| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Eldoguero
jak mu tohle může někdo žrát
představ si, že jsi v nějakém oboru totální pakovikuňa. Třá v autech. Tvoje auto nejezdí jak by mělo. Dělá nějakou bliguli...třá při přeřazování na trojku prdí a poskakuje. Máš dvě možnosti - najít servis (výcvikáře) a zaplatit mu. Nebo sednout k netu a gůglit co to asi tak může být. Co si asi tak vybere obyčejný český člověk, který chce všechno vždycky zadarmo...Narazíš na rady velkoautopsíchologa. Vzpomeneš si, že toho člověka už jsi viděla v televizi a nedávno o něm byl článek v Blesku. To je ten velkej autolog co žije v garáži obklopený samýma autama. Je dobrej. Kdyby nebyl dobrej tak by přece nebyl v televizi a novinách....
Už to chápeš?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:35
- Nahlásit
Biluška
velkej autolog co žije v garáži obklopený samýma autama
tak taghle to je!!!! Tak já balim džípa a posílam ho na Vysočinu, aby mu Sám on změnil ypmryntynk a ta kreténská kára si konečně přestatala myslet že je Punto! Krabičku vyškubnu ze servisu hnedle bez placení na revers a pošlu jí tam taky, ať to mam na hromadnou slevu!
Chvála bohu Bilušce že mi konečně ukázala tu správnou cestu ze tmy!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:38
- Nahlásit
Biluška
proc si neco predstavovat? tady v diskuzi neni nikdo, kdo by vedle desenskeho,co se tyce praktickeho nakladani se psy, pakovikuna nebyl.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:46
- Nahlásit
Biluška
Hele, tohle všechno bych brala, jakože kdo fakt nemá tucha, že se k němu o tu radu obrátí, i když jeho metody prezentovaný např. v tý tv byly řekněme kontroverzní, ale přece reportérka říkala, že mu funguje, tak třeba jo... Tohle všechno ještě ok, ale když sednu k netu a čtu a čtu a čtu a dočtu se, že aby mi auto líp jezdilo, musím do paliva přidávat třeba ocet, a že když se mi zadře motor, tak onem autopsícholog ho vopraví jen obyčejnou výměnou oleje a tím, že třikrát voběhne autíčko proti směru hodinovejch ručiček. Když se dozvím, že tank je do terénu na ho... , páč je americký výroby a že mnohem líp se mi na louce plný bláta osvědčí česká tříválcová (invalidní) Fabie, tak můžu bejt totální autolaik, ale tohle už mi přijde prostě minimálně hodně moc divný.
Mám z toho všeho fakt pocit sektářství, nic víc
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:50
- Nahlásit
Eldoguero
Tohle všechno ještě ok, ale když sednu k netu a čtu a čtu a čtu a dočtu se, že aby mi auto líp jezdilo, musím do paliva přidávat třeba ocet, a že když se mi zadře motor...
pokud chces ocenit, co umi, musis ignorovat, co rika a casto bohuzel i radi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:53 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ahoj vsichniii haaazky vecer preejuuu
badanko venku saam
badynko ciha snehovi aportek a tvari se velice inteligentne
badynko na zacatku vychazky chtel zneskodnit osobu nastesti si pak vsiml ze to neni lump ale kamarad
skoda ze ale uz bylo sero a je to jaksi mazleeee
badikovo trista z mista za aportickem
a liska doma
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:58
- Nahlásit
tak já jedu, držte mi palce!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:58
- Nahlásit
bonc
držím, můžu i ve vaně?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:01
- Nahlásit
argosek
Jenže to je právě ten problém, nevím proč bych měla oceňovat něco co udajně umí, když tvrdí totální hovadiny. Pominu to, že bohužel učí podobný hovadiny i ty lidi, co k němu jezdí se něco se psem "naučit".
Navíc fakt nevím proč bych musela ignorovat co říká, beru toho člověka jako celek ne zvlášť mluvené a nedejbože psané slovo a zvlášť praktické hrůzy a nesmysly, které se psy provádí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:02
- Nahlásit
bonc
držím pani, držím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:04
- Nahlásit
argosek
tady v diskuzi neni nikdo, kdo by vedle desenskeho,co se tyce praktickeho nakladani se psy, pakovikuna nebyl.
mimochodem dle čeho soudíš?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:04
- Nahlásit
Eldoguero
tady u em celkem teplo mrholilo chvili jinak pohoda ..
koukam mate zajimave tema ale radsi se pozdrzim komentaru verejnych
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:08
- Nahlásit
ketty
asi víš proč, že
já dnes přečetla několik stránek z jedo "díla" a musela jsem zavřít pc, páč mi vzteky málem praskla céfka
ohledně počasí se máte pani, mě se tohle vůbec nelíbí, páč se to nelíbí psům a dítěti a tím pádem se nijak zvlášť nedá jít ven
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:11
- Nahlásit
tady neprší...proč?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:13
- Nahlásit
Eldoguero
ano ano jak rikam pokud ma nekdo nakou otazku at pisne na meil cii chce neco vedet vic bliz ale neodpovidam kazdemu a nevykecam taky vse
jojo a to jen ctes a nevidis ...
no to jo zatim uvidime co bude dal treba zitra bude naka destova kalamita
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
zas ňáká protekce, či co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:16
- Nahlásit
ketty
mě je to jasný, že realita je mnohem horší, ani nechci pomyslet, jak horší, je mi kolikrát dost na blití jen z teorie
já doufám, že zítra už bude počasí loepší, nechcu se nudit doma, i když zítra přijede další zájemce o štěňátko, ale až odpol. tak uvidíme, no
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:17
- Nahlásit
Eldoguero
Navíc fakt nevím proč bych musela ignorovat co říká,
nerikam, ze musis - rikam, ze musis, pokud chces ocenit..
mimochodem dle čeho soudíš?
soudim podle lidi, ktere znam (a u tech (vcetne me samozrejme) je ten rozdil propastny) - u tech, ktere neznam, se jedna o predpoklad, ktery samozrejme muze byt mylny. treba ses vyborna vycvikarka a umis dobre veci, ktere desensky neumi, ale velmi bych se divil, kdybys byla tak dobra jako on ve vecech, kterym se venuje.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:18
- Nahlásit
Eldoguero
no ....bez komentare
jojojo no byt lepsi nez dnes tu by to znamenalo zeby vysvitlo i slunce jako fakt bylo celkem hezky neska a udelal sem ralfovi radost nechla ho na zahrade samotneho a nezklamal neprekracoval plot a zustal na pozemku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:20
- Nahlásit
taky bych ocenila, kdyby byla zejtra obleva, chtěla bych jít se smečkou, jenže na tom ledě to je pitomý, mám skoro samý běhavce.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Jinak, aby jste byly v obraze jak u nás probíhá kalamita, tak na silnici z Frýdl. do Lib. stály auta už asi 50 metrů za cedulí konec Frýdl. a do některejch vesnic na trase se ještě teď není možný vůbec dostat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:26
- Nahlásit
tady leje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:27
- Nahlásit
kejtlinneee,oblevu ne!!!psi budou jak hovada,kdo to ma furt cistit???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:29
- Nahlásit
nemethova5
nj ty máš chlupatý v bytě , to je blbý, nejlepší je umrzlo ale néé led
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:30
- Nahlásit
Eldoguero
zas ňáká protekce, či
tak uš ne,uš prší a je to jeden let..su zvjedavé jak pudu ráno do háku..abych fstala ve 3 dyš tam chci bejt ve 4.
.P.S. normálně je to 5 minut
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:31
- Nahlásit
argosek
ale velmi bych se divil, kdybys byla tak dobra jako on ve vecech, kterym se venuje.
zvládnutí problémového zvířete si troufnu říct, že dokáže dost lidí na stejné úrovni. Jen většina z nich se ujme jednoho či dvou, páč maj rozum a co hlavně, tak u toho musej chodit do háku takže srovnat zvíře, případně mu najít další umístění problém není, ale nikdo je nebude hromadit a na jejich minulosti si budovat karieru za podpory medií. Takže se o takových pravděpodoně asi nedozvíš. Já pár takových znám a ani jeden si fakt nehoní triko tím, co dokázal, pže jim to příjde normální pomoct zvířeti i s problémovým chováním. Nečekají ódy na jejich dokonalost, ani mediální propagace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:32
- Nahlásit
kejtlinjj,jak je to omrznuty a tuhy,tak to jde a jak prinde ta sracka,tak to je des teda,kukla ses na moji skupinu chlupacu????
davidkova renatapani,nazujte si brusle!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:32 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
argosek
soudim podle lidi, ktere znam (a u tech (vcetne me samozrejme) je ten rozdil propastny) - u tech, ktere neznam, se jedna o predpoklad, ktery samozrejme muze byt mylny. treba ses vyborna vycvikarka a umis dobre veci, ktere desensky neumi, ale velmi bych se divil, kdybys byla tak dobra jako on ve vecech, kterym se venuje.
Zcela zodpovědně mohu prohlásit, že věci, které dělá Desenský já nedělám, nikdy jsem nedělala a nikdy dělat nebudu, přesto si o sobě nekriticky myslím, že ohledně psů mám s největší pravděpodobností lepší minimálně teoretické znalosti (např. stran reflexního oblouku, metodik výcviku, typů vyšší nervové činnosti atd.) a jejich praktickou aplikaci než on. Ale je pravda, že já nikdy žádného psa nevyléčím z rakoviny, ani epilepsie, nikdy nebudu s žádným psem mluvit v astrální sféře, nikdy nebudu o žádném psu tvrdit, že je krvelačná bestie a že já z ní udělám mazlíčka. Nikdy nebudu tvrdit, že výcvik je v podstatě k ničemu atd. atd. A mám takový pocit, že podobně jako já to má velká spousta pejskařů svičících na velmi vysoké úrovni (ti jsou pochopitelně výsledkově na tom lépe než já) a také velká spousta pejskařů zde...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:33
- Nahlásit
Crysadobrej vecir pani,krasne jste to napsala,ja bych to nenapsala lip!!!!jste fakt dobra!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:36
- Nahlásit
Eldogueromate u me bod!!!!!takykrasne napsane,ja uz se nevyjadruju,pac to by litli jen nadavkya nechci byt tady sprosta,na neci adresu,vsak me chapete,ne???
|