Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 01:27
- Nahlásit

Maky a Trix

ja mam, prosim, porad ty stejne psy (jen bez slecny splendy, se kterou jsme byli na te brnenske prochazce, a slecny pajdy, kvuli ktere volal jsem onehda gerde)

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 01:30
- Nahlásit

argosek
Pajdy je mi moc líto...
jdeme spát, krásnou dobrou noc argosku, zase se tady někdy ukaž ( a nezapomeň si od Gerdy vzít mikinu, je fakt parádní)

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 01:32
- Nahlásit

Maky a Trix

nojo, mel jsem s ni spojenych tolik "ritualu", co bylo kazdy den potreba udelat, a pak najednou nic.

na mikinu nezapomenu, prosim . dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 07:05
- Nahlásit

fstávat a makat lemurky lemuřácký. Už je pátek

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 07:09 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

argosek
myslim si, ze vsem tem vecem skutecne veri, takze bych to nenazyval nefer jednanim a zradou duvery.
Moje babička skutečně věřila tomu, že ji pronásledují ONI . Pokud si dobře vzpomínám, psychiatr to ohodnotil nějakou krásnou diagnozou. Možná by ho Rudík měl taky navštívit

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 07:14
- Nahlásit

Sem tu! Večer to byl teda adrenalín, sázeli jsme se v autě jak daleko po tom skle dojedem. Doma jsme usoudili, že když to ráno nepude, tak to prostě nepude a do práce se nepojede - když se zabijem v 1. zatáčce tak na pracovišti taky nebudem moc platný. Vstávalal sem v 5.15!!! Hnus hnus hnus, 20-ti minutová cesta mi zabrala 3/4 hodiny. Ale dojela jsem, můžu prtínat Ale nejdříf vás dočtu

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:03
- Nahlásit

Maky a Trix
pani, vy jste tady? Já vás od včera vyhlížím, páč mezi náma neproběhla konkrétní domluva, ale nějak se mě nedaří vás odlovit a nechávat vám tady vzkaz je zhola nemožné

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:28
- Nahlásit

ahoj žumpo, venku je to masakr, musí to roztát jinak jsem zejtra v piči nevyjedu ze zledovatělýho dvora do mírného kopečku ven s autem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:29
- Nahlásit

tak tady je všude kluzadlo,hlavně z kopců se krásně jezdí .brzo ráno to bylo vo hubu,jsem nechala psi raději doma a šla sama,zanesla a pak jela tramvají,všude plno sypačů a dokonce na jedné křižovatce,hlídali koleje a něco tam sipali a pouštěli po jedné ,ted je tu docela teplo,tak snad to roztaje...

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:30
- Nahlásit

čaute, musím zaklepat, tadynení žádný led eště. tak radši pojedu doobchodu brzo, než začne pršet. je mi líp, ale ještě mám trochu ucpanou hlavu a kašlu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:40
- Nahlásit

Brý ráno všem

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:41
- Nahlásit

makrel
tady taky nic co ledu se tyce ale chybi snih

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:42
- Nahlásit

ketty
jo, taky odtává, ale pomalinku a nic nepadá. zatím

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 08:50
- Nahlásit

inu
jsem tu až teď, jseš tu ještě? Já byla včéra až do večera v laborce a úplně jsem na tebe zapomněla, jako že bychom se měly domluvit, nejspíše, třeba.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:12
- Nahlásit

zdar děcka,uš sem se připlazila z práce
co je novýho? koukám dle frekvence příspěfků pana argoška nestačil tento zřejmě ani masturbovat..mrzuté že?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:16
- Nahlásit

davidkova renata
třeba má nějakou metodou, u které zvládá obojí

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:20
- Nahlásit

dobré ránko fšem!

koukám, že mi včera unikla velice zajímavá debata

jinač esi ten hnus do dvanácti neroztaje, tak to bude muset bajša dneska vydržet bez velký prochajdy, páč se nehodlám zabít sme vylezly jenom před barák na chodník a jí se rozjely nohy na fšecky štyry strany doteď sem si myslela, že autoři kreslených postaviček si toto vymysleli

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:24
- Nahlásit

Zdar ženy,

co nového?
Máte všichni brusle?

Musím vám sem něco dát, ale nevim jestli to půjde tak zkouška jooo)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:24
- Nahlásit

makrel
třeba má nějakou metodou, u které zvládá obojí
twe...my máme v klávesnici JEN žrádlo a pití..my jo
Baysha
taky nikam nejdu,navíc k tomu klouzání je mokro jak prase,takže jí zavázaná hnáta vydrží asi 2 fteřiny a dyš jí to nezavážu,tak se jí ta zas rozmrdá páč na 1 cm/2 je asi půl tuny těch vostrejch šutrů kerý se jí do toho samosebou nacpouNavíc stejně hnije f postel a přectírá klynyckou smrt abych náááhodou nedostala ten debilní nápat jít ven

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
chuděra Nána, ona má vlastně tu hnátu řízlou
Bajša momentálně chrní, ale nejpozději v jedenáct začne prudit, že by se jako mělo něco dít asi budu muset oprášit klikr, poslední dobou sem ho dost zanedbávala

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:28
- Nahlásit

Já mám naraženou kostrč. Vůbec ne od ledu, ale od podlahy. a teďka se musíme doklouzat do kopce na počtu a k vetoj, Trix má propadlý očkování.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:31
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem tu až teď, jseš tu ještě?

aah tohle je hrozný

Jestli mě pani slyšíte, co se domluvit na příští týden? Kdyžtak sim, sim smutně koukám, napište mě radši do tématu pro Ešusovou, bo tady žumpa udělá vhuuuš a zase to spláchne

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:31
- Nahlásit

Vidíte ho kluka žlutýho? To je hlavně pro Bayshu když ho vedle ještě nedostala:-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:34
- Nahlásit

Maky a Trix
hele nemohla by ses vjádřit k mý votásce před asi 50 stranama???
BrendaBenji
nejde to

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
mohla, ale jen když mi jí sem přepíšeš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:36
- Nahlásit

Maky a Trix
ale jen když mi jí sem přepíšeš.

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6521.html
ve 20.04

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
zavázaná hnáta vydrží asi 2 fteřiny a dyš jí to nezavážu,tak se jí ta zas rozmrdá páč na 1 cm/2 je asi půl tuny těch vostrejch šutrů
tak vřele doporučím toto:
URL
to jsou mílové boty, ozkoušené Cidlou, nachodil v nich půl roku skorem v kuse, neprosáklo to na fáče snad nikdy a ještě to má super povrchovou protiskluznou úpravu a myslím že úpokud koupíš jeden pár, tak bude mít Nána nadosmrti klid (a hlavně, pokud budou boty doma, tak už se jí nikdy nic nerozřízne na noze )
Cryse jsem teď kupovala neoprenky a hned je prošoupla pod tím největčím došlapnym bříškem, ale řízlá hnáta se jí taky stihla vyhojit, jen jedna z dvou zakousených bot je na votpis

Baysha
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
asi si sedím na vedení - nějak nechápu...

Alexa
Člen
- Nahlásit

Nazdař ledofky
hlásím že u nás silnice nekloužou, fšecko vostatní jo, svítí tady sluníčko a je krásně teploučko
davidkova renata
hele nemohla by ses vjádřit k mý votásce před asi 50 stranama???
hele a nebylo by jednodušší jí to znovu napsat????
bonc
gratuluji k jízdě pani

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
jak dlouho jí to takhle v průměru vydrží? Je to vždycky po hárání?

<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání