| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:15
- Nahlásit
Baysha
typické polidštění, respektive vyvýšení psa na úroveň lidí". To su ale blbá, že mě to nenapadlo hned
No je jasné to by vás napadlo až v momentu kdy by začal vyslovovat táta a máma na to si počkáme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:16
- Nahlásit
Eldoguero
to nevím, co říkal prezident, ale něčím to být musí, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:20
- Nahlásit
A už ho aspoň bijete?
Gerda
Eště né,ale chystám se koupit tu výcvikovou sadu el.obojek ostnáč a lanko,ale hned to nebude páč dnes sem si koupila velmi drahou obuf do které asi teče a na nakopnutí se nehodí je měkounká Tak sem zas upekla ty žumpapamlsky páč výjdou nejlevnějc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:21
- Nahlásit
Baysha
že tomu jork u nich tak trošku šéfuje. No a Velký mně sprdnul, že su úplně mimo, že nejde o šéfování, ale o "typické polidštění, respektive vyvýšení psa na úroveň lidí". To su ale blbá, že mě to nenapadlo hned
no jistě naučila ho lhát sama sobě a teď se diví, hezky ti to nandal. Hele a fšimla sis že vjetšina jeho odpovědí končí... je to popsaný v mý knize a je k sehnání.... někde??????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:22
- Nahlásit
Gerda
Kolik si dnes přijelo lidí pro růžové kulky? Už máš zamluvíno všechno? A kratochvílka si taky bere?
Dnes jedny kulky Zamluveny mám celkem 4, zatím. Kratochvílka si bere jedno a vy pani dvě, abyste konečně měla toho psa k Maryji
Alexa
Hele to fakt nemám tucha, jen tenhle knírač byl třeba celej život na vařeným, co vím granule občas chodil krást kočkám, jinak nic. Jako jesli mu občas nějaký koupili, to pochopitelně je možný, ale většina krmení určitě byla vařená
Gerda
U nás byl primární nádor na mléčné žláze, ten se odstranil, ale bohužel už stihnul zřejmě metastazovat, od diagnozy ke konci bylo u naší Ambry 10 dní měla nějakou hodně agresivní formu zřejmě.
Růžováka si nevezme, to byl pes její maminky a ona má slabost pro kňoury, navíc v baráku maj další tři psy, takže asi vůbec o žádným psu zřejmě ani neuvažujou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:25
- Nahlásit
danajasa
No je jasné to by vás napadlo až v momentu kdy by začal vyslovovat táta a máma na to si počkáme
uš ti něgdo řek že si úpa blbá )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Baysha
hele ale ta zadavatelka je jedlá )))))) neni to něgdo vocad? .-))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:26
- Nahlásit
ketty
hele a ten pes je v útulku nebo v nějakm depozitu? Vypadá to, že je v nějakejch peřinách...ale to je možná jen na focení, že jo? Ty vado, osum let v útulku.....a eště ten ksichtík...dou na mě emoce, žene mi to dycky slzu tadlety smutnostě....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:26
- Nahlásit
makrel
Já si osobně myslím, že je to celkovým znečišťováním prostředí (mimo jiné), jen se směju, že dnes ještě vůbec může někdo přemýšlet o tom, jestli člověk má na životní prostředí vliv nebo ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:27
- Nahlásit
Gerda
víš co, mi už z toho začíná být blbě. otevřu facebook a vyvalí se na mě minimálně 10 smutných očí, které někde sto let čekají. už toho mám někdy plné zuby
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:29
- Nahlásit
Eldoguero
Zamluveny mám celkem 4, zatím.
a samí klučiska nebo aji slečinky?
Kratochvílka si bere jedno a vy pani dvě, abyste konečně měla toho psa k Maryji
A nemůže si ty moje dvě vzít taky kratochvílka? Já necíííí růžový kulkííííí, příde mě, že argentínkiii se ke mě absolutně nehoděj, jsou to vyloženě oškliví a hloupí pejsci....Maryje se zlobí a posílá vám dáseň, abyste se do tý nohy kousla sama!!!!!!
davidkova renata
uš ti něgdo řek že si úpa blbá
ale víš, že to dycky řikáš alekse......
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:31 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Gerda
nooo kdyz to ctu nejradsi bych jela hned pro nej jako 8let v utulku to je rachot
joo utulek jak sem chtela jet pro toho slepyho ale je v karantene zatim ....je to utulek haviřov ..jeste je tam nakej pokousanej pes psem coby poteboval domaci peci ....a kecaam tak je z Píďan je v útulku Klášterec nad Ohří to ej ten cernej pokousnej v bratislave slepej tam jak sme psala mam v tom uz bordel
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:31
- Nahlásit
Eldoguero
Dyš Gerda dvje tak já tři!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
makrel
minimálně 10 smutných očí, které někde sto let čekají
já ti nevim, proč, ale tohle mě vopravdu emočně vyčerpává, přísámbůch, že u smutnejch vok, co sto let čekaj, brečim pokaždý. Proč my to těm zvířatům děláme....
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
uš ti něgdo řek že si úpa blbá
Naposled ti policajti co mi chtěli napálit pokutu že su v jednosměrce a já sem jim zarytě tvdila,že nejedu dopředu ale vlastně celou dobu couvám
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
ketty
Bože, jaký útulek to je, že tam mají psa 8 let?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Baysha
Alexa
Mám staženou tu jeho knihu, už jsem od pondělka na 10. straně, páč víc než tři strany denně prostě nedávám. Jako fakt nechápu, že mu tohle někdo vydal
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:33
- Nahlásit
Gerda
mě to sere a vyčerpává najednou. naštěstí mám dost soudnosti, že se podívám na to , co mám doma a vím, že jsem něco udělala a víc v tuto chvíli brát domů nemůžu. kdybych to brala srdcem, tak mám doma tak 10 psů, naštěstí nevím jak, ale rozum vítězí.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
ketty
..jeste je tam nakej pokousanej pes psem coby poteboval domaci peci ....
těch budou statisíce, který potřebujou domácí péči...by se jeden posral, fakt.
Lucie Kratochvílová
neee, tysi bereš ty moje dvě, když nedá eldorádo kanárka, růžováky ať si nechá )))
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
ty ju máš staženou? odkaď? pošli mi prosím link, kupovat se mi ju nechce, ale zas mám pocit, že bych se měla trošku kynekologicky dovzdělat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:34
- Nahlásit
Baysha
se nudíš, nebo co?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:35
- Nahlásit
Eldoguero
Jako fakt nechápu, že mu tohle někdo vydal
Pani, co se čílíte? Celej brůs fógl ))) Akorát tam nemá tolika vobrásků čék nemá na co koukat...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:37
- Nahlásit
Vlčáčková
j¨no takovich utulku je viic uz mas napsano kde to je klasterec nad ohrii
Gerda
no to teda je mi jich tak liitooo aspon kdybch mela ten statek uuz vim ze vsechny nikdy zachranit nebudu moct ale tak o dvacku vic bych jich mohla miit stim ze enco do ceho se uplne nezamiuju by mohlo jit do domovuu co se teda problemovich tyce ty stary to asi by byli na doziti u me mazlinkove
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:37
- Nahlásit
Gerda
makrel
mě to sere a vyčerpává najednou
děcka mě to neřikejte,já mám timdle nebojim se říct zkaženej život už léta
danajasa
Naposled ti policajti
ty se nepočítaj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:38
- Nahlásit
ketty
ty jsi blázen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:38
- Nahlásit
ketty
zažádala sem tě vo přátelství, nasdílim ho k sobě, jo?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:39 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
makrel
ne jsem uplne normalni sma sem zvladla olitat 40 a jeste kone aaaaaaaaaaaa...............
Gerda
hned te spratelim jasne ja tam hodim i toho s tema drenama cestve zasityho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:40
- Nahlásit
ketty
no jo, já v bytě bych si to nelajzla mít více zvířat. možná kdyby ten jeden byl zdravý, ale takhle prostě ne.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a samí klučiska nebo aji slečinky?
3 pejsky a jedna fenka kupodivu, většinou je větší zájem o holčičky
A nemůže si ty moje dvě vzít taky kratochvílka? Já necíííí růžový kulkííííí, příde mě, že argentínkiii se ke mě absolutně nehoděj, jsou to vyloženě oškliví a hloupí pejsci....Maryje se zlobí a posílá vám dáseň, abyste se do tý nohy kousla sama!!!!!!
Pani, Argentiny jsou velice krásní a tuuuuze moc inteligentní psi, ale když myslíte, že se k vám nehodí
Lucie Kratochvílová
No, že ste to vy pani, tak teda dobře
Vlčáčková
Bože, jaký útulek to je, že tam mají psa 8 let?
Taky znám takový...
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
makrel
jj, nudím se v práci
Gerda
ani mi nemluv, sem udělala tu obrofskou chybu, že sem se koukla na tu najitou tollerku fčil mi ta babča nejde z hlavy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:41
- Nahlásit
hele děcka hodně sem poličtila Matesa, gdyž mi skáče po zádech, teda spí po ramenouch gdyž sedím a masíruje mi je????? jo a taky je poličtěnej páč gdyž čuba hárá tak mi hajzl značkuje, teda jen do tý doby než se do něj trefim traverzou
|