluška přejmenovat koně... nemůžou bejt dva Gertrůdi v žumpě, to uš je i na žumpu trochu moc

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:29
- Nahlásit

bonc
to si ale teď bude muset Biluška přejmenovat koně... nemůžou bejt dva Gertrůdi v žumpě, to uš je i na žumpu trochu moc
Náš kůňík se jmenuje B. Nevím co je na tom nepochopitelného Není tudíš Gertrůt, ale Bertrůd. Gertrůda si klidně může nechat Gerda, ovšem s vyjímkou mojich tet Gertrudy a Beatrice, ty bych si s dovolením nechala

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:33
- Nahlásit

Gerda
Tož nakonec mě nevyšetřovala. Byla z toho dcl paf. A dobraly jsme se k tomu, že za to moh docela dost asi ten tramal, co jsem měla krz ty záda. Páč co ho neberu a nespim na tom křivym gauči, tak je to v pohodě...

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:34
- Nahlásit

Biluška
Náš kůňík se jmenuje B
všichni naši čokle jsou na B. Nechci huculoida!! sem měla dojem, že se úník jmenuje všeljak, předefšim hesky staročesky myslim že ze začátku v tom pětijmenní nebo kolikajmenní tam byli i bez B!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:51
- Nahlásit

nazdar, tak axa má atb, nic jinýho jí není má to jen zhmožděný

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 18:57
- Nahlásit

odjebávam se odtial, jedu dom - čus bus osoby

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:11
- Nahlásit

čus, co nového, dělá někdo vejcuc?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:13
- Nahlásit

hele byli jste někdo pod narkozou někdy? probrala jsem se v 12h a teprve ted mi dovololi sežrat aspoň polifku s rohlikem. Mám nehoráznej hlad, co se stane, když sežeru bílou čokoládu?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:14
- Nahlásit

ahojte všeci

zuzanarosakova
proč jsi byla pod narkózou?

Já jsem byla dvakrát a už si to moc nepamatuju, to jsem měla asi 9 nebo 10 roků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
dělá někdo vejcuc?
ne
hele byli jste někdo pod narkozou někdy
jo
co se stane, když sežeru bílou čokoládu
nic
uš máš velkokozy?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:16
- Nahlásit

Monty
proč jsi byla pod narkózou?

gyndozákrok

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:17
- Nahlásit

davidkova renata
uš máš velkokozy

ne, zvětšili mi omylem asi prdel nebo už tak velká byla před tim, ted nevim

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
No, takhle to vypadá v českém zdravotnictví. Proto já odcházím co nejdříve z nemocnice. Ve 12 jsem se probrala - jako Ty - a v 18 jsem odjela autem domů. Ještě aby mi ani nedali nažrat! To se na to můžu pěkně vyprdnout.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:19
- Nahlásit

pawLINka
aha, tak to netuchám, páč ji v přátelích nemám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mám nehoráznej hlad, co se stane, když sežeru bílou čokoládu?

nic, to je kvůli tomu abys neblila, jestli Ti není špatně od žaludku tak jíst můžeš

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:20
- Nahlásit

bonc
sem měla dojem, že se úník jmenuje všeljak, předefšim hesky staročesky myslim že ze začátku v tom pětijmenní nebo kolikajmenní tam byli i bez B!
Ze začátku sme zvažovali aj S, ale nakonec vyhrálo B . A kam se jako odjebáváš, gdyž máme smlouvat o ceně?

zuzanarosakova
Mě nedovolili po narkoze jíst asi dva dny. Ale možná to souviselo s tím, že to byla břichooperace

co se stane, když sežeru bílou čokoládu?
Přibereš a budeš muset na lyposukci, tím pádem zase nakroza, zase hlad, zase čokoláda, zase přibrání.... a karijéra modelky f prdeli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
co se stane, když sežeru bílou čokoládu
nic

Jak to NIC? Zkazí si zuby!

Biluška
Nebo tak.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:21
- Nahlásit

Eldoguero
ahojte paní, co velkomyšky?

<< 1 ... 6444 . 6445 . 6446 . 6447 . 6448 . 6449 . 6450 . 6451 . 6452 . 6453 . 6454 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání