| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:10
- Nahlásit
makrel
paní, to je nějaká zpívající děcko, fakt nevím jestli jsem to příjmení nezkonila
Gerda
si ti tvoje odkazy nemůžu pustit, protože mě nejdou bedničky... bohužel na máminém noťasu jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:14
- Nahlásit
danajasa
a já je nesnáším sem hodná chápavá sem věrný obraz strýčka jedličky děti mě milujou já je nesnáším
tak to jsme skoro na tom stejně, ale až na to, že mě děti nemilujou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:19
- Nahlásit
Má milovaná žumpo. Tak sme dneska měli nádherné pytlačeníčko Otevřela sem dveře, psice vylítli jak velká voda a moje velké blbé pézetko začalo hulákat na koně "Baronkůůůů, Baronkůůůů, panička je tadýýýýýý". Blbý kůň Břetislav se přitryskal ke dveřím, aby se koukl proč pézetko huláká a essi nemá něco k jídlu. Šeltice Bona s Nýnou se rozhodly, že tohle je nejlepší doba na rvačku s tématem "mě má radši než tebe a toho blbýho koně a tu mrkef co má dá mě". Porvaly se přímo koňovi pod břichem Než jsem se rozhodla essi mám první řvát po pézetku, že tahá koně do smečky psů, nebo po psech, aby se nervali tak to kůň vyřešil za mě Šlápnul, kopnul a Bona zůstala ležet v bezvědomí na zemi Můj dosavadní rekord v jízdě Liptaň - Krnov jsem stáhla o dvě minuty. Na veterině jsem si připadala jak hysterický debyl, páč v autě se Bona probrala, v čekárně začala chodit a v ordinaci jí nebylo už vůbec nic. Po příchodu domů si to hodlala s Nýnou rozdat znova, páč prý mají nedořešený spor. Zavřela jsem ji do klece a tam nasraně usla. Je vzteklá, páč jí někdo mezitím sežral tu mrkef
Když už jsem tam byla tak jsem si vzpoměla, že Oranice má na struku nejspíš nádor a vytáhla jsem ji z auta taky. A co byste řekli? Má ho tam Naštěstí prý vypadá nezhoubně, ale stejně ho musíme vyndat. Ora musí mít inhalačku, normální narkozu nedá. Nejbližší vet co tady má inhalačku (tím tady myslím až v Ostravě, blíž ji nikdo nemá ) je tak drahý, že si nejspíš budu muset vzít další hypotéku
Fakt je načase, abyste mi přispěli do kasičky, jinak to odnesou moji psi
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:20
- Nahlásit
Biluška
proč ho budete vyndavat? Kolik jí je?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:24
- Nahlásit
Biluška
Šlápnul, kopnul a Bona zůstala ležet v bezvědomí na zemi Můj dosavadní rekord v jízdě Liptaň - Krnov jsem stáhla o dvě minuty. Na veterině jsem si připadala jak hysterický debyl, páč v autě se Bona probrala, v čekárně začala chodit a v ordinaci jí nebylo už vůbec nic.
to je tak z nějakého drama filmu... naštěstí to dobře dopadlo
e tak drahý, že si nejspíš budu muset vzít další hypotéku
kterého myslíš? Dvořáka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:26
- Nahlásit
Monty
montiku, odstraň si z toho příspěvku s vykřičníkama pár vykřičníků, ať se to tu normálně zobrazuje jako dycky, jo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:26
- Nahlásit
Monty
že mě děti nemilujou
Okamžitě podejte hlášení jak to děláte,že vás nesnášej chci to kouzlo znát símsím
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:27
- Nahlásit
Mi se to tady zobrazuje všecko normálně, nejste nějaké přecitlivělé?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Gerda
Gerdičko, mě se to taky zobrazuje normálně
danajasa
nemluvím s nima, nehraju si s nima, nikdy jsem se na žádného spratka neusmála - to je asi vše, možná na něco ještě příjdu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:31
- Nahlásit
tak jsem dovařila 10 kuřat,obrala a nasáčkovala s rejží do mrazáku,nemohu jim dát jen tak syrový,se děsně zacpávaj a sobě jsem si dala nášup čočky s párkem a vejcem .-)
letáky jsou doma a zejtra bu¨du zavážet a pak odpoledne až bude hotovo tak na 4 hodky ven lítat se psema a jít na pivo,jenda jde večer kalit ,tak abych to stihla něž odejde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:33
- Nahlásit
Maky a Trix
proč ho budete vyndavat? Kolik jí je?
Nevím. Je z útulku. Já ji mám dva a půl roku. Tipuju, že jí bude tak kolem čtyř-pěti, ale to je fakt jen odhad.
Vyndat to doporučila vetka, s tím, že nemusím moc spěchat, páč prý tyhle nádory moc nemestazují, ale že by to určitě mělo být letos.
Roste to, ale neroste to moc rychle. Před Vánocema to bylo cca jako zrnko rýže, nahmatala jsem to vysloveně náhodou. Teď je to jako....asi jako hodně velké zrno rýže, nevím k čemu to přirovnat. Menší než lískový oříšek,ale větší než to bylo.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:34
- Nahlásit
Biluška
Jsem myslela, že je starší. Tak to jo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:34 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
brezen2008
fiha, 10 kuřat obírat, mě stačí když obírám 7 - 8 kilo kuřecích stehen
teď vařím zelené dršťky, sice nemám práci s obíráním, ale asi se tu všichni poblijeme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:34
- Nahlásit
Monty
Mě se to taky zobrazuje roztažené. A roztahuje to fšechny příspěvky pod tím. Můžeš prosím tě umazat pár těch vykřičníků? Jak napíšeš hodně dlouhý řádek tak se to takhle roztáhne. Nebo dej do půlky svých vykřičníků entr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:37
- Nahlásit
Gerda
Biluška
ok, vy cíťky máte asi nějaké divné kompjútery
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:40
- Nahlásit
Mě se to taky zobrazuje roztažené, naštěstí se to asi za chvíli přehoupne na další stránku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:40
- Nahlásit
Monty
kterého myslíš? Dvořáka?
Rašku.
máte asi nějaké divné kompjútery
To víš, starší modely
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Monty
Maky a Trix
čoveče ženy, já to měla rozplizlý přes stránku a kus, musela sem si posouvat stranu úplně doprava, neviděla sem příspěfky do konce....
Jinak děcka, jdu vám mailem poslat první návrhy k další diskusi.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
už jsem to jako spravila, ale nevím jestli to už máte dobře, protože já jsem to neměla ani předtím roztažené...
už jsme na další stránce
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:44
- Nahlásit
Biluška
Jaký starý modely, já mám náhodou novýho nojbúka
Gerda
Noo, super )))
Se poseru z pomalýho připojení wifiny
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 17:56
- Nahlásit
Tak sice jí zrovna spadlo jedno ucho a na zádech jsem jí udělala hrb, jak jsem kopírovala vír, ale to neva.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:00
- Nahlásit
impact
To je thaječkovic mimi?Říkám to furt to zvíře děsně inteligentní vejraz to přečůrá celej svět. Ináč prej pudem s pézetkama plavat fujfuj voda studená apropo plavání prej zeštíhluje tak mi řekněte co dělají velryby špatně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:00 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Pipky, máte to tam, Vlčáčková na těch týraných zvířatech, jo? Nemám ale maila na nemetku, lolu a pawlinku a Crysu - teď sem vyhrabala na Lolu, takže vy, kteří máte na Crysu, nemetku a paw, pošlete jim to prosím hned, co nejdříve, jo? A dobrá zpráva je, že černý šusťák, co bychom rádi zvolili, se objednat dá bez problémů, do týdne od objednání můžeme mít požadované množství. Zatím to vypadá dobře!
edit: ten mail, co jsem na Lolu měla, už nefunguje, vrátilo se mi to. Pošlete jí to prosím vy, kdo ho máte.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:01
- Nahlásit
impact
Je čím dál ošklivější, ti to říkám furt . Za chvilku ti přijde dopis z městskýho úřadu, že s ní nemáš ve dne vycházet páč jim ohrožuješ umístění v soutěži "Za Kojetín krásnější"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:01
- Nahlásit
Monty
teď vařím zelené dršťky
heeee? no tak to jsi velká odvaha
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:04
- Nahlásit
Gerdatady mas myho meilika nemethova5@seznam.cz
hele jsem se divala na tu zelenou moc pekna,fakt.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:04
- Nahlásit
nemethova5
Přeposlala jsem ti vesty od Gerdy...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:05
- Nahlásit
kejtlin
heeee? no tak to jsi velká odvaha
odvaha ani ne, ale láska
je nám trochu špatně, ale žijem a nepoblili jsme se... horší to bude až příjde ocet a brácha pro tu svou přítelkyni
ocet mě asi vyhodí z domova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:07
- Nahlásit
čus debýlci,uš adydaska splaskla????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2011 18:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
PARÁDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
moc pěkný návrhy a švadla je moje nová kamarádka páč na kozách udělala DVĚ poutka barvu chcu stále zelenou na těch fotkách jaks semka dávala je pěkná
impact
to je nějaká soška?????? naši maj podobnou s ohařem a chcíplym bažantem
Monty
teď vařím zelené dršťky
blééééé
vykřičníky sem taky neměla roztažený bůchví co maj za šmejdský pc
Biluška
ty woe ty máš věci, hlavně že je čupka v pořádku. ještěs je fšechny včetně pézetka měla zmlátit. Hele a nevyplatilo by se ti jet na tu operaci někam dál za levnějc????
Gerda
EDIT: Cryse sem to přeposlala
|