Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:36
- Nahlásit

Eldoguero
jééé teď ste ve zprávách
Crysa
Eldoguero
pěkně ste to napsaly děfčata

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:38
- Nahlásit

Crysa

Kde to mám podepsat
davidkova renata
pani je to fakt bych řekla až nebezpečný, i u nás to už začíná namrzat a v noci má mrznout, ráno budu trnout než muš dojede do práce

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
koukala jsem na tvou skupinu

Crysa
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Alexa
děkuji podrbu se za uchem a pám si pyškot

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:39
- Nahlásit

kejtlindobry ze????

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:39
- Nahlásit

Crysa
podrbu se za uchem a pám si pyškot
no a nezapomeň si kliknout

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:40
- Nahlásit

Crysato si dejte lepsi pamlsek,nez piskot.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:42
- Nahlásit

argosek
tady v diskuzi neni nikdo, kdo by vedle desenskeho,co se tyce praktickeho nakladani se psy, pakovikuna nebyl.
Původně jsem ti chtěla napsat, že vedle kohokoliv z téhle žumpy je Rudík totální pakovikuňa. Ale Eldorádo to řekla mnohem líp touhle větou nevím proč bych měla oceňovat něco co udajně umí, když tvrdí totální hovadiny.
Je mi úplně jedno co umí, nebo neumí. Nikdy jsem neviděla, že by předvedl cokoliv, co neumí každý dlouholetý pejskař. Zato jsem viděla (četla) takovou hromadu jeho neskutečných kydů až se mi z nich dělá šoufl Počínaje tachyonama, přes "učíte feny lhát" a konče tím, že dává naději lidem, jejichž pes umírá na raka nějakým přiblbým draksymunem
Pokud teda umí (cokoliv) tak proč nepředvádí to, co umí? Proč kecá takové neskutečné kydy?

bonc
Chvála bohu Bilušce že mi konečně ukázala tu správnou cestu ze tmy!
Když můžu tak pomůžu...kasička je na dveřích, při odchodu tam nezapomeň nechat pár drobných

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:43
- Nahlásit

nemethova5
to si dejte lepsi pamlsek,nez piskot.

nojo máš pravdu Crysa dej si tu játrofku jaks odpo pekla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:43
- Nahlásit

Crysa
Eldoguero
výstižně napsaný

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
tak uš ne,uš prší a je to jeden let..su zvjedavé jak pudu ráno do háku..abych fstala ve 3 dyš tam chci bejt ve 4.
.P.S. normálně je to 5 minut

Navrhuji ti následující řešení - hned za dveřmi si opatrně lehni na zem. Vleže se doplaz do práce . Ušetříš si spoustu pádů a modřin a budeš tam rychleji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:45
- Nahlásit

nemethova5
nazujte si brusle!!!!
neumim bruslit
Eldoguero
pani je to fakt bych řekla až nebezpečný
bych řekla že je to spíš fprdeli
Crysa
podrbu se za uchem a pám si pyškot
strč si sponku do zásufky a vem si ten jaterní mls cos upekla aš přídeš k sobě

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:46
- Nahlásit

Biluška
Navrhuji ti následující řešení - hned za dveřmi si opatrně lehni na zem. Vleže se doplaz do práce . Ušetříš si spoustu pádů a modřin a budeš tam rychleji
ty brďo ty dneska perlíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:48
- Nahlásit

Biluška

debiléééé sem se skoro zalkla kafem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:49
- Nahlásit

Biluška
hned za dveřmi si opatrně lehni na zem. Vleže se doplaz do práce

já bych chtěla bejt hat páč hat dyš de tak u toho leží
P.S. ale ne ten co byl chcíplej u vás!

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
tak se odměním pozityvním výbojem a Žumpovníkem čerstvym

Už jste paní apsolvovala to instruktážní výdejo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:53
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
kejtlin
Si schválně představte Renatu jak na schodišti zaujímá polohu "daun" a plazí se jak píďalka kolem Billy, pak přes silnici...všude kolem ní padají kolemjdoucí, lámou si nohy...přijíždí několik sanitek, jenom Renata se vytrvale píďalkovitě plazí vpřed

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:53
- Nahlásit

Crysa
Už jste paní apsolvovala to instruktážní výdejo?
twe sem se k tomu eště nedostala bo nemám gdy furt dřepim na foře bo ty jelyta furt drásaj! chystám se na to zejtra,stejně se nedoplazim do práce bo se zašprcnu hnet ve dveřích.su tučné jaxvině

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:54
- Nahlásit

Biluška
Si schválně představte Renatu jak na schodišti zaujímá polohu "daun" a plazí se jak píďalka kolem Billy, pak přes silnici...všude kolem ní padají kolemjdoucí, lámou si nohy...přijíždí několik sanitek, jenom Renata se vytrvale píďalkovitě plazí vpřed

ty si fakt degen, přijedeš mi vyčistit klávesnici vod kafe

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
su tučné jaxvině
si zase přibrala 200% na řasách, co?

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
super přectava

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Biluška
jenom Renata se vytrvale píďalkovitě plazí vpřed
právě že jsem si to představila už předtím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:56
- Nahlásit

Biluška

sis dala drakomora žes tak ftipná ne? hele a co nána???ta chodí samo se mnou,ale dneska jezdila jak fytypaldy bo měla zavázanou tu hnátu a přes to ygelyt kerej asi klouzal..to sem poznala podle toho,že byla víc na zemi než na nohou

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 19:58
- Nahlásit

to sem poznala podle toho,že byla víc na zemi než na nohou
takže jí zejtra nebude bolet noha, ale celá Nána

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:01
- Nahlásit

Mášenek mě včil totálně dostal Šmejdí po obýváku a hledá ovladač od bedny.
- "Lásko kam si dala ten ovladač" (v životě jsem ho neměla v ruce, páč on ho nikdy nepouští, ale to neva )
- "Viděla jsem ho u Rozi na kleci"
- "No tam byl....pak jsem ho měl v ruce...kam JSI HO DALA"

davidkova renata
sis dala drakomora žes tak ftipná ne?
Ne, to je moje přirozená intelygence prosím . Sem si zase četla ve slovníku a naučila sem se další slovo, heč

hele a co nána???
Se neumí plazit? Toš to máte dost mezery ve výcviku .Ber to tak, že včil máte spoustu příležitostí k tréninku

Alexa
ty si fakt degen, přijedeš mi vyčistit klávesnici vod kafe
Co řešíš, to se vsákne. A gdyby ne tak to vyfénuj . Hlavně to, kristepane, nerozebírej Já ji jednou rozebrala...písmenka sem ještě jakš takš dala dohromady. Ale jak jsou ty klávesy jako "scroll lock","page up" a tak... to byl horror. Nakonec jsem volala Impaktovi ať mi přečte ze svý klávesnice jak to jde za sebou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:04
- Nahlásit

Crysa
takže jí zejtra nebude bolet noha, ale celá Nána
to myslim už nastalo páč prostě nevopouští postel ani násilim)))
nicméně žumpo dotaz..
gdo byl Rakovicích,ví jak Nána vypadala..sem to přičítala jednak hárání a hlavně zátěži na jejíž intenzitu neni zvyklá a taky nikdy nikde nebyla takhle.Leč situace se opakuje..je prostě mrtvá..žádnej život,žádná štáva,venku chodí krokem a neochotně,nic jí neba ,táhne se jaxvině.Posledně jí to vydrželo 5 a půl tejdneNikdy to neměla,až ted na jaře a má to zas.Pyometru asik vylučuju i dyš samo nemám tacháč abych si to ověřila,ale je to prostě stejný jak tudle.Pokud by se todle vopakovalo každý hárání,asik bych jí hrábla do čaker a nesla tíhu vlastní viny atakdál dyk víte)))) co vy na to,máte s tim zkušenost: prosim makytryks aby se vyjádřila místo toho aby byla drzá vedle ba gurua

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
no pro jistotu jí zkus propláchnout betadinou a hnet si vobjednej drakoněco.
Teď ale vážně má to vždycky po hárání ni??? možná nějaká hormonální nerovnováha,asi bych šla do učení lhaní sama sobě, ale samo počki na zítra na Makyjovou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:07
- Nahlásit

hmm muš je velmi inteligentní-je ledovka která pokrývá i auta a on mikrovlnku postavil na střechu auta a ta jela jak na sjezdovce

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:08
- Nahlásit

kejtlin
on mikrovlnku postavil na střechu auta
tvojí nebo jeho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
ale tenkrát jsi dělala krevní rozbor a ten nic neukázal ne? bych byla asi v klidu

<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání