| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:13
- Nahlásit
impact
Stojí mu uši A to nesmí . Fascinuje mě kvalita fotek co ti lidi k těm inzerátům dávají . Kurňa to je takový problém toho psa vyfotit nějak hezky, pokud možno v postoji?
A jak ji uváže u kliky, tak ti dovezu na měsíc nudlí komando v čele s vrchním ošukávačem Máfem a vrchním lidožroutem Gájou.
Ale jo, pošli je, zkrmím je a ušetřím . Gagu Bacilu radši skrmím hned, až vyroste tak bude nebezpečná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:16
- Nahlásit
Ebonydiky za info!jak jsem hledala tak jsem hledala v PPČ,nic jsem nenasla,neco jsem nasla na webu,ale bylo to anglicky a jen cesky par radek,to co jsem tu davala,ze od 1.1.2011 je uznana dlouhosrsta varianta do chovu i se zadanym titulem CACIB a ty krizeny varianty,ze nesmi byt mezi sebou,tot vse,moc diky,takze normal budou v klubu nemeckych ovcaku?dik za info,jestli vis neco vic.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:18
- Nahlásit
Zdááár sem velmi nasrána z ááá protože ste nebohu Davídkovic včera posílali do hokny plíživým píděním a mě se CELOU NOC zdálo,že se musím plíživěpídit bahnem a kapradrostem plným krokodýlů a na konci sem měla zastřelit3mymozemštany dvoumetrové páč sem trefila akorát dva tak jak po mě šel ten třetí taksem se zbudila zborcená smrtelným potem čímž pádem se na mě přilípla duchna tak eště3sekundy po probuzení sem myslela,že su furt f tom bahně a málem mi PRDLA CÉFKA!!!!Za bééé sem si neska koupila velmi drahý škrpál značky polartech a po půl hodině sem zjistila,že můj bigfůd jest velice mokrá akorát nevím esli se mi potil hnát zevnitř nebo do nich TEČE asi mi prne eště křečák z toho.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:19
- Nahlásit
makrel
Jedna kámoška vedle druhé Že jo? Taky mi to tak připadá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:22
- Nahlásit
čus kuplířky,simvás sou eště palačynky a makovej závin???????????????????????????????? a neřikejte že ne!!!!!!!!
danajasa
uš to nehul )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:23
- Nahlásit
danajasa
buď ráda, že ses s nikým nelíbala
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:29
- Nahlásit
nemethova5
jo úplně normál patří k německýmu ovčáku a budou v klubu, potvrdil mi to i prezident klubu, ale protože k tomu nemají zatím žádné "prováděcí" informace, tak to asi nechtějí moc šířit, nebo nevím, protože jakmile FCI změnilo na základě žádosti němců standard, tak se jím musí všichni řídit. Délka chlupu na to nemá vliv, na druhou stranu mě teď vylínala chlupatá Julča, tak vůbec nevím, do který kategorie ji mám zařadit, protože když jí oškubu pár chlupů na uších, tak vypadá jak obyč. ovčák Ale já jsem třeba teď nainzerovala chlupatou fenku s tím prohlášením a ještě ten den byla prodaná a dalších pět lidí volalo.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:31
- Nahlásit
Ebony
Nazdárek, pani, ta fotka je krásná!
Ale těch dlouhosrstejch vlkošeďáků se snad nedočkám )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Ebony
jen to bude zajímací v tom, že když krejt chlupatý chlupatejma, kde sehnat krycího uchovněnýho psa, pokud bych se třá rozhodla letos uchovnit chlupatou čubu (teda myšleno jako, páč žádnou chlupatou ani jinou fenu NO nemám). Takže myslím že ten, kdo má nyní doma chlupatýho NO před uchovněním, tak se ukreje ten pes k smrti!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:35
- Nahlásit
Ebonyja prave myslela,kdyz uz je v PPČ rozhovor s panem šiškou,ze se jako k tomu nejak vyjadri,nic ticho po pesine,mas recht!nebudou to asi chtit sirit a me to bylo hned jasny!hele tak to je super!jsem rada,ze jsem se ja i nekolik mych znamych dockalo,pro nas dobra zprava,jeeee a co to je za hunaty mimi,to je tuze peknyyyyy!!!!jestli mas fejs,utvorila jsem skupinu dlouhosrsti nemecti ovcaci,no hele amin taky neni hunac jak hajan,jen tu hlavu ma bricho,tot vse.joooo a jinak hunaci jdou jako upa prvni na odbyt,vim od lidky jerabkove,ze jeste lidi volali celej tejden a ona uz mela chlupace pryc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovámusis rict ebony,ja to nemuzu jaksi najit,mas fejs???
Crysapani po hunacich je desna poptavka!!!v rakousku nebo v nemecku je to spravne staronemecky ovcak a tam stoji stendo osmnact az dvacet tisic,pac jsem volala do jedny chovky s kamoskou a ona prekladala,bo ja jsem na reci antitalent,je to sice dost a ja bych tolik nedala,kdyz u nas jsou nadherni chlupaci a dost jako zatracovani,doufam ze se to zmeni!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:41
- Nahlásit
Crysa
tě pyc,uš sem u žhavý noci s manžílkem.-))))) a ten milý pejsek stále nenalezen.-((((( neva že to dovalim až příští tejden bo to nestihnu dokoukat??? děcko zabralo tývý s nějakým debilním spotem bo co
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:43
- Nahlásit
Crysa
tak se ukreje ten pes k smrti!
No třá u pakůnu je takový jeden statečný dokonalý pes opravdu je dokonalý ovšem včíl je velká část příbuznejch páč je ve velmi mnoha rodokmenech(připomíná mi to Čapkovu pohádku o fokslících-všichni foksli sou po tom jednom co přišel o ocásek víš Dášenko )cěmuž sem velmi ráda páč časem se dostane i na ty škaredé nepříbuzné vobludy takže pakůn má výhledově jisté naděje že jeho gen vychcanosti půjde do světa.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Fejs nemam A nebo nemáš nějaký www stránky známý? Jako dlouhosrsťáků?
|
Ebony
Člen |
- Nahlásit
Crysa
Lucie Kratochvílová
pojďte vedle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:45
- Nahlásit
Ebony
Kaaam?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
pryč vocaď
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:51
- Nahlásit
makrel
pryč vocaď
debilééééééé
co dutinky už vodduněly?????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:53
- Nahlásit
Alexa
co dutinky už vodduněly?????
skoro, ale už mám chuť na vajno, tak je to na dobré cestě
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:07
- Nahlásit
ketty
joo to znam udelm ti cenu a bude to dvakrat tak drazsi
nooo, přesně tak
voeeeeeeeeeeeee Eldoguero
nemethova5
supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ale me se libi ty s kratkou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:11
- Nahlásit
ketty
cus cus, co v to pondelí, budeš moct venčit?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
zdar paní, je vám blbě? je pátek a já sedím doma
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
hoooooooooooooooooooooooooooj jasne jasne budu budu pocitej smenou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:16
- Nahlásit
makrel
zdar paní, je vám blbě? je pátek a já sedím doma
já jsem taky doma, ale dávám si vínko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky si dám, když už tu musím sedět. půjdu někam nejdříve příští sobotu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:18
- Nahlásit
ketty
super, tak ve 12, ju?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:20
- Nahlásit
makrel
zuzanarosakova
jojo jasne uz si pisu doufam ze to enbude klouzat
taky bych si dala viinko ale nemuuzuuu beeeeeeeeee...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:21
- Nahlásit
Ebony
ale houby, je to už půl roku vyvěšený na německým klubu NO, že od 1.1.2011 FCI schválilo dlouhosrstou varietu NO. Žádný nový plemeno, žádnej novej klub. Jen varieta přidaná do původního standartu. Podmínka je, že musí mít podsadu a nesmí se křížit mezi sebou a na výstavě budou mít zvlášť třídy. Takže de facto něco jako belgičáci.
Tak nějak jsem si to myslela.
Však jsem psala, že musí mít podsadu.
Jinak dík za info
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:30
- Nahlásit
danajasa
o třá u pakůnu je takový jeden statečný dokonalý pes opravdu je dokonalý ovšem včíl je velká část příbuznejch páč je ve velmi mnoha rodokmenech(připomíná mi to Čapkovu pohádku o fokslících-všichni foksli sou po tom jednom co přišel o ocásek víš Dášenko)cěmuž sem velmi ráda páč časem se dostane i na ty škaredé nepříbuzné vobludy takže pakůn má výhledově jisté naděje že jeho gen vychcanosti půjde do světa.
Tak pani buďte v klidu na Slovensku je jistý import, krevně prý super, pominu to, že má předkus a už ve dvou letech byl flekatej jak dalmatin, hlavně už ho dvakrát vyhnaly prasata z lesa, no ale páč je to import, tak nakryl půlku tamních fen a něco málo i u nás. Tak nějak mě napadá, jak to za 2- 3 roky bude vypadat, asi se z toho po...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:30
- Nahlásit
Eldoguero
Pani jak to dopadlo s těma válečnýma pakoněma?Mám jít koupit větší traverzu a eletriku?Nebo to pípo složit "po francouzku" (tydebilekemzaskurvalezešmášbyttady)
|