| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Nemohla v Prokopáku prostydnout "na spodek"? se tam docela dlouho postává a vy máte psy zaparkovaný venku mezi jednotlivejma kolama i když jsou jinak zvyklý v bytě. Bejt moje, tak jí dám teplej vývar s medem a citronem a na bránění s sebou aspoň alumatku pot prdel.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Alexa
tvojí nebo jeho
jeho
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Biluška
Co řešíš, to se vsákne. A gdyby ne tak to vyfénuj . Hlavně to, kristepane, nerozebírej Já ji jednou rozebrala...písmenka sem ještě jakš takš dala dohromady. Ale jak jsou ty klávesy jako "scroll lock","page up" a tak... to byl horror. Nakonec jsem volala Impaktovi ať mi přečte ze svý klávesnice jak to jde za sebou
Akorát mám ten dojem, že ympakt ti řekla, že má nojbůk a ten to má jinak.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
Crysa
hele to byste jí musely vidět, je to najednou lemra líná, nic jí neba, je vlažná i na obrany a má to teď podruhý po hárání. To si myslím že má něco jako falešku
kejtlin
jeho
no tak aspoň že tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Ahoj pipky, už su tu, déšť mi zlil celý auto, jela sem jako pán, ale cestou z parkoviště sem šla jako syfilitik.
Jesi je tu pan argosek, má u mě mikinu s výšifkou, opakuji, s výšifkou, měl by si ji vyzvednout, když už ji nebohý zaplatil.
davidkova renata
hele to by mohla mít falešku, co? Jak byla v rakovicích, vypadala, že už brzy zemře.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:13
- Nahlásit
Zdáár tak-z okolí-někdo vypustil všechny psy z ůtulku Uherské Hradiště do sídliště-posledního prej policie doposud loví. Pakůn je sfině vychcaná zneužívá mejch znalostí refleksních oblouků a preventivně vyčkává10až20sekund než cokoli udělá a nutí mě uvěřit,že má taký dlouhý oblouky,asi mu je traverzou zkrátím.Ináč tady velmi řádil organtýn naprůduchala sem mnoho kubíků sněhu na vycházce doufám že nebyl moc kontaminovaný nechcu vědět čím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:15
- Nahlásit
danajasa
ěkdo vypustil všechny psy z ůtulku Uherské Hradiště do sídliště-posledního prej policie doposud loví
ty woe si děláš prdel v noci to udělal nějakej zmrd v ústí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:17
- Nahlásit
danajasa
Alexa
To jsem četla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
já bych chtěla bejt hat páč hat dyš de tak u toho leží
No ale nezapomeň si sundar bačkůrky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Alexa
No tady to hlásili v rádiu tak snad se nepřeřekli o okres.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Gerda
sem šla jako syfilitik.
tagže doktorka ti lhala!
Alexa
kejtlin
Crysa
děcka nastydnutí bych neviděla jako variantu,samo to můžu nějak pořešit,ale tim to nebé,je to stejný jak tudle,úpa!Rozbor samo nic neukázal,ale v poho nejsem ,mě to šíleně sere,nesnášim takový projevy,to můžu mít bižónka(né vod darinky ty sou divoký) a ne vlčáka..sem zvyklá na magory ,potřebuju drajf a ten projev co má běžně,proto mám pracáka,sice na to nadávám,ale nic jinýho bych nebrala,prostě sem taková a chci takový psy.normálně je mám,jen ted a předtim ne..prostě ta čuba se nechová normálně..falešku nevim,no..hned okamžitě po hárání? jako mívá mírnou,ale bez psychickejch projevů,jen trochu nalitý vemínka..né ty vot vetamyksu,ty má uš crysa povješený na klice..Přece kurva takhle nebude vypadat 4 měsíce v roce???????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:20
- Nahlásit
Baico
já bych chtěla bejt hat páč hat dyš de tak u toho leží
ty si tak strašně moc blbáááááááááááááááááá )))))))))) máma moje má klávesnici od slanejch tyčinek už požvejkanejch!!!!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:21
- Nahlásit
Všichni co jste děsně ftipný,jste úplně blbý, páč jsem si vzbudila dítě a málem vyprskla pivo do noťasu davidkova renata
Pani tohle má naše stafordka každý hárání už víc než dva roky a k tomu má totální hluchotu, ne selektivní, ale totální, všichni to přičítají hormonům, páč jakmile se odhárá je opět normální, tedy v mezích normy stafordů
O betadině k drakoněco neuvažuju, ale o zásadním hrábnutí do čaker, dost reálně v poslední době, páč není stejně chovná. Navíc měla už 3 krát falešku, sice sama odezněla, ale nebylo to nic moc. Takže to vidím tak, že na jaře si budu asi silně zodpovídat narušení čuby. I když už mě napadá, že stejně narušená je, páč žere granule. Asi bych to měla dělat tak, jak jistý nejmenovaný chovatel českých horských psů, který čokli krmil v dobách "nouze" namočeným šrotem, páč se "někde" dozvěděl, že granulema psu vlastně ubližuje, a když teda neměl na maso, tak aspoň ten šrot, že
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
mohla bys jí prolejt tim gyndrakem, to se prej taky dává...jinak nevim, vypadá to jako by na dospělý kolena získala falešku hustofalešku...jen by fakt měla přijít trošku později a ne po třech tejdnech od hárání...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:23
- Nahlásit
danajasa
Pakůn je sfině vychcaná zneužívá mejch znalostí refleksních oblouků a preventivně vyčkává10až20sekund než cokoli udělá a nutí mě uvěřit,že má taký dlouhý oblouky,asi mu je traverzou zkrátím.Ináč tady velmi řádil organtýn naprůduchala sem mnoho kubíků sněhu na vycházce doufám že nebyl moc kontaminovaný nechcu vědět čím
Baico
to mi budou zábst nožičky...moje!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
Nemám šajn čím to je, ale Geta to má taky. Je úplně bez drajvu. Hárala před Vánocema.
impact
Akorát mám ten dojem, že ympakt ti řekla, že má nojbůk a ten to má jinak.
jo jo, pak jsem musela volat tuším ségře, abych to dala dohromady
Gerda
hele to by mohla mít falešku, co?
Nevím jak Nána, ale Geta falešku zaručeně nemá. Nána podle mě taky ne. Semo tamo někdo ze saních hlav falešku má a to se projevuje úpa jinak.
Alexa
ěkdo vypustil všechny psy z ůtulku Uherské Hradiště do sídliště-posledního prej policie doposud loví
ty woe si děláš prdel v noci to udělal nějakej zmrd v ústí
Budu doufat, že si Danajasa spletla Uh.hr. s Ústím, páč je obojí od Ú Páč essi ne tak je to nejspíš nějaký organizovaný geng
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:25
- Nahlásit
danajasa
Pani, ale to je v pořádku ten jeho reflexní oblouk, ve Vlčárech by byl za hvězdu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:25
- Nahlásit
Gerda
jen by fakt měla přijít trošku později a ne po třech tejdnech od hárání...
no když se podíváš na nakrytou fenu tak od cca 4týho tejdne se může začít klidnit a bejt línější páč je v půlce březosti, takže asi to souvisí.
Eldoguero
a málem vyprskla pivo do noťasu
to seš na tom nejlíp. Já mám v nojbůku kafe a gerda voslintaný sušenky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:27
- Nahlásit
Biluška
Budu doufat, že si Danajasa spletla Uh.hr. s Ústím, páč je obojí od Ú
no ale v tom ústí už odpo hlásili že je pochytali krom tý přejetý teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:27
- Nahlásit
Alexa
Eldoguero
no já do klávecnice minule prskla pomelo-nosem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:28
- Nahlásit
Eldoguero
Pani tohle má naše stafordka každý hárání už víc než dva roky
no tak to bych se posrala ..eště nejsem úpa zralá,mám blok dát úpa zdravýho psa rozřezat vlastně jen tak..nesnášim doktory,mám z nich fobyje,tagže to nebé jednoduchý,tíhu viny asi unesu dyš sem unesla dnešní nákup z Kaufu ,vo to nejde,ale víš jak..ted sem nasraná,ale pak bude čuba normální,mě se uleví a přestanu to řešit a v ten moment bych jí tam měla dát..to se mi nebé chtít,to je jasný bo žiju přítomností jako psííí
Gerda
jen by fakt měla přijít trošku později a ne po třech tejdnech od hárání...
nene,vona plynule přešla přímo z hárání hned!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:29
- Nahlásit
Alexa a fšechny ostatní čuňata
to seš na tom nejlíp. Já mám v nojbůku kafe a gerda voslintaný sušenky
Nedávno sem něgde četla, že při nějakým výzkumu přišli na to, že na klávesnici je víc bacilů než na záchodovým prkýnku. Uš vím, gde ten výzkum dělali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:30
- Nahlásit
Gerda
.jen by fakt měla přijít trošku později a ne po třech tejdnech od hárání...
A proc by nemela? perdelice Smrtka proziva harani ac planý jako naplneny. Cilize kolem 3. tejdne po zacne mit vykyvy hormonalni, bo se ji prece ty miminka usazujou v pupku, prestane zrat, slyset, tahne se jak lemra.. a tak to trva az do virtualniho jejiho porodu. Pak teda "porodi" a snazi se mlekem, ale to ji je rychle vyhnany z hlavy pohybem tela. Jen to obdobi mezi "vpichnutim a porodem" je na palici, bo je fakt protivna a brezi, ikdyz brezi neni. Taky se ji chystam hrabnout do caker, zaber a zeber, nekdy pristi rok.
davidkova renata
Zdravim soudruzko, mrdky bily tajou a ledujou, s Nanou pevny nervy, ted to bude trvat tra jen tech 8 tydnu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:30
- Nahlásit
kejtlin
Alexa
a me ji jednou posral liska to tu byl par dni nak ze zacatku byl to super nalez kdyz sem sla zapnout komp
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:31
- Nahlásit
Biluškaja tam mam rohlik a banan,vcera jsem vysavala klavesnici!jen jsem musela davat pozor at nevysaju pismenka!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:31
- Nahlásit
Gerda
Ještě k té falešce, naše stafina jí měla vždycky do dvou týdnů po hárání, nikdy dýl, nikdy dřív. Veterinář říkal, že je to možný i v tomhle termínu a ty projevy byly taky strašný, přišlo mi, že čuba je na tom prostě fakt blbě po psychický stránce a vždycky při hárání začne kulhat na jednu nohu. V okamžiku, kdy dohárá, kulhání ihned zmizí. Jakmile pomine faleška, okamžitě je opět šílená a tedy naprosto normální.
Je podle mýho dost možný, že je to tím háráním a blbou faleškou, pokud má v poho krevní obraz a nejsou na ni vidět nějaký jiný příznaky choroby.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:32
- Nahlásit
čus bus, co nového zde??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:33
- Nahlásit
kettya me ji jednou posral liska
tak taky nemusim mit vsechno!!!!mas bod jsi dobra!!a bylo to ridky,nebo tuhy???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Fifi
a nezkoušelas nějaký bylinky na to???? nebo nějaký hormony, něco jak je pro ženský, to bude pro čokle taky ne??? A co Pinďa Finist Jasný sokol pořád stejný???
ketty
a me ji jednou posral liska
no fůůůůůj to rači to kafe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:34
- Nahlásit
Fifi
uš to řešim,pani )))) gde jinde neš na foře ))))
jako víš co,falešky měla tamta brutál,nakonec jí museli 2 krát kuchat sražený mlíko,ale nikdy jim nemrdalo v hlavě..jen fyzický projevy.Jo a tamta venku stále hledala nějaké vývraty kam by to jako dala..to mi nevadilo,konečně se vode mě kousek vzdálila a proběhla se sama ))))
mrdky nevim esi tajou,ale je tu let ,ráno se mám plazit do háku jako hat nařídila biluše..mám trošek obavu z teho hat sem eště nebyla
|