Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6309 . 6310 . 6311 . 6312 . 6313 . 6314 . 6315 . 6316 . 6317 . 6318 . 6319 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:42
- Nahlásit

Alexa
jo moc a už ti nepomůžou ani tachyjouni

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
neee, tysi bereš ty moje dvě, když nedá eldorádo kanárka, růžováky ať si nechá )))
fakt mooooooooooooooooc blbá

ketty
Člen
- Nahlásit

nevidim zaaadooost ????Gerda
kde kdyy koho zadas ja tam niic nemaaaaaaaaaam beeeeee

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda

děcka mě to neřikejte,já mám timdle nebojim se říct zkaženej život už léta

Já taky a děsně mě to sere. Mám nějakou hlavovou chorobu, páč mám pořád pocit, že bych měla pomáhat. Ale pochopitelně nemůžu pomoc všem. A kdykoliv vidím nějakého psa, kterému pomoc prostě nemůžu tak mě to děsně deptá. Regulerně z toho mám depky. A vy mě tady pořád serete (nejvíc Vlčáčková a Ketty) páč sem co chvíli někoho takovýho vrazíte. Mě to fakt vadí. Navrhuju odhlasovat, že se tohleto nesmí tahat do žumpy. V jiných tématech mi to neva, páč je prostě neotvírám

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:45
- Nahlásit

Biluška
souhlasím s návrhem a rozšiřuju to na facebook.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:45
- Nahlásit

Baysha
ty ju máš staženou? odkaď? pošli mi prosím link, kupovat se mi ju nechce, ale zas mám pocit, že bych se měla trošku kynekologicky dovzdělat
Mám link na obě, dohledám to a pošlu, hned jdu na to.Lucie Kratochvílová
Pani, co se čílíte? Celej brůs fógl ))) Akorát tam nemá tolika vobrásků čék nemá na co koukat...
no a to je bohužel taky pravda
ale v emerice jsou ohledně psůch lidi mnohem hloupější jak známo, tak bych je trochu vomluvila

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:47
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, Argentiny jsou velice krásní a tuuuuze moc inteligentní psi
když neznáte ty opravdu krásné a inteligentní pejsky, je možné, že máte hranici vkusu velmi posunutou až zdeformovanou. Ne, pro mě jest dobrým toliko to nejlepší. Proto mám Maryji, psa, co nikdy nepřestal být dámou! )))))

3 pejsky a jedna fenka kupodivu, většinou je větší zájem o holčičky
voni možná lidi maj trošku strach, že by na samce moc nedošáhli, že čupka bude trošku mírnější a ovladatelnější...nebo jak to říct, ne?

Baysha
ani mi nemluv, sem udělala tu obrofskou chybu, že sem se koukla na tu najitou tollerku fčil mi ta babča nejde z hlavy
jak s to v tý palici usadí, musí nastoupit chladnej rozum.

Alexa
hele děcka hodně sem poličtila Matesa, gdyž mi skáče po zádech, teda spí po ramenouch gdyž sedím a masíruje mi je?????
myslim, že to másš posunutý stejně jako eldorádo, eště řekni, že argentínkii sou heský a chytrý a seš adept na štěnce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:49
- Nahlásit

ketty
nevidim zaaadooost ????
píše mi to, že žádost odeslána a čekám na tvoje schválení...

Biluška
makrel
ne, musíme trpět, budeme si to posílat dál, když to sdílíme na FB, vidí je aspoň hodně lidí a můžou se pro ně rozhodnout.

Eldoguero
Pani, pošlete mi taky prosimvás tu novou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:50
- Nahlásit

Gerda
voni možná lidi maj trošku strach, že by na samce moc nedošáhli, že čupka bude trošku mírnější a ovladatelnější...nebo jak to říct, ne?
Ale houby, lidi akorát doufají, že na čupce budou moc množit a vydělávat

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
ach jo, tak já budu trpět, ale všichni co znám, už psy mají

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Baysha
http://www.uloz.to/7103133/desensky-por ... ormace-pdf

http://www.uloz.to/7104157/jak-poznat-p ... sensky-pdf
Tady to máš, ale neříkej, že jsem tě nevarovala

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:51 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Eldoguero
Alexa
na me uz se taky vyvysujou a polidstujou helejte zacinaj doma vladnout u me je to obracene psi hazou na zada me

jo a traverza dopadla takleem nestacila je ani ani trisknout radne

tady ten nejpolidctenejsi

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:51
- Nahlásit

Gerda
ne, musíme trpět, budeme si to posílat dál, když to sdílíme na FB, vidí je aspoň hodně lidí a můžou se pro ně rozhodnout.
Já trpět nechci, už trpím dost skrz osmnácti hlavou saň Nechápu proč bych měla skončit na psychině skrz degeny co vyhazují psy a další degeny co "pomáhají" tím, že je rvou všude kam se dostanou
Fejsbůk ti klidně povoluju, ten je mi jedno páč tam nechodím. Ale v Žumpě je prostě nechcu

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:51
- Nahlásit

hele já bych tomu i věřila, kdybych šla do takového vemínka, tak bych asi taky uvažovala spíš o feně, i když si víc rozumím se psama

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
Ale houby, lidi akorát doufají, že na čupce budou moc množit a vydělávat
ty vado, tohle mě eště nikdy nenapadlo...jako že sem debil, to vim, ale tenhle důvod mě eště nikdy nenapadl...abych si pořídila psa-fenu proto, že na něm budu množit štěnce...jako asi nejsem předurčena ke zbohatnutí, s timhle mozkovym astigmatismem to nepude.

makrel
ach jo, tak já budu trpět
hele třá to jednou povolí a nějaký místo se pro někohou tebe najde, třá i u mě, třá eště někomu psa vnutíme.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška
Fejsbůk ti klidně povoluju, ten je mi jedno páč tam nechodím. Ale v Žumpě je prostě nechcu
ale já ti teda nevím essi tady neni víc lidí jak na fejsbůku
ketty
no myslim že teda ani návrat na Vysočinu už tě nezachrání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 20:59 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Docela dost si to berou lidi do rodin s dětma, nebo mladý lidi, co děti třá i plánujou jednou a tak nějak předpokládaj, že holčičky budou pro toto lepčí. A vono na tom něco pravdy je, tak jsem třeba u začátečníků i radši, když si vezmou fenku.
když neznáte ty opravdu krásné a inteligentní pejsky, je možné, že máte hranici vkusu velmi posunutou až zdeformovanou. Ne, pro mě jest dobrým toliko to nejlepší. Proto mám Maryji, psa, co nikdy nepřestal být dámou! )))))
paní vy máte ale veliký smysl pro humor

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:00
- Nahlásit

Alexa
no asi mi neni pomoci treba pomuze ale ten odvar vidEldoguero???
no a gerry si zaslouzi nahdou aspon na vanoce jist u stoolu a jako slusny pes priborem atd je uz to stary pan a co vse semnou zazil a kde vsude me doprovazel a to neni nic proti tomu jakej zahul mu dava mama krom toho ze po ranu gery rad caj s medem a citronem nebo kavu s eslehackou ze sveho ruzoveho porcelanu: uz mu je11let prvni se dozil 17 ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:00
- Nahlásit

Gerda
ty vado, tohle mě eště nikdy nenapadlo...jako že sem debil, to vim, ale tenhle důvod mě eště nikdy nenapadl...
Fakt? Já se s tím potkávám denně. Nemyslím přímo ty kravínové množárny typu Bártů (ale i ta musí ty feny odněkud brát). Myslím úplně normální lidi co mají nějakého jorka, nebo pudlíka na gauči. Žije s nima úplně normální život, ale už ve věku dvou měsíců byla z vrhu vybrána fenka a nikoliv pes, protože "párkrát budeme mít štěňátka, aby se nám vrátili ty náklady a tak....". A je v tomhle případě úplně jedno essi se jedná o chof s cárem papíru, nebo bez něj.
Vyjímky jsou. Třá agiliťáci si vesměs pořizují raději fenky, páč jsou ovladatelnější a prostě lepší. Věřím tomu, že i v jiných sportech budou fenky lepší. Ale 99% lidí bere fenku kvůli potencionálním pozdějším štěňatům.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:03
- Nahlásit

Biluška
tak já jsem taky debil. fenu bych chtěla jedině v případě, že by se vyskytla, nebo u těch "tvrdších" psů kvůli ovladatelnosti..taky bych si naivně myslela, že fenu lépe zvládnu. nemnožila bych nikdy nic a za tím si stojím. holt žiju mimo realitu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:05
- Nahlásit

ketty
treba pomuze ale ten odvar vidEldoguero???
Ale to bude muset bejt hroznej driják

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Biluška
Ale 99% lidí bere fenku kvůli potencionálním pozdějším štěňatům.
dyť řikam, že sem retard, nenapadlo mě to ještě ani ve snu, že bych si vzala fenu krs budoucí štěnce...mám fenu proto, že mi pes-fena vyhovuje víc než pes-pes. Ale když už to teď vim, mohla bych si vzít od eldoráda fenku aji psa, aspoň už bych nemusela shánět nikde ženicha, a mohla mít do roka první vrch...když je prodám za trojku, tak na pěti tejdnech, ať mi to moc neničí kvartýr, můžu mít za půlroku další vrch....ty prodám už třá za štyrku na šesti, nebo za trojku na štyrech týdnech...gut. To by šlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Alexa
ale já ti teda nevím essi tady neni víc lidí jak na fejsbůku
No to bezpochyby je, počítáš-li kolemjdoucí . Ale to na věci nic nemění, ať si dou ty čokly prohlížet na fejsbůk

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:07
- Nahlásit

Hele pipinki, jdu s krásnou a chytrou maryjí na prochásku, zkusim se napojit z domku. papapapapapapipipipipipipi

radkah
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:09
- Nahlásit

Já beru feny , protože mě vyhovují..nejsou tak teritoriální a a háraj jenom dvakrát do roka...narozdíl od psa, kterej hárá v podstatě celoročně)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:10
- Nahlásit

Biluška
raději fenky, páč jsou ovladatelnější a prostě lepší
nesouhlasim! furt maj nějaký PMS aPoPMS a podobný kraviny,kámoška z libně co chová leta je eště vyhraněnjší v názorech))))já k předešlý feně přišla náhodou..sem jí hlídala bo byla z ulice až se jí najde dobrý místečko a dyš se po asi 2 měsících fakt suprový našlo taxem si jí logicky nechala ))) nána mi byla přidělena shůry,furt sem nahoře prudila co chcu a at už mi to daj a měla tisíce požadafků a páč mi přišlo že jako uš moc prudim taxem nechala na vyšší moci esi to bé pes či fena,ale cíleně sem chtěla psa..no nepovedlo se,ale příště už do feny jít nechcu,chcu pořádnýho magora typu Buřtík))

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:10
- Nahlásit

makrel
tak já jsem taky debil.
No dyť říkám, že "normální lidi"

Gerda
dyť řikam, že sem retard, nenapadlo mě to ještě ani ve snu, že bych si vzala fenu krs budoucí štěnce...
Spoustu lidí to fakt napadá. Třá rodiče Pupyny spolužačky si pořídili štěně kavalíra. Fenku, jak jinak. Malilinkatou ji vezli v kočárku (měli tam eště mimino, zas tak prdlí, aby vozili psa v kočárku jen tak asi nejsou ), potkala jsem je u obchodu, hrdě mi ji předvedli a pravili "nevíte o nějakém ženichovi? Až vyroste tak bysme chtěli štěňátka...". Přísahám, že té fence nebylo víc jak sedm týdnů a už přemýšleli nad ženichem

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:10 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

tydle byli taky moooc polidsteni a ani spocitata se nedali

Eldoguero
Ale to bude muset bejt hroznej driják
noo aaale abych to preziila

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:11
- Nahlásit

Biluška
tak my jsme mimo prostě...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:14
- Nahlásit

Ohledně těch štěňat, jako někteří to tak fakt mají, akorát jim v prvopočátku vůbec nedochází, že náklady na psa se jim chovem nikdy v životě nemůžou vrátit, pakliže to budou dělat tak jak by to mělo být. Ono je hezký mít najednou peníze za vrh štěňat to jistě, ale nesmí si člověk přepočítávat kolik do toho vlastně do dne prodeje vrazil.
Já mám zpočítáno, třeba náklady na jedno štěně cca 6 - 8 tisíc, dle potřeby veteriny. A to jsou náklady jen na jedno štěně, vůbec do toho nepočítám náklady spojené s čubou.
Lidem, který takhle začnou přemýšlet, já vždycky začnu přepočítávát - to máte krytí, žrádlo, odčervení, očkování, registrace vrhu, čipování... a milion dalších věcí. Hodně lidí čučí jak zjara, vůbec jim to nedochází

<< 1 ... 6309 . 6310 . 6311 . 6312 . 6313 . 6314 . 6315 . 6316 . 6317 . 6318 . 6319 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání