Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6300 . 6301 . 6302 . 6303 . 6304 . 6305 . 6306 . 6307 . 6308 . 6309 . 6310 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:39
- Nahlásit

Baysha
asi si sedím na vedení - nějak nechápu.
no nějak sem vydedukovala že se sem snaží nacpat totok, když o něj vedle tak usiluješ a furt nic

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:40
- Nahlásit

Baysha
to nepochňápneš dokud ten obrázek neuvidíš))

davidkova renata
posílám vám to pani emilem jooo, tak to zkuste ňák, já totiž tu v práci nemám ani rajče

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:40
- Nahlásit

Crysa
no neni vyloučený že gerda ještě nějakou tudle botku z páru má..vezly sme je tenkrát zdeně..může mi jí třá pučit dyštak,ale do tý doby asi stejně bé mít tu hnátu snad trošku srostlou..i dyš jí ted vobjednám,přde něgdy začátkem tejdne nejdříf a to si nepomůžu
Alexa
hele a nebylo by jednodušší jí to znovu napsat
pro tebe možná jo

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:41
- Nahlásit

Alexa
BrendaBenji
ajóóó mně napadlo, že je tam třeba ňákej vobrázek, ale i dyš sem to nechala dlouho načíst, tak se mi nevobjevil
heské

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:42
- Nahlásit

Maky a Trix
jak dlouho jí to takhle v průměru vydrží? Je to vždycky po hárání
začne to už při samotným hárání a minule to vydrželo 6 tejdnů,probrala se přesně v momentě vodchodu z veteriy kde sem nechala nějaký drobný,sviněNikdy to nemívala.loni na jaře v 5 letech poprvý a ted při dalším hárání zas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:43
- Nahlásit

BrendaBenji
uš ho vidim))) je čany

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:44
- Nahlásit

davidkova renata
Maky a Trix
možná blbej dotaz, ale nemůže mít pes taky něco jako sezónní depresi? teda vím, že v Emerice je to velká móda a lidem i čoklum na fšecko cpou Prozac po kilech, ale i tak...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
tak má asi PMS, ale ne pre, ale postmenstruační syndrom
hele, nevim. Můžeš jí meřit teplotu, jestli nemá nějakou virozu, protože v hárání se sníží imunita, takže mohla něco chytit. ale 6tejdnů na virozu je moc, to bude spíš psychickýho rázu. na falešku je to moc krátký... takže nevim.
Potěšila tě má odpověď?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:45
- Nahlásit

Alexa
no něco dost podobnýho, ale ten můj je lepčí a hejbe se....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:46
- Nahlásit

Baysha
jako sezónní depresi
na tu já jí ale seru! deprézi může mít leda tak laktační páč loni to bylo f květnu a letos v prosinci.Kdo jí zná,ví že to je normálně štastně tupý jedinec neustále a furt se na vše těšící a radující se..proto mi to sere bo se neraduje a netěší

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:48
- Nahlásit

makrel
jojo noo mam jezirko na zahradce v ledu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:48
- Nahlásit

Maky a Trix
Potěšila tě má odpověď
ani ne..co je krátký na falešku? dyk je to skoro 2 měsíce?
otázka je ,zda jí mám vybrakovat čakry nebo zkusit třá něco přírodního nebo nevim

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:50
- Nahlásit

davidkova renata
otázka je ,zda jí mám vybrakovat čakry

půl kila tachyjónu by to nespravilo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:52
- Nahlásit

davidkova renata
otázka je ,zda jí mám vybrakovat čakry nebo zkusit třá něco přírodního nebo nevim
no já ti nevim hele a co zajet na Vysočinu a dávat jí drakoněco, určitě by jí to zabralo, léčba by trvala cca 2 měsíce a pak by až do dalšího hárání byla naprosto normální

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
cos jí minule nechávala dělat za testy? napadá mě štítná žláza - i když ta souvislost s háráním mi k tomu nesedí...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:53
- Nahlásit

inu
Alexa
ste krávy s váma se nedá pracovat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:55
- Nahlásit

Baysha
napadá mě štítná žláza
ta mě napadla první,tu dělal,co eště nevim už,nechala sem to na něm,dělal i sono,taky nic

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
ste krávy s váma se nedá pracovat!

já za to nemůžu, já mám blbou socyjalyzacy

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:56
- Nahlásit

Dobré jitro, již jsem přiklouzána v kolbenku.

davidkova renata
botu žádnou nemám, objednávala jsem je po jedné a vezly jsme je všechny Zdeně. Mám teda botu, ale na Máňu, ty manmaťácký, co psala Crysa, mám taky, jenže to bude Nandovi malý. Nicméně ti vřele doporučuju dvě boty objednat, protože řízlej polštář se bude hojit fakt dlouho. Máš to zelenidlo? Co stahuje? To ti taky můžu dát, zbytek ještě mám, tu plnou flašku sme vezli taky můdr. Vlastně sme tam nechávali i ten kamenec proti krvácení. Eště udělám to, že ti půjčim botu od kámošky s tim brijárdem rozřízlym, on už je nosí jen kvůli měkký kůžičce po šití a má jich myslim hodně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:00
- Nahlásit

inu
já za to nemůžu, já mám blbou socyjalyzacy
tak chod víc do společnosti at to doženeš!
gerda
aha,sem zapomněla..to neva,ted stejně nemá cenu to vobjednávat,dyštak v pindělí aš se vyprtínám..co to bylo za velikost pro bobra?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
co to bylo za velikost pro bobra?
brala sem ty největší od manmatu i od barona, ty byly moc veliký, stačila by o číslo menší velikost.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Tobré deň, blbouni.

Dnes je tadyk nějak mrtfo. My jsme dnes oblekli vedení do kostýmu 3 králů a poslali jsme je koledovat, abysme měli peníze. Takže dneska je tadyk anarchyjééé.

Zítra musím jít taky žebrat. Dostanu nějaký haranty, budeme zvonit na zvonky a pět: My tří královééé dééééme k vááám...
Asi se propadnu hanbou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
nebo esli ti jde jen o ty šutry, tak skoč do lékárny a kup Náně fáč, takovej super samolepící, mě stál asi 45kaček a je toho několik metrů a z toho jsem Cryšpíně první dny nohu omotávala, v domění že je to jen na chvíli a bude to hned vyhojený (pak tu botu nosila 3 tejdny na zátěžový činnosti)
tady pro to maj úpa šílenej název URL

tady je i líp vidět jak to vypadá URL

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
tak chod víc do společnosti at to doženeš!

a co tam? Nechlastám a lidí se bojím...!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:10 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
tady je i líp vidět jak to vypadá
ty wogo 90 korun, to teda nevim essi do toho Davítková pude

pawLINka
Zítra musím jít taky žebrat. Dostanu nějaký haranty, budeme zvonit na zvonky a pět: My tří královééé dééééme k vááám...
škoda že nebudeš žebrat někde blíž bych si to nahrála a pouštěla v žumpě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:12
- Nahlásit

Zdar osoby tak co novýho?
Máme za sebou jednu silně adrenalinovou procházku s několika čokliky a jedním dítětem. Dítě mělo nepěknou srandu z toho,že se jeho matka imrvére válela po zemi a čoklici po ní skákali, myslíc si,že je to veliká legrace a nějaká nová hra na válení se v hnusných mokrých břečkách a loužích skrývajících led
Pravda, psi po cca 26 mém pádu pochopili, že to zřejmě zas až taková legrace nebude, páč jsem na ně ječela až vylez chlap z baráku opodál podívat se co se děje. Zřejmě jsem ho velmi zklamala, jelikož mí bojový bestije krvelačný mě nehodlaly sezřet anóbrž pouze děsně podupat a oslintat.
Výsledek - jsem mokrá od prdele až po vlasy, tak jsem to doma jen lehce opláchla sprchou, ale přijde mi, že z vany jsem lezla podstatně míň mokrá než z poslední louže
Poslední pád konal se cca 2 metry od baráku, dítě silně nevděčné se mi škodolibě tlemilo, psi už se drželi dál, pochopili, že su fakt nasraná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:16
- Nahlásit

Crysa
úpa šílenej název
to jako jo..sem f první chvíle četla cezetfáč))))))))))))))))))
pawLINka
Zítra musím jít taky žebrat
taxi di ale jinam než my!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
cezetfáč
blbáááááááááááááá mocinkiiii )))

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:30
- Nahlásit

pawLINka
hllavně u toho nikoho nebal, znáš se, ne?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:31
- Nahlásit

Gerda
blbáááááááááááááá

= bakayarou

Gerda-san, oboete kudasai!

<< 1 ... 6300 . 6301 . 6302 . 6303 . 6304 . 6305 . 6306 . 6307 . 6308 . 6309 . 6310 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání