Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6300 . 6301 . 6302 . 6303 . 6304 . 6305 . 6306 . 6307 . 6308 . 6309 . 6310 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:13
- Nahlásit

Gerda
co mám Makrel ukázat?
To je divný, já fakt myslím, že mám modrej. navíc je v autě, tak se ani nemůžu podívat. Ale úplně jsi mě zmátla, teda.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
ty nemáš doma betadýnu a drakoněco????..to pomáhá..určitě!! musí!
no, jo co já vlastně plaším, jasně, že mám betadýnu sem s ní vomejvala čubě nos a tlapky jak měla ty baktérie, ale drakoněco nemám, stačí betadýna jako první pomoc na několikanásobnou zlomeninu?
Jsem v klidu du pustit vořechy na dvůr ať se tam třebe umlátěj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:14
- Nahlásit

Gerda
můžete si to ukázat spolu?

další skandál na foře? )))
Maky a Trix
jako sakra, tak mě někdo pochvalte, že používám metodu zatloustnutí.
chváli chváli chváli

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:15
- Nahlásit

davidkova renata
vidíš, že to jde. jsem ani nevěřila, že by ve dvou letech mohl přibrat ještě tolik a přitom nevypadat vůbec tlustě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Eldoguero
du pustit vořechy na dvůr ať se tam třebe umlátěj
jistě a dyby se to náááhodou nepovedlo(špatným použitím třá) taxi pořídíš nový..třá z mykroazylu tamjen sou samí mazlícíííí)))

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Maky a Trix
máš mi ukázat, co vyrábíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Maky a Trix
co mám Makrel ukázat?
chce vidět, co rukoděláš a něco si u tebe objednat, tak jí nějak navnaď jako zákazníka, oblek tryksovej ešče neviděla. A vim 100%, že mám červenej domek s modrejma okrajema. Mám to tu i někde nafocený. A ten pelíšek dovnitř by měl mít trošku zvedlý okraje....jesi mi rozumíš, jak to myslim....jakoby vanička...asi se vyjadřuju špatně....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:18
- Nahlásit

makrel
jo ták. To je trochu těžký. Já vyrábím psí oblečky, psí pelíšky cestovní, obojky, vodítka a od posledního žumpa závodu dokonce i pytlíky zdobené metodou decoupage.
pelíšek a voblek se daj najít tady
http://picasaweb.google.com/Makysek.Rybaru
úplně nemám žádnou nabídku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:19
- Nahlásit

Gerda
vyjadřuješ se dobře. Chápu to. Mám pro tebe už dva pytlíky, cos chtěla pro mamku, ještě seženu další, jo? Chceš to teda nějak nazdobit a popsat na to koření?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:26
- Nahlásit

Maky a Trix
super! Chtěla bych to bez zdobení, protože jak se to bude muchlat, to zdobení by se oloupalo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:27
- Nahlásit

davidkova renata
jistě a dyby se to náááhodou nepovedlo(špatným použitím třá) taxi pořídíš nový..třá z mykroazylu tamjen sou samí mazlícíííí)))
Ano, ano, ano Velký pan Dozák bude mít radost objednejte mi tam tak tři čtyři mazlíky pro Argoňu na hraní, v září bude mít narozeniny, ale klidně mu to šoupnu na jaro

Gerda
Hele, ale to já bych potřebovala vidět aspoň, jestli se dá normálně používat při cvičení, jináč je mi na prd a bych chtěla vidět výšivku a jaký jsou barvy, jinak takhle na blind do toho nejdu

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:31
- Nahlásit

Gerda
, že blbec je jaró

blbec je ale právěže baka

oboeru = pamatovat si

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:32
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, ale to já bych potřebovala vidět aspoň, jestli se dá normálně používat při cvičení, jináč je mi na prd a bych chtěla vidět výšivku a jaký jsou barvy, jinak takhle na blind do toho nejdu
tomu naprosto rozumim, půjde to na domluvu žumpistů, inspirací jsou ostatní výcvikový vesty, musí být spousta kapes, poutko, bude se domlouvat, jestli bude límec či kapuce, barvy se domluví - kombinace či jednobarevná - domluví se zateplení, tzn období na které má být určená, výšifka se bude navrhovat u nás, až se mi vrátí kolegyně ze zélandu, pokud bude chtít každý výšifku jinou, bude to děsně drahé, takže nejspíš jen naší klasickou kadibudku, či portrét plemene, ale to by se asi vybralo pár plemen, který by se v určitym nákladu rozvyšily, což je nejspíš kravina. Prostě je to určeno do kolekce žumpavýrobků, takže to bude na domluvě se žumpistima. Naše první výšifka, na ty mikiny, dopadla krásně, vyšilo to i tenký linky a čitelně datum i veškerý nápisy. Na cvičení se vesta musí dát pužít, neboť proto ji děláme, resp budeme dělat, pokud nás bude dost, teď už jsme na 13 ks, což je inaf.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:35
- Nahlásit

inu
blbec je ale právěže baka
jaró je taky ale nadávka....jenže vy ste sdělaná, tak to sem to popletla...ach jo. Pamatovat si...hmmm, to už si budu pamatovat. A jak by se to vytvořilo s nasai? To je rozkazovací, že jo? Oboete kudasai a Oboe nasai?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:40
- Nahlásit

Gerda
jaró je taky ale nadávka.

yarou (bože, kdo vás, pani, učil to zparchantělý rómadži? ) je spíš něco jako lotr nebo neřád a dohromady s baka pro to anglicky mluvící lidé používají výraz "asshole".

s nasai
??? Co chceš vyjádřit?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:40
- Nahlásit

Gerda
dík pani, ste uznalej čék

davidkova renata
se fakt bojim, že bych jí dala vlastně "jenom tak" kuchnout a pak by z toho měla psychický či fyzický následky, třeba pochcávání, to by mě mrdlo, by mě už definityvně jeblo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:45
- Nahlásit

Gerda
Hlavu argentiny mi asi nikdo nevyšije, co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:46
- Nahlásit

Holky, tak mi někdo z Troji VYFOUK VLČÁČKOVOU!!! Včera tam už nebyla v noci a ráno mi řekli, že je vydaná. Tak se teda fofrem přiznejte, kdo to byl. Zítra jedu do Práglu a chtěla jsem jí nabeton vzít!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Vlčáčková
VYFOUK VLČÁČKOVOU

tak to je k nasrání!!! chceš jinou vlčáčkovou???
Pavliii
třeba pochcávání, to by mě mrdlo,
no tamta se připochcala po letech až cca párkrát,ve spánku,nestálo to za řeč ani mi nedocvaklo,že by to mohlo bejt tim..ale kámoška dochtorka co kastruje furt a všecko dala boxerku po prvním hárání..od tý doby bere jakési vyrovnávací hormony a pochcává se tak,že v zásadě žije v kleci na novinách..tak to mě poser záda
jako mě hlavně sere že jako nevim jak jí je,esi jí neni smutno,nemá depku,nebolí jí celje pes jako mě dyš mám krámy..prostě esi nemá nějakej diskomfort

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:55
- Nahlásit

inu
bože, kdo vás, pani, učil to zparchantělý rómadži?
žumpa.....)))

asshole
oo krásná nadáfka! To si taky zkusím zapamatovat.

s nasai
??? Co chceš vyjádřit?

nasai jako rozkazovací způsob bez slušnosti. něco jako když jsem mlynářská chasa a vy mě bijete karabáčem a křičíte na mě - pamatuj si to ty asshole....jesi teda nasai rozumim správně, o čemž už teď pochybuju ))

Eldoguero
Hlavu argentiny mi asi nikdo nevyšije, co
hlavu ne, ale růžový kulky tam mít můžete.

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:56
- Nahlásit

Vlčáčková
tyyyyyyyyyyyyy voeeeeeeeeee to ej pech tak si vemes neco jinyho psu je co potrebuji domov ...
Eldoguero
jaa to tu napsat musiiim vis ze mi bylo usilovano o zivot jako seeem mooooooooooooooooc dobraaaaa sem to ustaaalaaa bez der

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:57
- Nahlásit

Gerda
hlavu ne, ale růžový kulky tam mít můžete

moooooc blbá)))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je k nasrání!!! chceš jinou vlčáčkovou???
Je to k nasrání. A je to už poněkolikáté. Vždycky je někde nějaký neumístitelný ležák a když o něm začnu uvažovat a podnikat kroky k odběru, tak je pryč!!!
Nevím, zda mám být ráda nebo nasraná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevím, zda mám být ráda nebo nasraná.
bud ráda..já bych na tom postavila karyjéru..víš co je psů f útulkách?? prostě si dycky nějakýho vyhlídneš a do roka sou útulky prázdný

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:01
- Nahlásit

Gerda
žumpa...

kecáš

Mě to teda rve oči i céfky, protože zaprvý pak z toho lezou paskvily typu čunín, čutora, jaró, deska a podobný patvary a jednak člověk z toho občas nepozná, jak se to vlastně píše.
Viz otósan a okásan (otousan x okaasan) a nebo třeba sempaj (?? když japonci "m" vůbec nemají?)

nasai jako rozkazovací způsob bez slušnosti. něco jako když jsem mlynářská chasa a vy mě bijete karabáčem a křičíte na mě - pamatuj si to ty asshole....jesi teda nasai rozumim správně, o čemž už teď pochybuju

teď jsi mě teda dostala... pátrám v mozku, ale tam mám jen slámy kostku, vydrž, eště zavolám helpline (tady aspoň víš, že nevím nic, já bych z toho urvala to kudasai, ale něco mě matně říká, že jsme se kdysi cosi ještě učili.. zeptám se )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:02
- Nahlásit

davidkova renata
Ale to jsem fááákt nekecala. Už odhadem skoro desátej pes.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:06
- Nahlásit

Gerda

helpline je na vobědě, takže zatím nevím, ale hele, co jsem našla:

http://www.goethe-verlag.com/book2/CS/CSJA/CSJA091 .HTM

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:09
- Nahlásit

Gerda

A do třetice.. Gerda-sensei, pravdu jsi měla a já jdu vrátit certifikát očividně si nepamatuju nic

http://www.goethe-verlag.com/book2/CS/CSJA/CSJA092 .HTM

kuso!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:13 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
hlavu ne, ale růžový kulky tam mít můžete.
vy ste blbáááááááááááááááá pani
Pokud budou puntíkovaný, tak je beru
ketty
to mě taky, ale né vod psa

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 12:16
- Nahlásit

inu
šmarjá budu se snažit vo přepis nějak jako slušnej člověk, ale víte, že kolikrát ani nevim, jak bych to přepsala? )))
Odkazy sice krásný, ale přečtu z nich jen nasai...jak se to teda přilepí k oboeru? Jako pamatuj si to asshole! Kudasai přilepuješ ke kořeni v trpnym tvaru, s tim TE - je to tak? A nasai jenom ke kořeni?

<< 1 ... 6300 . 6301 . 6302 . 6303 . 6304 . 6305 . 6306 . 6307 . 6308 . 6309 . 6310 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání