Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6309 . 6310 . 6311 . 6312 . 6313 . 6314 . 6315 . 6316 . 6317 . 6318 . 6319 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:14
- Nahlásit

Eldoguero
děkuju, i za varování

jinač asi su taky divná jak vy, páč že chceme fenku, na tom sme se s přítulou shodli vod začátku, páč prostě chceme fenku a tak to je - ale co se tejče štěnců, tak bylo vod začátku jasné, že bajša chovná nebude a bezpapíráky sekat taky nebudem, tagže tak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
nesouhlasim! furt maj nějaký PMS aPoPMS a podobný kravin
Mě teda víc vyhovují fenky z toho samého důvodu jako radkah. Hárají jenom dvakrát do roka . Zejména mě v tom utvrdil magor Arman, který (ač čtyři roky po hrábnutí do čaker) má absolutní přehled o všech vagínách v okruhu osmi kilometrů
O agility vůbec nemluvě. Jednak jsou fenky prostě líp řiditelné (aspoň pro mě), za druhé na agizávody běžně můžou (a chodí) háravky. Včetně těch v nejlepším. Je fakt, že když běžím s hárajdou tak není až tak suprově ovladatelná jako za normálních podmínek (vyjma Pumy, ta není ovladatelná nikdy ), ale pořád lepší než pes. Ti s tím holt bojují velmi

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:17 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

radkah
Gerda
Eldoguero
Biluška
davidkova renata
ja odjakziva sem pro psi neb jak odjakziva tvrdim fenam vubec nerozumim a neumim se snima domluvit tak jak se psem
a mam vic fen nez psu doma no je to normalni a chovat uz vubec nechci ..... tak envim do jake kolonky bych se mela priradit asi superdebil pro me je ovladatelnejsi pes at si hara co chce kde chce pokud o nejsem jaa to mam pak problem neb zadnej pes nema problem s harajici fenou tak jako kdyz haram jaa to je pak pruser

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:17
- Nahlásit

radkah
Hele pani, tak ta naše sviňucha je teritoriální až hanba, sakra víc než pes.
Mimochodem dnes se pokusila zabít další zájemce o štěně, takže musí být při návštěvách trvale umístěna v kleci, kde se tváří děsně nasraně a především naprosto hluše

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
Lidem, který takhle začnou přemýšlet, já vždycky začnu přepočítávát - to máte krytí, žrádlo, odčervení, očkování, registrace vrhu, čipování... a milion dalších věcí. Hodně lidí čučí jak zjara, vůbec jim to nedochází)
Pak jim to dojde a plynule přejdou na chof bezpapíráků, páč ten je mnohem levnější . Já to říkám furt . A to i za předpokladu, že odchováváš správně, máš je odčervený, očkovaný, řádně krmený a jsou doma až do osmi týdnů tak je to pořád levnější o ty registrace, čipování, kontrolu vrhu, přeregistraci feny a nevím co fšechno

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:18
- Nahlásit

ketty
jo, jsi superdebil

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
Hárají jenom dvakrát do roka
tak to je jeden z důvodů, proč sem nechtěla psa-psa, bajši bráchové sou typičtí labradoří ouchylové, od pěti-šesti měsíců nakrejvaj vše, co se hejbe... a bude to horší

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:21
- Nahlásit

makrel
ketty
jo, jsi superdebil

diiiiky to me tesi mam aspon jasno sem dopsala jeste ten dodatek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:22
- Nahlásit

ja jen psi a nastesti moji psove ouchylove nejsou a harafky je nejak nezajimaji,fenu ne,pac je fena rozhozena nic pro me,jsem mela fenu a to furt bylo neco.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:25
- Nahlásit

ketty
noo aaale abych to preziila
Tak si myslím,že když jsi přežila Vlčáry, přežiješ všechno

Co se fena - pes týká, podle mě má každý něco a proto mám obojí. Vzhledem k tomu, že chovat chci, budu si vždycky fenku vybírat pečlivějc než psa, páč ten, když není chovnej, tak se hovno děje, stejně kolik nakryje fen, že jo. Ale u čubiny mě to štve víc, když vidím, že by mohla být do chovu přínosem, viz. naše stafina, ale holt zuby jsou zuby. Rozhodně žádný bezpapíráky na ní bouchat nebudu, tak jí nechávám v klidu 1 - 2 krát do roka trpět při hárání, opravdu trpí, páč, jak se hárá, nesmí na gauč a ani do postele

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:27
- Nahlásit

Baysha
od pěti-šesti měsíců nakrejvaj vše, co se hejbe... a bude to horší
vod čeho je traverza??? mě by to teda neskutečně sralo,ale zase sem to nigdy neměla,tak doufám,že mě to nepostihne)))) stejnak budu mít ofčouna a ty sou chytrý)))) sou to vlastně stroje tagže mu je jasný,že u nás doma můžu nakrejvat akorát já bo sem alfa

du se svalyt jelyta

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:28
- Nahlásit

Eldoguero
Tak si myslím,že když jsi přežila Vlčáry, přežiješ všechno
siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaleeee buuuuuuuuuuuubaaaa maximalne
jojo tak asi joo kazdy ma neco ale me psi vic vyhovujou envim proc no tak jasne kdyz se chova nemuze se to flakat na vsem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:29
- Nahlásit

Biluška
Tak takovouhle zkušenost nemám. Ono u Argentin se většina bezpapírových štěňat rodí už bezpapírovým rodičům (jasně, že někde nějací papíráci byli). Jako fakt není moc častý jev, že by někdo dělal bezpapíráky na PP feně jen proto,že uchovnění stojí prachy, výstavy stojej prachy, zkoušky, krytí nesrovnatelně víc u PP než u bezPP, náklady na štěňata atd. atd. Určitě to v tomhle plemeni není tak rozšířený jako třá u ovčáků, kterejch je na každým rohu pět.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:32
- Nahlásit

Baysha
pěti-šesti měsíců nakrejvaj vše, co se hejbe... a bude to horší
No ale někdy je to výhodné,třá já dyž sem se s pakoněm vydrásala z jánošíkových dier a von chtěl násilnit fešnou fenu záchranářku(měli náký soustředění čico)tak dyž zjistili,že jeho fotr je slavný iro plošný a lavinný TAK SME DOSTALI BUCHTY A KAFÉ ZDARMA

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:35
- Nahlásit

danajasa
ti pakůň prostě vyš***l večeřu, jo?

nechci vidět nedělní vycházku, pudeme s chovatelkou, bajši ségrou a bráchou - a myslím budeme bráchu celou dobu akorát ze sester sundávat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:35
- Nahlásit

danajasa
von chtěl násilnit fešnou fenu záchranářku(měli náký soustředění čico)tak dyž zjistili,že jeho fotr je slavný iro plošný a lavinný
Je to chytrý pes, věděl, že má násilnit záchranářskou čupku, páč je v podstatě taky záchranářským psem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:37
- Nahlásit

Eldoguero
U šeltek to je dost časté . Přitom, paradoxně, uchovní se snad všechno To už by dané zvíře musela být opravdu obludka, aby neuchovnili. Přesto bezpapíráci jedou. Pamatuju jednoho pána co se u nás zastavil u kruhu (už nevím na které výstavě) a žasnul jak jsou šelmyje malinké. Že prý mají taky šeltku, ale má 64 centimetrů. Pak jsme tedy zjistili, že ji měřili komplet, i s ušima . Ale i tak je děsně přerostlá. Pochopitelně bez papírů, odněkud od Olomouce. Ptala jsem se ho proč koupili bezpapíračku. Prý proto, že s PP jsou moc drahé. Sdělila jsem mu cenu, za kterou jsem koupila Nýnu (tehdy byla štěně), on zblednul, chvíli vypadal, že to s ním šlehne, pak se prokysličil a pravil, že za tu jejich dali o dva tisíce víc . Bylo na něm vidět, že ho dost mrzí jak nalítl. Příště si snad dá bacha

Jdu se taky svalit, musím zase pochroupat aspoň tři stránky ježíškovských knížek než nad tím usnu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:38
- Nahlásit

Baysha
nechci vidět nedělní vycházku, pudeme s chovatelkou, bajši ségrou a bráchou - a myslím budeme bráchu celou dobu akorát ze sester sundávat
Ano pani, páč labradoři jsou naprosto bezkonkurenčně nejouchylnější vořišci. Velmi lehce jim konkurují jen amstafi. Žádný jiný plemeno není ohledně toho plemenění a násilnění tak strašlivý

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:39
- Nahlásit

Eldoguero
ádný jiný plemeno není ohledně toho plemenění a násilnění tak strašlivý
Nevím essi je takové celé plemeno, ale Arman před kastrací by ošoustal i tramvaj kdyby mu neujela
Malej Hajzlík je po něm

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:41
- Nahlásit

Baysha
myslím budeme bráchu celou dobu akorát ze sester sundávat
Tož hodně štěstí a rychlosti přejuEldoguero
páč je v podstatě taky záchranářským psem
No akorát poslouchá na slovo a já furt nevím keré to je

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:41
- Nahlásit

Eldoguero
eště ste pani zapomněla na zlaťáky, ti sou taky dost

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:42
- Nahlásit

danajasa
Tož hodně štěstí a rychlosti přeju
ale víš jak, on zatím ani moc konkrétně netuší, na co to má, jenom si prostě potřebuje naskočit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:43
- Nahlásit

Biluška
To věřím, u početnějších plemen a u těch populárních je to bohužel fakt mor.
Cena je většinou hlavní faktor, i když dnes mě třeba dostali zájemci o štěně, chtějí sice nestandarda, páč do chovu se nehrnou a ani na výstavy, ale zase chtěji psa s PP, aby měli jakous takous jistotu... No, tady jim 100% zaručím rodiče, že ze štěňete fakt vyroste argentina a taky, že není hluchý. Což prostě u bezPP štěněte nikdy mít nebudou. Škoda, že tohle si uvědomuje pořád ještě tak málo lidí. ¨
Je pravda, že já ty nestandardy prodávám v podstatě za cenu dražších bezpapíráků, ale to je věc, kterou se dozvěděli až, když už na štěňáky koukali.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:45
- Nahlásit

Eldoguero
u labíků je to bohužel to samý v bleděmodrým - bohužel i PP chov šel dost do háje jen doufám, že bajša nebude mít žádný zásadnější zdravotní problémy, a už teď vím, že další pes stoprocentně nebude výstavní labík ani zlaťák

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:46
- Nahlásit

danajasa
No akorát poslouchá na slovo a já furt nevím keré to je
Nevěšte hlavu pani,jednou to přijít musí
Baysha
eště ste pani zapomněla na zlaťáky, ti sou taky dost
Jasně, tak na ty jsem fakt zapoměla, ti jsou smělá konkurence labradorů

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:49
- Nahlásit

Eldoguero
cenu dražších bezpapíráků, ale to je věc, kterou se dozvěděli až, když už na štěňáky koukali.
Nejdůležitější je,že choděj koukat tak doufám,že vám pochybí štěnat(to kdysi přála známá kámošce s12štěnatama-at ti hlavně pochybí pár kousků)

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:50
- Nahlásit

davidkova renata
jaaaaaa az teed nasla sovuuu ...huuuhuuuuu Eldoguero
hele udelame si naky huhuzumpa kokteil to bysme meli jako velkokynoloogove miit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:52
- Nahlásit

Baysha
Mě u těch labradorů a goldenů přijde obrovskej rozdíl mezi pracákem a exteriérákem, už skoro takovej jako u ovčáků bych řekla.¨
Kamarádka má hnědýho labrouše, je úplně stejně blbej jako všichni ostatní,páč na OVVR šel po odvolání od psa přímo k fencek kteroužto se snažil násilnit, ale ona se teda prej chtěla nechat, páč byla asi stejně blbá jak von Má to bejt výstavák, mě přijde celkem tlustej, ale rozhodčí pro exteriér a chovatelka jim řekla, že je hrozně hubenej a že takhle na výstavy nemaj chodit, prý až nabere, tak 5 - 6 kilo. To mi přijde fakt hodně, pes není extra vysokej, ale pravda, že na výstavách "běhaj" v kruhu často spíš prasata
U goldenů jsem slyšela, že mívají často kožní problémy, ale mě osobně se líběj víc než labradoři.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:56
- Nahlásit

Eldoguero
No v v mynulé práci sem venčila labrouše čampiona a rotvíka víte kolikrát já si je za šera spletla ta silueta ty kontury nááádhera

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 21:56
- Nahlásit

danajasa
To je hezký tak díky, no doufám, že půjdou do světa ke slušnejm páníčkům
Dnes mě normálně jeden hajzlík pokousal, fakt netušej, že těma zubákama, to děsně bolí. Pak lovili na střídačku hadr, jako fakt lovili, bylo jim úplně jedno, že jsou sami bez ostatních miminů, hlavně, že mohli být do nščeho zakouslý. Rvaly a normálně pumpovali, tak mám trochu strach jestli nemám maliny zakletý do těl Argentýn, to by byla vážně vražedná kombinace
Ale v tom případě bych si aspoň jednoho nechala určitě doma

<< 1 ... 6309 . 6310 . 6311 . 6312 . 6313 . 6314 . 6315 . 6316 . 6317 . 6318 . 6319 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání