| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
jídlo dostane až jako odměnu za výkon
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:46
- Nahlásit
danajasa
Aha, tak to on se možná mimo jiné tedy ptal asi i známýho v prasečáku. Prej totiž taky kupoval občas pytle se směsí, kdybyste mě zabily už si nevzpomenu na název, "startovací směsy" pro selata. Je to tak trochu nabytý hormonama, takže psi tímto zřejmě nahonili nedostatek ostatních živin, o živočišných bílkovinách nemluvě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
lítaly mrdky jak kolibříci
já to nečekal, takže jsem moc nestihla nadávat, bylo to asi nějak : Rambo, pomalu...a dopičeeeeeee!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:48
- Nahlásit
Gerda
já dělám všechno dobrý, protože aby mě to nebavilo, ztrácela bych tím čas a ve finále aby to nebylo k žrádlu to už by byl vrchl.
Až bude čerstvej kopr, tak ti jí udělám kastrol
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:51
- Nahlásit
Eldoguero
Ale je pravda, že já nikdy žádného psa nevyléčím z rakoviny, ani epilepsie, nikdy nebudu s žádným psem mluvit v astrální sféře, nikdy nebudu o žádném psu tvrdit, že je krvelačná bestie a že já z ní udělám mazlíčka.
vidis, to, o co mi jde, je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky - zbytek me nezajima. jeho rady, reci a casto ani metody obhajovat nebudu, ale na tom, co umi jeho dalsi projevy nic nemeni.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
a ve finále aby to nebylo k žrádlu
twe to je někdy hnet )))))))
zuzanarosakova
Rambo, pomalu...a dopičeeeeeee!!!!!
děcka du se svalyt,tramal sem si na rozdíl vot ympakta nevzala ))) tagže jako doufám,že se mi nebude zdát vo Tomcoumítoconigdojinejne
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
trochu nabytý hormonama
No a pak proč sou ty psi tak velký sfině tak sme to tajemstfí odhalili.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:53
- Nahlásit
Du taky dělat haji buci. Jedu zítra do Brna, takže budu, doufám, až večer. Dobrou!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:54
- Nahlásit
argosek
zvladnout "problemove" zvire zvladne opravdu skoro kazdy, ale pokud znas dost lidi, kteri to zvladaji na stejne urovni jako desensky, tak ti gratuluji. nejednou mi neco takoveho ruzni lide psali, ale nikoho konkretniho nejmenovali, tak treba ty budes prvni.
Znám lidi, kteří to zvládnou minimálně o třídu lépe a bez debilních keců.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:54
- Nahlásit
já to teda dneska vybírala 3krát a byla sem moooc sprostá..nahlas..sama sem tam byla a bylo mi to fuk,mrdky lítaly vzduchem jak kolibříci)))
Tak to je moc dneska jako.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:56
- Nahlásit
Gerda
to bude seks, kerýmu se řiká SMRŤÁK!
A nigdo na něj po mnoho let nezapomene
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:56
- Nahlásit
Biluška
Pokud teda umí (cokoliv) tak proč nepředvádí to, co umí? Proč kecá takové neskutečné kydy?
vzdyt to predvadi, jen to nenajdes na foru ani v jeho byt osobne davanych radach.
Je mi úplně jedno co umí, nebo neumí. Nikdy jsem neviděla, že by předvedl cokoliv, co neumí každý dlouholetý pejskař.
ja myslim, ze tady je dlouholetych pejskaru vice nez dost a veci,ktere jsou pro nej jsou samozrejmosti, jsou pro ne zcela nedosazitelne. treba ty prece jsi dlouholeta pejskarka, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:57
- Nahlásit
argosek
je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky
Myslíš sedalinem?
jeho rady, reci a casto ani metody obhajovat nebudu, ale na tom, co umi jeho dalsi projevy nic nemeni.
Jo tak essi je řeč o jeho oblbování lidí tak v tom je fakt jednička, to uznávám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:57 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
edit: to patřilo k ympakt a adydasce
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
A nigdo na něj po mnoho let nezapomene
tak to zcela určitě
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
dobrou s kobrou fšem, já jdu ještě chlastat
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:58
- Nahlásit
Eldoguero
Znám lidi, kteří to zvládnou minimálně o třídu lépe a bez debilních keců.
)
inu zeny
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 20:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
dobrou s kobrou fšem, já jdu ještě chlastat
si trapná, závidím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:00
- Nahlásit
argosek
vzdyt to predvadi, jen to nenajdes na foru ani v jeho byt osobne davanych radach.
Kde to teda najdu? . všude nacházím jen namachrované kecy v kleci. Poslední dobou je namachrované už slabé slovo, to co předvádí už překročilo veškeré hranice slušného chování
ja myslim, ze tady je dlouholetych pejskaru vice nez dost a veci,ktere jsou pro nej jsou samozrejmosti, jsou pro ne zcela nedosazitelne.
Už se opakuju, ale přesto - ano, co se týče jeho stupidních keců máš naprostou pravdu. Pro kohokoliv jiného je nemyslitelné, aby se ke komukoliv choval tak sprostě a přezíravě jako on.
treba ty prece jsi dlouholeta pejskarka, ne?
Ne, já jsem velkokynoložka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:00
- Nahlásit
argosek
vidis, to, o co mi jde, je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky - zbytek me nezajima. jeho rady, reci a casto ani metody obhajovat nebudu, ale na tom, co umi jeho dalsi projevy nic nemeni.
Aha no tak pokud je tohle myšleno vážně, pak mám taky jeden dotaz - kolik prosím psů zachránil před smrtelnou chorobou? Já jen informačně lékaři totiž humání i veterinární na to studují v základu 6 let a mnoho dalších let se učí a dodnes na to nepřišly ani ty nejlepší světové tými a hle Ruda spasitel
No to je výbornej fór
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:01
- Nahlásit
Biluška
Myslíš sedalinem?
Jo tak essi je řeč o jeho oblbování lidí tak v tom je fakt jednička, to uznávám.
ano,ano, ano..
tak si tu slepicky dale kvokejte a ja pujdu masturbovat. nashledanou
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
makrel
neboj, taky budeš brzičko určitě
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Myslíš sedalinem?
jako třá Badyho?? jak gestil důůůležitě že to zvlád levou zadní a naprosto f poho a vůbec prostě hlavně ne sedalinem a jaxem na jeho vlastním webu našla foto toho samýho čokla zfetlýho jaxvině s jeho textem,jak mu trošku dal aby to proběhlo v klidu, ))))) ta fotka je tam eště i s těma kydama )))..sem se voptala,ale nikdo mi nevodpověděl,jen tchoř tenkrát a to že prej neví bo tam eště nejezdil tehdá ))))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:02
- Nahlásit
Eldoguero
Aha no tak pokud je tohle myšleno vážně, pak mám taky jeden dotaz - kolik prosím psů zachránil před smrtelnou chorobou? Já jen informačně lékaři totiž humání i veterinární na to studují v základu 6 let a mnoho dalších let se učí a dodnes na to nepřišly ani ty nejlepší světové tými a hle Ruda spasitel
No to je výbornej fór
psal jsem, ze nejakeho psa zachranil pred smrtelnou chorobou?
nepsal, ze? tak proc mi pises neco takoveho?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:02
- Nahlásit
makrel
Co co?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:03
- Nahlásit
argosek
ja pujdu masturbovat
to je slovo chlapa!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:04
- Nahlásit
impact
já to teda dneska vybírala 3krát a byla sem moooc sprostá..nahlas..sama sem tam byla a bylo mi to fuk,mrdky lítaly vzduchem jak kolibříci)))
Tak to je moc dneska jako.....
tomudle jsem se smála
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:05
- Nahlásit
impact
lypka je přece nemocná a nemůže jít s adydaskou píti vajn. Bude jí blbě i bez chlastu, bo má bublavou hlavu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:05
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rum unske-carodejnice-proklely-vladu.html
Dámy přiznejte se, kdo to byl?
davidkova renatadavidkova renata
jako třá Badyho??
jj, přesně na toho jsem si vzpoměla. Ale myslím, že jich bude daleko víc.
argosek
tak si tu slepicky dale kvokejte a ja pujdu masturbovat. nashledanou
Příjemnou zábavu přeju a tady vám posílám nějakou inspiraci.
Mimochodem, štábní musí mít fakt nouzi když už do bitvy posílají tebe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
|