| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:31
- Nahlásit
ketty
ale me se libi ty s kratkou
mě se líbě ty co makaj
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:35
- Nahlásit
danajasa
Pani, muš nebyl v prácu teďka, páč se flákal doma, dnes teda byl, ale neměl na nic čas a dotyčné psovody neviděl. Nebojte pani, myslím na vás, jakmile něco zjistí hned vám to nabonzuju. Ale do té doby zakupte elektriku, ostnáč, lanko, obé ve dvojím provedení nasaďte psu na krk a do slabin a při každém kroku prevntivně flákněte pakoně traverzou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:36
- Nahlásit
Eldoguero
Ebony
Podmínka je, že musí mít podsadu a nesmí se křížit mezi sebou a na výstavě budou mít zvlášť třídy.
Tak to u nás je to jedno. U bílejch se smí křížit krátkosrstej s dlouhosrstým a i na výstavách jsou dohromady. Jen na českej klubovkách se posuzuje každá varianta zvlášť.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Eldogueroprevntivně flákněte pakoně traverzou
To bude problém páč ta sfině sebou preventivně flákne dycky vo zem sama tak jak to někdo natočí mě zavřou že sem ho zabyla několikrát po sobě a pakoně prohlásí za nesmrtelného(sice sem z tohoto zlozvyku vytloukla pěkné odložení na dálku,ale u nohy to vypadá blbě kor dyž u toho aj zavře oči)
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:43
- Nahlásit
Eldoguero
chaa taky dobryy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Eldoguero
Ale do té doby zakupte elektriku, ostnáč, lanko, obé ve dvojím provedení nasaďte psu na krk a do slabin a při každém kroku prevntivně flákněte pakoně traverzou
a co kousnout do čumáku??aby vjeděl jako..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
paní kdy chodíte kousat?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
Eldoguero
Ale do té doby zakupte elektriku, ostnáč, lanko, obé ve dvojím provedení nasaďte psu na krk a do slabin a při každém kroku prevntivně flákněte pakoně traverzou
...
jo a jeste holky musite koupit letaciciho cestmira abyste vedeli ajk spravne na to to je nejduulezitejsi kdyztak muzu poslouzit durmanem dobra kytkla sou zni vyborne caje i leciiii jen teda kdyz se prezene vyluh niic mooc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
Pani zítra v půl jedný u vás, ju?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:53
- Nahlásit
co kousnout do čumáku??aby vjeděl jako..
davidkova renata
Pani to by sebou okamžitě flák vo zem a kopnul mě do řiti(prej prapakoně dyž byly v ouzkých tak sebou mrskli na záda a vykopli zadní kde maj ty paspáry a rozpárali nepříteli břich)Páč pakůn je neagresivní v jádru kousnout si mě nedovolí tak aspon kope dyž je v těch ouzských,už máme dohodu-já nedělám 4ůkony po kerejch kope a von zato sebou nemlátí vo zem jak mokrý tele.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:55
- Nahlásit
danajasa
To bude problém páč ta sfině sebou preventivně flákne dycky vo zem sama tak jak to někdo natočí mě zavřou že sem ho zabyla několikrát po sobě a pakoně prohlásí za nesmrtelného(sice sem z tohoto zlozvyku vytloukla pěkné odložení na dálku,ale u nohy to vypadá blbě kor dyž u toho aj zavře oči)
To je blbý pani, tak v tom případě zakupte elektriku, odstnáč a lanko v trojím provedení a vše pořádně utáhněte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:56
- Nahlásit
Nazdar paka, už máte dlouhou srst? A ste uznaný?
Stala se smutná věc, volala mi kámoška - ta od koní, jak má Keníčka psa - že jedou akorát z veteriny, že Keníček má nádor na slezině. Nádor má dvě a půl kila. V pindělí jdou na otevírání studánek, podle nálezů z biochemky se vetoj nezdá, že by to někam metastázovalo, zdá se mu, že by mohl být zapouzdřenej, nicméně vyndat ho musí, hrozí to prasknutím. V pindělí večer se uvidí, jestli je to ohraničený, bude se operovat a vyndavat, jestli ne, Keníčka už neprobuděj. Řikala Šindelářoj asistentka, že je peklo, kolik je těch psích nádorů, že každej den min jeden vyndavaj, že si nepamatuje takovejch rakovin, zejména prý u fen na mléčnejch lištách a dámskejch orgánech. Ach jo, doufám, že Keníček bude odoperovanej a přežije to. Je stejně starej jako Máňa. Je to velmi venkovní pejsek, i když má domeček v baráku, chodí spát do sena ke koním, nebo se prochází, nebo je ve velkých mrazech násilím udomácněn, ale v bytě nebejvá, a když přijel na sídl k nám na návštěvu, ihned věděl, že má jít spát do postele, naprosto přesně si lehl na místo, který jsem mu připravila, páč kámoška přechrupkávala u nás a Keníček dostal pelíšek vedle ní na rozkládací pohovce. Máňa z něj kupodivu měla radost. Musíte v pondělí večer držet Keníčkoj palčáky!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
co kousnout do čumáku??aby vjeděl jako..
Ano, ano, samozřejmě a pak hned votočit na záda a zblízka zařvat do ucha, aby jako věděl úplně na furt
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Gerda
Musíte v pondělí večer držet Keníčkoj palčáky!
To samozřejmě budeme!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Gerdadrzim pesovy pesti,at to ma ohraniceny!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Eldoguero
Ted ste mě ůpa navnadila na myšlénku,že zajedu s pakůn tenjehožjméno atd vemu kameramana a řeknu at zkusí ty 4ůkony tipuju,že žádný pes se zatím nepokusil ho zkopat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:01
- Nahlásit
Gerda
jejej todle je des urco budem drzet tady vsichni i s hadama a jinou haveti co tu maaam at ej to ok
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:01
- Nahlásit
Gerda
paní budu držet, ale takové věci tu ani nepyšte, mám zkaženou náladu, my jsme taky měli kdysi Kenyho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:03
- Nahlásit
Gerda
Je to v prde... pani, ráno mi psal kamarádka, že jim umřel malej knírač na raka plic. Na to samý mi umřela loni 29. 12. Argentina v 7,5 letech je toho fakt požehnaně, určitě víc než bývalo, stejně, jako u lidí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:03
- Nahlásit
Gerda
Paní my budem taky držet pakůn aj těch šest prstů na zadních.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:06
- Nahlásit
danajasa
Ted ste mě ůpa navnadila na myšlénku,že zajedu s pakůn tenjehožjméno atd vemu kameramana a řeknu at zkusí ty 4ůkony tipuju,že žádný pes se zatím nepokusil ho zkopat
A to je vážně výbornej nápad a preventivně bych mu klidně podala trochu nějakého odvárku, jak psala ketty, jako aby pakůň viděl dva, tři tyjejichžjméno... to bude teprve sranda
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Eldoguero
A to je vážně výbornej nápad a preventivně bych mu klidně podala trochu nějakého odvárku, jak psala ketty, jako aby pakůň viděl dva, tři tyjejichžjméno... to bude teprve sranda
urcite by byla maximalniii
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
no vono životní prostředí asi nemá vliv jen na lidi, že...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Jste hodné, budeme držet všichni.
Eldoguero
Kolik si dnes přijelo lidí pro růžové kulky? Už máš zamluvíno všechno? A kratochvílka si taky bere? ))
danajasa
vy furt eště neumíte cvičit s tim poseronem? A už ho aspoň bijete?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Eldoguero
Gerda
je toho hrozně moc, zatím mě nikdo nepřesvědčil že to nemá spojitost s granulema
Keníkovi samo držím palečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Eldoguero
pani, ráno mi psal kamarádka, že jim umřel malej knírač na raka plic. Na to samý mi umřela loni 29. 12. Argentina v 7,5 letech
voni prej ty nádory metastázujou do plic a jater primárně a že se umírá zejména na ty metastázy, ale to je věc jedna pani povídala, počkáme si na bijochemičku tryksovou, aby řekla. Je mi líto kamarádky - neveme si od vás růžováka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Gerda
jak má Keníčka psa - že jedou akorát z veteriny, že Keníček má nádor na slezině.
ten Keníček?????? o jéééé
Eldoguero
, aby jako věděl úplně na furt
moooc blbá )))
Baico
jo f půl jedný
brezen2008
o víkendu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Gerda
držím fšecko, co mám, ach jo, proč musej ty rakoviny bejt
danajasa
Pani, zajeďte za NÍM, neb jest velmi mouder Dnes sem byla poučena Jakási kočka tam řešila svýho jorka, co jí očůrává linku, a psala tam, jak si jork přinese hračku a ona si s ním de hrát, jork si řekne a ona s ním de ven - a když ona za ním přijde s hračkou, tak na ňu zvysoka prdí. Tak sem napsala, že mám dojem, že tomu jork u nich tak trošku šéfuje. No a Velký mně sprdnul, že su úplně mimo, že nejde o šéfování, ale o "typické polidštění, respektive vyvýšení psa na úroveň lidí". To su ale blbá, že mě to nenapadlo hned
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:12
- Nahlásit
makrel
jaký prostředí, šak náš prezident říkal, že lidstvo prostředí negativně neovlivňuje
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:15 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Eldoguero
na raka mi umrela lara ((( a ve 3letech ......
kde je vlcackova porad hleda lezaky v utulku mi jeden ted vyskocil na fb Fotky na zdi
Píďan (10let), je kříženec středního vzrůstu. Strávil v útulku do dnešního dne n...euvěřitelných 8 let !!!!!!! Je to klidný a hodný pejsek a přes to o něj dosud nikdo ani pohledem nezavadil !
celej vlcacek taky a ladil by i s tou sabii od bilus
|